Mot alla odds

Tår glädjetårar nästan då jag ser på de programmet, 20.00 Svt1. 
10 stycken funktionshindrade personer åker till Afrika och ska vandra 150 mil under 24 dagar. 
Att de får möjligheten att göra en resa som de inte ens kunde föreställa sig att genomföra. Brändskadade, personer som saknar ben och armar, blind osv. 
Man får en blick om vad som har hänt alla dessa människor, tragiska berättelser, som när en tjej blev överkörd av en lastbil och nederkroppen blev obrukbar och måste ta sig fram i en rullstol. Eller en man som inte kunde ta sig ut ur ett hus då de började brinna och han hamna i koma i två månader med händer som man bara kunde skrapa av skinn och kvar fanns inget, hela ansiket är brändskadat, hela livet skall han leva med de, ett ansikte är inte lätt att gömma undan. Att dessa människor är så pass lyckliga och kan skratta precis som vi, de är inte nå annorlunda än oss bara för det är funktionshindrade. Man blir så lycklig av de, att de har varit med om nå så otroliga berättelser och fortfarande har mål i sina liv. 

Sitter med munnen öppen för man blir så fascinerad över hur de har lärt sig att klara sig själv även fast de saknar armar eller ben, de beöver egentlgien inte den där uppsikten som man tror de behöver att de behöver hjälp med precis allt. 
Och att de sen får uppleva denna resa, att få se alla dessa djur som finns, ta sig fram i djungeln på olika sätt att prova på hur det är att leva ute i naturen.
Helt fantastiskt att se.

,

Tumblr_ly9akns2gs1rnma2po1_500_large

Skidorientering

VA faaaan har det tagit åt mig? 
Tjejen som avskydde sport, aldrig ville röra på sig har fått en total vändning. 
Hittade en länk på Facebook om Skidorientering, jag satt fast, jag kunde inte slita mig ifrån de, de var så spännande, dels såg det så enkelt ut, vilket alla sporter gör... Men iallafall, har ju som sagt orienterat i 3-4 år så man kan ju grunderna, hur coolt vore det inte att åka skidorientering då? Eller coolt och coolt kanske det inte är men tror att det kan vara roligt iallafall. Srpinga i skogen med skidorna och leta efter en karta, ballt!

Så här ser de ut när man följer skidorienterar på banan

Frusen

Har varit ute och gått med världens bästa Linda -14 minus och en timmes promenad på ca 5-6 km blev de, hurtigt! Har lust att slänga mig in i duschen och ta ett långt varmt baaad, ska nog ta och göra de. Skönt!

Fräknar

Tycker fräknar är sååååå snyggt! Dock hatar jag mina, kommer upp på sommaren och försvinner under vintern, sen får man ett antal så man kan till och med räkna de, usch och fy vad fult.

-16

Ähh kände mig rastlös och drog på mig massvis med kläder och åkte upp till Aspås och drog en runda. Blev bara ca 3 km idag. Tror jag klädde på mig för varmt, men det var skönt att komma ut en sväng iallafall. Dunket i öronen och efter ett tag så börjar jag bli gråhårig också eller vithårig kanske det heter, men iallafall. Det gick som en rullande dans, man kan ju spåret utan och innan så det går ju relativt bra att åka.

Jahopp

Hatar verkligen att gå upp på morgonen, vill bara ligga kvar i sängen och dra mig, och sova förståss, men nej nu får jag inte sova, ska hämta mamma kvart över nio sen ska vi kika på en lokal i Krokom, woopwoop. 

Måste skaffa en ny dator, men ska man skaffa en surfplatta istället? Hmm.

Har glömt!

Har glömt att berätta vad jag jobba med under skotercross tävlingen i Östersund i torsdags. 
Kom dit ungefär vid halv ett, då vi fick lie information om vad som händer under dagen och vilka arbetsuppgifter vi skulle utföra. Jag och en till skulle stå vid depån, altlså där alla skotrar håller till, gött! Eller ja, vi stod vid en grind för vi skulle se till så att inga obehöriga gick in. Jättekul... Men alla skoterkillar gjorde bara saken bättre! Men vid 8 på kvällen var det klart. Såg inte när de körde, hörde precis allting men såg inte ett skit, vilket var väldigt jobbigt.. Det var så fruktansvärt kallt, men helt klart värt de när man fick något för de. 


ÅHHH!

Drömde även att jag hitta nå pärlplattor nå random ställe som jag snodde och pärlor, jag som har längtat efter att bygga pärlplattor, där gick den drömmen i krasch..

.

402158_365132806833763_100000111391318_1556371_1486848536_n_large

Vad livet går ut på

det slog mig nyss, eller har väl tänkt på det ett tag, men det slog mig nyss att det är verkligen så som jag tänker. Ganska sjukt egentlgien. Livet går ut på att hitta en man vill dela sitt liv med, genom hela livet så söker man, man letar, man gör allt för att få denna person. 
Det är ett framtida mål med sitt liv. 
Vart man än är så ser man någon som har hittat sitt mål redan, de går hand i hand på stan, eller de åker på en resa tillsammans, man ser på en person när man får ett sms av en som man tycker om då leendet blir större. Någon gång i livet skaffar man barn, då man har hittat den man vill vara med och skaffar barn som betyder något för dem, för att livet skall forsättas utvecklas måste man göra fler utav de. Livet är som en cirkel, alla vet vad som kommer hända. Det är som en självklarhet, folk frågar om man har hittat kärleken än, som om det är en självklarhet att man letar efter någon som man vill ha in i sitt liv. Alla kanske inte vill de just nu utan de väntar med de, andra kanske letar och letar, men inte finner. Det finns någon där ute för allt, men de kanske inte kommer som en beställning utan de kanske tar ett tag. Bara för man hittar en helt underbar kille nu, kanske de inte betyder att de kommer hålla livet ut, det är sånt man inte vet. Man tar en dag i taget och tar hand om situatonen som kommer. 

Har lärt mig det att de personer som känner en bäst är verkligen de som står en närmast, flera år av forskning kommer man underfund vem personen är man pratar om, man kan varandra utan och innan, vilket är väldigt roligt för att sedan i framtiden kunna jämföra och kunna se en utveckling av personer, om man förbättras eller försämras, allt är framsteg. Man har hunnit sett hurdan denna person är från insidan och inte bara tittat på utsidan. 


Jag uppskattar alla som finns vid min sida, som stället upp för mig, som finns där när jag mår bra och då jag mår mindra bra. Man borde säga att man älskar alla dessa personer varje dag för att verkligen visa att man brys sig om dessa. Men ni vet vilka ni är, så tack! 

Snö


Lekte med kameran för någon dag sedan, dett är iallafall snö som faller från himlen.

Avundsjuka


Är bara lite avundsjuk på mina två underbara vänner som är i Thailand och lever livet under 5 hela veckor.. 
Saknar er tjejer!


Snodde bilden från Safia, HÄR finns hennes blogg, där ni kan läsa om deras resa


Stolt över mig själv

I en hel jävla vecka har jag latat mig, inte rört nått, eller jo en timmes promenad, men ja iallafall, om man jämför de med veckan innan de så rörde jag på mig 6 av 7 dagar, antingen promenad elelr skidor, ska fan få in huvve att jag ska träna 5-6 ggr i veckan. Måste skärpa mig om man vill se någorlunda ut på stranden i sommar. 
Man känner att man är trött på ett annat sätt, att man har ansträngt sig och rört på kroppen.
Åkte ca 6 km idag, helt ensam! Mamma var lite förkyld så hon ville inte ut, Linda sov så jag tog tummen ur röven och åkte till Aspås själv och åkte nå varv, känns helt underbart skönt nu i efterhand, man behöver inte nå sällskap egentligen, men det är ju som roligt det också, men man klarar det själv också för då kan man stanna när man vill och åka sin egna lilla takt. PERFEKT! 
Har aldrig varit en person som tränar frivilligt, men nu är det fan på tiden att man rör på sig innan man blir gammal och gaggig. 

I morgon ska jag och mamma kika på en lokal i Krokom till mitt jobb som jag har på G, mer om det sen när de närmar sig, spännande!

Renovering på G!


Har min egna arbetskedja, Sandraärbästpåallt AB, denna vecka/veckor kör vi renovering i mormors kök!

Varför kan man inte kontrollera sina drömmar?

Var personal på Lindex, blev gisslan med en annan tjej, de misshandlade oss, klippte av oss håret, eller jag och han som tog oss till gisslan klippte av den andra tjejens hår, (lite kul måste ju en dröm vara) så hon fick jättekort hår, mitt hår blev ännu kortare och en del var ca 2 deci långt. efter mångan tankar vad som skulle hända så kommer RobinR och Sjöling inspringandes och räddar mig från detta helvete. grät i Robins famn, och han tyckte min nya frilla såg förjävlig ut.. Snacka om att det var skönt att vakna upp och inse att allt hår är kvar!

.

,,mine,quotes,human,life,love-9fd7b621f0f324da1d58342b98a36042_h_large

Meningen med livet

är att leva livet

Resultat av städning av dator

Hur kommer det sig att jag har ett Systembolags dokument med 15-i-topp till både öl, vin, cider och sprit från -07? 

Varför har jag en bild på en naken gubbe som hugger is? 


Varför har jag ett dokument för monteringsinformation för drivaxlar vid byte av hjullager? 
'
Vem är du?


Film på flasköls domino? 


Film på bilar som åker på en gata i Indien?


Galen trummis!


snö snö och åter snö


Fan vad jag är dålig.

Har inte bloggat som vanligt under nå dagar, latheten sätter stopp, eller så har jag inget att skriva om. Har en hel del bilder att lägga upp, meeen neeej inte nu, tar det sen.

Sjukt


Detta är ju ganska så sjukt, förstår inte VARFÖR man tatuerar hela sig när man ser bra ut? Visst han kanske tycker det är snyggt, men jag tycker nog att han var snyggare utan alla dessa tatueringar..

.

Tumblr_lxgdzkfrlh1qjuevro1_500_large_large

SM Stadioncross

Då var det dags, kläderna framplockade skorna är varma och sköna, lunchen är strax klar. Om en timme far jag och hoppas på en bra dag med roliga arbetsuppgifter! 


Morgondagens planer


Funktionär i all härd!


Skön dag

Som sagt så var vi på Relaxen på Strosjöbadet idag, hur underbart som helst! Dock blev jag lite besviken då jag trodde de var större utbud av saker och ting, men det var ju inte så farligt dyrt så det var ju skitsamma.
Galet trött är jag nu så blir sängen snart och en film som jag tog hem igår. 


Resande fot

Kikade i min kalender och insåg att jag komme åka runt i Sverige ganska mycket nu kommande månaderna. 

15-16 Feb - Åker till Faulm
18 Feb - Åker till Sthlm
19 Feb åker hem till Ösd
22 Feb åker till Torgås
29 Feb åker hem till Ösd (?)
1 Mars åker till Torgås (?)
6 Mars åker till STHLM igen.
3 Veckor på resande fot, SKÖÖÖJ!

-22.6

USch, nej inga skidor i dag inte, jag som VILL UT OCH ÅKA! Fan. Hoppas det bättrar på dig till veckan, får panik snart, eller så åker jag ut själv om ingen annan vill följa med, "det finns inget dåligt väder, det finns bara dåliga kläder" Så då sätter man bara på sig varma kläder sen är det ju löst. 

I dag väntar en tur på Relaxen med fina flickor, skööööönt!

Planer

I morgon har jag lite planer med mina flickor små, de får ni reda på i morgon, får se om kameran hänger med, kanske. Har myst med Linda hela dagen idag, skönt! Promenad, prat och sällskap, vad mer kan man begära? 

Nu valkas de lite sömn, ensm hemma, hatar de..

.

Tumblr_lxiq0hohni1qa6irdo1_500_large

Lite att göra

Vilket leder till lite skrivande

Vart kom brunheten ifrån!?


Hand jämfört med smalben, ojoj, LYCKA! 
De borde ju ha varit kvar sen jag var i Turkiet i juni..

Broccoli

Har fått nå mani för broccoli, när jag var liten så hatade jag seriöst de, jag pillade alltid ut de när man käkade nå wook eller liknande, men nu älskar jag seriöst de! Det är så gott, nyttigt är de ju också så jag ska ju inte klaga precis. Tänk er pasta, skinka och en broccolisås, mums! De blir också dagens middag! Lääääängtar!

16 minus ute, jag tror jag bosätter mig i sängen idag..

Mamma väckte mig vid nio i morse och sa att det var 16 minus ute, så skulle vänta en timme för att se om de blev nå varmare, men njaa, mamma hann å duscha så nej inga skidor idag heller... MEn i morgon kanske.. Har hunden idag iallafall så ska ta en promenad iallafall, skönt!

Trolltyg i Tomteskogen

Älska filmen alltså, sjukt söt! Dock kan jag den nästan utantill, menmen.
Även fast det är en barnfilm så är det typ en favoritfilm!

.

Ajstensceaayrtj_large

VUXENpoäng!

Har varit på stan och gjort nå ärenden. Bland annat att lämna ut Cv på olika butiker, känner mig vuxen.
Blev ingen skidtur idag, utan kör järnet i morgon istället med moderjord.

Lugn kväll

Var så trött igår så gjorde inga ansträngande rörelser för att göra nå roligt. 
Idag valkas de staden med Linda, ska lämna ut lite CV och göra nå ärenden.

.

Tumblr_lwqbvn8fok1r2o4jqo1_1280_large

Galna kap!


Blev lilla staden med mamma idag, Lillänge alltså. Hitta dessa två morgonrockar för 25 kr st och balsam halva reapriset, 30 spänn förr 110 kr, sen var jag bara tvungen att köpa en handkräm som luktar så sjukt gott.

Nu väntas "vållullal och lis" (vårullar och ris! MUMS!

.

169_183320648_large

Hundvakt dagen efter

var ju inte så lyckat.

KALAS








Jajaj

JAg skrev aldrig nå igår, hade inte riktigt tid heller. Men nu ska jag ta några minuter för att skriva av mig lite.
Skidåkningen går prima, åkte ca 5 km igår med mamma, värsta turen på länge, upp och ner hit och dit, dåligt före då snön fastna på skidorna, mycket stakning och med en utgång igår också så var ju den veckas träning förstörd, men lever man livet så gör man. 
Hade en extremt rolig kväll igår med barndomskompisarna, helt underbart! 
Bilder kommer!

.

381245_292705934108825_102237966488957_853630_1381529579_n_large


.

Tumblr_lwqtymkdio1qjtrrxo1_500_large

.

398574_308629895839663_100000779647177_804536_818007112_n_large


Borde sova

så då ska jag sova.
Skriver i morgon och ursäktar att det har varit så dålig bloggning idag.

Godnatt!

Ännu en ny dag!

Blev inga skidor idag, jag som var så pepp! 
Åkte till Aspås med skidorna å allt, men när vi kom dit så var de inte uppkört, sug! 

Menmen inget att göra åt, nya tag i morgon istället!

.

Tumblr_lxyg87ebih1rno35uo1_500_large

GRATTIS FRIDA!

Måste säga grattis till lilla Frida till Körkortet!!!

Ingen bra kväll

Stängde av datorn ganska tidigt igår, och låg och spelade Wordfeud ett tag, somnade strax efter tolv, men vakna igen vid tre och mådde fruktansvärt illa så kunde inte somna om, var tvungen att gå upp en sväng i hopp att må mindre dåligt, men det gick ju inte, la mig igen och fick panik för mamma gick på toaletten då jag mådde som värst, men jag lyckades somna om som tur var. Usch, så får se hur denna dagen slutar, bra hoppas jag dock.

.

Doit_large

Godmorgonsms

Godmorgon sms är nog de bästa som finns att få på morgonen förutsatt att det står nå fint, sånt kan ju hålla leendet på topp hela dagen ju!

Se på fan

Det är ju fanimej tisdag idag, illa. Inne på tredje veckan som arbetslös, inte så illa egenltigen menmen iallafall. 
Satan vad trött jag blev, tror det blir sängen snart och en film å WF, gött! I morgon vaklas de skidtur hoppas jag sedan staden med Lindabina, mys!

Varför?

Varför börjar automatisk äta mindre när man tränar?
1 smoothie, 1 apelsin, fläskfile å sallad å bars. 
Vad fan är det att äta när man tränar, ingenting!

Ett försök till hemmagjorda bars

Tog nyss ut formen ur ugnen, vette fan hur det blev eller hur de smaka, men hmm de kommer säkert något som mättar magen hoppas jag!

Ta vad ni haver hemma, nötter, puffar, mûsli, torkade bär vad som helst egentligen + två äggulor, för lite mer sötma ta lite sirap eller liknande. Ugnen på 200 grader i ca 10-12 minuter.
Lycka till!

Thank you


Att se framemot!


Apelsin

Känner mig som en 4åring som käkar delad apelsin med gaffel, man slipper ju kladdet iallafall, gött!

Godmorgon!

Godmorgon alla sömntutor!
Eller ni kanske redan har gått till skola eller jobbet? 
Blev väckt tidigt at min kära mor idag, stod på ett par skidor 30 minuter senare, gött! 
Har äntligen hittat ett "roligt" sätt att träna på, roligt är det inte, men det går fort, man får vara ute i den friska luften och man har sällskap och tittar på en sjuhelvetes utsikt. Eftersom det är ett eljuspår så kommer man ju tillbaka till samma plats där man börja vilket är mycket roligare än om man var tvungen att åka från en plats till en annan och sedan var tvungen att åka hela vägen tillbaka igen, seeegt! Men att åka i ett spår som kommer fram till samma plats som från början kan man åka flera varv utan att tänka på att man måste åka tillbaka också, gött!

Nej nu ska jag slänga mig in i duschen och städa rummet, måste komma ihåg att äta också, viktigt!

.

Det enda ondskan behöver för att segra ät att det goda ingenting gör

.

Tumblr_lxuxceakg11qcma2co1_500_large

Peppar

Inte kryddan peppar utan jag peppar inför morgondagen!
Här skall det åka skidor på morgonkvisten! 



Göttmos

Känner mig duktig idag

Frukost -1 banan + 1 smoothie
Skidåkning 3 km (lite snålt)
Fika -Yogurt
Middag- Fläskfile och sallad
Fika -Kesella och en banan och jordgubbs-smoothie (hemmagjord)


Ny vecka ny möjlighet att gå ner i vikt + att bli fitt!

Mysig dag med Linda

GICK, ja ni läste rätt, jag gick till Linda idag, tog inte min lilla röda fina bil, utan jag orkade inte hämta bilen så då sket jag i den. Satt i fyra timmar i en soffa och bara snacka ut om allt mellan himmel och jord, efter 5 veckor utan varandra så har man mycket att ta igen. Grymt mysigt!

Leendet uppstår då..

någon säger att man är fin då man ser ut som ett helvete.

Att vara vänner.

Att vara vänner kan vara komplicerat och okomplicerat, men det finns alltid någon vid dig som känner dig som bäst, en kompis, en syster eller någon helt annan. Det spelar ingen roll om det är en tjejkompis eller en killkompis. Många kan tycka det är underligt att ha kompisar i det motsatta könet, men jag tycker det är helt naturligt. Varför är det så underligt med de? Att man umgås med det könet som man ska leva ett helt liv med i framtiden, vad spelar det för roll om man umgås med de utan att det är nå känslor inblandat? Man måste ju inte leta sig till samma kön för att man skall kunna umgås och ha roligt. Eftersom alla har olika intressen, andra platsar in med vissa och inte andra, så dras man ju till de som har samma intresse, vilket kanske inte är just åt de samma könet. Och jag stör mig på personer som tycker att man inte kan umgås med de andra könet, liksom hur tänker man då? Man ska väl kunna vara med en person utan att det blir nå
Det borde vara helt naturligt eftersom alla är vanliga människor
Att vara vänner kan vara komplicerat och okomplicerat, men det finns alltid någon vid dig som känner dig som bäst, en kompis, en syster eller någon helt annan. Det spelar ingen roll om det är en tjejkompis eller en killkompis. Många kan tycka det är underligt att ha kompisar i det motsatta könet, men jag tycker det är helt naturligt. Varför är det så underligt med de? Att man umgås med det könet som man ska leva ett helt liv med i framtiden, vad spelar det för roll om man umgås med de utan att det är nå känslor inblandat? Man måste ju inte leta sig till samma kön för att man skall kunna umgås och ha roligt. Eftersom alla har olika intressen, andra platsar in med vissa och inte andra, så dras man ju till de som har samma intresse, vilket kanske inte är just åt de samma könet. Och jag stör mig på personer som tycker att man inte kan umgås med de andra könet, liksom hur tänker man då? Man ska väl kunna vara med en person utan att det blir nå frågor bland känslorna, visst har ja rätt?

Gooodmorgon!

Godmorgn alla glaaada! 
Har redan hunnit varit ute i skidspåren en sväng men det var så himla isigt så det blev bara ca 3 km idag, kunde staka och gled som bara denn, men i morgon tar vi nya tag! 

Ska gå ner till Linda en sväng sen också, mer än 5 veckor vi sågs sist, snacka om att det finns mycket att prata om nu, myyys!

.

1397541-9-1326628344418_large

MIN BRUD ÄR HEMMA, ÄNTLIGEN

JAAAAAAAAAAAAAAAAAa, lycka! 
Linda har äntligen kommit tillbaka från värmen, efter 5 veckor.
Usch vad jag saknat den tjejen.

Hamilton

Var lite skeptisk när mamma börja snacka om att hon ville se Hamilton på bio, svensk action, hur kan de sluta? Var faktiskt bättre än vad jag trodde, sevärd! Mamma bjöd dessutom, kunde inte bli bättre!

.

Thank you, for giving me the strength I need
I hope you know what you did for me
I admit it, I´m proud to say
Because of you I´m living my dreams

Varför ska det vara dyrt då man hittar nått bra?

Var som sagt på stan igår, hitta lite spontant ett Schampoo som jag aldrig prövat förut, eftersom jag skulle få de gratis (ta två betala för en) så tänkte jag testa de, och sÅKLART blev jag förälskad i den.. Den till vänster köpte jag igår, brunt schampoo, 110 spänn.. = ca 4 tvättar för mig eftersom det är en sån pass "liten" flaksa och jag har så pass mycket hår. Den tll höger är också ett favorit shampoo 150 spänn.. Blir dyrt att tvätta håret för ofta.. 

.

Tumblr_lvg430u7tc1qaboqzo1_500_large

Future tattoo

Tumblr_lx6s0lcvrt1r5dgp2o1_500_large
4447695507ae1dfc2fe6z_large_large
Tumblr_l0ahq5unjt1qzabkfo1_500_large
D69f233d001436c14dc98726_large


Söööndag!

Blev en dundermiddag igår i min ensamhet, klyftpotatis med bacon och kyckling-röra med massa sallad, mums! Sedan bestod kvällen av Tv-spelande, GuitarrHero, Crash, you named it! Kvällens hjälte blev Andreas då han räddade min lördagkväll, filmkväll med trevligt folk, chips+dipp, allmänt trevlig kväll! 

Skulle åka skidor idag, men det blev inte av, jag tyckte det var för många bilar på parkeringen så vi sket i de, mesigt jag vet, men jag tycker inte om när folk kryllar i spåren, när det inte är så stort eljuspår egentligen så vi kör på i morgon istället, woopwoop!

Året som har gått, December 2011

Julbaket fortsatte!


Åkte till Huvudstaden med syster över en helg



Bakade ännu mer och julsakerna började ta sin plats


Julemys och laddar upp inför den kylan som kan komma!


Julafton kom äntligen


Utgång med Frida och Jennifer på Juldagen


Firade 1 år med mitt körkort!


Bygde ett pepparkakshus av pepparkakor


Myste med kusin i pulkbacken


Tackar alla som har medverkat i mitt liv detta år och ser framemot att ta del av ännu mer spännande äventyr och spontana saker detta år, <3

LööööÖÖÖöööördag!

Godaaag alla käärra och icke kära vänner. Idag allesammans är det LööööÖÖööördag! Inga som helst planer. KUl va? Nej. 
Har skjutsa mamma till Kaxås, varit in till stan och småhandlat lite. Tänkte göra en dundermiddag iallafall till mig själv. Rolig lördag jag vet.

Myskväll

Igår åkte jag hem till Frida på en störtskön myskväll, glass, popcorn, godis you named it! Vi drack vatten till så lite nyttig var vi iallafall haha. Har inte träffat tjejerna sen i slutet av december, så det var trevligt att träffa de igen! Snart åker ena bruden till Thai... FUSK! 


Kroppen ömmar idag, men jag ser positivt på det, ville ta en tur idag med skiidorna med mamma dissa då hon har fått on i axeln som hon skadade för nå år sedan, så i morgon tar vi igen det vi har missat idag! KÖÖTTAAA! 

Vet inte alls vad jag ska idag.. Hmm. Åka till KAxås en sväng, men sen då? Förslag någon?

Året som har gått, November 2011

For till Falun och julpyntade Binas längenhet


missfärgade mitt hår


Slog in årets första julklapp


Fylde i min tatuering och blev väldigt nöjd


Gick på bio med Bina och var ensam i hela salongen!


Julbaket börja för fulla muggar!


Hitta nytt favvoritschampoo och det blev inflyttningsfika hos Sofia


De valkades fina kvällar i Krokom


Shoppa loss graaaatis!


Älskar att shoppa gratis! Hejjaaahejjaaa!

Trötter!

Har hållt igång hela dagen, åkt skidor, plocka undan alla julsaker, dammsugit golvet, tagit in alla kartongen från förrådet, slängt ner alla julsaker i kartongerna, slängt ut kartongerna till förrådet IGEN, börjat med maten, gjort efterrätt, dammusigit IGEN, flyttat ALLA rosor till en vägg på rummet, käkat middag och funderar vad kvällen har att bjuda på då man ska till Frida och mysa sönder! Dock håller mina ögon att explodera, men men vaken skall jag vara!

Sommarkänsla

Har tydligen varit fin väder i stora delar av Sverige enligt Facebook, underbart! Känns inte som det är januari utan kanske mars april då solen skiner som bäst, men jag klagar absolut INTE! 
Tog på mig en tröja nyss somjag hitta i garderoben i helgen som jag inte haft sen -09 kanske (den på bilden)? 
För drygt 3 år sedan denna tid togs denna bild, 25 minus grader, galen man var då..Blek var man också..

Nu efter nyår känns det som det är början av slutet av vintern, eller att det inte är länge kvar till sommaren för dagarna går ju fort som fan! Har mycket att se framemot under året, men att söka jobb är mindre roligt, men tar dagen som den kommer så får man se vad den bjuder på helt enkelt!

Skööööönt!

Kanonväder ute, ynka minusgrader och en halvmil i skidspåret, kan inte bli mer än perfekt!

R.I.P


Mitten på juni 2011- 12 januari 2012.

Tur jag har ett antal som kan ersättas

Dunderfrukost!

Laddar upp med en dunderfrukost för att sedan ta ett pass i skidspåret, denna gång ska vi åka HELA spåret, vilket blir ca 5.5 och inte 4 km som vi körde igår bara. Hoppas det blir lika fint väder denna dag. Ska försöka åka skidor 1gång om dagen förutsatt att det är fint väder och inga andra planer stoppas. 

Alltså jag förstår inte! Sen sabina åkte i måndags har jag sovit jätte oroligt, vakna någon gång då och då och undrat vart jag är och va fan jag gör, drömmer konsitga drömmar, helt ologiskt, måste ha någon att sova med så jag kan sova gott för en gångs skull... 

Nu skall jag ta och dammsuga lägenheten eftersom det är någon mongokatt som har lekt med nå glitterfrigolitkulor som ska vara till prydnad, men hon tyckte de var roligare att leka med de då det ligger fulla golven med halvt uppätna kulor..

Året som har gått, Oktober 2011

Började plugga Matte C, men hoppa av efter halva kursens gång


Börja snygga till bilen lite och fick strålande resultat!


Halloweentiderna kom!



Blev ofrivilligt hundvakt under en längre tid

.

Och alldeles nyss fick jag lyssna till ditt skratt
Och du berätta att du saknar mig i natt, det gör jag med
Det är så tyst nerifrån gatan som det aldrig annars är
Det är som om natten här har sett allting och stilla sjunger med


Fint skidväder!


Blev en premiärtur idag med mamma på mina "nya" skidor, fick skidorna för två år sedan och inte åkt på de, illa!
Men blev 4 km iallafall i morgon kör vi igen! PEPPPAAAD!

Året som har gått, September 2011

En mysig promenad med Linda och nå besök på krogen med flickorna


Drog till Falun


Kikade på Rebecca&Fiona


Frida klippte mitt hår med en kökssax på fyllan, köpte LMFAO-biljett


Drog till sundsvall med flickorna


Köpte en bil


Blev beroende av Wordfued..


Sleten

Klockan är 22.10 och jag la mig nyss, Inte normalt. Men men jag är trött så har inge annat val. 
Har velat åka skidor hela dagen idag, så kasnke måste ut i morgon.

Film next!

VILKET KAP!

Åkte in till stan med sommarjackan eftersom min vinterjacka har gått sönder, kom hem med en annan vinterjacka!
Kikade lite på rean på Stadium, hitta några riktigt snygga jackor, men SÅKLART ingen storlek, kikade till killjackorna och jag föll för en svart Everestjacka, dock var det en killjacka men det sket jag fullständigt i. Halva priset först, 799, sen HALVA reapriset 399, sen hade jag ett presentkort där på 300, vilket resulterar att jag köpte en jacka som kosta ca 1500 men betalade ynka 99 kr!
STOLT TJEJ! 

Nu ska jag bara försöka fixa min andra jacka så blir sandra supernöjd!

Sleeeeeep...

Hatar att inte få sova ut, jag som känner mig så trött och slut idag ville verkligen sova MEEEEER! Nej men nu ska jag skynda mig göra mig klar och brassa in till stan med maaammii och shoppa loss hoppas jag, de är lusitigt men jag shoppar alltid mycket när jag går på stan med mamma hmm.. Nej nu har jag inte tid att skriva nå mer, hejs!

Året som har gått, Augusti 2011

Avsultade sommaren med ett besök på Marite


Fick lite lustiga arbetsuppgifter på jobbet

Bartenderutbildning?

Vill göra något nytt! 
BARTENDERUTBILDNING?!
Komma bort från Östersund, åka utomlands, träffa nya människor, göra nå kul och få en utbildning på köpet?!
Hur fränt låter inte de?! 
Dock måste jag skaffa nå tillfälligt jobb så jag har råd med utbildningen...

Nej nu måste jag!

Läser på bloggar, face och på Twitter att alla tränar, jag får ju fan panik! 
Jag är en person som hatar att träna, eller nej jag tycker att det är mindre roligt men så otrooligt skönt när det är klart. Så denna vecka SKA jag ut och röra på mig, jag ska ställa mig på ett par längdskidor för första gången på några år, peppa mig någon?!

Google är inte min vän ibland..


Jag var ute efter "uppfrätande"..

Jag önskar all lycka...

till FRIDA! 
Hoppas detta ger lite lycka iallafall. 
Du kommer klara det bääbii!

Vad det är kan jag tyväääär inte säga hihi


2012

Då jorden kommer gå under på grund av många saker. 
Att man blir äldre och äldre med åren, att man får uppleva mer och mer, men inombords är jag fortfarande liten, jag kan mig knappt se mig själv snart gå ut från Bolaget med sprit som jag köpt. Jag fyller fan 20 i år. Jag känner mig inte så gammal. Jag har nyss lärt mig att jag är gammal nog att ha körkort. Jag har nyss lärt mig att -93or kan vistas på krogen, NU måste jag lära mig att jag fyller 20, att alla sketna -94or får komma in på krogen.

världen kommer gå under.

Systern som jag aldrig fick

Kan ni tänka er att det var 12 fucking år sedan denna bild togs, jag var 8 och sabina var 7, nu under 12 år har vi växt upp med varandra vi har utvecklas tillsammans och det är så fruktansvärt roligt att titta tillbaka på bilder från alla dessa år. Självklart så var vi vänner innan denna bild togs, men iallafall. 


Året som har gått, Juli2011

Linda tog lite bilder på mig


Hade några fina dagar på jobbet med denna fina krabaten


Yran och Dansbandsveckan med fina människor


Blev en tur med denna båt med härliga familjen


Hittade en liten säng i Trångsviken som jag somnade i, blev ett bad också med Frida med flera under en fin kväll


Köpte ett undervattensskydd till kameran och invigde den i Trångsviken, fungerar perfa tydligen.


Ett steg längre!

Har sökt ETT jobb idag.. Bättre än inget. 
I morgon tar jag nya tag.



Orka.

Winter




Vem har naffsat på mig?



Ett par jeans fattigare och en sliten jacka.. Oförklarligt..

Nu är jag tillbaka efter helgens trevligheter!

Har inte lagt upp nå inlägg alls i helgen, men det har så klart varit tidsinställda så ni inte skulle ha allt för lite att göra. 

Skall försöka summera veckan/helgen som har varit NU!

Onsdag
kom min kära fru, då hade vi det bara chill, myste med film, åkte till Frösön en sväng och inspekterade lite nya sevärdigheter. Såg till exempel att det har öppnat en till (?!?) skidbacke, de har lagt en "ny" väg till utsiktstornet osv. 

Torsdag
Gjorde staden med Bina, hittade knappt något, men nu i efterhand så ångrade jag att jag inte köpte något på rean, passa på heter de väl? 

Senare den dagen åkte vi in igen för att käka på Kebab-baren och senare Bowla med Jens och Tommy. Jag ledde näääääästan hela tiden, sen kom alla med sina strikes och kom ikapp, kom iallafall inte sist, tuuur!
Avslutades hos Tommy med nå film och mys!

Fredag
Sov ut efter torsdagens ansträning och började sen göra oss i ordning inför kvällens trevligheter.

Dessa "natur" drinkar gjorde vi, med "fin-middagen" makaroner och korv... Sen begav vi oss till stan.

Avslutades på Olearys, galet trevlig kväll, tackar alla inblandade! 

Lördag
Tog en lite längre sovmorgon för det var vi verkligen värda, hade inga direkt planer vad vi skulle göra på kvällen, hemma kväll eller krogen, det var det som var frågan, efter många om och men så började vi fixa oss inför krogen. For in till stan på förfest, Rita och Gissa var helgens försfest-spel, galet roligt, vilken fantasi man måste ha! 

Sen gick vi till G3, där vi inte var så länge på grund av vissa saker så då ringde vi efter skjuts och kom hem till 2, rätt skönt skulle jag säga iallafall. Tackar Robin så mycket för skjutsen! 

Söndag
Dagen bestod av att se på film och att se på film, några promenader och käka bakismat stod på spel. Mysig dag med fint vinterväder. 

Måndag
Bina åkte hem, lite sadface.. MEN inte så länge tills jag träffar henne igen! 
Idag upptäckte vi också att vi har båda fått ett hål på våra jeans som vi hade på oss i lördags, vid bakfickan, min jacka är också sönder, det har liksom frätts upp på något sätt.. Hmm
Träningsvärk i magen, lite blåmärken överallt, naglar brutna, öm i höften, jacka+byxor förstörda, men jag hade en fruktasvärt trevlig helg för de! TACK!

Året som har gått, Juni 2011

STUDENTEN! Mitt livs bästa dag, en dag som jag sent kommer glömma.



Åkte till Turkiet med fina vänner


Träffade nå sköna personer från Luleå och red på en kamel för första gången


Gjorde min andra tatuering i Turkiet, hittade på galna äventyr så som forsränning, åka linbana och kanotåkning




Firade midsommar i Loke med denna vackra brud


Året som har gått, Maj 2011

Började på diet då min balklänning var för liten. Finvädret kom och det blev lite mys vid båten


Programbalen kom sakta men säkert inrullande!





En sista kväll på Marite med klassen! Och det blev även mösspåtagningsbalen


Sista kvällen med klassen innan studenten,


Det efterlängtade vattenkriget var kommen!

Året som har gått, April2011

Valborgsfirande i Falun!



Bombot i krokom!


Skön, blåsig tur i Bydalen med mamma

Året som har gått, Mars 2011

Hade lite kul i skolan


UF- Mässa!


Vann 3:dje pris på bästa webbsida, grymt!


Fick hem min studentklänning, som jag dock inte använde


Fick hem min balklänning


Året som har gått, Februari 2011

Det börjar närma sig studenten, 100 dagars biljett inkörskaffad!


Partaj på Olles, 100 dagars!



Studentmössan kom!

Plogbilar..

Känslan av att vakna av att plogbilen skottar PRECIS utanför mitt fönster klockan 08.00 på morgonen, går inte att beskriva, svårheten att somna om och veta att man skall upp om nå timmar igen, är det värt att kliva upp eller ska man sova vidare? Somnade iallafall strax efter nio och efter 1 timmes konstig drömmandes så fick jag panik när jag vakna och gick upp direkt. Tittade ut genom fönstret och ser bara vitt, vitt vitt och vitt, och något som skall föreställa en väg. Tanken på att jag har en bil utan värme med nå decimeter snö på får mig att gå under.....

Året som har gått, Januari 2011

Januari månad hände det inte så mycket, men fick hem mitt Fish-eye lins, arbetade hårt med vårt UF företag



Kikade på min framtida balklänning, dock blev det inge köp..


Äntligen!

Har suttit nu nästan två timmar med att fixa tidsinstälda inlägg om året som har gått, kommer upp från och med idag och 12 dagar framåt, läs och njut!

Städning!

dammsugit, torkat golvet, hängt ut mattorna på vädring, bytt sängkläder i sängen, vattna blommorna och skotta runt bilen, allt för min kära bina kommer i morgon! Yiiiihaaa!

Ehhh konstig?






Ibland förstår jag mig inte på hennes ställningar...

3

3 dagar av de nya året har nu gått, eller ja det är ju inte kväll än, men iallafall.
Sitter med en handduk på håret nu eftersom jag har färgat håret, så skall strax se hur de blir.

Ett av mina nyårslöften blir att INTE färga håret så ofta.. De har varit så sltet så jag har fått toffsar bak på huvudet, som jag har varit tvungen att klippa bort för de hjälpte inte att kamma ut de, så nu ska jag skärpa mig!

Kool tjej


De skall börjas i tid med "märkeskläderna"

Juletider 2011

Bättre sent än aldrig















Nytt år, ny vecka, ny dag

Nytt år och ny vecka till och med ny dag. 
Vad ska man göra med livet? 
Fixa alla intyg från alla jobb man haft, fixa de sista på CVt, söka jobb, söka plugg? 
Hmm, idag ska jag iallafall försöka mig på ett litet extrajobb, eller jag ska få testa ett test för att se om jag kan jobba inom de inom en snar framtid, extrajobb alltså, mer om de sen!

RSS 2.0