Inge internet

Igår kväll hade jag inge internet, vilket ingen hade i lägenheten förutom Katja, den söten. Så det blev inget bloggande igår. Istället för att vara en datanörd utan internet så satte vi oss tjejer utanför vårat rum och bara chillade p, med lite dricka och snacks. M_Y_S. 



Dagen var upplagd på detta vis, som vanligt så hade vi intensivkursen på engelska, i tre timmar. Väldigt roliga timmar, engelska börjar bli lite roligare nu iaf. Har en galet bra lärare som verkligen försöker ge oss bra och nödvändig information. Men iallafall så var vädret på topp inte ett moln på himlen, då vi bestämde oss att åka till en strand. Hoppade på en buss till Valletta, därifrån tog vi en annan buss till någonstans, efter en timmes bussfärd så kommer vi äntligen fram till en strand. Och det visade sig att Michelle hade varit där förut och vi såg hotellet som hon hade varit på också på vägen dit, spännande. Lite solande och badande hann vi med. Tror jag brände vissa delar av kroppen, uscha. Ikväll blir nog de lugnt, de andra planerar en utekväll. hmm eller ska man ut? får åter la se. Har en del plugg som jag gärna vill bli klart med nu så man slipper panikgöra klart allt när man kommer hem. 



PUSS

Kommentarer
Postat av: bina

Hallå jag kom på en sak! Är din engelsklärare engelsk? Eller hur äreeee dääär? <3

2010-09-29 @ 23:07:46
URL: http://sweetyes.blogg.se/
Postat av: Tiniusnatalia

Just checking to see if my dad s guest book is working, not that I don not believe him. I might just have to have one of these myself.

2011-03-28 @ 10:10:37
URL: http://tiniusnatalia.blogfeaturing.com

Design by: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0