100 dagar kvar!

Eller nej just det, inte jag som tar studenten iår, fast jag så gärna vill. Skulle lätt kunna gå i skolan de sista halvåret för att sedan ta studenten igen, skulle va så grymt värt de! Men jag kan glädja mig år om det är 100 dagar till Östersund tar studenten så borde det vara ca 113 dagar kvar tills jag fyller 20?! Om jag nu har räknat rätt.

Onsdaaaag

Jaha, vad har jag gjort dag då förutom sovit 11 timmar i natt? 
Har inte gjort så mkt, käkat en dunderfrukost dag och sedan tagit en sväng till Limedsforsen på affären. Ogillar den affären stort. Trångt, de har samma sortiment år ut och år in, oorganiserat och stökigt. Dock håller de på att bygga ut, men iallafall. Att åka nästan 2 mil tur och retur är sanslöst. 

Nu väntar jag på att min Bina skall komma hem så jag får något att göra.

Inget att göra

Har inte gjort nått ikväll, tv med mormor, nu blir de en film innan jag somnar.

Onödigt inlägg. godnatt

Göra om

Vill göra om min header igen, men hur ska den se ut denna gång?

Motivation

Hur orkar man hålla motivationen uppe?
Hur orkar man träna när man har träningsvärk?
När tar orken slut?

Har beslutsångest, om jag ska ta en till tur i skidspåren eller inte?
Känner att träningsvärken börjar komma efter ett helvetiskt pass i morse, snön ville vara kvar på mina skidor hela turen jag gjorde, paniken som uppstår då man har skidåkare bakom en som åker snabbare än en själv, paniken som uppstår då man kör ikapp åkare som åker före en själv, då man  måste ta krafter och åka förbi SEN måste man ju hålla en bra fart för att de inte ska åka ifatt en igen, de vill man ju inte för då anses man som dålig. Dessutom att jag mötte 4-6 st åkare som var 60-70 år som körde om mig, dåligt humör man blir på då när de har bättre kondis än vad jag har. Visst de kanske har åkt mer än mig, men iallafall, borde ju vara jag som åker om de med ett leende på läpparna. Men nästa år gäller det! Har tänkt på att köra ett lopp under Vasaloppsveckan, men har inte bestämt vilket än. Åter att se.

+14.5

Dunderväder idag!
Istället för att sitta inne tog jag med mig en stol ut och löste Sudoku, tan-tvarning kanske, men de var skönt! 
Vårkänslor!

Smartson!

Jag är med och tävlar med Smartson-testpilot!
Bli det du också och tävla om att vinna produkter som du testar och får säga precis vad du tycker! 
Kanon! 


Testa Gevalia Millicano - Powered by Smartson


Tisdag förmiddag

Har redan varit ute och åkt skidor, ca 1 mil vart det idag också, men de var sååå mkt jobbigare idag, +4 ute och snön fastnade på skidorna, heeemskt! 

Vet inet alls vad jag ska göra idag, Hmm åter att se. I morgon kommer Bina hem hit, det är ca 2 minuter gångavstånd mellan oss vilket är helt underbart! läääängtar!

Under en timme!

Blev till att åka en sväng i skidspåret i brist på annat, kommer ju ha tvångstankar sen att jag måste åka och slå mitt rekord för varje gång jag åker. Idag åkte jag 1 mil under 1 timme. Sista 5 km åkte jag på 25 minuter, stolt! Så i morgon blir det nya tag. Gillade inte alls spåren idag, usch och fy.

Nä nu ska jag hoppa in i duschen och slänga på en film. Känner sig så handikappat utan internet på mobilen och ingen runt om har trådlöst heller, får ju panik! Dock finns det en buss vid Lägergården som ska ha Wi-Fi, men jag är för långt bort, eller jag får in den men den vill inte ansluta hmm. Ska nog ta en promenad till bussen i morgon, haha oskyldigt. 


Nä in i duschen nu! 
Hejsvejs!

Jäkla massa åkande

Men nu är jag hemma i Torgås igen. Ska bege mig ut i skidspåren nu, men orken finns inte alls. Inte ett dugg. Orkar inte ens byta om hur ska jag då ta mig runt på skidorna genom en mil?! Åter att se. Hmm



Mot torgås!

Om nå timmar beger jag mig tillbaka till Torgås och mormor, myysigt! Lite drygt att se framemot en resa på 3½ timme, men men. 

Måndag idag och om en vecka är jag tillbaka i Falun igen då jag och Bina skall till huvudstaden igen! Yiiii!



Läste på Fridas blogg att hon är på väg hem!!! Efter 5 veckors resande i Thailand, sjukt! 



Bilder sen i lördags


Söndag

bllaaaa.
Ja nu var denna helg över. I morgon går vi in i en ny vecka på årets gång. Helgen har varit lite blandade påhitt. Skidor i fredags och mys med mormor med den enda tvkanalen som fungerar typ, alltså ettan. Trevligt. Igår var vi hemma hos nå kompis till Bina och hade det trevligt. Kanon helg! 
I morgon återgår jag till livet i Torgås, skidorna ska på igen och dagarna skall spenderas i skidspåren, vissa tränar till årets Vasalopp, men jag kör på nästa års, ja jag vet, jag är itne som alla andra. 

Nu ska jag slita mig ifrån denna dumma dator och vara social med Bina,


PUSS

Hejdå Torgås

Nu beger jag mig till Falun tills på måndag, får se om ja skriver nått mer då Sabinas dator är heeeeelt värdelös höhö. Men iallafall. mer om något mer intressant då de händer. 

Ha de gött allt folk!

Blandade tankar

Torgås har varit mitt andra hem så länge jag levat. Helt underbar by, halva min släkt finns här, det känns som jag är hemma då jag känner till alla som bor här typ. När man åker bil från Torgås-Sälen så kan man vägen utantill, vad det är för nå hus osv. Vilken som har bränt ner vilka hus, ja man kan allt. Man blir så lycklig att komma bort från Östersund ett tag, även fast jag saknar redan mina när och kära men har ju min mormor här så ensam är jag inte. Komma ut till naturen, känna lugnet, känna den friska luften som finns. Gud vad jag mesar nu, men det är så. Inga grannar som stör, inga försäljare som kommer och knackar på, de finns ingen hemtelefon som ringer, (iofs så ringer knappt hemtelefonen hemma i krokom nå ofta heller, menmen) man hör knappt nå bilar som åker, eller jo man hör bilarna och så men inte lika väl som hemma i Krokom. Men samtiditigt så finns det inget att göra här. Har varit rastlös i några timmar nu. Datorn förgyller mina kommande dagar, eller nej i morgon åker jag till Bina i Falun, men iallafall. Vad finns det att göra då? Gå promenader, leka i snön, göra änglar på snötäckta gräsmattan eller ta med sig skidorna till skidspåret, eller ja TV, film. Nästa vecka ska jag och Bina besöka Sälens krog, se hur det är, kan ju vara något att vara på, aldrig varit där förr. Mer om de sen. 

Nu ska jag ta och byta om skidorna näääästa!

Bra väder på gång!


Gryyymt!

Dagens goda gärning

Dagens goda gärning är att skänka poäng=pengar till Unicef!

Vad gör man?

Rastlös. 

Vad ska man göra? 
Klockan är bara halv två.
Jag är väldigt rastlös.
4,3 plus är det ute också.
Om någon undrade alltså.
Ikväll ska jag ut med skidorna igen, antar att de kommer vara mycket folk i spåren, men de sket jag i.

Drömmar

Usch har inte sovit nå bra alls i natt, somna strax efter tio, vakna halv tolv, sen kunde ja inte sova på ett tag för jag var så glad över nå sms, sen när jag blunda igen så såg jag massa saker, som en svart jaguar som titta på mig med stora gula ögon, inte nice. Sen nästa gång jag somna så drömde jag om nå skräckfilm, jättekul. inte. Usch, vakna vid 6 någongång av att skåningarna gick på toaletten och de hörs ganska väl när man sover i de rummet jag sover i, men vakna igen vid sju då jag hade ställt klockan, men somna om igen sen, vakna ännu en gång igen vid åtta då jag hade ställt en till klocka, skulle nämnligen upp och åka skidor, men näääää sömnen försörde mitt mål. Så tar turen ikväll istället. 

Nää nu ska jag ta och gå upp och undvika folket som bor här..

Torgås, Dalarna

Har som sagt kommit "hem" nu, känns skönt. Hem till Torgås, mitt typ femtioelfte hem. Har nyss varit ute på en skidtur, länge sen jag åkte spåret så hade ingen aning om hur spåret var eller om de var mycke loppor (skidåkare) i spåret. Tänkte börja lite lugn, 3 km lät bra. Bra start på veckans träning. Men hur gick de då? Inge vidare. Spåren var isiga, vilket jag gillar iofs, men iallafall så jag missa avfarten till 3km spåret, så då var de bara att fortsätta på spåren. De var ganska många som åkte, vart omkörd av några och körde om några sega personer. Jag körde så långt jag kunde även fast jag visste att jag var tvungen att åka tillbaka samma väg också, segt. Men totalt 13 km vart det ikväll, jag som bara skulle köra 3..... BRA DÄR! eller? Helt död. Uppförsbackar, nerförsbackar, isiga spår resulterade att jag föll, men de nämner vi inte nå mer om.
Nu väntas sömn och upp tidigt i morgon och åka lite mer skidor.


Puss!

Sääääälen!

Drar till sälen nu som sagt till stugan med mormor hela dessa två veckor är planerad som bara den, åker till Bina redan på lördag igen skööönt! Skönt att komma bort och koppla av ett tag med familjen, skidorna är med och allt annat nödvändigt! Kommer dock dela hur med massa vasalöppare, hmm. Då man måste tissa på tå om man ska på toaletten för att inte störa vasalöpparna, jobbigt! Även när man ska duscha ska man ju passa på när ingen annan är där OCH man vill ju inte gå ut från badrummet helt springsprångandes naken heller. Måste man måste tänka på, usch! Men det kommer gå bra hoppas jag... 

Åter om det sen. 


Puss hej

Varför förändras folk när de blir tillsammans med någon?

Sitter och käkar frukost nyduschad, de är nog de bästa. Men sen när man tänker efter på saker och ting så blir man så fundersam på vissa saker, egentligen har jag inte tid att skriva detta men det sket jag totalt i. 
Varför förändras vissa när de blir tillsammans med någon? 
Jag vet inte. 
Varför? 
Det är väl personen som man är som man faller för? Sen förändras man när man blir tillsammans, då är man inte samma person längre. Man kanske inte känner av de själv, men kompisar märker tydligt vad som står på tok. Bara för man blir tillsammans med någon ska man inte lägga alla sina vänner åt sidan, man ska unna de tid också vilket många glömmer och är bara med sin tjej/kille. Hur tänker man då? Liksom där är redan en förändring, att man "tjatar" ut tiden med sin partner och skiter i sina kompisar, helt ologiskt. Visst jag är ingen expert på detta, men med tiden så lär man sig hur de blir. Bara för man är med sin tjej/kille så ska man inte sluta höra av sig till vänner oberoende kön, man kan ha tjejvänner utan att det är något. det är precis som man har killkompisar och är kille. Whatever vilket kön man har? 
NÄR de tar slut mellan dessa så har kompisen förändras utan att denne vet de och tror att allt är som vanligt sen, men hur tänker man då? Om man skiter i sina kompisar för man har skaffat tjej/kille. Och tror sen att allt är som vanligt sen när det är slut, att man kan gå tillbaka som vanligt till de, inget kommer bli som förut igen. 
Släpp aldrig era vänner ur ditt hjärta, de finns där, men de går före ens tjej/kille. Vill man hellre förlora tiotal kompisar eller en tjej/kille? Valet är ditt.

Vad kunde man gjort annorlunda?

Ibland så undrar man vad man kunnat gjort annorlunda från förr. Skulle mitt liv sett annorlunda ut om jag reagerade på nått annat vis? Skulle mitt liv se annorlunda ut om jag tog andra beslut? Det är många frågor som rubbar min hjärna ikväll. Skulle jag vara den jag är idag om jag inte gjorde mina val som yngre? Jag är glad för att jag är idag, men visst vissa saker kunde ha ändrats, dock vet jag inte om det är jag eller min omgivning som har ställt till de så, de är en sak som jag inte kommer få reda på om jag inte nu löser detta, men det är försent. Misstag som man gjort förr finns ännu djupt ristat i mig, det kommer aldrig att gå bort, saker som man inte ville skulle hända, men de hände. Vill spola tillbaka tiden och rätta till allt som var mindre bra genom åren. Att kunna se skillnaden, att känna att de känns rätt de man gjort. Att man slipper oroa sig för något och blir bara skit av de sen på slutet fast man ansträngt sig. Så ska de inte vara. Man kan inte spola tillbaka tiden, vi lever i nuet och vi kommer alltid göra de. De finns inget som kan ta och tillbaka dit vi vill vara aldrig, aldrig någonsin. Allt är förbi. Vi lever ett liv för att dö. Vi lever detta liv i hopp att de ska hända roliga saker, men tillslut så tar de stopp någon gång, kroppen hänger inte med, kroppen kanske inte vill vara kvar nå mer och lägger av. Kunde man gjort något åt de innan man visste om att de skulle hända? Kunde man ha gjort något för att dämpa processen? Vad som helst? Liv livet för stunden. Man kan aldrig veta när något mindre bra kommer hända, men det är de vi som väntar på, vi väntar på att det ska hända något i våra liv, både lycka och mindre lyckliga saker. Men hur skulle mitt liv se ut om jag inte var den jag är idag? Det är en fråga som jag alltid har velat haft svar på. Men jag kommer aldrig få svar på de. 

Jag ska inte klaga, jag är lycklig det är ju de som är de viktigaste, jag har underbara personer runt om mig, vänner familj, allt! 
Jag är nöjd över de, men ändå så finns nyfikenheten om hur de skulle vara om man hade gjort andra val för några år sedan, vem hade jag varit om jag hade valt en annan linje på gymnasiet? Vem hade jag varit om jag umgicks med andra personer under skoltiden? Vem hade jag varit om jag bodde med min pappa isället för min mamma? Hade jag haft samma tänk och samma funderngar om saker och ting då? 
Mycket som man inte får reda på här i livet, man får vara nöjd över det man har och det är jag, helt klart! 


Inget kommer bli som förr

Så länge som jag har kunnat gått har jag även åkt skidor, utför och längd. I år är det första gången på alla mina år som jag kommer ihåg att jag INTE tar med mig slalomskidorna. Känns som de kommer komma en tår i ögat, men så är det iallafall. Jag älskar verkligen att åka skidor, strålande sol och några minus och ingen blås, det absolut bästa vädret man kan ha en vinterdag att spendera i fjällen, få lite bränna på kinderna och sedan på kvällen mysa ner sig i soffan med varm choklad. Helt underbart. Dock kommer mina längdskidor att åka med iår, var typ hundra år sedan jag åkte längd där nere. Kommer nog gå fint iallafall. Hoppas jag.

Blablablö

Jaha du, onsdag idag då, vad har dagen bjudit på då? nää hela dagen är förbi och jag har inte gjort nått, men ändå har dagen varit fullbokad och har inte tid att sitta här egenltiegn, men det sket jag i. Disken väntar, väskorna väntar på att bli packade. Har ett linne som är borta som jag vill ha med mig som jag måste leta reda på. Måste hämta min bil i Kaxås också, inte för jag behöver den ikväll och jag kommer inte vara hemma de närmaste två veckorna men iallafall kan ju vara bra att den är i Krokom då jag kommer hem. Eller egentligen inte, men iallafall. Ekonomiskt att inte ha bilen här för då tar jag mig dit jag ska på nå annat sätt som att använda benen eller armarna, eller nej de kan bli lite jobbigt att gå på händer dit man ska, har aldrig provat att gå på händer ute, menmen. Jag tror att det kan vara jobbigt, men den som KAN gå på händer är det ju ingen big deal egentligen, ska fråga någon som vet då jag vet någon som vet fast för tillfället så vet jag ingen som vet, men nu glömde jag bort vad jag skulle fråga den som visste om något jag skulle fråga. Hmm detta blev komplicerat, jobbigt. Men iallafall vart var jag innan jag kom till de som jag egentligen inte skulle prata om, fast jag vet inte heller vad jag skulle skriva om heller. Onödigt inlägg.

Nu ska jag åka hämta bilen nu så jag skrev allt detta i onödan.

Drömma om tatuering

Usch hatar drömmar, just då det är så verkliga.
Drömde att jag skulle tatuera in mina svalor på handleden som jag nu kommer göra inom kort. Men istället så målade tatueraren in massa annat, han gjorde ett stort träd med massa teckande figurer, elefanter, massa håriga blå saker och fåglar. massa löv å en massa skit på min handled?! Herregud. de enda jag ville ha var ett par svalor.. Tur att inte drömmen var sann, skulle seriöst slå ihjäl den som gjorde de på mig, smärtan som uppkom i drömmen kommer jag ihåg.

Semeldaaagen

Har väl inte gjort så mycket idag kanske, hmm eller nä det har jag inte. Inge vettigt att ta upp här iallafall. 
Känner mig vuxen då jag har skickat in en intresseanmälan till nå skola och skickat mail till facket och även fått reda på om företaget jag kommer jobba extra på sen. Mer om det då det blir aktuellt, kommer börja lite smått i början av mars, inte så länge kvar nu woopwoop!

Har man lite att göra så har man




Godmorgon!

Då var det tisdag och igår vart de lite ändrade planer lite spontant. Moster bestämde sig igår att fara upp hit från Sthlm, så så blev de, hämtade moster och kusin på tåget, och de tänkte stanna till torsdag så vi flyttar fram resan till Torgås 1 dag, vilket innebär att vi, jag och mormor åker ner på torsdag. För att sedan åka till Falun på lördag, gryyymt!

Jajaa,det är visst fettisdag idag, jaaa men hmm.

Hatar verkligen att stiga upp på morgonen

Det är nog de värsta jag vet, att man MÅSTE upp även fast man inte har hunnit sovit klart och vill bara ligga kvar i sängen för det är så varmt och skönt. 

Alltså vilken dröm jag hade, min bil bara stannade i Centrum och jag kunde inte få den där ifrån, men så länge min bil inte fungerade så var de nå fel på min höft och ben, jag kunde inte riktg gå för benet veks sig å allt. Nej det var skumt. 

Hämtade moster och kusin igår på tågstationen, så idag blir de att leka med kusiiinen! hih


Allt finns på youtuben, till och med mormor och gammelmormor sen 1955. Galet!

Låt som går på repeat!


Gryyyymt!


Två plus, SNÅLT!

3 600 pers under samma tak, på samma dansgolv framför LMFAO, de kan inte bli så mycket bättre!

En kväll som jag sent kommer glömma - Lmfao!

Varje dag shufflar jag!

Jaa i lördags var dagen vi väntat på äntligen kommen. Jag var som sagt i Falun från i torsdags till söndags. Så i lördags snodde vi en bil, eller nej vi snodde den aldrig utan vi lånade en bil, galet ful bil dessutom så antar att ingen vill sno den, men iallafall så brummade vi till Sthlm, jag fick äran att köra. Skulle aldrig tagit på mig den uppgiften, men eftersom ingen brud som var med innehavade ett körkort så var de inte så mkt att välja på. Att köra i Sthlm under rusningstrafik med 100 filer att välja bland och snö-regn-slask så var det inte så enkelt som jag trodde, kom iallafall fram hela och rena till Globen efter många panikattacker och skrik från flickorna. Okej då jag skrek också någon gång.. Sandra har allt under kontroll! Köade och väntate i totalt nästan 3 timmar. Lite less man var. MEEEEn fick stå längst fram, så helt klart värt de! Vilket jävla drag de var, helt sjukt, hela publikhavet var mer än pepp, fantastisk känsla! Ett stort fet kalas helt enkelt, helt underbart, svårt att förklara känslan. Men behöver jag säga mer än att det var grymt?! Nerdränkt i champange, öl, vatten och svett från allt folk gick vi från Globen helt överlyckliga med en stank som om man hade supit på rejält. Hemresan gick väl så där, konserten höll på längre än vad vi trodde, men jag klagar absolut inte på de!, men iallafall så kom vi från Sthlm runt 2 på natten och 3 timmar kvar tills vi var hemma, skön känsla, not! Alla knep som energidryck, godis, läsk försökte jag hålla mig vaken på, men vet ni vad, de fungerade inte ett skit. MEN jag var vaken hela vägen, med några nickningar hit och dit, men kom hem till Falun strax innan 6 på morgonen. Sova 3-4 timmar sen upp igen för att ta bussen hem till Östersund igen. Att åka till och från Sthlm under samma dygn skall jag inte göra igen, iallafall inte efter en konsert, men de var en upplevelse iallafall. 

Grym helg med underbart folk! 
Tack alla inblandade! 

LMFAO - I'm in Stockholm biiiiitch!





.

Du kan bli besviken om du misslyckas,
men du är ändå dömd för alltid om du itne försöker

Finmiddagen igår


Väldigt fin middag jag blev bjuden på igår, mums!

Middagsbjudning hos denna grymma tjej!


Att vara på två platser samtidigt

Om man kunde vara på två platser samtidigt skulle livet vara så mycket enklare. Man skulle kunna göra så mycket saker som inte är logiskt egentigen, att vara på två helt olika platser på en gång, med olika personer, man skulle ha hunnit med så mycket, dubbelt så mycket. Om man kunde vara två personer fast en. Att ha två olika liv och livsmening men ändå samma kropp, man skulle kunna vara den man vill vara för en gångs skull men fortfarande vara den man är. Att ha ett liv där man har ett Svenssonliv och ha ett liv där man bara unnar sig, att man kan känna att man kan göra vad man vill utan gränser, kostnader eller problem. Fatta vad skönt det skulle vara. Men detta kommer man aldrig att uppleva, mitt liv kan inte vara som jag vill. 

Man vill så mycket men kan så lite, ska vara glad för de man har och se framåt

.

Dina möjligheter tll framgång står i direkt proportion
till hur mycket glädje du får ut av det du gör.

Fraamme!

Hemma hos bina nu, skönt. Drog till med en bio när vi var på staden också.
Detta tangentbord var inget för mig så kommer inte uppdatera sååååå mycket. Ska be bina att köpa en ny dator då hon har ett extr tangentbord inkopplat... Konstiga hon. Men nu ska vi se på film. 

Puss!

Falun nästa!

Igår avslutade jag dagen på bio med trevligt sällskap! Riktigt bra avslut på en dag som inte varit så jätte bra. 
Klckan är 05.40, och jag sitter och käkar frukost. Har gjort värsta färdkosten att ta med! längtar som bara den tills jag ska käka de. Tror dock att det är mer än vad jag kan käka upp, men tänker positivt att jag ska åka buss hela dagen så äta ska man! 

Ha de så bra tills jag uppdaterar nästa gång!

Studentfotoalbum





Det är över 8 månader sen denna dag förgyllde mitt liv. 
Nu är det bara minnen som är kvar.

15 februari

Jaaa, dagarna går så fort så man vet ju inte vad man ska ta sig till. Kändes inte alls som alla hjärtans dag igår, vart inte nå värmande kram eller nått, hmm, bättre lycka nästa gång kanske. 
Nu på morgonen har jag lagt tillbaka golvet som mormor hade rivit upp sen igår, så nu har vi inte kommit nå längre än vad vi gjorde igår heller. Får se om vi hinner lägga klart de ikväll. 

Dagens planer består av att packa till helgen, ska ha med mig så pass lite så det ryker om de. Torsdag-söndag ska jag vara på flygande, eller nej bussande-fot, åter att se vad planerna är, men helgen är fulproppade med kuliga saker!

.

Man har alltid tid till det man vill göra

Trött tjej efter lång dag!

Tatuering-Arbetsförmedlingen-handla-baka-middag-lägga golv. Helt slut i kroppen. Sängen nästa. Ska nog säga till mamma också gå och lägga sig, hon har sovit i soffan över en timme nu..

Alla ♥ dag middag!

pic.twitter.com/uIT34S1q
Gjorde middag till mamma och mig, tog de som fanns i kylskpået i princip. Köttfärs med lök och morötter, sallad, gurka, tomat och tacosås och vitlöksbröd, perfekt!


Åhhh beslutsångest!

Missade precis ett samtal om ett jobb i Storlien, eller de ringde därifrån iallafall, skickade in en ansökan för någon dag sen bara, faaan också. 13 mil bort. Med mitt fina lokalsinne så trodde jag att de låg hitanför Åre, smurto! Men de ligger för i helvete vid norska gränsen! Hmm. Kommer ju inte tjäna på de om man ska pendla varje dag. Tror jag hoppar de och hoppas på lyckan nå annanstans!

Alla ♥ dag

Idag är det tisdag, jag har måndag idag, eftersom jag hade söndag igår, har haft söndag fööör länge nu för att de ska vara sant. 
Vad gör man på Alla hjärtans dag då? Jo dagens planer är som detta:
Åka till stan med goa vänner
Pecka´s och fylla i tatuering för sista gången hoppas jag
Följa med på Arbetsförmedlingen och leka cool då man har extra jobb bara
Snabbt hem och lägga golv åt mormor.

Men vart kommer all kärlek in då, jadu, de tar vi igen någon annan dag då denne person har tid. 
Som tur så spenderar jag nästan hela dagen med fina personer så de blir bra de! 

Men hur ska man spendera dagen? mysa med nå person som betyder mycket för en? Få en eller flera rosor? Titta på film med en person hela kvällen tills man somnar i dennes famn? Gå på bio och hålla varandra i händerna under hela filmen? Har ännu inte gett upp hoppet efter mkt tjatande redan.

Ha en bra alla hjärtans dag alla!

En kväll på jobbet

Nu är äntligen kvällen över. Första gången jag jobbar kväll ensam. Gick bra som tur var, hade två finfina vänner på besök, de tackar jag så hemskt mycket för, de gjorde liksom min kväll!

Längtar tillbaka till jobbet, okej jag erkände de, jag gör faktiskt det. När kunder till och med frågar vart man har varit och om jag kommer jobba nå mer på macken så kändes det som man är saknad, att kunderna har lagt märke till att man har varit borta ett tag. Hoppas på fler dagar! 




Köpa golv

Var till stan med mormor nyss och köpte köks-golv. Blev ett av de ljusare även fast jag älskar mörka golv, men inte mitt hus, inte mina val. Men iallafall fick jag äran att lägga golvet så de sker i morgon efter nå ärenden på staaaden, bildbevis får ni i morgon eller dagen därpå!



Måste köpa färdkost också, måste komma ihåg! Måste packa också!

Har tappat räkningen hur länge vi känt varandra



Vi behöver inte bevisa något i dagar, veckor, år eller minuter, vi har varandra det är det som räknas. 
Att vi har hållit ihop så pass länge gör många paff, men inte mig, jag har vetat de långt inom mig att
vi ska hålla ihop tills vi har krympt i ryggen, och använder en käpp för att stabilisera balansen. 
De små tanterna som man ser på stan skratta tillsammans som fortfarande besöker affärer med
sin bästa vännina. Det är mitt mål.
Jag älskar dig! 


Första månaden som helt "arbetslös"

Trodde jag ja. 
I slutet av januari trodde jag att jag skulle få min sista lön och att februari skulle jag stå arbetslös och noll kronor på kontot. Första månaden på 3 år som jag inte får nå lön eller studebidrag. Men mitt helvete varade kort, har lyckas fått in 1 jobbdag denna månad än så länge, den andra dagen blir ikväll, sköönt! Blir så less på att sitta hemma om dagarna, me ändå vill jag inte ha ett heltidsjobb, för jag vill kunna göra mina utflykter och äventyr när jag känner för det. 

Ändrade planer! Blir mer resanade än vad jag hade trott!

16 feb - Falun
18 feb - Sthlm - LMFAO
19 feb - Ösd
22 feb - Kära Torgås
24 feb - Falun
26 feb - Kära Torgås, Spenderar den kommande veckan där
6 mars - Sthlm - Rise Against! 
7-8 mars - Ösd. 

Ojoj vilka resande veckor jag har framför mig. Men de gillar jaaaag!

.

Om du alltid säger "vi får se", händer det aldrig någonting

Min kropp börjar bli sjuk

Jag börjar bli sjuk, eller min kropp börjar bli sjuk. Så nu blir det att viiiilaa! eller ja, dagen är späckad redan så vila får jag göra någon annan dag.
Klockan är inte så mycket, men har hunnit med ynka 4 kilometer i skogen redan med mamma, besviken på min kropp, eller det kanske inte är så konstigt när jag har tränat 6 dagar av sju.. Kanske ska lugna ner mig lite? Nu ska jag chilllaaaa innan de blir staden med mormora min, ska kika efter ett golv som jag ska lägga i hennes kök. Men de är morgondagens plan. Resten av veckans planer kommer med stormen! Eller ja till veckan då det är aktuellt! 


Ha en fin solig dag! Jag återkommer då jag har något att skriva.

Skönhetstips!

Var ju som sagt på ansiktsbehandling i måndags, då fick jag reda på lite tips. 
Bland annat att man skulle sova med uppsatt hår, för att minimera risken att få finnar på ryggen. Alltså om man har håret nersläppt så finns det risk att håret är så pass fett efter schampoo och balsam så de samlas i porerna och täpper till. Så nu är det upp till bevis om min rygg blir fri från märkerna jag har, hoppas hoppas. Ett tips till alla där ute som har problem med finnar på ryggen, axlarna och framför allt pannan. Sätt upp luggen så fort du kommer hem, eller då du känner för de, för där samlas de också fettporer, lycka till!

Taxi-chaufför

Har funderat ett tag vad jag ska ha för mål i livet, eller inom jobb-branschen då. 
Jag tror jag vill bli taxi-chaufför, tänk dig att köra bil hela dagarna, jag som älskar att köra bil, att skjutsa folk och få betalt av de, att det är ett jobb. Mycket olika slags personer man får som kunder, de har sin egna lilla historia om vart de ska och vad de ska göra där osv. Att man gör en tjänst till en annan person som verkligen behöver det. 
Dock måste jag vänta tills jag fyller 21 innan jag kan ta taxi-koret, eller visst är det så? Så nästa år så kan jag uppfylla min "dröm". Lät länge de.. Men åren går så fort för de så snart så sitter jag där med mitt taxi-kort i handen! Eller jag hoppas på de iallafall, om inte mitt mål ändras på vägen, åter att se!










Jens är bäst

Mysigt

Har en kissekatt i knät, och hon bara spinner och spinner,
eller jag vet inte vad hon tror att hon är för djur,
men hon ser ut som en katt iallafall. 

I morgon börjar en ny veckan, späckat schema! Eller ja nästan då.
Många resor står på spel, kommer vara awesomeness!
Undrar hur jag kommer ha råd med allt?

Måste ha mig ett jobb nu! Helst nyss

Nedräkningen har börjat!


Söööndag!

Idag är det "äntligen" söndag, jag har haft söndag sen i fredags så ja nu är det söndag idag igen. Linda skrev ett fint litet inlägg igår åt mig, tack sötnos. Blev till att åka skidor i morse igen, blev bara 6 km idag, tänkte slå personligt rekord med 12 km, men nä.. För mkt kläder och mina öron började ömma, så är rädd att det är nå förkylning på G, hoppas inte. Ska börja städa lite också, hela sängen är full med kläder och golvet också för den delen. 

Var bara tvungen att ta med mig lite godis hem från affären, just denna vecka är det tillåtet, men sen blir det strikt igen! Frukt, frukt och åter frukt! De var inte ens nå gott godis jag köpte.. Snusk-choklad som smakar gammalt, lyckat! näää besviken, vad ska jag nu hitta på med? Hmm.. Städa.

23:59

Dagen började med en tur på skidorna. Åt ingen frukost innan utan tog det efter, en bra start på dagen börjas alltid med gröt. Gott är det också.

Den här lördagen spenderas med mina underbara vänner, istället för att köra en krogenkväll spelade vi sällskapsspel. Just nu ligger Robin utmattad på golvet, efter två hårda vinster. Det var banne mig inte lätt för honom

Hoppas ni alla har haft en lika bra lördag som mig, Nu säger vi iallafall GODNATT, sov gott.



/ Linda Olofsson

New Look




www.newlook.com

Att ett liv kan försvinna så fort

Jag kan fortfarande inte förstå de, att två helt underbara personer bara kan försvinna så där. De är inte ens värda detta, de hade ett helt liv framför sig, med många drömmar och mål, skaffa familj och blicka framåt i tiden. Varför är världen så grym att de ens går att skada sig eller i detta fall att avlidas. Varför? Borde inte världen vara så anpassad så människan kan leva ett riskfritt liv? Att dagarna bara går utan att man ska bli/vara rädd för saker och ting ska förändra ens liv. Borde den inte vara rättvis? Att låta oss leva och roa oss så mycket vi vill? Måste vatten vara farligt? Det är så många frågor som snurrar runt inom mig så jag vet inte alls vart jag ska ta vägen längre. Ni två som låg så varmt om hjärtat på så många personer borde egentligen vara vid livet nu tycker jag, ni lämnade en stor sorg bland oss alla. Tänker på alla nära och kära, hur svårt det är för de att accpetera denna situation, jag har fortfarande inte fattat de ännu. Att man dag ut och dag in kommer påminnas om vad som skett och önskar och ber att de en gång var ogjort. Men den önskan kommer nog inte bli sann. Men jag hoppas fortfarande, man vet aldrig. Man vet inte vad man mister förns det är försent. Ta vara på alla vänner och familj ni har, för alla väntar på en dag då livet tar slut, man bestämmer inte de själv utan det är ödet. Man lever livet för att dö. Man tar risker, man gör saker som man inte borde göra, men livet kommer inte åter, man gör det man måste för att må bra, för att få ordning på livet, för att komma någonstans.
Jag vill inte gå in på Facebook och se att de har hänt nått mer, detta tog på mina krafter, även fast jag inte kände de så väl så skänkte jag en extra tanke till de personer som hade han närmast, familj och vänner. De är inge roligt. Vi måste börja ta hand om varandra. Efter denna olycka kanske vi börjar lär oss något? Men måste det verkligen hända en olycka för att inse att det är farligt och man kan mista värdefulla personer på de viset? Varje person måste få veta att den är älskad på ett eller annat sätt, säg det i dag, i morgon kan det vara försent. 

Tänker på anhöriga till dessa personer

Vila i frid grabbar!

Some die young

Some die young, but you better hold on
So many things I need to say to you
Please don’t, don’t let me go
And we said we would die together
Some die young


helt borta eller?


Vila I Frid

Vila i frid grabbar

Äventyr


JAg vill hitta på nå äventyr, göra nått man inte brukar göra, göra nått man kan "skryta" om att man gjort, att man kan vara stolt att man gjort. Typ surfa utomlands, skulle vara så underbart coolt, paddla ut till vågorna, ha en hel publik stående på stranden som tittar på dig, som har förväntningar på dig att du ska göra bra ifrån dig. Att folk vet att man kan klara de, att man kan ställa sig upp på brädan och utföra sitt åk och vinna en tävling. 

Eller åka till USA med ett gäng, hyra en bil och åka runt hela Amerika och titta på alla sevärdigheter, de finns ju hur MYCKET som helst att se och göra, tänk vad kul om man har åldern inne och åka till Las Vegas och gå in på de finaste Casino-ställena (okej då det kan vara mindre fint också hah) och bara spela tills man är nöjd, att bara leva livet i Amerika kan ju vara hur grymt som helst. Men framförallt att få uppleva detta med underbara vänner, att man kan ta del av detta med varandra istället för att dela med sig av resan när man kommer hem, vilket inte alls är så trevligt då man bara blir avundsjuk. 

Eller vara med om liknande som jag var i Turkiet. Att åka 3-4 timmar med buss utan att veta vart man skulle eller hur resterande dag skulle se ut, de enda vi viste var att vi skulle linbana, forsränna och paddla kanot, men nå mer visste vi inte. De var de mest fantastiska jag gjort. Det är en sak som jag aldrig ha trott att jag ska göra. Åkte linbana över nå stup, forsrände med jättefina (märk ironin i de ordet) hjälmar och flytvästar, ibland täckte vattnet hela kroppen, helt otroligt, man visst ju aldrig om de kunde komma nå djur i vattnet. Och till sist kanotpaddling, där visste man heller inte vilka djur som kunde komma i vattnet eller på land, man visste inte hur långt man skulle paddla utan bara att man skulle hålla sig i båten och paddla på som aldrig förr. Sjukt roligt att ha de gjort, något man aldrig glömmer. 



Min kärlek till killparfym

Alltså finns det nå godare än herrparfym? Varför luktar inte tjejparfym som herrprafym, alltså alla tjejprafymer luktar antingen sött eller tant, men herrprafym luktar antignen äckligt eller gudomligt gott! Kan inte förstå de. När mamma tvättade nå påslakan för ett tag sen då jag skulle hänga de på tork, så så fort jag öppnade tvättmaskinen slog en bomb ner och en mild doft av herr forsade in i min näsa upp till mitt luftsinne, sen när jag tog ut lakan och påslakandet så kunde jag inte sluta lukta, men jag fattar inte vad luften kom från, de finns ingen herre i huset och hon har använt samma sköljmedel i nå år, men ändå fanns den dära underbara doften där, så fort jag gick förbi toaletten så kom den där strålande doften om och om igen, men sen insåg jag att de fanns nytvättade kläder på tork också i hallen, började lukta lite lätt och jag höll på dog, jag stod där ett bra tag och sniffa. 
Varje gång jag går in på en prafymbutik så måste jag gå till killarnas avdelning och lukta på en massa parfymer bara för att, varje gång det går förbi någon kille på stan eller nå som kommer in på nå butik eller på jobbet så svimmar man ju nästan av när de kommer en doft av nå killparfym. Det är nästan så "illa" att man vill fråga de vad det är för sort. En sak undrar jag också, varför håller sig killars parfymer längre än tjejernas? Alltså inte mängden utan doften. Man känner en killes doft på långa vägar, men inte tjejers. 

Jag smälter av att lukta på killars parfymer, det är nå speciellt med de. 
Parfym blandat med skoterlukt är ju helt underbart.

Onsdag kväll

Jaajopp då var hela denna dag förbi, har inte gjort ett skit, men samtidigt har jag knappt varit hemma. Har varit hos Linda princip hela dagen och kvällen var hem och åt middag sen stack jag till Linda igen, vilket liv man måste ha.. Blev film med Robin och Linda ikväll, gött, skönt att man inte är ensam om att man inte har nått att göra om dagarna.

Morgondagen är också planerad, först träna, sen lunch med Annika på stan, mys! Det är fööör länge sen jag träffade den goa tjejen, hörde att hennes mage har växt med ilfart, får se i morgon om det är sant.

Tisdag fast en onsdag

Har tisdag idag, så jag borde haft måndag igår, men så var det ju inte. Men iallafall så tog jag och mamma oss igenom ynka 4 km idag på skdiorna, lite ynket, men är så öm i kroppen sen gårdagens åkning så de blev lite lugnt idag, men i morgon kör vi igen! 

Nu ska jag hoppa in i duschen, skönt!

saknad

Att känna en saknad till dig
Att känna en saknad som inte har funnits förut
Att känna en saknad till dina impulsiva samtal på nätterna, 
då du bara ville prata med någon när du var på väg hem från krogen.
Att känna en saknad till dina godmorgon sms
Att känna en saknad att det är mig du tänker på när du vaknar
Att våga ens erkänna att det finns en saknad är ett stort steg
Att när du läser detta förstår att det är just dig jag snackar om

JAG GJORDE DET!

Med bra musik i lurarna så tog jag steget och åkte 1 mil på mina träbitar, underbart skönt nu i efterhand, men jäklar vad sista varvet på 2 km var ett helvete, eller nej inte riktigt, men nästan, i morgon har en fågel viskat i mitt öra att de ska bli 12 km, undar hur fan de ska gå, ska ha mamma med mig då också  hmm, kanske ska åka dit en timme innan mamma ska dit så jag hinner köra några varv innan hon kommern, låter som en bra ide!

Barnfilmer

Har fastnat för barnfilmer just nu, vette fan vad det är, man känner sig lite yngre på nå sett.  Lilla jössonliga nästa ut!
Bloggtorka x 10000000

Datorn är tillbaka!

Skriker av lycka, sen så gjorde jag inte de. Seriöst, skulle klara mig bra utan dator till och med. Menmen skönt att den är fri från virus. 

Var på ansiktsbehandlig idag, galet bra, kanske inte värt 700 spänn, men gudomlig bra hud fick jag iallafall, alla porer tömdes, brynen noppades, aldrig haft så len hy i ansiktet förut, men nu är det äntligen gjort, tack syster för presentkortet hiih. 

Skulle fylla i min tatuering idag också, men nää. kom dit nå minuter försent, men lokalen var bäcksvart och dörren var låst, så hmm. Mailade och sa till. De öppnar ju 12 å jag kom dit 10 min försent, de borde ju iallafall vara där tycker man? Men men åter att se om jag får en ny tid.

Jag lovar

att de ska bli bättre uppdatering då jag får tillbaka min dator, hatar mammas dator, går ju fan inte ens skriva på den

Helvete

Åhhh kyla varför finns du?! Eller du kan vara här, men du behövde inte kyla ner min bil så pass mycket så den inte startar OKEJ?! Du har frysit min dämpare på bilen också, så den mår inge bra, så det går knappt åka med den heller utan att man stutsar en meter upp i luften när man åker på nå fjantgupp. Då måste jag försöka åka upp till Kaxås med bilen för att sakerna skall bytas, undrar hur de skall gå hmm.


oj vad jag är bra

min dator har blivit attackerad av massvis av virus, så har ingen dator, har lämnat in den och hoppas att den blir fixad.
Har bokat in en ansiktsbehandling och ännu en tid hos Peckas! Äntligen!


.

Quotes,saying,quote,love,etiquette,words-1b21098d661ea1f769291398bbb3fe3e_h_large

Helt sjukt

http://www.freeride.se/video/32955/
Kika på denna video, jag lovar att ni får rysningar och massa blandade känslor.

Jag tror jag har blivit tokig

Klockan är inte ens tio och jag la mig precis i sängen, halv elva har jag beräknat att stänga av datorn, ska somna relativit snabbt och kliva upp typ vid halv åtta, vara i skidspåren åtta-kvart över åtta. Åka skidor 45-50 minuter, vara hemma strax efter nio-kvart över nio. Hoppa in i duschen och sedan göra mig klar till hon är tio-halv elva. Sedan åka till stan med världens bästa Linda. 

Har en hel del ärenden att göra, några spännande och några mindre spännande, sedan väntar mer renovering! Woopwoop

Är det så här det är att vara arbetslös och ha dagarna fulla av planer?

.

Mylifeisbasedonatruestory_large

Ny header

Vette fan vad jag tycker om den, 10 minuters header.

Bethany Hamilton

Såg precis klart en surf film som handlar om en tjej, Bethany Hamilton, som har varit med om en hajolycka när hon var ute och surfade, hon förlorade hela vänster armen, men hennes drömmar finns fortfarande, det är att komma tillbaka till surfandet och vara med i den största tävlingen, det är stor konurrans men allt hon vill är inte att vinna bara att känna att hon kan klara av de. Detta är en verklighetsbaserad film, man kan inte fatta att detta kan hända egentligen, varför skulle de hända för mig? Varför just nu? Det är helt otroligt att hon törs komma tillbaka till vattnet när hon vet vad som kan hända. Jag är verkigen imponerad, helt klart. Hon är en grym surfare med en arm, de som verkligen har mål, tar sig dit de vill vare sig med en eller två armar. SE FILMEN om ni gillar att titta på surf filmer och gillar spänning. Soul Surfer.

Länkar även till Bethanys  hemsidag också, den hittar ni HÄR!

Glad tjej!

Fattar inte, jag är glad utan anledning. Eller det finns säkert något som förklarar saken men jaja.
När ja släpte av Linda så mötte jag en bil som jag kände igen, men aldrig sett den i Krokom förr, sen kände jag igen tjejen som körde den också, men aldrig sett henne i Krokom förr, men se på fan att det är Evelina! Shiiit! Blev lite snack genom dörrarna, galet trevligt, fick vägleda henne dit hon skulle också, vimsig tjej, hihi.

Följde med Linda på Arbetsförmedlingen också, skoj för henne att komma gång med arbetslivet  ♥ 


Har en liten god nyhet, om lokalen till mitt kommande jobb, vi tar den, men då måste Centern flytta ut sina politiska rumpor först innan jag kan komma dit och leka kontorsnisse, men kommer bli bra de där hoppas jag!

Peppa

Vaknade i morse av ett sms av Linda "Har varit på gymmet sen åtta i morse" och då var klockan halv tio. Fan vad man blev pepp på att åka till Aspås för att släpa skidorna efter sig. Lättare sagt än gjort, halv elva satt pjäxorna på fötterna som satt fast på skidorna, 3 varv resulterar hela 9 km! Shiit, har aldrig åkt så långt förut.. STOLT! Sista varvet var ett helvete, värken i armarna och i benen, men jag tog mig runt iallafall. 45 minuter. gött! Mamma tycker jag ska sluta träna så mycket då hon ligger hemma och är sjuk. Men nej skulle inte tro de mamsen! 


Måste gratulera Veronica och Gunnar till deras 9år gifta och Sandra och Uffe som väntar sitt 3de barn! 

Och Grattis till Emma som fyller hela 20 år idag! GRATTIS

RSS 2.0