Grillning på G!

Nu är det strax grillning på G! 

Valborg, hmm varför firar man de egentligen, någon som kan svara mig de?
Men blir nog en ganska lugn kväll eftersom jag ska åka tillbaka till Östersund i morgon, resan börjar vid 11 och slutar vid nio så kommer vara en lång dag! 

De kanske bjuds på en runda i Faluns krogar ikväll så får man se hur de slutar hmm. Slutar bra antar jag.


Men nu ska jag fixa de sista innan vi ska springa ner till bussen!
Hoppas ni får en underbar kväll!


PUSS

Yey

4 inlägget idag, men har inte så speciellt mkt att skriva dock, men ja. 


PUSS

Kul kille man har

som går ut och tvättar bilen medan man är på besök...

BINA 18 år!

Fast hon kommer aldrig bli 18 i mina ögon...

Men som sagt så fyller min lilla prutt 18 år idag, gu vad härligt för henne, så superduper glad för henne att hon nu kan åka in på fängelset om hon gör ngt dumt, som hon nu aldrig för men iallafall. Vem vet?

Gårdagen var lillskiten hemma hos mig, kikade på tv och sedan film, hon var så gullig att hon stannade kvar efter tolvslaget så jag fick träffa henne på hennes födelsedag, gull! Hon åkte till Falun tidigt idag så hade knappt kommit ur sängen förrens hon hade dragit. Men som sagt så åker jag till henne redan i morgon och spenderar helgen med min 18åring, mys!

PUSS

Kul

Lite kul är det att jag har läsare även fast jag inte har skrivit något de senaste dagarna, men nu är jag tillbaka för ett ögonblick. Fast bara idag, och kanske i morgon och dagen efter de, får se hur de blir. De brukar alldir bli som man säger...

Resan till Turkland är nu betald, skööönt! Så man slipper fundera över de nå mer...


PUSS

Måndag mooorgon

Första dagen på lover och jag klev upp 04.30, grett! Skulle lätt lägga mig i sängen nu och sova, men de får ajg inte! För jag ska snart sätta mig i bilen och åka till stan sen vidare med buss till Mora. Mathias mamma är så snäll och hämtar mig så slipper jag vara i mora i fem timmar på en påskdag. 

Denna vecka kommer jag säkert vara superdålig på att uppdatera, för kommer inte ha med mig någon dator på resan. Men ska försöka vara lite social, men får se hur de går, för de brukar alltid sluta dåligt. 



Nej nu sticker jaaag!


PUSS

I morgon!


Middag

Käkar "middag" nu, eller ja, äggmacka och julmust. Vilken middag va? 

tröttare tjej, väntade på att mamma skulle komma hem från skoterturen som hon var på. Lade mig i sängen med datorn, lyssnade igenom lite låtar osv. Nästa sekund så sov jag, vaknade upp att de inte var någon musik som spelades. Har ingen aning om hur länge jag sov eller ngt. Men när mamma kom hem så for vi in till stan, jag skulle gå och sola medan mamma handlade. Men när jag kom till solstudion så var de bara mynt man kunde ploppa i, men som tur var så fanns det en växelapparat, MEN den funkade inte, vet inte hur många gånger jag stoppa i 50-lappen men de funkade inte, den bara kom tillbaka hela tiden. Var då tvungen att växle denna lapp. Sprang ner på busstorget till kiosken som fanns där, men dum som jag är så tänkte jag inte på att de var påskdag idag, så de var stängt. Domus var stängt, kärnan var stängt. Alla affärer som låg närmast solstudion var stängt. Där sprang jag på stan utan smink (kan inte gå på stan utan smink) runt allt folk och letade efter en affär som var öppen. Var nära på att gå på en buss och fråga om man kunde växla.. Men kom fram till Hemköp, yes! Öppet! Växlade min 50-lapp och sprang seriöst tillbaka till solstudion. Var lika svettig då jag kom dit som man brukar vara när man går därifrån... Men en 20 minutare blev det iallafall, skööönt!


När vi kom hem från stan och skulle gå från bilen så mötte vi på en kulkille. En gubbe ovårdad gubbe med megastora gummistövlar och lite gamla kläder på sig, men framförallt de roligaste, han hade en slalomhjälm på sig, en gammal slalomhjälm. Snygg stil! Sen gick han runt och pratade med sig själv....



PUSS

KAJSA


Foto: Jag

Less

Har gått bra att jobba idag, men man blir så fruktansvärt less när kunde kommer och skäller ut en framför alla andra kunder. 
En kund kommer fram till mig med en vara, och frågar vad den kostar, 109:- sade jag. Sen så gick hon från kassan till biltillbehörerna. Tar emot resten av kunderna som stod i kassan efter henne, sen kommer hon till kassan igen, och säger "Om du nu är intresserad att hjälpa en kund ska du ju ta i akt att gå i från kassan och komma ner hit och hjälpa mig istället för att stå där och stirra" Liksom vaaahT? Hon hade inte ens frågat efter hjälp + att jag hade kunder i kassan. Men gick och hjälpte henne, de enda hon sa var att de inte fanns något pris på den varan hon kom till kassan med första gången. Och då kika hon på en annan prislapp och sa att man antog att de är samma pris på varan som den står bredvid. Liksom waaht?! Sen snackade hon om literpris och en massa skit. Bara för att de inte finns någon prislapp på en vara så kan man inte ta den närmaste prislapp och säga att de ska vara samma pris på den? Eller... NEJ. Men hon skulle iallafall ha den varan. 109 kostade den, men hon skulle ha den för samma pris som de var på de andra produkterna (de var lika produkter, men olika ändamål) Alltså 89 skulle hon betala, ja men visst, kunden har alltid rätt sägs de, men icke. Men iallafall så efter köpet var klart så vart hon hur goo som helst. "Tack ska du ha, ha en trevlig dag" osv. Gaash! Har de lite att göra eller? Där förstörde hon mitt humör under några timmar.... 

Tur att en annan kund tyckte jag var en ängel som gav henne en korv med bröd när hon rådade tappa sin på marken. Tur att de finns några snälla kunder. 




PUSS

<3


Lördaaag

har inte skrivit på ett tag men nuu tänkte jag skriiiva! 
I torsdag som sagt så var jag på krogen, helt okej faktiskt. E-type spela inte sån big deal, gick bara förbi där han spela några gånger men de var inte så att man stannade upp och diggade med.. 
Kom hem strax innan tre, sen kunde jag inte somna, satt vid datorn tills hon var fem tror ja. Halv åtta fick jag sms av en arbetskollega och hon ville att jag skulle komma ut med en nyckel som jag har råkat ta med mig från jobbet, då var de bara att gå upp efter 2½ timmes sömn, gå ut med nyckeln till henne, sen så var de bara att gå och lägga sig igen. Halv elva klev jag upp. Halvbakis, hes som fan. Åkte in till stan med mor, handlade lite, sen på besök på sjukhuset. Sen var de bara att dra och jobba. Shiit usch vilken dag. Men iallafall, sen har jag bara jobbat och jobbat. I morgon är min sista dag sen har jag ledigt från både skola och jobb i en vecka! Skööönt! 


PUSS

Trött och seg

Skriver mer i morgon, jobb väääntar

52

Om 52 minuter börjar jag jobbet, och jag sitter fortfarande i bara jobbarbyxor, har slängt i mig lite yoghurt för jag orkar verkligen inte göra någon mat... En risifrutti får de bli som middag på jobbet. .

Nu måste jag fixa håret på ett sätt så att jag slipper fippla med de ikväll när jag slutar, hmm lycka till! 

Ha en trevlig skärtorsdag alla!



PUSS

Stressad tjej

Shiit vad jag är streeeeeeeeeeeeeesad! Gaash! Andas, andas, andas...


Va fan ska man ha på sig ivkäll?!?!



PUSS

HEJ

Kommentera mera få reda på mera!

Dagens tips!

Kanske dax för ett dagens tips igen?
Då ska vi se, kom på de alldeles nyss.. 

Vad gör man om man ska ha en skjorta på sig och den är alldeles skrynklig och man hinner inte stryka den för man ska dra precis? Jo man tar en plattång sätter på den, sen "plattar" man ut skrynklorna på framsidan. Det allt som behövs för att den ska se lite bättre ut iallafall. 


De var allt!



PUSS

God morgon gott folk!

Klockan är sex och jag har nyss duschat och käkat frulle, nu ska jag göra allt annat som är kvar och försöka hinna med bussen som går strax efter sju och just nu förstår jag inte varför jag skriver för jag har absolut inte tid med de!


PUSS

Irriterad tjej!

Skulle ha soltid i måndags som sagt, men de blev inställd för hon var hemma med sjuka barnbarn. Hon ringde en annan person som skulle komma dit och låsa upp till mig halv fem på måndgen. Men sen så jobbade hon, sen ringde en anan tjej till mig och sa att jag skulle komma till sjkhemmet och sola där (finns fan inge solarium där) sen sa hon bara tider jag inte kunde för jag hade skola. Sen ringde jag henne och sa att ajg ville avboka tiden, men sen så fick ajg typ inte de utan att de skulle kika upp en ny tid. Visst sa jag och sa när jag kunde. Detta var i måndgas kväll jag snacka med henne. Hon skulle kika upp läget och höra av sig senare. Har hon ringt?! Nej fan heller att hon har ringt. halv fem idag hade jag sagt att jag ville sola.. Dålig service. Det är torsdag snart och de har fortfarande nte ringt.

Frugan


Frugan fyller 18 om en vecka, det är inte sant, hon är inte så gammal, snart är du en gammal tant. USch vad tiden går snabbt. Du är tyvärr inte mogen nog att bli 18 förlåt, men så ligger de till. 
Snart får du gå på krogen, köra bil och köpa löjliga saker på ica lagligt. Nej du får inte bli 18. Så är det bara.

<3

Syster


Foto & regigerat: Jag

Tjolahopp!

Läggdax snart, mycket står på spel i morgon. 
08.15-13.00 Skola
15.00-21.30 Jobba
22.30-02.00 Krogen

Men hoppas de är kul!

Länge sen jag var ut nu, men måste vila upp mig inför helgerna som kommer. Fullt upp! 

Dagens problem är vad man ska ha på sig i morgon kväll. Hmm. Jobbigt läge, varför ska de alltid vara ett problem vad man ska ha på sig? Varför ska de vara så lätt för kiillarna? En skjorta sen ser de bra ut. Hår, smink, kläder + skor. För mycket att tänka på.. 



PUSS

Hår

Det är mycket jag vill göra med mitt hår + att jag är ganska impusliv när jag väl ska göra något. Jag kan bestämma mig en dag att jag ska färga håret blond och då gör jag de. Har gått från blont till mörk under några år och kan fortfarande inte bestämma mig vilken jag ska ha.. Blond på sommaren och brunt på vinter, så är det, men jag trivs i de då under perioderna. Fast då jag är blond så vill jag vara mörk och tvärtom. Men nu har jag kommit på en annan sak som jag lätt skulle göra. Är att klippa mig axelkort. Kom på de igår. kikade i spegeln och tog fram lite hår som var i den höjden som jag tänkte, alltså shiit, jag passar verkligen i de. På ett sätt skulle jag kunna göra de, bara för jag har löshår så då kan man ha kort en dag och långt en annan. Men de är det att ja kommer ångra mig om jag klipper de.. Får alltid ångest när jag har varit hos frisören när de har klippt av en centi hur ska de då sluta när de ska klippa av 1 DECI? Hmm ska fundera på't!



PUSS

Ros


Foto: Jag

Däckbyte

Var hemma en snabbis bara, sen for jag iväg till Kaxås och bytte däck, eller jag bytte inte däck utan mammas kille fick byta dem. De gick snaaaaaaaaaaabbt! Totalt 8 mil fick jag köra för att däcken skulle bytas, inget för mig! 

Nu måste jag vattna blommorna lite sen ska jag plugga lite för jag har redovisning i morgon om något som jag knappt kan något om, hur ska de sluta? Hmm...



PUSS

Tacokorv

Har dålig fantasi när jag ska göra middag, igår åt jag fiskpinnar med tacobröd, idag blev de tacobröd och korv. Dock råkade jag bränna brödet lite. men det var gott..

Avbeställde sminktiden idag, + har jag köpt en biljett till krogen i morgon, yiihuu! Nu ska jag bara försöka fixa skjuts... 



Ska strax åka iväg till Kaxås för att byta däck på mammas bil.



PUSS

Syster


Syster åker till Spain snart, avundsjuk!

Onsdag

Blev som sagt en tidig kväll för mig igår, satte på en film strax innan nio igår, halv tio sov jag, sen sov jag till strax innan sju, sjuukt, 9 timmars sömn! Dock har jag sovmorgon till halv tio idag, men åker in kvart över åtta för att plugga lite hade jag tänkt. 

Idag måste jag avboka Make Up Store, måste komma ihåg de! 



PUSS

Löshår

Har haft i mitt löshår hela dagen och tog nyss ur de, shiit vad lite hår jag har! Jätte kort och tunt, men egentligen är e inte de, men de är bara för jag har haft i löshåret... 



PUSS

Vill ha sommar


Foto: Jag

Slut

Är helt slut i kroppen, eller jag är slö. Vill bara lägga mig i sängen och sova. Ikväll får de bli en tidigkväll, somnade runt halv ett igår, å upp kvart i sex. Ush. I morgon kommer de bli en slö dag igen, Ingen svenska lektion på morgonen, sen UF = inget att göra, Personaladministration = slölektion och till sist så är det webbdesign, där jag håller på med flash, inge vidare jobbig dag. SEeen torsdag, NK i 3 timmar, sen webb sen slutar jaaag! LOV, eller nej jobba var de först i 4 dagar seen LOV!

Insåg nu att jag har lite att göra på lovet. 
- Labbrapport
- En rapport om miljlöpåverkan
- Skriva om något på Människan socialt och kulturellt. 

+ att jag har en redovisning på torsdag, fisk.



PUSS

Binas 18 års present!

ÄR nu inslagen! Känns skönt att veta att det är gjort nu och nu kan jag inte ångra mig, tyvärr visar jag ingen bild på de, även fast jag skulle vilja, så kommer de inte vara nå roligt sen när hon får de om hon vet hur utsidan ser ut..


PUSS

Inte liten


Hitta en STOR ciderburk i tyskland -09 hih

Fiskpinnar

Börja ledsna på dessa fiskpinnar nu, ikväll blir de pinnar igen. Men denna gång tänker jag göra en specialare, Tacobröd och en massa sallad och några fiskpinnar och ngn god sås, Hmm undrar hur de blir. Gott hoppas jag. 


EN såg att jag hade löshår på mig idag, illa. Tycker de syns tydligt, men tydligen inte, haha.


Ganska skön dag på skolan, Personaladministration först, inte så mycket till lektion. Sen hade vi hål för vi hade inställd svenska, sen religion, satt bara å lyssna, och sen UF, då vi satt på Facebook. Bra dag!


Spisen väntar!


PUSS

Här går de undan

Redan tisdag, pallrar strax till bussen, som går till skolan. Sen blir det staden med mamma hihi. 
Måste plugga idag också, har några saker som är ogjort, eller som jag inte har orkat göra, kompletera en labbrapport, sen skriva en rapport av miljöpåverkan, fattar inte ett skit vad jag ska göra.. Hjälp någon. 
Som tur är det snart lov, idag, i morgon sen på torsdag får vi lov, sköööönt! 



PUSS

Sony Ericsson x10mini

Den suger. Eller en sak suger.

Så fort jag stänger av den så skickar den sms till de 5-6 senaste skickade. Totalt har den skickat iväg 15 sms eller mer denna gång jag stängde av den. Skitsaker. Fattar inte vad den gör?! Kan ju inte stoppa den att den skickar iväg sms...


ULLARED

Mammi hemma från Skåne, skönt men ändå inte. Inspekterade vad hon hade köpt, var inte så mycket, men lite iallafall! Lite småsaker som man behöver så som, hårspännen, leggings, linnen, scarfar osv. Ska kika lite bättre i morgon. hihi. Klockan är redan halv elva. Usch. 



PUSS

E-type

På torsdag kommer E-type på Olearys, undrar om det är värt att åka dit? Någon annan som har planer på att åka dit? Dock jobbar jag på torsdag, men lätt värt att åka dit, det är ju framförallt påsk. Men jobbar på fredag också så nyktert kommer de att bli. Men åter att se, dock ser de ut som att några i klassen ska ut, kanske ska hänga med iallafall? Men liksom E-type? 



PUSS

Bild


Gamla tider. 
Tysklan -09

En till tatuering?

Vill göra en till tatuering! 
Som många säger, när man har gjort en så kommer man bli beroende. Dock är beroende fel ord för min del. Har bara gjort en på 18 år. inte så farligt? Men en till kommer huggas in snart. 
Vet nästan vad de ska vara och vart den ska sitta hihih. 



PUSS

Lördagens låt

Björn Rosenström – Muffins

"Igår gick jag in på ett café och ville ha en muffins.
Utan russin och utan choklad en vanlig jävla muffins.
Hade dom det, nej, för dom hade bara mackor med pastej.
Och en liten svettig fralla med fisk och remoulad.

Jag brukar vara i god balans, gör inga stora scener.
Men inte trodde jag att caféer fanns som inte hade muffins.
Fattar ni det, nej, för ni käkar bara mackor med pastej.
Och kan inte förstå en riktigt lessen människa."

Sköning låt!


Mamma kommer hem!

Efter en veckas FF så komme mamma hem ikväll, förhoppingsvis, om inte tåget blir försenat som de brukar bli. Då kommer hon förhoppingsvis också med massa saker till mig från ullared! Lääängtar!



PUSS

BIL!

Kikade efter lite bilar igår på blocket. Hittade två asgrymma bilar, länkade de till pappa så han fick avgöra. Han bestämde en bil som skulle bli bäst för mig. Annonsen hade varit ute sen i februari, lade länken som favoriter för skulle visa mamma när hon kommer hem ikväll. Kikade in på länken i morse, så var den BORTA! Ledsen i ögat. De var en snygg BMW 520 -95. Galet snygg + att den var lite fixad också. Hmm.. sen var min älskling borta när jag ville kika in och bara njuta av att den är så snygg. Var inte så fasligt dyr heller. Fisk också. Inget går bra för mig idag. 



PUSS

Lalalla


Ledsen sandra

Blev ingen solning idag för hon som äger stället var hemma med sjukt barnbarn. Fisk också. 
Ingen på skolan hade sett att jag hade färgat håret heller, sjukt dåligt av er :D De är ju nästan svart, hade ju typ rött innan. Men men hih.


Ser en cola flaska på bänken, men är för lat för att hämta den, nästan oöppnad. Men nu är frågan vad man ska käka till middag idag, de blev fiskpinnar och färskpasta igår. Hmm. Har mycket sallad i kylskåpet, men är för hungrig för att bara käka sallad. Hjälp mig?! 

Fick reda på idag att det är ca 3 måndagar kvar i skolan! Shiit, nu börjar de likna något typ..



PUSS

En vecka kvar!


Killen som aldrig vill vara med på kort..

Måndag igen

Idag är det måndag igen, tycker veckorna går så fruktansvärt fort, nästan för fort. Nu är det snart påsk. Så går i skolan bara till torsdag, sen ska jag jobba torsdag till söndag, sen sticker jag till min Torgås där jag ska spendera min tid med min man och Bina. Som också fyller 18 nästa onsdag! Shiit, vad stor du har blivit... Efter lovet är det inte ens två veckor till balen, shiit! Panik, vet inte ens vilka smycken jag ska ha elle något. Har inte ens hittat några skor heller. När ska jag hinna med de då?! Efter balen är de inte ens tre veckor till studenten. Alltså shiit, har inte fattat att det är så lite kvar!! Jag dör. 




PUSS

Hon stack hem


Idag som sagt så åkte min Bina hem, lite tråkigt, men men snart träffas vi igen. hihi. 
Tråkigt nog måste jag sova själv inatt, mamma kommer inte hem förräns i morgon. 
Men jag överlever!


PUSS

Glapp

Har konstigt nog fårr glapp i min högtalaresladd, hmm. skitstörigt.

Träningsvärk

Shiit vilken träningsvärk jag har fått, usch, både i armarna och i magen. Kan inte ens lyfta upp armana så värker de. Och i magen så känns de hela tiden, även fast jag slappnar av, men tar de positivt att det är skönt med träningsvärk då man vet att man har utfört något jobbigt, eller någon form av träning! 


PUSS

Söndag

Gårdagen var hur trevlig och underbar som helst, eller ja men nästan så. Galet trevligt iallafall. Åkte till Boda borg med Bina och några till, klarade en hel del banor efter många misslyckandes, men grymt roligt var det! Sen lånade vi ett par gokarts och körde några varv, kom inte först och kom inte sist, så de var ju helt okej, var några hundradelars sekunder från andraplatsen... Sen for vi hem till mig och hade de lite mysigt med filmkväll och ett misslyckande att tilllaga våfflor, men lite extra hjälp från mina kära vänner så slutade kvällen helt klart lyckad, tack!


Har städat mammas bil idag, hoppas hon är nöjd, och strax ska jag fortsätta med huset!



PUSS

Löördag

Var på bio igår med min fru, de blev Scream 4, men vi skulle egentlgien se !'m nr 4. Men men den ser vi någon annan gång. hiih. 
Blev en sväng till stan idag igen, shoppade lite lite. Och snart bär de av till BODA BORG YAAAIJ! 


PUSS

fredag igen!

Idag är det fredag, ska dra till skolan och ha två lektioner på två timmar, onödigt men ett måste. Sabina ligger fortfarande och sover, vill också sova! Ska strax dra till bussen, hmm. 


skitskönt att sola igår, helt underbart, en nyans brunare plus att det var grymt fint väder igår när jag gick hem, shiiit. Stekväder när jag drog in till stan igår, skulle hitta en present till bina, tror jag vet vad jag ska köpa, kanske inte ska skriva de här för de finns en risk att hon läser bloggen. Sen fick jag med mig en Sabina i bilen hem, mysiiiigt! Nu slipper jag vara ensam, och det tackar jag för! <3



PUSS

<3


Skit saker


Är de här tacken för man skrev om Facebook på nationella...?

MalmÖ


Foto: Jag
Modell: Syster

Trött

Shit vad jag blev trött. 
Har dammsugit golvet, städa huset och nu är sängkläderna på vädring. 

Slutade halv elva idag, natinella gick bra hoppas jag, jag skrev mitt muntliga nationella tal på skriftliga eftersom de fanns en uppgift som jag skulle skriva likadant på då gjorde jag de, vilket var ganska enkelt. Gick ner på stan sen och kika lite, shiiit vad jag är shoppingsugen! Vill shopppa, shoppa SHOPPA! Men fick med mig hem lite prydnader till håret, se om de blir använt eller inte. 


PUSS

Polisen!

Sitter i sängen med en tallrik yoghurt och en tacomacka, alltså en macka med tacokrydda på, mums. 
Nationella idag, usch. Men slutar efter de och det är skönt, sen ska jag hem och fortsätta städa och halv fyra har jag tid på solariumet, sköööönt, halv åtta typ ska jag hämta Bina på tågstationen, sen måste jag fixa en present till henne innan hon kommer hmm, några förslag?

De var ju som sagt 50 dagars igår på krogen men egentligen 48 dagars men iallafall, åkte till Lisa, och hade en mysig filmkväll med flickorna från klassen, de måste vi göra om! <3


Igår när jag åkte hem så vart jag stoppad av polisen vid Krokomsrondellen, trodde jag skulle få blåsa och allt, men som tur var frågade han bara vart jag skulle, eftersom Krokom-centrum vägen var fortfarande avstängd. Kikade in på op.se igår kväll och då stod det att de hade sprängt bomben med typ vatten eller något, så spännande att se hur de ser ut idag. 


Nu ska jag göra mig klar, 



PUSS

Bombhot i krokom!

http://op.se/krokom/1.2951133-just-nu-misstankt-bomb-i-krokom

Såg en "trevlig" sak på Facebook, de roliga är att man får alltid reda på något genom Facebook, Tack för att du finns! 
Men de visade sig att vara ett bomhot utanför polishuset "Fuck, Bomb" stod de på en låda som är lite gömd i en buske. Fränt. Nej, men nästa. Äntligen så händer det något i Krokom. De kanske är för att Krokoms-bor gillar poliser så mkt? haha. Fick hoppa av bussen strax efter bron i Krokom, och jag bor längst bort. Kul. gå genom hela krokom, såg ett tio-tal poliser när jag gick, så det är tydligen nå allvarligt...
Tydligen så var bägge affärerna stängda och folk fick utrymma sina hem.
Bombgrupper från Stockholm ska flygas hit för att kika...Hur långt ska de gå?



Ska om några timmar bege mig till stan på en liten filmkväll med flickorna, de är så vi firar 50dagars! hiih


Men måste göra massa annnat innan dess, städa, diska (?) mysa med kissekatterna och kika på nationella lite för har skriftliga nationella i morgon, fisk..



PUSS

Avundsjuk

ÄR avundsjuk på min mor som var på Ullared igår... Hade skickat med en liten lista på saker som hon skulle köpa, så får se på måndag vad de är för något, spännande!



PUSS

Onsdag och det är 48 dagars på krogen!

Och jag ska inte dit.. Bara för att det är nationella i morgon. Sug.


Tycker det är ovanligt slappt i skolam, inga läxor, inga prov, inga inlämningsuppgifter.. Hmm och i ettan hade vi minst två prov i veckan + några inlämningsuppgifter. Men jag ska inte gnälla! 


Nu måste jag snyta mig. 



PUSS

Sommar strax, längtar!


Foto: Jag

Bilder

Satte mig med bilderna igen. Fan vad segt alltså, satt några timmar idag, men pallar itne nå mera nu..

Men hittade riktigt sköna bilder, sommar och sol. Malta, tyskland, torgås, lomåsen. Många platser man kan hitta sommar på. Hitta även bilder sen jag gick i sexan, vilket är sju år sen, shit vad tiden går snabbt! Men iallafall ja, jag har väl inte gjort så mycket mer idag. Har en hel del att göra innan min fruga kommer på torsdag, städa, plocka undan, vattna blommorna osv. Men slutar direkt efter nationella på torsdag så hinner nog göra en hel del då. Hoppas de blir fint väder i morogn också så kanske man kan sitta ute ett tag.


Sen viill jag säga grattis till Susanne och Fredrik som fick en liten dotter idag, grattis! Susanne går som sagt i min klass. Lycka till! 
Blir lite avundsjuk faktiskt, tänk att ha en liten söt unge med sig överallt, som bara lever, ett barn som inte gör ett skit men ändå växer så de knakar och inte läge till så är den uppe på benen och kan prata och allt. Helt fantastiskt. Vill också ha barn...
Men STORT grattis till er! <3


PUSS

Tisdaaaag!

Och dagen är typ över! 
Jaha vad gör man nu då....

Hmm.. 



PUSS


mindre än två veckor kvar!

Tills jag får träffa min lilla kille igen!

<3

Tisdag

Ska strax bege mig till bussen om lite mer en halvtimme, men först fixa frillan. 
Ge katterna mat måste jag också komma ihåg. Hmm.

Måste ner på stan idag efter jag slutat och avboka Make Up Store sminkningen inför balen, eftersom jag ska fixa hår och smink på samma ställe, lättast så. 


PUSS

En till?


Jag vill göra en till, plus att jag vill fylla i min, den är lite fail. Men de behöver vi inte ta upp här.
Men vet inte vad eller vart...


Ligger och lyssnar sönder låten som jag länkade förr, shiit kan inte sluta lyssna, så ultramegabra!



PUSS

Svar på tal

Jag vill vara blond, men nu ska jag vara brunett tills jag åker till turkland. hihi

Hade ju som sagt extremt lite att göra då jag tog med mig externa hårddisken och satte mig i sängen och tänkte börja sortera lite. Men när jag insåg hur många bilder de var så var de en annan fråga om jag skulle hinna klart i år... Nästan 62 TUSEn bilder.. Shiit. Vet inte hur många dubletter av filer jag slängt. Men många var de. Höll på från halv sju till halv elva, segt. Men nu ska jag gå och lägga mig och hoppas jag tar mig upp i morgon.


PUSS

Blond


Vill vara blond igen..




PUSS

Efterrätt

Efterrätten var utsökt! Mums! De var värt att gå cirkus 3 kilometer för den dära. 

Klockan är halv sex, vad gör man nu? Gillade inte alls idéen att vara ensam hemma i en hel vecka. Första timmarna var helt okej, men nu neej...


PUSS

17.06

Har varit ensam hemma inte ens en timme och insåg att jag inte ens kan laga mat själv. Skulle steka fiskpinnar men resultatet blev våtpinne. Alltså inte genomstekta.. Men ner i magen gick de iallafall med en full tallrik sallad. Till efterrätt har jag gått ner extra på Ica för att köpa persikerhalver som jag ska göra vanlijsås, men då borde de vara en fördel om man hittade vanlijsåsen... 
Undrar hur de går att vara ensam hemma en hel vecka.. Som tur så kommer min brud hit på torsdag, så hon kan laga mat till mig hihi


PUSS

Måndag

Ny dag, ny vecka, nya möjligheter. 


Söndag

Har fastnat för en låt, 
Anberlin – Feel Good Drag - Acoustic
(Klicka på länken så skickas du vidare)

Så  jävla grym

Tussan


Min lilla kissekatt har blivit kvinna och brunstig..
Vilket är ganska seeegt, hon gåmar sig mot golvet och skriver i princip hela tiden...


Men jag älskar henne ändå!



PUSS

Vill ha sommar!


Foto: Jag

Saknar


Foto: Jag

Söndaaaag hiih

Söndag idag då, och jag kör mitt sista pass denna vecka på jobbet. I morgon är de skola igen..Fisk. 
Vet inte vad jag ska skriva,, 



PUSS

Bruden kommer på TORSDAG!


HoN kOmmEr pÅ TorSdAg! 





Klockan är 21.30, de här är ekot

Eller så är det ju inte, men klockan är iallafall halv tio och jag är en zombi känns de som. Dötrött. Tror jag ska gå och lägga mig och kika på film eller ngt. 
Facebook är nog de tråkigaste som finns en lördagkväll... 

Bjöd mami på kinamat idag, gu vad snäll jag är, men de måste man ju vara ibland. I morgon valkas jobb igen. Pallar inte..


PUSS

Nostalgi






En vecka kvar <3

om precis en vecka kommer min fru!



Jävla gubbe

När jag var på väg hem från solariumet, så går jag på vägen och skulle över vägen, stod och vänta på en bil som kom, och SÅKLART skvätter han ner mig med ½ ton slask! Jävla gubbfan. Då gick man den sista biten hem genomblöt, tack så mycket de värmde totalt. De gjorde min dag, not. 
Men att sola var galet skönt, tat ca 5 minuter till solariumet, perfa. Sen solade 20 minuter, kostade 50 spänn, helt okej faktiskt. Sitter nu nyduschad och ska nog fika lite innan klockan blir något mer.



PUSS

Foto


Foto: Sabina

Fredag och jag är leedddig!

Fast ändå så vaknar man kvart i åtta, sjukt. Dock ligger jag fortfarande i sängen... Men om en timme ska jag trippa ner till solariumet och sola lite, skönt. 

PUSS

5 sanningar om mig

1. Jag måste gå på toaletten innan jag går och lägger mig, även fast jag var på toaletten en halv timme innan jag går och lägger mig så måste jag gå igen. 
2. Jag måste spola vatten på tandborsten innan och efter jag lagt på tandkräm. 
3. Jag tar alltid på mig vänster sko först
4. Har väldigt lätt att somna, iallafall när jag egentlgien inte borde sova, spelar ingen roll om jag är trött eller inte.
5. Jag kan inte gå utan smink, inte ens om jag ska till affären så måste jag lägga på ett mascara-lager.

Foto


Foto: Jag. 

Insåg att jag har nästan 15 tusen bilder på datorn som jag inte vet vart jag ska göra av de. Dela med mig de kanske på bloggen? Hmm. 
Måste framkalla maaaassa kort, men de blir inte av, vet ni någon bra hemsida där man kan få x antal kort gratis? 



PUSS

Hemkommen från frissan!

Kom nyss hem från frissan, var helt okej nöjd. De tog inte så mycket som jag trodde, Pjuuh! Älskar nyklippt hår, så mjukt och leeeent och inget slitet, ÄLSKA! Dessutom har jag beställt håruppsättning och sminkning på samma ställe som jag klippte mig nu, perfa! Så måste komma ihåg att avboka sminkningen på Make up store till veckan. Shiit hela den dagen kommer var stressig! Sminkning och håruppsättning, klänningen, haga ska fixas, åka in till stan, ta kort, sätta sig på bussen, kliva av bussen, ta ännu mer kort, SEN gå in på balen. Men de kommer vara heeeelt underbart tror ja. Eller hoppas ja. 

Nu ska jag gå och lägga mig även fast  jag är ledig i morgon, men som sagt så ska jag sola i morgon. 


PUSS

Studentinbjudan = Klart!

Tänker lyxa till de lite, har gjort egna studentinbjudningar till studentmiddagen, som skall skickas ut till de inbjudna (även till dig Bina, även fast jag vet att du inte kommer ta del av min student just den dagen). Så tråkigt med telefonsamtal och sms när man ska bjuda hem folk, då det är lite roligare när man skickar ut något i brev som man gjort själv så blir det mer personligt och lite roligare. Kika i brevlådan lite extra några veckor framåt så kanske de ploppar ner en inbjudan! 


PUSs

Just de!

Kom på en sak som jag skulle skriva igår, men jag skrev de aldrig för jag glömde bort de, men jag drömde om kopieringsapparater igår natt, normalt jag vet, men vi har fått nya apparater till skolan som bara har strulat. Men inte så att jag borde drömma om de? Hmm. Minns inte direkt vad drömmen handlade om, men kopieringsapparater var drömmens tema iallafall! hiihih


PUSS

Snö

I morse när jag kikade ut genom fönstret så snöade de... SNö, de ska fan inte snöa nu heller, de är april och igår var de dunderfint väder ute, satt på torget med bara skinnjacka och kände hur solen värmde min kropp. Men jag vart inte förvånad när jag såg snön falla från himlen, "jaha, nu snöar de igen, okej" Men snön förvandlades snabbt til slask, usch. Men nu är snön som bortblåst men såg att de skulle snöa nästa vecka också, orka... Inge ovanligt när man bor i Jämtland att ena dagen är det shortsväder och andra dagen är det dunjackeväder, gilla läget liksom. 
Nu är det bara en timme kvar till mamma och jag ska åka och klippa oss, längtar! Fast ändå inte, kommer inte ha nå hår kvar sen, det är så fruktansvärt slitet så de kommer raka av mitt hår... Sen har jag bokat in solarium i morgon på byn, kvart över elva, perfa! Måste bli brun innan balen, så de är bara att börja. Sen väntas jobb i morgon, så bli väldigt dålig uppdatering då, då jag ligger över hos pappa i Ytterån, perfekt de att han bor 5 minuter från macken. 


Nej, nu måste jag gå och diska upp sen middagen, Seee JA!


PUSS

Freeedag! eller jag menar torsdag!

Det är ju som sagt torsdag idag, värdelös dag på skolan, hade ingen lärare på första lektionen NK, som varade från 0815-10.55, segt. men vi gjorde de vi skulle och vi blev klara med de. Sen lunch, sen webbdesign, de enda jag gjorde på den lektionen var att svära, jag svor så mycket så jag tror jag aldrig svort så mycket på någon lektion förut. Webbdeisgn, Flash. Fattade inte ett skit, men men. Sen sista lektionen gjorde jag inget och därmed så slutade jag 13.30. Skönt! Kommer sluta 1300 härdan efter istället för 16.15 (aldrig gått så länge på en torsdag, har alltid slutat tidigare men iallafall.) SKönt! Är klar med den kursen också, Yes! de börjar gå framåt nu känner jag. Inte länge kvar heller till balen och studenten å allt! Längtar!


Men nu ska jag slänga i mig lite älgkött!



PUSS

Klen

Min sudd-tangent har blivit klen, ledsen i ögat, eller utsliten kanske, men sjukt störande när man skriver. 
Måste trycka extra hårt för att den ska reagera :( 


PUSS

Foto


Foto och redigera: Jag

Trött

Ja var helt slut körd igår, jag vet inte varför men så var de iallafall, la mig i sängen med datorn vid sju, sen så låg jag där tills jag stängde av datorn vid halv tio, sen sov jag. Älskar att sova, helt underbart. Men de har hänt något med mina kuddar så de rör sig under natten så då är de inte lika skönt längre. 
Klockan stod på 04.44, för att sedan snooza till kvart i sex. Stressa som fan in i duschen, hittade inga kläder, katten pissa på mina byxor som låg på en matta i sovrummet, gr8t! Bra start, 06.35 får jag sms att vi börjar kl 0900 idag. Bättre! kul.. ÄHh, ska tänka positivt. men iallafall. Då kunde jag ha sovit längre idag, men är ledig i morgon så de gör inget. Ikväll ska jag klippa mig och kanske fixa med balfrillan, får seee hur de blir. 



PUSS

Kom på en sak

Att jag saknar jätte mycket saker som jag slängde när jag var på malta... Bland annat två par skor. Några leggings och strumpbyxor, linnen och en massa saker. 
"Vart har jag lagt de då?" "just de fan, de ligger kvar på ön Malta..." Jag saknar mina saker, ska nog åka tillbaka och leta reda på de. Ja så ska jag göra, hoppas jag hittar de bara.. 

Kikar på bilder sen Malta-tiden och jag längtar tillbaka mer och mer för varje dag som går. 


PUSS

Hihi

http://www.facebook.com/video/video.php?v=478209622004
En video på denna kille jag snacka om nyss, dock är det grymt dåligt ljud... 
Men GAASH vad jag diggar han!
Hör bara hur han tar de höga och långa tonerna, shiit. Och applåderna, är ju helt grymma!


PUSS

Konsär!

Idag var jag på konsert, eller konsär som de kallade de. 
De var ett 20 tal sär-elever (förlåt ordvalet) som hade en konsert, de spelade, dansade och sjöng. 
Alla såg ut som superstjärner, med fina scenkläder och allas leende var upp till öronsnibbarna. 
Alla på scen fick en själv på bättre humör och glädjen spred sig i aulan. 
Men höjdpunkten var när en kille skulle sjunga, en kille som jag trodde gick i vilken linje som helst. Han tog upp micken till munnen och börja sjunga, håret reste sig på armarna och rösen for vidare in i benstommen och till sist till hårrötterna på huvudet, det var så gudomligt bra så jag rös varje gång han började en ny mening i sången. Men sista sången han körde, jag vart kär. Introt på Higher med Erik Grönwall börjdes spela. Håret reste sig så det stod rakt upp innan han ens började sjunga. Hans oerhört sköna röst hördes genom alla högtalare som fanns, håret reste sig om och om igen. Tror aldrig jag har hört en sådan stark röst från en sådan liten människa förut. Tror nästan denna röst är så mycket bättre än den dära killen som körde en cover på Lady Gagas låt, ni vet han som spelade piano samtidigt. När lite mer än halva låten hade gått, hade rysningar hela tiden, så kommer han till den här höga långa tonen, han gjorde de, han fick mig att fälla tårar. Ögonen vattnades, och en tår föll från kinden. De var helt sjukt. Jag vart mållös när jag satt där och hörde han. När han hade sjungt sin sista not, stälde sig hela aulan upp och apploderade. Helt underbart. 

Kikade på Youtube ifall de fanns någon video från konserten, men de fanns de inte ännu, men om de kommer upp någon så lovar jag att ni ska få se den! Han gjorde min dag.



PUSS

Konsär!

Idag var jag på konsert, eller konsär som de kallade de. 
De var ett 20 tal sär-elever (förlåt ordvalet) som hade en konsert, de spelade, dansade och sjöng. 
Alla såg ut som superstjärner, med fina scenkläder och allas leende var upp till öronsnibbarna. 
Alla på scen fick en själv på bättre humör och glädjen spred sig i aulan. 
Men höjdpunkten var när en kille skulle sjunga, en kille som jag trodde gick i vilken linje som helst. Han tog upp micken till munnen och börja sjunga, håret reste sig på armarna och rösen for vidare in i benstommen och till sist till hårrötterna på huvudet, det var så gudomligt bra så jag rös varje gång han började en ny mening i sången. Men sista sången han körde, jag vart kär. Introt på Higher med Erik Grönwall börjdes spela. Håret reste sig så det stod rakt upp innan han ens började sjunga. Hans oerhört sköna röst hördes genom alla högtalare som fanns, håret reste sig om och om igen. Tror aldrig jag har hört en sådan stark röst från en sådan liten människa förut. Tror nästan denna röst är så mycket bättre än den dära killen som körde en cover på Lady Gagas låt, ni vet han som spelade piano samtidigt. När lite mer än halva låten hade gått, hade rysningar hela tiden, så kommer han till den här höga långa tonen, han gjorde de, han fick mig att fälla tårar. Ögonen vattnades, och en tår föll från kinden. De var helt sjukt. Jag vart mållös när jag satt där och hörde han. När han hade sjungt sin sista not, stälde sig hela aulan upp och applåderade. Helt underbart. 

Kikade på Youtube ifall de fanns någon video från konserten, men de fanns de inte ännu, men om de kommer upp någon så lovar jag att ni ska få se den! Han gjorde min dag.



PUSS

Stör mig

Stör mig på att man inte kan se vilka som läser ens blogg.. Nyfiken jag vet.. men iaf :D 


Sen jag möblerade om i rummet så har jag fått fönstret precis vid sängen och det blir så himla ljust på morgonen så det går inte att sova. Plus att de blir så varmt i rummet när solen ligger på. Usch. Jag som vill ha svalt och mörkt rum när jag ska sova.. Men men :) 





PUSS

Bild


Foto: Jag, bild från Denmark -09

Onsdag den 6 april

Goood morgon alla, så alla gånger när man har sovmorgon så väcks man alltid tidigare än vad som är tänkt. Fick besök av två katter i morse, kvart i sju. Sen var det omöjligt att somna om och kul att jag börjar tio idag. Men det bästa med denna vecka är att jag är ledig på fredag! Fast jag ska jobba kväll då också, men iallafall. 

Nu ska jag se om jag hittar några kläder i min fullproppade garderob, SEeeeya!



PUSS

Fisk också!

Den 29 april spelar Dead By April i Sälen och just den dagen åker jag från Sälen ner till Falun. Sen spelar ytterligare 3 band den helgen i Sälen...

OCH den 14 juni så spelar självaste LINKIN PARK i huvudstaden :O De enda band som jag har lyssnat på sen jag var liten, eller liten och liten men mindre iallafall.. Och just då är jag i Turkland. Vilken tajming.. Ångest.. Minn för typ 5 år sen när de spelade i Sthlm. Jag ville så gärna gå men ingen ville följa med mig, men så klart så åkte min moster dit och hon fick ta lite bilder på de och skicka till mig sen, shiit de var många år sen... Men skulle vilja åka dit. men men. Livet ska ju vara orättvist..


PUSS

Blabla

Blabla blaa bllaa blablla blallabbba blablabla blla bla



BLA

Kärlek


Jävla skatt

Fick skattepapperen idag.. Då var man tvungen att betala tillbaka skatt då. Kul liv. Skedde samma sak förra året också, och jag sa till min chef att hon var tvungen att höja min skatt, men jag får likförbannat betala tillbaka?!! Va fan är de här för skit. 




PUSS

De gick bra

Muntliga NP gick förvånadsvärt bra. Har en tendes att prata galet fort då jag är nervös eller stressad, och så blev det denna gång också. Usch. Men jag kom igenom talet med en nervösigröst, men nu är det gjort! Skönt. Nu är det bara skriftliga NP kvar, och det är nästa torsdag. 

I morgon är det bara 8 veckor kvar till studenten! Jiises, vad fort det har gått. Men snart är det över och jag längtar verkligen. 

Fick mina studentkläder idag, alltså mysbyxor och en myströja och ett par trosor, så klart är både byxorna och tröjan förliten... Fisk. Vet inte ens om det går att byta till en större storlek? Hmm har mailat och frågat, hoppas på de bästa!


PUSS

Malta


Malta

Saknar tiderna på Malta.

Sol och värme!


PUSS

KLART

Då var talet inför morgondagens muntliga nationella klart! De suger men pallar inte att göra nå mer på de...

Får hoppas på att de kommer gå bra i morgon, önska mig lycka till snälla!

Har beställt klipptid på torsdag, var typ ett år sen jag klippte mig hos en frisör senast, illa. Men nu ska håret veck! Ska nog testa en balfrisyr också om jag hinner, vet ungefär hur jag ska ha de, men har ingen aning hur de kommer se ut på mitt hår. Hmm.. 

Ska nog slänga mig i sängen nu med en fika och kika på tv.


PUSS

<3


Saknar min lilla superstjärna, men hon kommer nästa helg! JIHOO!

<3

Bra

Nu fungerar min blogg som vanligt igen, statestiken fungerar som den ska, vilket är bra. Kanske berodde på förra designen som jag hade? Hmm konstigt de dära. 

Njuter av en hemmagjort pannacotta som mamma har gjort, mums. 

Och nu är det väl bara att sätta sig med de j'vla muntliga talet som ska redovisas i morgon, usch. 


PUSS

4 April

Ska strax springa ner till bussen, usch... Men nu är det verkligen inte länge kvar, mindre än två månader! 
YIIIHOOO! Längtar! Men vad ska man göra sen efter skolan? Vart ska man söka jobb? Så klart kommer jag fortsätta arbeta på macken tills jag hittar något annat, men vad ska man söka? Hmm


Nej nu måste jag springa!



PUSS

Dunder fint väder ute!

Lite synd att man inte åkte till fjälls idag istället.. Men till staden kom vi. Köpte lite hårspray (jag som aldrig använder hårspray typ men iallafall) Kände ett behov att shoppa mer men mami ska åka ner till Ullared om någon vecka så ska skicka med henne en lista på saker som jag verkligen behöver. Yeeeyi! Vill också dit! Men kanske i sommar, någon som följer med mig och bilar dit?

Nu sitter jag med mitt svenska tal, fisk vad jag hatar de. 


PUSS

<3


3 april

Lika roligt att bli väckt halv åtta när man är ledig och hade planerat att sova ut.. Men så blev det ju inte. 

Färgade som sagt mitt hår igår, en nyans mörkare, passade på att färga löshåret också, så nu är det nästan samma färg, fast skillnaden ser jag.. USch.

Måste beställa klipptid och boka tid för håtuppsättning någonstans, men vart?

Blir nog att åka till staden idag med mammi. 


PUSS

2 april

idag är det 2 april och dagen bestod av att åka till Bydalen med min käre mor. Tog några svängar i backen och en fika på min systers jobb. Mysigt med mor och dotter dag. Sen blev de en snabb-middag på mit jobb, blev en pizza gott var de. 

Nu är det plugg som gäller, har prov på måndag + att jag måste skriva ett muntligt nationellt personligt brev som läraren måste ha in innan tisdag. Steeeessa! Hatar nationella. Ska skriva ett tal om Facebook och att man är uppkopplad hela tiden. Hur ska man skriva ett tal om de plus att jag ska disskutera det också?! Shiit. Usch. 

Tillbaka till plugget, hejsvejs!-


PUSS

God morgon

God morgon, de är kul att man blir väckt halv åtta när man har son första sovmorgon på typ 4 veckor. sjukt. Igår var de fredag. Första fredagen jag var hemma och ledig från jobbet sen vecka sju. Sjukt. 
Kom på igår att jag har fullt upp på helgerna tills jag slutar skolan.
V 14 - jobba
v 15 - Bina kommer upp ?
V 16 - Jobba
v 17 - Lov - Torgås - Falun - Bina 18
v 18 - jobba
v 19 - Bal
v 20 - Jobba
V 21 - Mösspåtagningsbal
V 22 - STUDENT!


Nu ska jag pallra mig upp ur sängen och möjligtvis fara till bydalen och åka lite skidor.


PUSS

April

April april din dumma sill, som klicka in på min blogg utan att få läsa något vettigt. hihi



PUSS

Jag vet

Jag vet att min blogg ser konstig ut, men de får den göra ett tag nu. 
Ingenting funkar, fisk..



PUSS

Störd

Stör mig så hårt att alla 93or får körkort, förlåt alla 93or, men så är de bara. Jag har nyss lärt mig att jag är gammal nog att ha körkort sen kommer ni och förstör allting. Blä. 




PUSS

RSS 2.0