Dagen har bara börjat (skulle upp för 4 timmar sedan)

Satan igatan vad jag har hunnit mycket nu!
Dammsugit, torka golvet, vattna blommorna, packa inför den kommande veckan, skrivit ut ordrar, skrivit ut addresslappar, kammat ALLA tre katterna så jag fick en full hand med katthår, någon som vill ha så man kan göra en tröja utav? och klockan är bara 12?!


Som sagt så skrev jag aldrig klart detta, fick förhinder för att skriva klart det. Men underbart väder, men det blåser också lite, men men 10 minuter i solen blev min nos lite röd...
Blev lite chaufför mitt på dagen, skönt det att åka till stan och njuta av vädret lite i bilen bakom solglasögonen, även fast jag inte hade några men det är tanken som räknas. Blev en promenad på det med kära Linda, alltid lika trevligt. Sprang, nej vi sprang inte, men det lät bättre med sprang än gå runt krokom, men iallafall så blev det nästan en timme, helt underbart!

Var på avskedsmiddag igår hos Frida, hon åker ju till Australien på onsdag så blev liten middag, alltid sååå mysigt. Lite skratt och prat under några timmar, kommer sakna den dära tjejen!

Gårdagen

Dagen som inte alls var planerad, blev fullspäckad.Blev bjuden på en konsert i Sthlm, Judas Pries, men tackade nej. Syster väckte mig, surra på lite i sömnen, hon ville åka till stan, bra tänkte jag eftersom jag skulle ändå till stan och hämta lite varor, hon kunde plocka upp mig när hon var klar, men det visade sig att hon inte hade nå bil, vilken stjärna..... Vädret var superbra!! Solen sken och jag var nöjd, tills jag kom hem så kom molnen och graderna börja sjunka. Jag som tänkte sätta mig ute och bättre på brännan.. Men nej. Blev lite shoppande i stan också, jag som inte alls hade råd med det egentligen, men en massa presentkort blev jag av med iallafall, skönt det så det inte ligger hemma och skräpar. Nya byxor, 4 tröjor/linnen och smyckesträd. Jaja, lönen kom igår iallafall så lite bra kankse det var att jag handlade upp den.. inte.

Packade varor några timmar igår, jämförde vykort med de som finns på hemsidan, räknade varor jag har och ordnade de lite fint i kartongerna, gjorde klart 3 leveranser och klistrade och klippte lite, på med papperslapper, iväg med fakturor, skriva ut packsedel. Det är mycket att göra, men så länge man har roligt så är det lönsamt. Bättre än inget.

Godmorgon!

Idag är det torsdag, fick ta en liten PW till min mormor då DHL ska komma, nyvaken och allt, lär ju skrämma up gubben som kommer och hämtar paketen, ingen frukost i magen, bara ett tuggummi så att han inte ska svimma av medan han scannar in paketen, man vet ju aldrig. haha. Sen måste jag på toaletten... Tänk om han kommer då jag ska börja pissa... Hur kommer detta sluta? Haha.. Vill hem och duscha också.. och käka frukost..Vad jag klagar.. Men med detta skitväder så får man klaga..


Helgen i ord och bilder


Linda och jag fick för oss att ta fram barnasinnet igen, spelade tv-spel hela kvällen igår. Galet kul och avslappnande. Gaaaalet mysigt! Var till stan igår också och skaffade nya sommar-piggar till mina stavar, men idag gjorde jag sönder "vinter-piggarna", bra gjort Sandra! Måste köpa nya sådana också. Åkte iallafall ca 3 km på rullskidorna, 1.5 km med piggen borta på ena staven så hade absolut inge fäste alls, men det gick ju bra att åka utan fäste under hela vägen hem, var inte alls jobbigt.......

Lördagens planer var lugna och harmoniiska, eller nja. Men var i Ytterån med trevligt sällskap, filmkväll osv. 

Fredagen var vi som sagt på Bio, glömde säga i förra inlägget vilken film vi såg.., Projekt X, se den filmen, gaaaaalet bra! 





LÖÖÖRdaaaag!

Tänk att det redan har gått en vecka sen sist det var lördag. Meeen ikväll blir det bara mys. Inga större planer direkt, får se hur det slutar. Igår var det tjejkväll med bio, grym film och grym sällskap av Linda och Julia, myyys!

Bilen är frisk igen!

YEES! Körde ju liksom på tok för nå dagarn sen då avgassystemet höll på fara åt helvete, men nu sitter det som det ska! Och nu kan jag köra som en galing igen, haha elller nej, jag måste börja åka som folk igen, civilpolisen var på macken för några dagar sen så man blev ju lite rädd när poliserna stod och förhandlade med kunder som nyss varit inne på butiken... Nej lugnare tempo med bilen skall nu bli!

Sömn

Slog till med 10 timmar sömn i natt, vad är det för fel på mig? Sover som ett spädbarn vissa nätter, helt klart värt det, men tänk då jag ska börja jobba morgon och skall upp vid fem, hur fan ska de gå?! Åter att se. Har precis smällt i mig lite frukost, sen dagen kommer bestå av fixa min bil tror jag, håller som sagt på att tappa avgassystemet, vilket inte är så väldans bra. 

Måste hitta en klänning till bröllopet också!

Summer

Tumblr_m2kwauvyue1qctsp5o1_500_large

228575_10150234621034750_506479749_8572482_5629009_n_large

Tumblr_m2l1bqr1pi1rshvkro1_500_large

Tumblr_lwfh5wfl3i1r556j9o1_500_large


Våren kom, våren försvann

Har varit superduper fint väder hela helgen och jag har jobbat hela helgen, vad ovanligt, blir så förbannad på vädret då det aldrig kan vara fint då jag är ledig, som idag, snön har kommit igen, vad fan är det för jävla skit?! 
Hoppas det blir någorlunda väder till helgen då jag är leeeedig!

Presentproffset.se


Klicka på bilden för att komma till hemsidan!


Ha en bra dag!

Veckan i bilder!





oj, seriös vad jag är dålig

Tackar Bina för det, har inte alls blivit mycket dator denna vecka, men bra de för då jag har njutit av tiden med henne istället. Tänkte sammanfatta denna vecka med bilder, men kom på nu att jag har mammas dator så det får vänta lite lite till.. Men jag har haft en väldigt trevlig vecka med mycket påhitt, fester, bio, lek i snön, tripp till åre osv. Mer om de sen någon gång.

Tackar alla som läser min blogg även fast jag inte skriver, puss på er!

Snö, snö och åter snö

När ska snön fatta att den inte ska finnas nu? När ska den åka bort så jag kan åka rullskidor? När ska den förstå att det inte ska snöa så här års?! Eller det kan finnas i fjällen men inte här. Bort bort BORT! FATTA! Ja men nu så känns det bättre.

Nää som sagt så snöade det i morse, döda mig! Trodde det var det sista som kom förr, men inte det inte, så får hoppas att det. Dagen har bestått av städa, blir mer städning sen då Djungelhuset stänger för dagen, har 3 katter här och en hund, vilket tjorv. Hata. nå utslag på armen har jag också fått, undrar vad det är. Ikväll ska jag bege mig till stan och hämta min lilla fru, hoppas hon  inte vänder då hon vet att det har snöat här idag, stackaren hon som hatar snö... Men hon får nog stå ut. Ikväll blir det utgång som sagt, kuuuligt, galet länge sen jag var ute kändes det som, så ikväll kör vi på Olearys. Börjar ledsna lite på krogarna i stan, inge roligt längre, kanske inte ute så ofta så man märker av hur roligt det är egentligen? Vem vet.

Tiden bara går och jag förbrukar tiden till max

Alltså jag har inga svårigheter att hitta på något om dagarna faktiskt, man har börjat lära sig vad man ska göra och vilken ordning man skall göra det för att tiden skall gå snabbt/sakta och så man förbrukar tiden till max, att man inte slösar tid genom att inte göra något. Dagen har varit fullproppad. 
Dagen börja med en sväng hos syster, därefter en sväng till jobbet då jag skulle prova nå nya byxor som jag måste beställa. Vidare mot Evelina, tog en sväng till Kläd-dax, brukar aldirg vara där annars, men det fanns faktiskt lite kläder som var helt okej, så kanske ska dit nå dag framöver och kika lite mer. Eftersom det är påsk nu så är det stänings som gäller, hemmafru-sysslor, slagit in packet åt min fru, städat rummet och resten får göras i morgon, då dagen också är fullproppad. Skall ut i morgon  också, vilket var ett tag sen de hände, men de ska bli roligt. JAAA just jag höll på glömma att Bina kommer i morgon också, det får jag inte glömma!!!

Fullt upp kan jag lova!

De här med att blogga då man har fullt upp är ju inte riktigt min grej, jobbat tors-månd, försökt fått nå fritid men nej, lite chaufför har jag varit, bjuden på middag hos Evelina, raggarrunda med Lillfisen Linda. Sömnen har varit minimerad, måste ta vara på tiden man har genom att sova lite och fylla ut dagarna med nå vettigt istället. Jobbade 9-21.30 igår, vilken dag alltså med lite sömn sedan ska jobba 12 timmar var ju ingen höjdare, att jag ens sa ja till att köra hem nå onyktra killar, vad tänkte jag med, haha. Inte igen skall de hända. Skulle nog hålla tratten på jobbet de sista timmarna så som jag vimsa runt och snacka som nå tok och inte alls lyssna på vad kunderna sa utan körde mitt egna race, men det blev bra iallafall tror jag. 


Har inte käkat sen vid två, lite hungrig börjar jag bli, hmm, nä tog ett päron som kvällsfika sen nu är det sängen som jag dejtar, ska bli skönt att sova, vet inte vad jag babblar om nu egentligen, bäst jag stänger av och försöker sova kanske så slipper ni läsa nå onödigt skit som jag egentligen inte alls skulle skirva. 

Godnatt

RSS 2.0