Eller?


nej


30/3-12

Då snart bär det av mot jobb igen, jag som var lite pepp på utgång, men det får vänta tills nästa vecka, så det är lika bra att varva neeeer. Kommer stanna i Ytterån i natt, skönt, så slipper man fara och släpa hem bilen till Krokom sen sova och SEN åka tillbaka igen, så näää besparing på bensin, perfa! 
Hoppas på mycket folk i helgen då det är tävling i ÅÅReee heeela helgen, så mycket att göra hoppas jag, så lär det ju inte bli det bara för jag säger det.. 

Ha en bra fortsatt freeedag så får vi se när jag skriver igen, börjar få så ont i ryggen på grund av hur jag sitter så orkar inte skriva nå mer. Så


HEJSVEEEJS!

Svårt att inse sanningen att man faktiskt egentligen är blond

Svårt att inse att min utväxt är blond. Färgen är inte alls rättvis, men blond som blond, jag vill inte vara blond. Måste färga! 


Kvällen är kommen

Då var träningen gjord och jobbet avklarat, det var ungefär det som stod på mitt schema idag. 
3½ timmes pass är väldigt onödigt egetnlgein, men men jobb som jobb, i morgon blir det jobb och även lördag OCH söndag. sköönt med lite extra pengar.

SATAN i GATAn vad skönt det är när Skatteverket är på min sida detta år, åhh så glad jag blev, förra året fick jag betala tillbaka, men inte detta år, icke sa nicke, såå underbart! Tror jag gick med ett leende på läpparna hela dagen igår när jag fick reda på det. härligt! Men det var ju inte det jag skulle prata om, som vanligt, kommer in på nå helt annat än vad jag tänkte skriva, men nu när jag tänker efter så vet jag inte vad jag tänkte skriva om eller JO!
Det märks så jääävla tydligt när Stockholmare kommer till Ytterån och tro dem är något när det har sprillans nya bilar och tror det äger hela byn. Tant på 40+ kommer med en Saab Cab och tror hon är 20+, försöker ge sig på tankningen, men nej hon lyckas inte, är det för hon är blond eller dum? Men iallafall så kommer hon in i butiken lite irriterande UTAN att säga hej, och säger att det inte fungerar där ute. Jag säger att jag ska följa med henne ut och hjälpa henne, hinner inte ens fråga vad som var felet så är hon påväg in igen och säger "Du som vet hur man gör så kan du tanka åt mig" och springer in i butiken igen, jag var ensam i butiken med ett par andra kunder innan hon kom. Visste inte vad hon skulle tanka eller hur mycket, men jag hinner fråga innan entrédörrarna stängs, 95, fulla tanken.. Jaha? Och vad hade du tänkt att göra medans jag tankar DIN bil ÅT dig?? kärring. Men visst, jag tryckte igång tankningen och insåg sen att jag var tvungen att springa in och trycka igång tankningen innan det kommer nå bensin i slangen. Sprang in, sprang ut och börja tanka. Jaha hur stor tank har tant egentligen? Ska jag stå ute och frysa medan du har nå varmt djur som jacka INNE i butiken, prioritering kallas det. Men ja tanken var snart fyld, råkade söla lite på din bil, men det vet du inget om, det man inte vet har man ingen aning om. Får skylla dig själv. Men det var inte över där. Alla stockholmare har ALLTID med sig kuponger till Svenska Dagbladet, har läst tidnignen en gång och förstår inte vad man ska läsa eller titta på i tidningen, eftersom kuponger och kortbetalning inte går tydligen så lagga hela datorn sig och jag fick inte ut nå pengar på hennes kort att betala bensinen med. Hon hade också nått slags kort som bara stockholmare har, förlåt för jag pratar så mycket skit om sthlmare, men just i denna sekund är det så, efter några år på macken har man lärt sig, men jag tycker inte illa om ALLA sthlmare bara det som beter sig som nå idioter på macken. Och så klart hon hade bråttomt också, påpekade det flera gånger, som om inte jag skyndade mig? Nej jag var seg bara för att jävlas, om jag ska vara ärlig. men till slut så löste det sig och hon tjafsade om att det tog lång tid och det har aldrig krånlat förr för hon hade tydligen tankat där förr, jag man om hon nu hade tankat där förr så lär hon ju kunna tanka, RIGHT?! Idiotiska kärringf*a. 

Det var allt för mig, hoppas ni sover gott och ni drömmer sött! 

Godnatt!

Rullskiiiiidor!


Körde runt gården, premiärtur, gick relativt bra, men fy fan vad jobbigt det var! Kör nog en sväng i morgon också.
Tränat lite mage idag också, så hoppas på träningsvärk i morgon, älskar träningsvärk, men hatar den ändå. Det är så skönt att man har det för då vet man att man har prestrerat bra, men det gör ju ont hela tiden, usch. 

Jobbet snart, men först en dusch, inte lukta usch, sen en sväng till Eveklina innan jobbet, mys!

God morgon världen!

Överlevde ännu en natt, liksom tänk om man somnar sen så vaknar man aldrig igen, att man aldrig får veta att detta är sin sista natts sömn. MEn det var ju inte det som jag skulle prata om. 


Tittade på filmen Flightplan igår, en väldigt spännande film, men skivan lagga sista kvarten så jag fick inte se slutet, men jag viste hur slutet slutade men jag ville ändå se alla kvarvarande minuter, får ta och ladda hem filmen så jag får se slutet. 

Nu skall jag ut och testa rull skidorna, hmm undrar hur fan detta skall gå.. Bryta nå ben kanske?

Onsdag var det tydligen idag

Har varit hos Evelina hela dagen idag, verkligen trevligt att träffas igen, länge sen sist! Var ner på stan en sväng, letar efter pastellfärgade byxor men inget resultat, få kika igen då jag åker till stan igen. Men det blev massa annat roligt istället, har gjort klart alla saker till presenten till Bina, hoppas hon blir nöjd bara, tveksamt.

Sängdax!

Har hunnit gjort mycket idag fast egentligen ingenting.
Städat undan på rummet så nu ser jag golvet, äntligen! Dessutom så har dammråttorna fått sin egna lilla plats i dammsugaren, nya sängkläder på plats, så underbart att lägga sig i en säng med nya sängkläder, så kommer njuta riktigt mycket i natt. Rensat bort alla vinterjackor, var lite skeptiskt till de för jag tycker det är mysigt att ta på sig dunjackan när man tar en kvällspromenad med hunden, men nu är den booorta! Har faktiskt tagit fram min skinnjacka så nu skall den användas också sköönt! 

Har haft en fruktansvärd träningsvärk i magen idag och hoppas på en ännu värre i morgon. 


Godnatt!

Städning på G!

Det här med att städa är ju inte min grej, då jag ska städa så plockar jag bort några saker sen hittar jag något annat att göra, sen kan de ta någon dag sen plockar jag några saker sen så hittar jag på med nå roligare. Men nu har det gått för långt, rummet skall städas! Byta sängkläder skall jag också göra, usch det är ju fan ingen roligt det men det måste göras och det blir bra när det är klart, så underbart att lägga sig i en nybäddad säng, allt är så fluffig och skönt då!

Vad är det för fel på mig?

Har inte ens tänkt på att blogga på hela dagen?! Eller jo jag kom på det när jag for till jobbet i morse, sen så poff så försvann den tanken när jag dansa runt på jobbet. 8-14 var passet idag, gaaaalet skönt, så har man hela dagen på sig sen att göra nått annat. Jobbar torsdag-söndag nu till veckan så nu skall jag njuta av två dagars ledighet!

Har sytt klart min 1piece, helt katastrof men men bara jag ska se den så sktisamma, grymt skön var den iallafall!

Visste du att..


Normalt?
Hur ofta har man en älg på ett flygplan?!

Sista dagen på denna vecka.

Det var som sagt finväder i morse, klarvaken halv sex då solen lyste in mellan persiennerna. Hade tydligen hittat på lite ologiska saker i natt, tagit fram en bok ur bokhyllan och lagt den så finns bredvid kudden, "Lilla gården på prärien" hmm vorde en annan sak om jag tog en bok som var bra.. Somnade ifrån filmen som jag såg, vaknade utav att jag börja ledsna på menysången som spelades, spolade fram eller nej jag spolade inte fram jag hoppade fram mellan avsnitten och börja om där jag somnade men inte en minut kunde jag hålla ögonen öppna utan jag somnade ifrån den igen och vaknade genom att menylåten började blir grymt irriterande.. sen tyckte jag inte att det var nå mening att titta klart på filmen.. Klockan var ju ändå två och jag la mig elva hah. 

Var till stugan idag i hopp om att det var fint väder även där, men det var det inte eller jo kanske 5 minuter men sen så kom de fina molnen och förstörde min dag. Grillade lite korv och så gott som satan!

Timmarna som gått denna dag

har jag spenderat väldigt bra tror jag? Haha, 1 timmes promenad tror jag det blev och ett tag på trampmaskinen, saaatan vad det blåser ute nu hela bilen åker fram och tillbaka på vägen, usch läskigt! 

Har gjort ordning smällbra smörgåsar till mig eller det är frallor, och sen en nyttig efterrätt eller alltså det är chokladmouse men det är en väldigt nyttig sådan :) Får la se hur den smakar sen, provade lite nyss och den var såååå god!

Fredag

Vaknade strax innan åtta i morse med att mamma kom in med Kajsa som var inlindad i en tröja, men fattade inte vad det var i tröjan då det rörde sig, en ORM?! nej, en katt. Sen kunde jag inte sova nå mer.. Vet massa andra som vaknade tidigt i morse också, vad är det för fel?! 

Drog iallafall till stan med mamma sen, blev lite spontanshopping, köpte ett par nya springskor efter som en viss HUND har käkat upp "mina" eller ja mommas då men iallafall, 90 spänn betalade jag på ett par skor som kosta 600, gött med rea! Även ett par nya skidbyxor, jag vet att snön är borta men som sagt så skall jag börja med rullskidor, så bra med ett par längre byxor som jag även kan stänga.. Va köpte jag mer då? Hmm ingen aning, inge som var värt att säga iallafall tror jag. 

Ett vildsvin och en sömntuta och en tjattermaja fick medfölja på en timmes promenad idag, alltid lika trevlig, men vildsvinet kunde lika gärna stannat hemma då han gegga ner hela mig med lera och mina NYA skor är inte så nya längre, nej och det vildsvinet ligger nu och flåsar på mig eller nej nu dregglar han mellan kuddarna i soffan, mycket bättre. Eller? 

Kvällen är oplanerad men det som är planerad är att den ska tillbringas (heter det så, det finns väl något som heter tillbringare?) med Linda får la se vilka dumheter vi hittar på med.

Into the night

Då var denna dag avklarad också och jag överlede. Man lever ju för att dö då man ska försöka överleva var dag? Inte sant? Men iallafall så avslutade jag dagen på jobbet, trodde jag skulle jobba själv (som jag alltid gör) men sen gjorde jag inte det, sköööönt! Fast vill jobba själv stägning någon gång också.. Haha. Dagen gick som en rullande dans i stort sätt. Såg korvarna rulla på sitt rullband, alla godispåsar som alla kunder köpte, bullarna som bullat på sig på folks magar, alla killar som kommer med underbara parfymer, norskar som försöker prata med en men jag fattar nada och bara håller med, jag var tydligen en ängel i dag också, hört det för många gånger så jag har slutat tagit åt mig, tror det var dagens sammanfattning. Tror det har in nå kändisar också, dock vet jag inte vilka det var, men skitsamma, det hade bråttomt och sprang som nå galningar i butiken och åkte minibussföretagsbuss. Någon som kan förska på de? Trodde att de var Takida först, eftersom de spelar i Åre ikväll, men minns inte att de var så snygga? Så de kan inte ha varit dem.. Men Patriks Combo var på besök iallafall, som de brukar göra lite då och då. 


Nä nu valkas radion och lite sömn, eller nej kör nog på spotify ikväll, hittade en sovspellista, gryyyyymt! Jag är hungrig också om någon ville skriva in det i sina anteckningar.


I morgon är det fredag ffs!

Jaha då är det torsdag idag då

Ska om några timmar bege mig till jobbet först ska jag få i mig något att käka och byta om, myskläderna är något jag alltid har på mig när jag är hemma, byter alltid om när jag har varit i stan eller något till mjukiskläder så otroligt skönt! Man slipper tänka på att jeansen är för tajt så man kan inte sitta som man vill eller att det skär in i magen då man sitter ner, usch. 

Men iallafall så är det 3 HELA månader tills jag fyller år! Shitt blir 20.. Satan vad stort, men sen blir man bara äldre och äldre och längre ifrån ungdomen man kan komma, ska verkligen njuta av dessa år innan man blir vuxen, eller jag vill inte bli vuxen så jag blir inte de. Ska leva min ungdom fullt ut tills jag känner mig gammal och gaggig och skrynklig. 

Men iallafall så är jag sugen att gå på balen igen! Ha på sig så otoligt fin klänning och känna sig fin för en gång skull, och titta på alla andra som har klätt upp sig. Var in på en sida nyss, den hittar ni här, där det finns oroligt fina och billiga klänningar, de personer även jag som inte vill betala tusentals kronor på klänning är då denna sida hur bra som helst! Man kan ha gott samvete när man tittar på sidan, visst vissa kostar ju en hel del, men vissa eller ganska många har ett väldigt bra pris! Så kika in sidan ni som söker en snygg men billig balklänning! Eller varför inte nå andra klänningar! :)

Vart är mitt sockersug?

Känner inte alls av nå sockersug ikväll faktiskt, eller det skulle varit gott med nå gott, men näää. Jo kanske en godisbit, men nej. Eller varför inte två godisar, det skulle varit underbart. Men livet utan godis är vad som väntar mig. Fast det skulle varit gott med några fler godisar också, smart att det är JAG som har gömt godispåsarna här hemma och vet precis vart vilket skåp det ligger och vilken hylla det ligger på. Hmm. Men varför pratar jag om godis då jag inte ens är sugen på de?! Jag blev mätt av min middag och min lilla efterrätt helt perfekt. Men som sagt så skulle det ha varit gott med godis.

Har dejtat trampmaskinen ett tag ikväll blir några fler tramp innan kvällen är slut. Kört armar också, mnen fy fan vad det värker i armarna redan, om jag inte får träningsvärk i morgon så vet jag inte vad jag ska göra..


Onsdag

Känns inte alls som onsdag, inte ett dugg. Men har varit på jobbet heeeeela dagen, var rätt skönt att börja nio för det blev inte sååå jätte tidigt eller sent så det förstör dagen. Så nu ska jag sätta på min träningskläder och trampa på maskinen ett tag sen blir det lite middag, vette fan vad jag ska äta, äta nått som är dugligt och är bra. Hmm. Åter att se det sen.

Puss!

Onsdag morgon

Somnade ganska sent igår, eller var runt midnatt, och sen vakna halv sju, men skulle upp halv åtta, lät klockan ringa till kvart i för jag undrade vart mamma hade tagit vägen då hon skulle väcka mig eftersom jag har ibland lite svårt att ta mig upp tidigt på morgonen, men då visade de sig att hon trodde jag skulle upp halv nio istället. Tur jag inte låg kvar tills dess för då skulle jag få panik. 
Åter att se hur hungrig man blir på jobbet, usch. Men detta kommer gå galant! Inga konstigheter alls..
Men nu ska jag borsta tänderna sen åker jag.

Ha en bra dag!

Dejtar sängen

I morgon blir det lite jobb, skönt, men lite skeptiskt hur vaken jag är klockan 9 då jag börjar, men åter att se. Jobbar ju inte sååå många timmar så det är ju skönt det. 
Har hunnit med väldigt mycket idag känns det som, ingan vila och ingen ro, eller jodå. Maten går som an, vet inte vad jag ska ta med mig i morgon då jag jobbar. Man blir ju sockerberoende då man inte får äta socker, hatar de, man tänker ju bara socker, socker SOCKER, jag skulle äta ur en sockerskål nu känns det som, men det går över. Just de första dagarna som är jobbig sen kommer det gå som en rinnande dans, eller nej en dans kan inte vara rinnande, eller? hah. Morötter och dipp får vara min vän genom dessa veckor så får vi se hur det går. Men tänk vad gott det skulle vara med stuvade mackaroner och köttbullar... Eller typ klyftpotatis och fläskfile... haha nej fan att jag skriva de här också, blir ju inte alls mer sugen på det heller. Och jag blir lite skeptiskt om hur det kommer gå när min Fru kommer på besök.. Bina nu är det slutlekt med Kebab-baren! ;) hah Fast om man dissar pommesen så lär det ju fungera? Och lite ska man ju få unna sig? Fast det är fult att fuska med dieten också. Fan vad svårt detta var nu. Bina, du får helt enkelt skaffa en ny kompis som du får käka på Kebab-baren med hah, nej nu ska jag inte vara taskig. Nu ska jag sova och sova på saken. 

Godnatt!

Tisdag

Satan vad dagarna går fort! Sitter hemma hos linda nu och vi ska gå ut och gå snart så fort lilla Denise är klar, man ska ha tålamod då man har barn, det går ju inte i racerfart inte haha. Skulle gett upp för länge sedan.. Men snart så skall vi ta en runda i snövädret, snöar som bara den nu! Galet.

Morgondagens planer

Morgondagen är lite som lite planerad. 
Ska få till lite träning, plocka upp på rummet som jag har sagt nå veckor nu att jag ska göra, men det har inte blivit av, ska kanske ta bort skrivbordet som jag har där beroende på hur mycket tid jag har eller okej hur mycket jag orkar hah. Plocka fram gamla kläder och ta kort på det och lägga ut för försäljning, måste få lite plats i min garderob till nya kläder. Jag förstår inte varför man köper så fruktansvärt mycket kläder som man knappt änväder eller inte alls använder. Mycket pengar man slösar på något man inte alls kommer ha, nej nya tankar om kläder härdanefter, köpa kläder då det berkligen behövs. Kanske får något för det jag ska sälja så då kommer det forsa in nya kläder haha, nej så ska man inte tänka....

Första dagen av många dagar som man ska överleva

Första dagen av denna period har gått bra, har gömt undan de godispåsarna jag hade här hemma för att inte få nå tvångstankar och öppna påsarna och slänga i sig. Köpt massa frukt och grönt idag på Ica. Köpte även lite böcker på Bok rean, mer om det seeeen. Har även hunnit med 7km i skidspåren, sköööönt! 
Orkar inte skriva.

Puss

Mat härdan efter

pic.twitter.com/rokF6S79

Har roliga veckor att se framemot! Fattar inte hur ena sidan av bilden kunde bli suddig men inte den andra halvan

Jordgubbar!!!

pic.twitter.com/MEqi1m3m
Sämst bild jag vet, men mobilkamera! 
Eller jordgubbe då, eftersom jag åt en endast. 
Första jordgubben detta år, och den njöts med mjölk till, mums! Blir fler sådanna ikväll, kanske en tur i skidspåren först, vädret var ju helt okej!


Måndag - nya möjligheter

Då börjar vi veckan här hemma med nyttig mat och träning så in i bomben! Fick höra att spåren till Näldsjön ska vara riktiga så dit ska jag bege mig i morgon! Åhhh så kul! Fick höra igår också att jag skall få låna ett par rullskidor och se om det är något att åka på så kanske jag köper egna sen, hiih. Nu väntar en broccoli och kassler-gratänng i ugnen, åååå så gott! Hungrig som få är jag också. 

Ska köra ett pass på trampsaken vi har här hemma ikväll får väl se hur det slutar.


Har ett "nytt" jobb på gång också, åhh hoppas det blir av!

Helt makalöst ologiskt!

pic.twitter.com/pDOSUUMX
Falun v.s Krokom mitten på mars
pic.twitter.com/ORwmVi6z

Snart en ny vecka

I dag har ännu en dag valkas på jobbet. Hela 8 timmar spenderade jag då, satan vad fort det gick! Sanslöst vad tiden trallade på snabbt. Nötade Melodifesitvalens låtar i x antal timmar också, kan varende utantill nu iallafall ena skivan. Tar nästa skiva nästa gång jag jobbar. Fast när Gunsan är DJ så är det mer peppande musik, så man stutsar runt i butiken och är dunderglad. Lite roligare att lyssna på skidor nej skivor ska det stå för fan. För då vet man inte exakt vilken låt som kommer näst utan det blir en överraskning eller visst om man sätter på suffle på Spotify blir det också en överraskning, men inte samma sak. CDs är ju ändå lite nostalgi i det hela. Man kan ju inte välja precis vilka låtar man vill lyssna på utan de blir de det blir. Kuligt!

Skratta eller gråta?

pic.twitter.com/eVQmdDac
18 mars och igår var det en snöfri väg och taken var inte alls nå snö på.. Hmm vad är det för konsigt väder? 
Men då kanske man kan ta en tur till skidspåret i morgon då?! woopwoop. Eller snön har smält bort nu delvis, så får la se om de finns nå spår.


Lördag eftermiddag/kväll

Gårdagen var lugn, satt på Cuprum med fina och goa vänner, roligt att träffa nytt folk och att man kan ha roligt fast man är nykter! Woopwooppp. Nej nog med drickandet ska börja träna igen på måndag, men vette fan hur då snön är borta.. Rullskidor må ju jag ju skaffa mig! Vill inte ens veta hur mycket sånna kostar.. De var dyra, var tvungen att titta upp de, eller nej inte såååå himla dyra, men de ar fortfarande dyra för min plånbok just nu, men tror jag måste skaffa mig sådana om jag nu ska satsa på Tjejvasan nästan år eller till och med Vasaloppet. Hmm tar en funderare på de!

Fredag kväll

Jahaaa humöret är på topp glasen är nyfylda och partymusiken är igång. Eller nej nu ljög jag fruktansvärt mycket. Inget av det är sant. Fredag är det iallafall för er som missat de, ikväll kör jag nyktert, alltså jag kör nyktert vilket som kör alltid nyktert finns inget alternativ. Slutar väl på Cuprum tror jag eller hoppas jag på. Lugnt ställe jämfört med de andra. Blir en tidig kväll också, sköööööööööööööönt!


Blev en dyr resa

Har precis kommit hem från Strömsund med syrran. Kom dit vid åtta i morse och skulle till vetrinärn vid 9. Passade på att utforska byn lite, det fanns INGET som var öppet så det var bara att gå och gå och gå. Blev medtvingad till Ström, blev tvingad att bju på fika OCH lunch så det blev en dyr resa för mig.. Tror dock det blev en dyrare resa för syster som kastrerade Scott, usch stackars hund. 

Vette tusan vad som händer ikväll, åter att se!

Fredag i morgon!

Ska upp tidigt så bäst att kanske sova nu? Men nej jag orkar inte sova, jag vill inte sova, har inte tid att sova nu, inte för jag har nå bättre för mig men nej det går inte, tankarna är på nå helt annat, detta går inte. Sova kan man göra sen, eller nej jag måste sova. Fast desto mindre jag sover nu desto mer kommer jag sova i morgon då vi ska åka, men jag kommer säkert sova mycket för de så det var ju skitsamma. 

Gick bra att jobba idag, jobbade inte alls själv som jag trodde vilket var tur! Hade nog inte klarat det ensam heller, elelr jo kanske men iallafall så är det skönt att ha någon där. hihi


Nää ska lägga mig och spela lite sen sooova. Godnatt!

Jobbet strax

Ännu en dag med jobb, ska nog gå bra hoppas jag. Slutar klockan 18.00. Hmm hälsa på vett jag!
Eller nej gör inte de för då får jag ännu mer kunder än vad jag redan kommer få. Men men. Ja gör som ni vill. 
I morgon far man till Strömsund med syster vad vi ska göra där får ni se sen. I morgon är det också fredag, satan vad fort det går och ännu en helg är farten, vad ska man göra? Hmm vill ut med skotern eller skidorna. Mamma vad tycker du?


Torsdag

Tänkte skriva att det var onsdag men det var de ju igår, satan vad snabbt veckorna går! Snart är det sommar igen, skönt. Eller nej vill ha vinter lite till sen så kan sommaren komma!

Igår fick jag jobba en sväng, man blir helt borta i huvudet när man kommer tillbaka till jobbet efter en månad, alla nummer, alla priser, alla knappar, alla varor, alla ALLT! Usch, men ska dit igen idag lite i några timmar. Kommer inte alls gå nå bra då jag ska vara där de timmarna de mest kommer folk. UschaAAAAA.


Ska snart bege mig ner till Krokom och kika på nå lokaler se om vi hittar nå passande, hiih, spännande!

Trixxxx!

Har saknat att hänga upp mina örhängen någonstans, men inte funnit något ellet nått som löst mitt problem. 
Köpte mig därför ett kastrullunderlägg i kork, eller nej jag köpte inte ett utan TRE! Skaffade fram lite vit färg från städskrubben, svepte penseln mjukt över korken, woiala! Korken blev vit! Sen då hmm. 

Så där jag, smäll upp den på väggen med nå knappnålar, de håller tills de faller ner på marken, ingen 
big deal med det. Släng dit lite mer knappnålar på korken och släng dit smyckena som faller dig i smaken
1 poäng för dig som träffar smycket på nålen! Men iallafall så får man ordning och reda på sina smycken


La märke till att knappnålen inte alls var så starka som jag trodde så de vek sig då jag hängde upp ett 
stort halsband, men skiiitsamma! 

Insirationskälla Sabinaniklasson/tita

Sko-köp!

Fastnade för ett par skor på Skopunkten igår, var ttvungen att åka in idag och köpa de, behövde verkligen ett par skor för mina är snart i 100 delar, hål överallt och är lagad med fisklina, så ett par nya skulle uppskattas. 
Har aldrig gillat convers, men detta föll jag pladask för! 

Aldrig köpt ett par bruna skor förut, brukar hålla mig till vita och svarta, men lite roligt med en annan färg. 
Sen så klart får man köpa 3 betala för två, så mamma fick ett par sådana skor också sen fick dessa gulliga skoparet också följa med i påsen hem!

Nu klarar jag mig till vintern hoppas jag på!

creme brulee

Har försökt mig på Creme Brulee idag med mammas Flame Boy,
namnet låter helt fel egentligen, men det är en sådan: 

En brännare som gör maten bränd? haha logiskt. En livsmedelsbrännare helt enkelt! Investera en sådan om ni gillar att leka med maten. Resultatet skall genom träning se ut som bilden nedan, som jag lånat från Google. 


Men mitt eller jag säger mitt och mammas resultat blev detta:

Vet att det inte syns så bra, men det är ingen mening att se på detta då det inte alls liknar "ogrinalet". Ska försöka i morgon igen se om jag lyckas nå bättre. Om ni vill ha receptet sök på creme brulee, kan tyvärr inte säga vilket som är bäst och jag har absolut ingen aning hur en sådan skall smaka heller, tycker inte att det är nå märkvärdigt, men efterrätten är väldigt speciell inom restaurangbranschen.

Leta recept och njut! 


Panik

Paniken började smyga sig fram när man inte gör ett skit om dagarna, drog med mamma in till stan, skulle kika på en soffa och ett tvbord, men slutade att vi kom hem med allt annat än de. Men lite ideér fick vi iallafall, blir nog bra till slut hoppas jag. 
Fick mina efterlängtade köttbullar och mos till middag, saaatan vad gott de var! 
Nu håller vi på med efterrätten som skall stå i ugnen i 40 minuter, lite mer avancerad efterrätt, kommer bilder sen, ska använda eld till de också, KoolT!

Skidåkning

Förkylningen blev ju inte bättre när jag gick ut i blåsten och ansträngde mig genom ett varv i skidspåren. Värdelösa spår med massa barr, kvistar och kottar i, suck, usch jag som ville åka! Hur fan ska jag klara detta?! Har ju som blivit fast i skidåkningen nu. 
Sa för någon dag sen till Linda att jag inte har varit sjuk under vintern men se på fan nu kom smällen, förkyld, tack! 


Hela dagen har gått och jag har inte gjort ett skit

Dagen har gått till spillo, skulle åka skidor, men nej, vinden var för hård så det gick ju inte alls, tog en promenad med Scott istället. Blir skidor i morgon hoppas jag!



Till saaalu!

FET LÄNK TILL KLÄNNING PÅ TRADERA

Säljer studentklänning

Håller på att klura lite på en annons, ska nämligen försöka sälja en klänning som jag köpte till studenten som aldrig blev använd. Har legat i sin påse i ett år nu så nu fan ska jag förska få bort den. Lägger ut annonsen sen när det är klart!

Tisdag är det inte idag om någon undrar

Det är inte alls tisdag idag som jag fick upp i huvudet nyss. Precis när jag skrev de fick jag ont i huvudet, men nu gick det över, om ni ville veta alltså. Väldigt onödigt att skriva det då det inte är aktuellt nu, menmen. 
For till syster nu på kvällskvisten, leta efter min plånboken halva tiden, titta på tv i 25 minuter sen for jag på macken och spendera lite tid där, alltid lika spännade. Blir några dagar på macken denna vecka, sköööönt!

I morgon ska jag försöka ta mig ut till skidspåren sen göra lite små ärenden. 
Skickade precs iväg ett litet spännande mail till en i Sälen om jobb på Statoil, gör allt för att få några dagar nu.. Om man ändå ska renovera vårt hus där så kan man lika gärna slänga in en fot på Statoil så kanske man får jobba extra lite, spännande att höra.


Älskar dig mer än någonsin!


4 av sju

Nää nu blir det att ta tag i både jobb och träning, 4 dagar på krogen av 7 möjliga är verkligen illa. Igår var jag som sagt chaufför, orkade inte vara hemma så jag stack in till krogen där syrran å sällskapet var. Hade faktiskt roligt igår, första gången jag är på krogen på syster och hon gjorde min kväll helt klart, med hennes dans så gick jag därifrån med magrutor, skratta så jag höll på dog. Ska nog dra ut med syster flera gånger. Helt klart! 

Satan, klockan är snart halv tre, å jag har inte gjort nått än.. Hatar att sova bort dagarna, länge sen jag gjorde de och ångesten är lika stor som vanligt. 

Träffade Frida på Cuprum igår, har ju inte träffat henne på aslänge då hon har varit i Thailnad och roat sig i fööör många veckor nu. NICEE! Brun var hon också, fusk. 

Nä nu ska jag göra nå vettigt.

Jag är inge bra

Varför ska det vara så svårt att säga nej för?! Ville ta en tidig kväll och sova ut rikigt i morgon, men kommer bli en seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen kväll, sa tydligen JA till att vara chaufför OCH hundvakt... varför sa ja jag. Eller visst Scoot sover så sött i soffan så det är ju inge ansträngande, men iallafall. Och jag är FÖR trött för att köra bil egentligen, men det sket jag i.. Nu blir det att proppa i mig sötsaker så man kanske blir lite piggare iallafall!

Heeemmaa!

Skönt att vara hemma, men längtar redan tillbaka lite framför allt till bäddsoffan som jag våldgästade hos Bina, så underbart skön soffa.. Men ikväll ska jag ut med fina människor! Kul de, bilder kommer upp sen någon gång. Och jag ska lova att jag ska bli bättre på att blogga, jag llovar!

Onsdaaaaag!

Var till Stockholm igår, konserten var så där, helt okej, kunde 4 låtar så de kanske var lite illa. Fick spendera en heldag i huvudstaden med Bina, myyyys! Bilder kommer sen.

Faaalun

efter nå timmar kom jag fram dit jag skulle, skööönt! 
Nu blir de mys med Eve och Bina och tidig kväll för ska upp tidigt i morgon och påbörja vår resa neråt i landet, kan bli kul!

Sämre internet får man leta efter

Passar på att skriva lite nu när internet förhoppningsvis fungerar rätt bra.
Ska strax bege mig till bussen som tar mig mot Borlänge vidare mot Falun, natten spenderas där och i morgon drar vi ut på nya äventyr.

Gårdagen drog Bina och jag till med en spontanbio, lyckades ta en väldigt bra film! This means war hette den, absolut en värdig film att se!


Nää nu må jag göra lite saker innan ja må gå till bussen, eller nej jag orkar inte gå till bussen i detta väder, eller ja det är fint väder, men nä jag tar min personliga chaufför, mamma så får hon skjutsa mig, lat jag vet, men må sparar mina krafter tills i morgon då vi ska åka lite lite mer söderut.

Hejs!

Lööörda

Tror jag fått till internet, åter att se om de kommer upp nått sen. Vasalöparna har börjat rulla in! Woppwopppppp eller nej glädjen rusar inte i kroppen. Åter att se hur denna kväll kommer sluta, är iallafall bjuden på fika hos Tita och Tomas så slipper brottas med de i några timmar iallafall, yes!

Länge sedan

Internet har varit helt konstigt. Har ingen lust att anstränga mig för att få till internet heller. Så snor lite internet från min fru istället. Fredagskvällen var de bara mys med Bina, inge konstigt med de egentligen och ikväll har jag våldgästar jag Bina igen då vi får 12-14 vasalöpare som invarderar vårat hus så där vill jag inte sova och dela toalett med massa människor. Får se om vi ska dra till Harry´s ikväll eller hur de blir, skulle varit roligt tror jag, eller ja får la se. 

Jaja, Bina ska dra till jobbet snart så får väl avsulta detta. 


Hejdå

RSS 2.0