Smartson

Jag har varit med en tävling där man kan bli en testpilot på en produkt, denna gång gäller det om en LG Optimus 2X mobiltelefon. 

De är bara att klicka in HÄR så kommer ni direkt till tävlingen!
Om du klickar HÄR så får du se en video om mobiltelefonen!

Lycka till ! :D




LOV

De har varit lov och jag har varit mer osocial än vad jag någonsin har varit. Konstig mening de blev men pallar inte ändra på den för jag vet att alla fattar iallafall. 

mindre än 11 veckor kvar till stundenten! Shiit vad jag längtar!

Min balklänning och studentklänning kom idag, studentklänningen var en besvikelse rent sagt. Men balklänningen var helt underbar fast den var lite liten, men de fixat sig nog allt :) 

Jaha nudå.. Film kanske? Börja se en film i förrgår, Meet Dave, somna, fortsatte igår, somna, så ska nog se slutet idag.



PUSS

Tisdag

Dagarna bara rullar på, vilket stör mig. Kom i fredags och i dag är det tisdag. Alltså fem dagar har jag varit här, känns inte som de.. Vill inte hem..

Nu ska jag försöka göra klart så mycket plugg som möjligt nu när Haga är på jobbe och inte kommer hem förrän sent. 



Vill ha sommar nu!


PUSS

Plugga var de...

Klockan är redan fem och vad har jag gjort idag. Jo jag har suttit vid Facebook, sen så satt jag vid Facebook, sen efter de satt jag vid Facebook... Usch. Har gjort så lite idag, jag som hade så mycket att göra. MEN jag har hunnit hängt tvätten och plugga mellan alla Facebook-besök.
De som skall göras under lovet är följande (mest för att jag ska komma ihåg och prioritera Facebook eller plugg/städa)
  • Skriva ett fördjupningsarbete om Spiritism
  • Vattna blommorna
  • Dammsuga
  • Göra en rapport om resan till Malta
  • Svara på frågor på Webbdesignen
  • Göra en lappraport på NK
  • Göra en beskrivning på UF-företaget till hemsidan
Tror inte de var något mera...

Nu ska jag göra något annat.. Tror ja.. 


PUSS

Måndag och det är lov!

Mindre skönt att jag har tanvärk men de kompleterar jag med lite Scharzwaldtårta, gott! Har inte haft tillgång till Internet sen jag åkte hit till Lima, eller jo jag har haft tillgång men inte så pass länge så att jag har haft tid att skriva här. Kanske var lite dumt av Larsove att lämna kvar internet.. Kommer inte göra ett piss. Har hur mycket som helst att plugga. Dock har jag hela dagen i morgon på mig också, eftersom Haga jobbar till sju i morgon. Lite synd att min fru inte har lov denna vecka, uscha. Men iallafall så har jag haft en underbar helg med min fru och min man. Lite störiga vasalöpare har vi haft på besök men de är borta nu som tur är! hihih


Gick in på Bloglovin och skulle kika på alla blogginlägg som jag inte läst, över 600 stycken hade jag.. Men sen var jag så smart att jag klicka på knappen "markera som läst" så där försvann alla bloggar... Surt.


Men nu ska jag försöka plugga lite och käka min tårta!


PUSS

0501

Klockan är nu fem och jag är så gott som klar och min buss/skjuts (vet inte än) går inte förrän om en timme. De enda jag ska packa ner nu är min dator. Onödig packning kankse, men ska göra lite skolarbeten så måste nästan ha med den. Klockan 7 går bussen från Östersund. är framme strax efter tolv hoppas jag. Jaha, vad ska man skriva nu då? Jag är trött för den som ville veta.. Så ska nog spela lite Facebookspel så att jag inte somnar. 


PUSS

Hårfärg

Nu har jag lust att bli blond igen...
Men de negativa med det är att mitt hår kommer slitas så grymt mycket.
Men det kanske är värt de?
Hmm tål att fundera pås.


PUSS

Torsdag och det är lov!

LOV för fulla muggar! F'n vad skönt. 
Lovet kommer spenderas hos min man, åker ner redan i morgon bitti och åker inte hem förrän på torsdag eller fredag nästa vecka får se eftersom jag jobbar på fredagen. 

Idag spelades de Amerikans fotboll på skolan så var dit med flickorna för att kika. PC mot Wargen. Pc vann så klart. Suck. Med ett poäng också, segt. Tobbe spelade så en stjärna till honom för att han var så duktig! En stjärna till gick till Robin R som hittade till sporthallen och hittade till en plats bredvid mig. Känns som om de var länge sen man såg honom även fast de bara var förra onsdagen, men iallafall.

Sen jag kom hem, dvs klockan 1900 så har jag hunnit med att diska, städa kattlådan, gått ut med sopor, duschat, lekt med kissarna, gjort i ordning färdkost tills i morgon och nu har jag bara packningen kvar. Hade skickat med mamma lite kläder när hon åkte ner, men nu kommer jag inte på vad de var för något.. Hmm. bussen härifrån går 0555. Usch.. Men till MORA ska jag! så de så. Sen möta min fru sen vidare till mitt ljuvliga andrahem. 



Nu ska jag se vad vildkatten gör för något, tror hon klättrar i min gardin...


PUSS

Onsdag

Som sagt var jag med flickorna, de var tänkt att jag skulle klippa både jennifer och Frida, men Frida glömde saxen hemma hos henne och vi var hos Jennifer så de blev de inget av. Sen skulle vi klippa tyger till vårat företag men då hade vi glömt tyget på skolan så de sket sig de också...
Jennifer hade blivit snodd på hennes plånbok i helgen, så vi tog bilen och åkte runt i stan lite för att hitta plånboken, vi visste ju så klart vem som hade den så v åkte hem till henne lite awkward. och plånboken var rensad, inte förvånad...
Ganska chill dag i skolan. Skulle ha Projektredovisning i dag, MEN helt plötlsigt så funkar inte datorena så vi fick flytta upp redovisning, GRÄJT. Men skulle vilja ha gjort de idag så är de gjort, men men.
Men nu ska jag fortsätta plugga på mitt prov som jag har u morgon


PUSS

Alltså..

Fattar inte vad som har hänt med min blogg. Helt konstigt.
Vet inte om jag har fått några kommentarer eller om hur många som besöker min blogg. Fett störande..

Har annars haft en trevlig kväll med flickorna!


PUSS

RSS 2.0