Uppe i tid!

Eller kanske lite för tidigt uppe..

Insåg nyss att jag började 8.00 istället för 06.30. Inte negativt med de, utan de är de att jag kunde ha sovit lite lite längre. Gick upp halv 6, men kunde ha sovit till sju... Försent nu, nyduschad och har käkat frukost redan! 

Om 9 timmar ska jag hämta min fru i stan!

Vill stå där igen, gör vad som helst för att uppleva de igen!


Sova

Fullspäckad dag i morgon! Dax att sova!


Sova

Fullspäckad dag i morgon! Dax att sova!


Personligt brev

Sitter och skriver ett personligt brev som skall skickas ut med jobbansökan, och det är inte det lättaste! 
Här gället det vara självisk och skrytsam, vilket jag inte är. Man ska skirva det man är bra på och vad man har gjort under sitt liv och hur man är som person. Hur vet jag de?! Shiit detta kommer ta ett tag innan de är klart. Men tänkte att allt skalla vara klart denna vecka. Långsiktig jag vet, men det är bra det, tror ja..

Men men gör man de klart i tid har man de gjort och slipper göra de sen!

sjortsveder

SHORTSVÄDER!
Shiit vilket härligt väder, shorts och bikini väder, har varit hos mormor och solat en stund, skönt, lite röd blev man iallafall. Synd att man har förlorat så mycket färg sen man var utomlands, svårt att få tillbaka den också. Lite avundsjuk på min fru som åker till Turkiet om nå få veckor och stannar där i två veckor, tror nästan jag lägger mig i hennes väska utan att hon vet de och följer med! vill ha utomlands värme och bli brun!

Nu strax ska jag städa lite för min fru kommer på besök i morgon ! Yeey! längtar efter henne även fast jag träffade henne sensat i söndags. ihih

Filmtips!

Såg en väldigt bra film igår som jag måste dela med mig av..

Först när jag såg filmen på nätet trodde jag först att det var en typ "fjortisfilm" men jag såg den iallfall för jag hade inget annat att se. 
Jag hade fel... Filmen var hur bra som helst, jag började till och med gråta på slutet. 
Dock var det en typisk tjejfilm, men jag är ju tjej så varför inte? 
Den handlar om en Tjej Dana, som följer sin dröm att uppfylla hennes mammas dröm som tyvärr inte finns kvar i livet. Att surfa sig fram i havet på olika platser och skita i vad alla andra tycker om hennes plan. 
Filmen slog mina förväntningar med stora slag.

Komedi-kärlek-sorg.
En film som kunde varit verklig, för de var så verkliga händelser i den.

SE DEN!

En bild säger mer än 1000 ord

Varnar käsnliga läsare!


Medan kajsa fångade en sork så blev Tussan mer intresserad av nå annat...

HUNDGODIS!

Tror inte Tussan vet om att hon är en katt...


En helt vanlig onsdag

(varnar för känsliga läsare)
En helt vanlig onsdag och jag är ledig och har hunnit med mycket nytta idag, vaknade halv elva ungefär, gjorde i ordning frukost, hann inte ens äta upp frukosten förrens mamma skriker på mig.. Ovanligt? Denna gång var för en ovanlig sak.. Kajsa, vår katt hade tagit en sork från busken tydligen och hade tänkt springa in med den och visa den för oss. Men det gick inte vi med på. så klart? Musen pep som bara den, Kajsa biter hårdare och hårdare för varje steg närmare vi tar henne, duktigt av henne att ta en sork, men fruktansvärt snuskigt, hon vägrade att släppa den också.. Tussan blev mer och mer nyfiken på sorken, mamma hade händerna i käften på kajsa för att i hopp att få ut den (bilder kommer sen, varnar redan nu för känsliga läsare för bilderna) ur munnen, men icke, hon vägra släppa, til slut så är jag tvungen att sätta på mig platshandskar och DRA ut den ur munnen på henne, sorken gick i två delar och inälvorna bara välde ut, dock fick jag bara med mig halva delen av sorken, den andra delen var kvar i munnen, men snart så var hela sorken ur hennes mun, Kajsa hade fullt med bajs runt munnen och på tassarna. VIDRIGT! Sen blev det en dusch för katten, som inte uppskattades för henne men för oss gjorde de det... 
Vi lät henne INTE äta upp den för att det är så fruktansvärt äckligt och vi vet inte om sorken har fått i sig nå råttgift, så för att vara fräscha och snälla mot Kajsas mage så tog vi bort musen..

Men jag har hunnit med massor idag inte bara lekt med sorken.
  • Bytt sängkläder
  • Hängt upp tvättet
  • Duschat
  • Gått till mormor och gett hennes katt mat och vattnat blommorna
  • Besökt mormors granne för att ta in post och vattna blommorna
  • Städat badrum och Entrégång efter Kajsas rått-slakteri
  • Solat i 2 timmat
  • Kikar på en film

    Nu ska jag gå till bilen en sväng för att se om den startar!

ZTE

Beställde min mobil igår ju, så hoppas den kommer i morgon så jag kan pilla på den medan jag är ledig! 









Har en tom cola burk precis framför basen till högtalarna, behöver jag ens säga att det låter förjävligt?!

Galning


Ser på hur denna galning springer runt i lägenheten efter en boll. Fram och tillbaka sen tillbaka och fram igen sen. Möblerar om gör hon också, hoppar upp i min säng och sedan vips så var lakandet vid kudden för hon spurtar så fort.. Helt crazy!

Torgås!


Mitt andra hem som kommer bli mitt första hem inom en snar framtid hoppas jag

4 veckor kvar!

Sen är jag arbetslös på halvtid....



bilar.....

Jag hatar att ALLA bilar ska krångla när kör de, eller jag hinner inte ens sätta igång de så ska de krångla.. Tveksamt om jag kommer köpa en bil efter allt krångel... FIKSMÅS!

fem sanningar om mig

1. Jag är en väldigt stressad person
2. Jag följer 85 bloggar (dock är de bara hälften som skriver)
3. Jag använder långfingret på touchen på datorn och inte pekfingret
4. Jag sover som ett spädbarn
5. Jag har lätt att somna då jag inte helst ska somna

ONt :(

Skulle skjutsa hem syster på cykeln idag från jobbet, shiiiiiiiiiiit. Det är typ 500 meter och det känns nu i låren som om jag har cyklat 4 mil.. otränad - check!

Random?


Vad händer om man trycker där?

Mobiltelefoner

Blir galen på min lilla X10 mini, den laggar, kan inte skicka mms, då den laggar kan jag itne göra något på mobilen och måste därför stänga av den, men DÅ när jag sätter på den igen så skickar den sms av sig själv?! till de 5 senaste skcikade på listan, gamla sms som har skickats men ändå inte, fattar inte. Har dampat sen i jul tror jag.. Så nu är det dax att skaffa en ny mobil!

Har länge kikat på denna mobil, eller länge och länge, men några veckor, igår bestämde jag mig för att köpa den och det ska jag göra idag! En android mobil, med mycket finesser och min far har en likadan så hoppas den är så bra som han har sagt hihi. Kostar endast 1390:- vilket inte är nå mycket, om man tänker på att jag köpte min X10 mini för 2 700.... Pallar inte lägga ner mycket pengar på en mobil, ifall den ska krångla och man måste lämna in den då det bli ännu mer kostnader..
ZTE Blade Orange San Francisco
När jag var inne på Pricerunner och kika lite så hittade jag en annan mobil som jag föll för första ögonkastet...
XperiaMini Black
Xperia mini, ungefär likadan som den som jag har, men en nyare model och design och mer finesser, kostade 2100 tydligen, lite dyr men kan vara värt de för de? Blev lite fundersam över vilken jag skulle köpa.. Övervägde lite och tänkte om jag skulle köpa denna Xperia mini, vad de skulle gå på och vad som gjorde den bättre än ZTE osv. Men sen när jag gick in på Sony Ericsons hemsida så står det att denna Xperia INTE har kommit ut i marknaden än, inte så konstigt de när de stod på Pricerunners att den inte fanns på lager i någon affär.. Men då vart det ett lätt beslut för mig, ZTE ska beställas nu!

Min fru och jag ♥

Vill bara förvarna er om att det är otroligt gamla bilder

Sover som ett spädbarn

Det är helt sjukt vad jag sover mycket. Natten till söndgen sov jag nästan 10 timmar + att jag sov några timmar i bilen på väg hem från Sälen, sen natten till idag sov jag från 01.00 till 11.00 alltså tio timmar där också. Vaknade först vid åtta i morse, kunde inte riktigt somna om, men jag kunde ju inte gå upp då heller, somna om och viiiips så hade jag sovit två timmar till. Känns som om jag sover ikapp sovtiden jag missade under skoltiden. Jag sov grymt lite under den sista månaden i skolan, 4-5 timmar/natt och man behöver runt 8 timmar. 

Strax lite jobb med syster!



Skänker en tanke till alla drabbade i Norge


Chris Medina är en gud!

Chris Medina – What Are Words


13 helt faaaantastiska månader!


Älskar dig mer och mer för varje dag som går <3

bloggtorkan är nu över!

Hemma från mitt andra hem, vilket är Torgås, har haft en helt underbar vecka, men fullspäckat schema. Har träffat min fru, min man och en hel trös med folk! Skulle lätt kunna stanna en vecka till, eller två, eller tre, eller MER! Skönt att komma bort från allt, men samtidigt så åker jag till mitt andra hem, där jag har de flesta, vilket är helt underbart. 

Sitter och kikar efter lite jobb, ska söka en hel del jobb nere i Sälen, så får se om de blir en flytt framåt vintern, har en del positiva tankar om de, men även en del negativa, men nu ska vi inte vara sån, utan man måste ta vara på livet och prova på olika saker, inte stå stilla på samma spelplan hela tiden, livet är till för att uppleva saker och ting, gör de nu så slipper du göra det sen. 





<3

bloggtorkan är nu över!

Hemma från mitt andra hem, vilket är Torgås, har haft en helt underbar vecka, men fullspäckat schema. Har träffat min fru, min man och en hel trös med folk! Skulle lätt kunna stanna en vecka till, eller två, eller tre, eller MER! Skönt att komma bort från allt, men samtidigt så åker jag till mitt andra hem, där jag har de flesta, vilket är helt underbart. 

Sitter och kikar efter lite jobb, ska söka en hel del jobb nere i Sälen, så får se om de blir en flytt framåt vintern, har en del positiva tankar om de, men även en del negativa, men nu ska vi inte vara sån, utan man måste ta vara på livet och prova på olika saker, inte stå stilla på samma spelplan hela tiden, livet är till för att uppleva saker och ting, gör de nu så slipper du göra det sen. 





<3

Dansbandsveckan -08


(mobilbilder)

Nu åker jag!

Nu åker jag ner till Malung, där jag stannar denna vecka ut, vet itne hur mycket jag kommer skriva, men något blir det säkert. Kommer ta med mig mitt mobilabredband så internet kommer jag ha om jag får igång den... 


PUss och kram ha en bra vecka!

Hatar att packa!

Har bara slängt ner några plagg i väskan, jag har inte ens kikat om de jag har slängt ner passar något annat plagg.. Orkar verkligen inte packa.. Jag kan ju inte nu veta vad jag vill ha på mig till veckan, vilket humör jag är på osv. Väljer plagg efter mitt humör typ.. Eller inte alltid men ibland. Men nu är väskan full så hoppas jag lade ner något vettigt. Blir en tidig morgon för att packa det sista och duscha! Natti!

Alltid sista stunden

När jag ska iväg på något så väntar jag med att packa till sista kvällen... Samma sak varje gång jag ska bort.. Förstår inte att man inte lär sig att packa i tid så man slipper göra de sista kvällen och hitta på något annat då.. Men bäst jag packar nu så jag får med mig någon packning i morgon då det bär av till Sääääälen!

SEMESTER!

Skönt, eller vad vet jag. är helt slut efter denna arbetsvecka och nu väntar en hel veckas ledighet! sKööönt!

Skedde en underlig sak på jobbet idag, vi jobbade som vanligt och jag skulle baka lite bullar för det var så lite framme, jag slänge in bullarna i ugnen, efter 15 minuter var de klara. När jag skulle gå iväg med bullarna till bull-skåpet så råkade jag stöta i en väggkarm med plåten, VIPPPS så dog hela byn, Ytterån, allt blev svart, eller macken blev svart, alla datorskärmar dog, lysena släcktes, precis allt dog, har aldrig varit inne på macken då det har varit så tyst någon gång förut... Sen fick jag reda på att hela byn hade fått strömavbrott... Hela världen stanna upp i 5 minuter.. Inga kunder i butiken, inga kunder ute på planen, ingen gick ute på vägen INGEN bil åkte på vägen utanför under dessa 5 minuter. Efter dessa 5 minuter så startades allt igen och en bil kom in på området, och parkera. Vad händer med världen? Kan den bara stanna så där? Och hur i h*lvete kommer det sig att det blir strömavbrot precis i samma microsekund som jag slår i plåten i karmen?! Fattar inget, fortfarande chokad... Precis när strömmen gick så ringde jag hem till vår chef, lägg märke till att jag skrev HEM till min chef, men jag kom inte till deras hem utan jag kom till macken? Till en telefon som inte finns, eller vi hittade den inte... En mobil som ringer som inte finns ? Hur är de möjligt? För vi sprang runt å leta efter den, men den fanns ingen stans..Fattar inget...

Söndag! Snart seeeemester!

1 dag kvar sen har jag semester i en vecka! Eller jag skulle kalla de ledighet eftersom jag tycker jag är för ung för att ha semester.. Åker ner till Dalarna i morgon, Dansbandsveckan i fulla drag! 

Ska hinna packa idag när jag slutar, åka till stan och köpa lite småkraft sen åka och träffa frida om det är möjligt hmm, hur ska jag hinna mer allt!? SEN ska jag hinna träffa mina kusiner en sista gång också för de åker hem till veckan då jag inte är hemma.. 


Nu måste jag fara!

Har man lite att göra så har man


Har man lite att göra på jobbet så har man, men med Annika så har man sååååååå mycket roligare :D<3


Experimenterar med mitt hår

jag gillar att experimentera med mitt hår, byter hårfärg var och varannan månad, gör olika frisyrer, snelugg eller raklugg eller ingen lugg alls. Jag har nog provat på de flestahårfärgerna och formerna på håret. Men jag kan inte sluta experimentera. Som ni minns så färgade jag håret typ svart i mitten av maj, visar bild lite längre ner, och nu mitten av juli så har jag en färg som jag är nöjd med, inte för mörk och inte för ljus, men jag vill fortfarande göra den ljusare.

Istället för att färga håret hela tiden så använder jag mig av denna spray, en blonderingsspray, jag vet jag är inte blond, men den funkar iallafall, jag blir inte blond, utan mitt hår blir ljusare. JAg köpte denna spray då jag var blond, men har knappt använt den så jag tänkte passa på nu när jag vill ha ljusare hår. 

Nu fick ni se en skymt av min raklugg också, 


Nej nu har jag inte tid att skriva nå mer, jobbet väntar!

ZTE Blade

Kikar runt på lite mobiler, och jag har nog fallit för ZTE Blade, eller det var pappa som rekomenderade de för både han och hans bror har nydligen köpt en sådan, så man blir ju lite nyfiken om den är bra, är det någon mer som har en sån som kan säga om den är bra eller inte?

Och nej för er som undrar, jag tänker inte skaffa en iphone ;)
"Alla barnen skaffar iphone, förutom sandra för hon vill inte vara som alla andra" haha

Vill inte ha en mobil som alla andra har, 2/3 av min gamla klass hade iphone, lite less man blev, men det är vad jag tycker hihi

hej

hejdå

Thomée Båttur

En bild säger mer än tusen ord, därför lägger jag upp många bilder sen båtturen idag, med mamma, momma, kusin och hans föräldrar, mys!

GAAASH

Blir så galen när saker och ting INTE fungerar när de ska de.. 
Fick hem en skiva från balfotografen, med en massa vimmelbilder från balen. 
Men skiv-fan fungerar inte! Varken på min eller mammas dator eller på dvdn! 
VA fan är de för fel?!

spåkulan


"Ditt jobb kommer att förändras till det bättre"

Hmm spännande!

Söt tjej


Hej

Famlijen och vännerna är nog det bästa i mitt liv

Tråtor made by mama


Inga större problem

Inga större problem idag på jobbet, gick prima. Kan inte sammanfatta de med nå mera. Alltid lika roligt att jobba med Annika, blir ett helt annat samtalsämne med vi får allt gjort iallafall hihi! 

Har två pass kvar denna vecka, sen är jag ledig i en vecka! DANSBANDSVECKAN! Peppaaaaaaa! Veckan blir fullspäckad hoppas jag, med mycket lek och spring.. hMm haha nej kanske inte, men mycket trevligheter hoppas jag på. 

Har pysslat med tårtor med mamma nu senaste timmarna, dock inte klara, men snart så är det nog klara, lägger upp bilder sen förhoppningsvis!
Skulle åkt till stugan idag, men det verkade det inte bli, men en sväng i morgon blir det istället.

Nu ska jag chilla i några minuter innan jag ska ta hand om disken,
SEee Yaaa!

Torsdag

Igår var jag på stan med mamma, var inne på ONOFF som hade stoooooor eller nej itne så stor, men de hade iallafall rea. Så vi gick in och kila lite, tittar på nå sladdar till datorn, när jag sedan vänder mig om för att gå mot utgången, så ser jag någon som jag känner igen, men jag kan inte koppla det riktigt, men där stod hela tjocka släkten, inte alla men iallafall min älskade tremänning, Evelina! Shiiit vilken chock jag fick! helt otroligt, att man ser personer som man inte borde se egentligen och man inte kan koppla varför man ser de, men allafall så visste jag att de skulle åka upp men inte att de var i Östersund redan. De ska till vår sommarstuga, så vi kommer troligtvis åka upp idag hoppas jag efter jag slutat jobba, hoppas! Mer om de när jag vet mer. 


Men nu ska jag åka till jobbet och ska försöka komma ihåg att hämta upp Annika, annars får hon gå dit! hihi


PUSS

Bilbingo

Har sagt det förr och säger det igen, jag ska aldrig mer på bilbngo! Man vinner tamejfaaan inget. Alla andra vinner förutom jag.. En 15åring tjej från Krokom vann 15TUSEN, lagomt lack man blev... 
Var nära några gånger, men inte... Skit spel..

Smartson Testpilot

Jag är med en tävling där man kan vinna en LG Optimus 3D, en andriod mobil med 5 MP kamera! 
Gå in på denna länk så kommer du direkt till tävlingen! 

HÄR hittar du en video på denna mobil. 

Bild tagen från Google.

Senast tävlingsdagen är den 21 juli, så var med nu och tävla, lycka till!

Msn suger

Liksom allt förändrats.. Msn som man alltid satt med förut, man chatta med hur många vänner som helst dag ut och dag in, har över 100 st vänner men det är sammanlagt max 10 inne varje dag, och förut var det ungeför hälften... Alltså pallar inte sitta vid msn nå längre. Men lite roligt att man har kvar konversationerna som sparas automatiskt så man kan se vilka och vad man skrev år tillbaka, men som sagt så har de blivit mindre populärt nu tycker jag..

Tröttare än tröttast

som jag sa att morgonpassen tar död på en, har legat och sovit sen halv sju till nul, alltså två timmar. Det är galet, brukar aldrig kunna sova innan läggdaxs, men idag, kände jag hur huvudet bara nicka fram, lade ifrån mig datorn, sen sov jag.. Fattar inte att man ska bli så trött för man har jobbat, kroppen kanske inte är van, men iallafall...

Vill ha!

Vill ha så mycket!
Vill bara shoppa och shoppa utan att pengarna försvinner, men det går ju inte..
Men under sommaren ska jag försöka införskaffa detta:
- En ny mobil, väldigt akutellt.
- En ny dator, 2½ år har den hållt utan nå större problem, så kanske dax att köpa en ny innan del lägger av.
- En ny digitalkamera och systemkamera
- Och det sista och det bästa och framförallt inte det minsta, en bil! Jag måste ha en snart alltså, pallar inte att fråga massa efter skjuts..

Vill göra nå spontant..

Vill beställa en tågbiljett någonstans, göra nå spontant, bara åka någonstans och bara chilla. 

Hultan, norge, stockholm, göteborg, danmnark.. VILL NUU!

Statoil Lindvallen

Morgonpassen på jobbet tar död på mig, 06.30-15.00. Att alltid har ett leende på läpparna, att alltid ha humöret uppe, att alltid vara glad även om de kommer in någon som inte har humöret på topp, att ALLTID vara glad när man nyss har blivit utskäld av kunder.. Att ena kunden kan trycka ner ens humör så mycket att de ligger på botten av allt, sen kommer nästa och trycker upp de till toppen så högt upp de går, helt sjukt. 
Tror jag har lärt mig att vara glad på jobbet för jag måste de, men när man kommer hem är man så otroligt trött så man orkar inge mera av de goda, visst man är väl glad, men man kankse inte visare på samma sett. 

Fick vara "chef för en dag" på jobbet idag, bossade de andra så mycket som jag kunde, haha nej då, men de var roligt att bossa lite, började halv sju i morse, öppnade ensam för första gången, wiii! Stort steg för mig, men det kanske inte låter så märkvärdigt, men för mig är det de, känns som man har tagit ett steg framåt på spelplanen. 

Är pepp på att söka nytt jobb, min chef som jag blev pepp av! Så får se vart de blir, Statoil Lindvallen kanske, rätt sugen på de. Statoil är svårslaget jobb.. Kan inte slita mig ur de, vet inte vad det är som gör de, men det är något iallfall..

Trångsviken



Måndag

Hatar sommarlov, eller sommarlov och sommarlov, men ledighet, eller arbetslöshet fast praktikant, eller helt enkelt sommaren, för man vet aldrig vilken dag det är, har haft lördag hela dagen idag, usch, men det är måndag idag.. Tror jag.


Borde sovva nu för jag ska upp halv sex i morgon, börjar halv sju, slutar tre, så ni vet ifall nu undrar, som jag vet ni gör. Har jobbar från tre idag till halv tio, gick bra, jobbade med systter då brukar det vara ganska chill. 

Ska ladda upp lite bilder sen i lördags, sen blir det sängen!


PUSS

Bild


Allt förändras..

Allt förändras vad man än gör. 
Man blir äldre
Man har en dröm idag och en helt annan i morgon
Från sommar till höst till vinter till vår
Går från skola till jobb
Man förlorar nära och kära.
Inget blir som man först tänk sig egentligen.

De mest sorligaste är nog att man blir äldre,
att man växer ifrån allt,
man har steg i livet som man har som mål,
men vad händer när man har nått alla mål som man hade?
Lågstadiet, mellanstadiet, högstadiet,
Konfirmation, högstatiet, körkort och slutligen
studenten
Då börjar man vuxenlivet,
Men vart finns målen där?
Vart finns alla dessa steg som fanns när man var mindre?

Förvirrad tjej

Idag

Kom hem vid två inatt från Trångsviken, snabbt som fan i sängen så att ma får sova så mycket som möjligt för att därefter vakna vid halv åtta idag för att jag börjar jobba halv nio. Öppnade själv idag, eller jag fick hjälp av syster precis innan öppningen så att jag gjorde allt som jag skulle innan jag skulle låsa upp dörrarna, taack! Jobbade två timmar själv, vilket gick otroligt bra, hatar att jobba själv, för tänk om de kommer någon kund som frågar efter något du inte vet, sen blir de irriterad för du inte vet de osv.. Men det gick bra. Hela dagen gick snabbt på jobbet, jobbar man med Annika, behöver man inte oroa sig för att tiden ska gå, den går fortare än med vinden när man jobbar med henne, hih. Efter jobbet, kl 15.00 åkte jag hem till syster för hennes kille fyller år idag, Grattis Niklas på 21 års dagen! Så det blev smörgåstårta och vanlig tårta, strax där efter så åker vi hela skaran till farmor där det bjöds på fika, tååååårta, igen, denna gång var det för att jag fylde år för några veckor sen, lite rikare blev man också, tack för presenterna! Sen åkte jag hem en sväng, åkte tillbaka till Ytterån där det stog en båttur på schema med grillning och mys, men när vi kom ut på vattnet så ville inte vågorna vara sams med oss, så vi var tvungen att åka tillbaka till Åparken för det var för stora vågor.. Men vi satte oss och grilla lite hemma hos pappa och syster, mys, sen vart det lite mer tårta på de. 
Tog även ett kvälls dopp ikväll med systern, denna gång blev de i Ytterån, kallt som faaaaan, men man domnade ju bort ganska fort så det var ju bara att doppa sig.. 

Morbror med fanmilj kommer ikväll! har inte träffat de på länge, eller sen i julas, de var ju ett tag sen, så imorgon innan jobbet så blir det att träffa dem, men nu blir det till att kika på film som jag lånade från macken, skräck, vet inte om ja vågar se den själv, men det visar sig. 



PUSS

Gårdagen

De var lördag igår, och det menas att man inte ska sitta hemma och chilla, utan man ska UT! UT på äventyr, sitta hemma kan man göra sen i livet, man måste ta vara på sina yngre dar och utnyttja de för fullt. Jag vägrade sitta hemma igår...

Slutade jobbet sju, åkte där efter till stan för att hämta Frida, för vi skulle ut på äventyr! Det bjöds på lite tårta innan destination Trångsviken! mums! Drog till Trångsviken, kom till en stuga, mitt i ingenstans, fanns knappt någon väg dit, men vi kom fram rätt och vi möttes av tre killar och en tjej som jagar grävlingar (?). Med åror, yxa, hammare och spett, och tydligen cykelhjälmar och cyklop (?) stod de redo för att det skulle komma fram grävlingar under huset, men så klart gjorde det inte det. Tror nog att de bara var nå råtta som sprang där... Men vi chillade lite bland småkrypen, men när solen väl hade gått ner så var det dax för bad! Tog med mig vattenunderhuset till kameran så tog ett antal bilder, men de kommer upp senare då jag glömde kameran hos syster. De var fakiskt inte så kallt som jag trodde det skulle vara, de blev tydligen nakenbad för killarnas del då vi flickor hade kommit upp från sjön.. Hmm. fegisar. Sen blev det lite mys vid elden innan de blev hemgång. Helt klart en värd lördagkväll! Tack! 



myspyyys

Igår hade jag en väldigt trevlig och mysig kväll, berättar mer när jag kommer hem från jobbet, för nu strax ska jag åka och öppna själv för första gången!!! Önska mig lycka till!

<3


Kaotisk dag

Helt klart en kaotisk dag på jobbet idag, helt slut i benen och min hjärna orkar inte arbeta nå mer... I morse när jag åkte till jobbet så var det dunderfint väder ute så jag satsade på shorts och linne, 20 grader halv sju på morgonen, perfa! så fort vi hade öppnat så börjar det regna, typiskt, den dagen jag väljer shorts så ska vädret vara skit! och det höll i sig hela dagen typ.. 
Idag öppnade jag med Annika. Strax efter öppning vid halv åtta så sprutar ena spolarvätske-pumpen och det gick inte att få stopp på den, kunden betalade en massa liters som hamnade på marken och på mig.. Idag fick vi varoro också, men det var många omständigheter innan vi fick de, lastbilen som körde varorna var det nå fel på så att inte luckan fäldes ner, så då var chauffören tvungen att använda sig av ett spett, som inte fanns på macken, så Annika ringde Bergman som hade ett, men då var ju problem nr 2, vem hämtar den? Jag har körkort, men vet inte alls vart han bor, Annika vet vart han bor men har inge körkort, Gisela hade varken körkort eller visste vart han bodde, så då fanns det bara ett alternativ kvar, att både Annika och jag åkte dit, två flugor i en smäll, perfa! Gisela fick själv ta han om macken medan vi borta, hon var så duktig så! Medan Annika råkade tappa barnmatsburkar på golvet så det blev en stooor smet på golvet och glas på ett nyskuret golv och jag slängde sköldpadds-godisar på golvet, en hel låda med godis for ner på golvet bakom disken precis då jag skulle ta betalt av en kund. Tappade nästan en nygjord pizza på golvet också, men ett handtag på en låda räddade mig! När vi väl trodde vi var klar med varorna så kommer det mer och mer och mer, det tog aldrig slut! vi höll på med varor från 08.00 till 12.30, och det brukar vara klart till 10.00 typ. Klockan tre var det dax att åka hem, efter ett drygt bemötande från några norskar på motorcykel, som inte förstod att han inte kunde tanka på kortet ute, utan att han var tvungen att gå in för att betala, hetsa upp sig för något sånt, och stå och skälla ut oss för att det är nå krångel med pumparna och hans kort. Klart man vill ju inte betala två gånger för en tankning, men kvittona visade klart och tydligt att det inte hade dragits nå pengar från hans kort, men ändå käftade han. Less man blir! 
Från och med nu kan jag vara lugn på jobbet då en viss person är nu portad från macken! YEEES! 


Vid fem så lade jag mig i sängen med datorn och nästa sekund så somnade jag, mamma väckte mig två timmar senare... Hmm dagen gjorde verkligen spår i mig,..


Nu blir det sängen och vila upp sig inför i morgon!


PUSS

..

So come sunshine or come rain
Imma jump on a plane or a train
cus I feel my fire fading away
I can't, I can't, I can't stay

05.45

Nu snart sticker jag på jobbet efter en mycket drömmande natt, usch. Har typ ångest efter nattens dröm, men vet inte vad ja ska göra eller reagera om det betyder något.. Hmm. 
Jobbar till tre idag, skönt, så får se vad jag hittar på sen idag. Väldigt fint väder är det också, Yeees!

Idag

Idag for jag och mamma till vår sommarstuga som ligger ca 8 mil norrut, dunderfint väder var det hela dagen! Satt på gräsklipparen i endast underkläder för det var så varmt, hade dessutom smörjt in mig i sololja, men det var inte så smart, då det skvatt gräs på mig hela tiden, så såg ut som en gröngöling då jag var klar.. Gräset var så högt att åk-gräsklipparen försvann bland allt gräs, så jag bara syntes, men skönt att det är borta nu och det dröjer nog ett tag tills jag behöver klippa igen :) Lite solning, grillning och chillning, mor och dotter dag, underbart!

Glömde tillägga igår att..

När Linda och jag var på väg till stan så hittade jag inte min mobil någonstans i bilen, inte i fickan inte vid instrumenbrädan och inte i väskan, så jag var tvungen att stanna bilen ca 500 meter från bron i Krokom, stanna bilen så jag kunde höra vart mobilen var, eftersom jag inte hade något ljud på. Jag fann den lyckligtvis så jag inte hade tappat den, men sen stod vi kvar där. Bilen ville inte starta.... 10 minuter, 20 minuter, ringde syster, 30 minuter, 40 minuter, syster kommer, vet inte vart man ska sätta startkablarna eftersom batteriet inte sitter under huven, så nej, 50 minuter, 60 minuter, Lindas pappa kommer, 70 minuter, som tur var så visste lindas pappas kompis vart man skulle sätta kablarna under huven utan att koppla de till batteriet, så i 80 minuter fick jag vänta på att bilen skulle hoppa igång, tack för hjälpen! Blev ingen tripp med min audi utan fick ta lindas saab ifall min skulle totalvägra helt plötsligt, men det slutade bra iallafall, hih

Lite bilder sen idag


Lukter

Kände en lukt på jobbet igår, shiit vad jag blev påmind om en massa saker, helt sjukt vad lukter kan reflektera saker, och denna gång var det min gammelmormor som jag fick i tanken, för det luktade precis så hemma hos henne, kan inte beskriva lukten men det var ett underbart ögonblick, att bara få känna lukten igen, en lukt som jag nog aldrig kommer få lukta på igen. Måste nog säga vart jag fick lukten ifrån och det var från en gammal tant som köpte korv, men de var från tanten och inte från korven så alla vet ihi

Norsk

På jobbet för någon dag sen så kom det in en familj från norge, de handlade lite mat och så där. Jag jobbar på Statoil för dem som inte vet det. Sen gick familjen ut och jag satte igång med att göra rent kaffemaskinen, då kommer en av ungarna av den norska familjen fram till mig, det var en tjej på 10-12 år, och frågade vart toaletten var på norska, och jag fattade ingenting, ovanlingt? nej,. Men när hon sa WC så förstod jag direkt, sen sa hon att i Norge så heter toalett "Do". Så nu ska jag komma ihåg de. Sen efter några sekunder så kommer hon tillbaka till mig, hennes röst var viskande och närgånde, det hon då skämdes lite för var att hon inte visste hur man låste dörren, jag gick dit och visade, samtidigt som hon visade hur de i norge låste sina toaletter, eftersom vi bara har ett hantag som man skjuter uppåt när man låser, men sådana har det tydligen inte i Norge som det lät på henne. Tjejen var hur gullig som helst, och jag skulle inte våga gå fram till någon och fråga hur man låser toalettdörren, hon hade en söt klädstil också, blev nästan kär i henne!

För första gången

För första gången sen jag slutade skolan så fick jag tanken "Har jag inga läxor att göra".. Illa!

Grotta!

Ni har väl sett Instängd? Att det är några som besöker en grotta, de är i en grotta som de inte tror att det har varit någon där förut, men efter ett tag så inser det att de är inte först att vara inne i grotta. 

Idag fick jag reda på att de finns en grotta här i stan, tog med mig Linda in till stan, fick med oss en objuden gäst också som skulle skydda oss om de kom ett monster. 


Någon som vågar gå ner i den? Gick ner en liten bit, men sen fick jag panik av den kalla och svala luften som finns där. En väldigt ren och fin luft. 
En sak jag måste göra innan sommaren är slut är att gå ner i den ännu längre...

Fotografering av Linda


Östersund i bakgrunden


ZUMBA

God eftermiddag eftersom klockan är efter 12.00. Insåg just nu att jag börjar jobba om två timmar, hmm och jag har nyss duschat. Måste äta, fixa mig och fixa kläder hjäääälp, eller nu överdrev jag...

Nu har jag prövat på Zumba, mamma hade skickat efter ett startpaket, med massa övningar och danssteg, så passade på att pröva de idag eftersom jag var ledig nu på för middagen, shiit vad de var jobbigt, skaka rompa, svänga med höfterna och vifta med armarna, var nog en sammanfattning av  alla steg jag lärde mig idag, ska nog ta ett lite pass ikväll också om mamma är på, hoppas! För nu ska det ske förändringar. Funderar också på att börja med shakesen igen, en kund på macken höll på med den dieten, så jag blev peppad då han hade tappat 8 kilo på 3 veckor. Har absolut ingen aning vad jag gick ner sist jag höll på med den, men denna gång, om jag nu ska börja med den så ska jag ha koll på de! 


PUSS

Utomlandsresa?

Kikade lite idag med mamma på resor, shiit vad jag vill utomlands igen! Sjukt vad man saknar de! Vill bli brun.. 

Side eller kankse spanien hmm åter att se vart denna plan/dröm slutar hiih

Sommar -09


Jobbigt läge!

Jobbar från 10.00-21.30 idag, usch. Men men pengar rullar in! men jag kommer dö för jag är dyng-förkyld! Usch!

Men nu ska jag sticka syns sen!

Sötfian


Död

Min kropp är helt död efter jobb.. Inne på ett 6dagars pass och gjorde andra passet idag och är redan hur slut som helst, ska nog leta reda på en stegräknare så får man se hur många steg man tar/dag, vilket är en massa. I morgon är hela dagen uppbokad på jobb, 10.00-21.30, ångrar mig nu att jag tog på mig morgonpasset, jobbar egetnlgien 15-21.30, men det fattades folk så att ahh... Men pengar pengar pengar!

Fattar inte

Så fort jag hittar någon ny bra låt, så lyssnar jag på den tills jag har lyssnar sönder den, sen är den inge bra längre? 
Man lyssnar ju på de för de är bra, om och om igen, men sen så har man spelat sönder den, då hittar man någon annan bra låt och börjar lyssna sönder den istället.... Hmm..

Denna låt hittade jag nyss, och har redan spelat den säkert 7-8 ggr. 
Redrama – The Getaway




PUSS

ingen bra dag..

.

Drar till staden

Väskan är packad med diverse, kameror, småplock och kläder, nu drar jag till stan en sväng hihi

GOODIS!

Finns det nå godare än godis? NEE, elller jo de gör de säkert, men just nu är godis sååå gott! 

Kom på för ett tag sen att det är fredag, Sandra Oplanerar har inte planerat ett skit, eller jag hade inte det. Idag är det en dag som kunde ha varit vilken dag som helst men inte fredag. 
Ska bege mig till stan med Linda hade jag tänkt och fota lite, får se hur de blir hihi.








Godis var inte så gott som ja tidigare sa.....

Problemet att inte kunna ta bilder under vatten är nu löst!

Köpte även denna mannick på stan idag, ett vattenskydds-hus till kameran så att man kan ha den under vattnet! Fiffigt! 
Synd att jag inte köpte den innan jag åkte till Turkiet, men får la åka utomlands igen bara för de hihi

Plasten är så pass mjuk så man kan ta bilder osv. 
Utbyggt så man får plats med zoom-saken, detta är dock till en vanlig digitalkamera, finns det till systemkamera?
Lägger upp nå bilder då jag har provat den. 

Kjell&Company 99:-

PUSS

Blommigt

Har kommit in i nå blom-period, 
Blir kär i allt som har blommor på sig, sööött!
Gick på stan med mamma idag och kunde inte motså några saker, så de följde med mig hem hihi

En blommig väska, Lindex 199:-

Blommig skor, Coop 99:-

Blommig nyckelring (köpte den förra veckan) Dollar Store 2st 10:-


Sommarkänsla!

RSS 2.0