Problem

Min blogg har problem

100 dagars

Shiiit vilken rolig kväll! 100 (98) dagars helt otroligt! 
Lite mindre roligt var de dagen efter men de var de värt de!



Jobbet nästa!



PUSS

Vad gör man?

Har suttit vid datorn i 30 minuter och har kikat igenom allt som jag ska, men nu då? För ett tag sen så kunde man sitta i flera timmar och man hade alltid något att göra, men vad gjorde man då? Liksom Facebook fanns ju inte ens då heller. Vad gjorde man innan man skaffade Facebook. Jo ioch för sig man hade ett socialt liv med både vänner och familj. Facebook har försört mycket. Men ändå så har det varit en stor fördel att ha facebook, att man har hittat vänner som man hade när man var liten eller vänner som man inte har i samma ort så de är bra! 

Hade inte tänk att skriva om Facebook, men så blev de..


PUSS

Ett steg närmare..

Har beställt både balklänning och studentklänning idag YEY! 
Kommer inte lägga upp något innan jag fått klänningarna, tror ja eller om ni ska få vänta tills balen är? Får se hihi. 
Längtar! men de tar ca 30 dagar innnan sakerna kommer. Hmm men jag kan hålla mig! Tjooho!


PUSS

100 dagar!

YESSS jag har överlevt! Överlevt 3 år på gymnasiet.
Nu är det bara 100 dagar kvar! Shiit dessa dagar kommer gå så galet fort! 
Känns som jag nyss gick i ettan och alla treor skulle döda en vilken dag som helst för de såg så stora ut. Deras blickar var inte de snällaste jag har sett. Som en liten myra skulle krypa på en väg sen kommer det en människa och stampa på myra... Usch. Men nu är vi STÖRST på skolan, eller ja älst ska jag nog säga, men vissa ettor är ju större än mig så man känner sig inte så stor längre.. Men iallafall så är det 100 dagar kvar. På onsdag blir det utgång med mina flickor och en massa annat folk också. SKOJ! Sen ska man på skolan dagen efter vilket kanske inte är så kul plus att vi sen ska på en mässa, Nolia mässan, en mässa som visa massa olika utbildningar man kan gå efter studenten. Har varit där i ettan och i tvåan så fattar inte varför vi ska dit iår. Eller jo de är väl förstårligt att alla treor vill kika på vad de ska utbilda sig men vi som redan vet skulle ju inte behöva åka dit.. Egentligen..

Men nu ska jag njuta av att de är snart tvåsiffriga dagar kvar till DAGEN!



PUSS

När jag har lite att göra kan jag trolla

Trollade fram kladdkakemuffins på några sekunder.
Från tomma bakformar till smarriga muffins.
Dock blev de lite kladdiga men hur goda som helst!


PUSS

Promenad

Vart så rastlös så jag visste inte vad jag skulle göra så jag gick ut på en promenad för att rensa tankarna lite. Skönt att komma ut lite, igår var de dunderväder och jag var ute i precis en kvart med katterna. Solen sken så att de värmde lite i ansiktet och de kanske var 15 plus. Men idag så var de några minus grader och molnen är framme och de snöar lite, varför gick jag inte ut igår istället?!
De känns lite mobbat när man går själv, ingen kompis, ingen hund. Liksom då kan ju många fråga sig vad man gör ute och går när man inte har någon hund med sig, så jag låtsades att jag hade en hund med mig.. 

De vart hela 5 kilometrar idag, skööönt!



PUSS

Längtan efter våren är stor fast ändå inte

Foto: Jag

Lördag

Har inge gjort ett skit idag och kommer fortsätta att göra de hela kvällen


Ha en trevlig kväll!


PUSS

Balsminket fixad!

Gick ner på stan idag på Make Up Store och beställde sminktid till balen. Halv tolv fick jag tid men balen börjar inte förrän sex. Lite segt som om inte jag kommer gegga runt in ansiktet innan dess?


PUSS

Galen katt

Alltså hur smart ser denna katt ut att vara? 
Helt klart nollställd.
Onormalt.

Helt otroligt att hon inte kan inse att hon är en katt.
Imorse när jag skulle göra iordning frukost öppna kylskåpet sen ser jag att Tussan sitter på golvet bredvid min fot. I nästa sekund så känner jag klorna spänner sig fast runt mitt ben och upp till axeln och lägger sig där och spinner, orkar inte gosa med henne så sätter henne på köksbordet. Men sen när skulle jag ta fram mjölken från kylen, vips så känner jag ett par klor som sätter sig fast i ryggen. Då har hon alltså hoppat från bordet och rakt upp till min rygg. Hälde mjölken på flingorna. Tussan sitter fortfarande kvar på ryggen, men hon har lagt sig ner på något vänster. Ställer in mjölken igen, hon ligger kvar. Tar min frukost och vandrar till mitt rum och min säng. Sätter mig i sängen. Hon sitter fortfarande kvar som en halsduk runt min nacke. Börjar äta på min macka, och vips så åker hennes svans framför mina ögon så jag inte kan se något. Sekunden efter så är den borta. Sekunden därefter så kommer den framför ögonen igen. Detta upprepas ett par gånger.. Roligt att ha en svans i ansiktet när man käkar frukost. Men hon sitter fortfarande kvar runt min nacke under hela frukosten som kanske tar 5 minuter. Men när jag börja röra på mig så hoppar hon fort ner och springer till köket.


Hon låter som en hamster när hon jamar och hämtar leksaker och har det i munnen som om de vore en hund. Klättrar på benen som hon vore en apa. Hon käkar som om hon vore en gris. Hon är snabb som om hon vore en leopard. Klumpig som en noshörning. Och lika dum som en påfågel. Men hon är en katt..




PUSS

Ingen flickkväll

Tyvärr blev de inget ikväll för att hälften av 4 skulle jobba extra ikväll och då var de ingen mening, så får ta de någon annan gång tjejer!


PUSS

Göra om

Nu är det dags. Som ni ser så är bloggen under makeover. Vet inte rikigt hur jag vill ha den, och den är inte bra som den ser ut nu, men måste anlita ett profs för att få in bildera till headern. Bina, hjälp?
Så ni får nöja er med detta så länge!


PUSS

Morgon

God morgon, sitter med nymålade naglar och chansar på att de har torkat innan jag vandrar ner till bussen.. 
De är fredag idag, äntligen! Skönt kommer de att bli, kvällen kommer bestå av chill med flickorna, med ngn film och lite spel tror jag. 


Igår "paxade" vi resan och nästa vecka skall de betalas annars har vi ingen resa WIIEE! De ni!

Har bara en lektion idag, börjar 0815 och slutar 0945. Ganska segt att jag åker buss nästan lika länge som min lektion är. Men men





PUSS

Sova

Idag när jag kom hem så la jag mig ganska snabbt i sängen för att kika på tv en sväng, pillade hem lite appar på mobilen. Men sen råkade jag blinka ett slag, sen minns jag inge mera. 
Nästa sekund kändes de som (fast de var säkert en kvart om inte mer) så hör jag en kamerablixt och då vaknar jag till. Mamma stod vi sänggavlen och tog kort på mig.. Kul mamma som tar kort på mig när jag sover. Men iallafall, de första jag säger när jag vaknar är. "Vad händer, vad händer, vad är det som har hänt" och  bara tittar runt i rummet och på mamma som jag aldrig sett de förr. sen sa jag: "Jag vet inte vad som hände" Sen när mamma sa att jag hade sovit så visste jag nog inte vad jag gjorde. För de kändes som om jag inte sov. Kändes som om jag vakande upp ur en dröm och jag fortfarande levde i drömmen. Knas. Läskigt.. 



PUSS

Vad då söt?

Foto: Jag

Detta är min kusin Gustav. Hur söt som helst!
Men de roliga är att han liknar Toker i de Sju Dvärgarna.


Inte sant? :D 




PUSS

God morgon

Godmorgon mina små vänner.
Älskar morgonar då håret är perfekt när man vaknar, liksom man behöver inte lägga ner tid på att fixa de, eller jo småfix men iaf. Behöver inte ens duscha håret. Shiiit, jag som alltid brukar duscha håret varje morgon kliver upp halv sex för attt hoppa in i duschen. Men på senare tid så har jag försökt att undvikit detta för att inte slita på håret. Men då kommer ett annat problem, jag plattar elelr lockar håret VARJE dag, som om inte de sliter på¨håret...
Men iallafall så blv jag klart på en halv timme idag, gaaalet! Har aldrig hänt förrut, eller jo de har de. Nu är de typ länge kvar tills ja ska gå till bussen.


Kan avslöja en sak...
Ska troligtvis boka en resa idag! Dock säger jag inte vart! 
Men de kommer bli med min man! HIHIH och frida å hennes man!
Shiit vad kul! Längtar!



PUSS

GAALEN

Kommer inte in på skolportalen! Jag som måste verkligen komma in! "Gör de sen då" Neeeej de kan jag itne för jag måste åt ett dokument nu! Och det är bums!


PUSS

Idomin

Är min räddning på nätterna när mina läppar är torra. 
nu är de så att min snälla katt Tussan snodde tuben från min hylla å lekte med den i sängen. medan jag såg på. Men nu när jag skulle lägga tillbaka den så hittar jag den inte!?!
De konstiga är ju att hon låg bredvid mig och lekte med den, och jag såg den sekunden innan jag skulle ta den. Men nu är den borta. Ligger inte under lakandet, inte under madrassen, ingenstans! 
HJälp!?



PUSS

Choklad

Choklad är så mumma!
Med eller utan nötter, med eller utan katt.
Med eller utan digistive, med eller utan polka
Med eller utan yoghurt, med eller utan orginal
I eller ovanpå sängen. 
Men jag föredrar att ha den i munnen...





PUSS

HEJ

Har inte skrivit på ett tag, men de är allt plugg som har varit i vägen. Men de slutar inte här, utan plugget fortsätter även denna vecka. Hade prov i dag, sen har jag prov på torsdag. 

Fy fasiken vad kallt de var ute! Men de är blåseten som gör de så kallt, för om de inte blåste så skulle de vara rätt okej väder. 

Igår var de alla Hjärtans dag, lite överskattat från min sida. Köpte några rosor till mami, men nå speciellare än de var de inte. Tror många har dåligt samvete denna dag, att de inte har någon att bry sig lite extra mycket om. Men alla har väl någon familjemedlem att skänka en tanke på. Dssutom så gjorde min farbror min dag igår. Fick ett mms av honom i går morse, och på bilden så var de min lilla nya kusin! Savannah som kom till världen den 13 februari på kvällen. Hur söt som helst. Fick glädjetårar när jag såg de. Även att jag hade tjuvkikat på Facebook innan... Ett stort Grattis till Er! 

Börjar bli segare och segare och tröttare och tröttare. Huvudvärken har satt sig på huvve, Galet länge sen jag hade huvudvärk sist. Usch.

Men nu ska jag lägga mig och kika på lite film/tv en stund innan de blir mat.


PUSS

Ja,

Jobbade som sagt igår, och stannade hos pappa efter jobbet så sparade jag lite bensin också. Men när jag kom dig så var pappa inte hemma (de visste jag redan men iallafall) Så var ensam hemma. Hade med mig lite fika som jag gjorde iordning och satte mig framför tven. 4 dosor, 1 fundering. Hur f'n får man på tven? Boxen på - Check. Ljudet på - Check. Skärmen på- Check. Men varken ljud eller bild kommer fram. Men radion fick jag på.. Efter mycket pillande så får jag igång både ljudet och bilden. Men så klart ska jag fortsätta pilla och bilden försvinner, och får inte på den. Oväntat. Efter en 10 minuter så får jag fram bilden. MEN jag kan inte byta kanal. Bytte batterier i dosorna. Men nej. Carola börja sjunga på TVn så fick ju lite panik. Man kan ju inte titta på Carola en fredagkväll heller, rena skräcken. Men iallafall så kunde jag inte byta kanal och vägrade att kika på Carola, så då var de bara att stänga av tven och lägga sig i sängen och kika på film på en minidvd. Mys. Men man ska ju hålla sig vaken också, vilket jag inte gjorde. Skickade sms i sömnen gjorde jag också. Hur ofta skriver man "sovande tjej" till ngn i sömnen? 
Men iallafall så var min dröm inte helt fel. Drömde att jag spelade Bingolotto och jag vann! Första gången jag kika så var de 150 kr, men när jag kikade närmare så var de 1 500, ännu bättre tänkte jag. Men då kikade jag igen, och då var de 15 000, alltså 15 tusen! Shiiit! och där stannade siffran. Låg och täntke på vad jag skulle göra med pengarna. Men strax efter så vaknade jag upp och trodde fortfarande att drömmen var sann, men så var de ju inte.. Hatar att drömma. 


Minnen är nog de finaste man har



PUSS

Dagens tipppps!

Dagens tips som jag täntke strax berätta om fick jag av en kund från idag. 
Hur roligt är de inte att få presentkort? De är SUPER! För då kan man köpa vad som helst. 
Men kunden som jag hade sa: "Det är ju roligt att få presentkort, men man vet ju att man kommer få en summa på antigen 200,300,400 osv, men jag gav bort presentkort till mina söner i jul på en summa som var udda, 998,5 kronor för att få lite spänning och lite fundering när man kikar på summan"

Vilket jag tyckte var en ganska rolig idé.
Lite rolgare presentkort helt enkelt

Ändring?

Vill byta stil och hårfärg.. 
Och flytta
Och sluta skolan
Och åka skidor
Och börja träna
Och skaffa en bil
Och vill ha ett nytt jobb
Och och och och vill sova.

Segt

Hatar naturkunskap

:O

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article8535313.ab
Hur fan i helvete kan man göra så här ?!?


Varnar för starka bilder...

Onsdag

Och jag har fortfarande inte bestämt mig vilken balklänning jag ska ha...  

Nu är halsdukarna så gott som klara, ska bara stryka på de lite sen såå Yeeeyi ska lägga upp lite bilder på bloggen sen. 

Nu måste jag kika!



PUSS

Dagens tips

Dagens tips blir produkter till ansiktet
Olay Total Effects Cleaners - Rengör huden från smink. För ansiktet och ögon. Finns på bland annat Lindex ca 75 kr. Jag tycker den är helt okej, dock lite klen när de gäller att få bort mascaran, men annars får man en ren och len hud. 

Clearsil Overnight Wash -
Hjälper till att reducera rodnader och orenheter under natten. Har bara testat den en gång så vet inte rikigt om den fungerar. Har köpt denna på ÖoB för 29 kr, har inte hittat något annat företag som säljer dena produkt.

Garnier Clear Sensitive Water - Hjälper till att ta bort smuts som inte har gått bort med Make-up removern. Ansiktsvatten som man tar en bomullstuss och rengör med. Gillar denna produkt starkt då det är enkelt att rengöra ansiktet med ansiktsvatten än att skölja av ansiktet med vatten osv. Detta skall man inte skölja av. Hittade denna produkt på Dollar Store för 30 kr, men finns även på andra företag dock då lite dyrare upp till 80kr.

Basiron - Finnmedel som tar bort finnen under natten. Bästa produkt jag har använt som tar bort finnen bara under en natt. Men då ska man först göra lite saker för att man ska vara säker på att finnen är borta sen. Det är att klämma finnen. Jag vet att man egentligen inte ska göra de och får höra från alla hudexperter att man ska låta bli att klämma och fingra. Men! Vem vill ha en fullvuxen gul äcklig finne i ansiktet när man ska på fest? Då, kläm finnen antigen med fingrarna, eller, här kommer ett till tips! Eller med en nål. Ja ni hörde rätt. Om man har en så kallad "inne finne" en finne som känns men inte syns, Kan man hålla skinnet runt om finne med fingrarna så att finnen sticker ut om nu fattar, sen fram med nålen och tryck in i mitt på finnen tills man är igenom skinnet. På så vis kan man klämma ut innehållet. Så där när ni klämt ut inne hållet tar ni en tuss med ansiktsvatten och rengör från orenligheter och sedan tar en annan tuss med lite Basiron. Rekomenderar att ta de med en tuss så man ine får in nå smuts in i finnen. 
Men iallafall denna produkt räcker väldigt länge då man använder knappt ett majskorn varje gång, dock ska man inte ta på de i hela ansiktet då de torkar ut vädligt mycket, utan just bara på finnen. 
Finns på Apoteket för 99kr. Dyrt men absolut värt de!


Extern hårddisk

Har skaffat mig en sån här filur.

Har fört över bilder från min dator till denna externa hårddis som jag har köpt idag, 600 spänn fick jag dela med mig för att få den. Lite mycket kanske, men den är på 1.5 tb. Så hoppas att alla bilder jag och mamma har på våra datorer ryms ifall någon av de skulle rasa ihop. Vilket jag är rädd för iallafall min dator med 13 000 bilder på...
Men nu ska jag sätta mig och tömma alla minneskort som finns till kamerna, drygt..


PUSS

100 dagars!

Nu är de bara 13 dagar tills det är 100 dagar till studenteeeeeeeeeeeeeeeeen!
Yaiaiaiia!

PUSS

Studentmössa!


Studentmössan har kommit!
Vet att de ger otur att ha mössan på sig innan studenten...
Shiit, ni skulle bara veta vilken gåshud jag fick när jag fick reda på att vi fick hämta mössorna idag GAAASHHHH! 



PUSS

Vilja

Måste göra något åt min blogg?!?! Hjälp!

Söndag

Som sagt har jag inte bloggas sen i torsdags, men har faktiskt en till anledning varför jag inte gjorde de. För att min dator hade fått virus så den funkade inte förrens i morse, men nu är den frisk! Måste nog skaffa mig en extern hårddisk så att inte alla mina saker försvinner om de skulle ske igen. 

Har haft en underbar helg med min man, lite shopping, filmmys, bio och några timmar på Bydalsfjället blev det också. Hur underbart som helst!


På bild: Mathias Foto: Jag Redigering: Jag


Har ett prov i morgon som jag har spenderat dagen med att plugga till, tror de kommer gå bra, eller jag hoppas att de kommer gå bra!



PUSS

?

Vad är detta för nå jävla skit?!?
http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article8500606.ab

<3

Saknar min kisse <3
Foto: Jag

Varning

Varnar redan nu att jag knappt kommer blogga något under helgen, kommer nog knappt sitta vid datorn för att Mathias kommer. Bara så ni vet!
:)

PUSS

Grattis farmor!

Tänkte säga grattis till min farmor som fyller år! Antar att du fyller 27 iår igen.. <3

Tror aldrig jag har sovit så skönt i min säng som jag har gjort sen jag flyttade den. Från enkel till dubbel, dock sover jag bara på ena halva. Men liksom jag somnar direkt jag släcker lampan/stänger av datorn. Har aldrig hänt förut brukar alltid ligga vaken några timmar innan jag somnar. De går mycket lättare att somna om man har en tv eller musik på, så slipper de vara så tyst. Har somnat redan vid tio nu efter möbleringen vilket är annars mycket sällsynt. Gorr vad jag gillar denna sänG!


Nu är det inte länge kvar tills min man kommer! hihi. Ska ner på stan en sväng och kika efter balklänning när han kommer, kikade lite på internet igår och hittade mycket snyggt, men är rädd att de blir för korta eftersom jag är ganska lång.. Men de är billigare på Internet så kommer nog beställa där.. Jaja. 

45 min innan bussen går, blir klar tidigare och tidigare på morgonen, segt. Men ändå ganska skönt att bara sitta vid datorn och ta de lugnt innan man pallrar sig iväg till skolan. 

PUSS

Nostalgi

Bina skickade lite bilder till mig för någon dag sen, då jag fastande för denna bild
De var ett antal år sen, och man såg ut som hej kom och hjälp mig, men vi var så söta så!
Tänk om de var som förut... <3



PUSS


11 september

Snart är det 10 år sen den tragiska olyckan skedde, World Trade Center. 10 år, är en oerhört lång tid. Minns den dagen som om de var några år sen, jag satt i soffan här hemma och tittade på tv, minns att mamma var utomlands i Kreta tror jag, plus att de är hennes födelsedag då också. Vilken kanal man än satte på så visade de bara om WTC. Usch. Såg nyss en film som handlade om de, hur de rasade och hur allt skedde. Nästan 3 000 dog bara på några sekunder. Endast 20 personer räddades. 20 personer av 3 000. Vilket är en väldigt liten andel. Men arbetarna gjorde allt de kunde. Många stjärnor till dessa hjältar, som verklige offrade deras liv för att kunna räddas andra. Kunde inte hålla tårarna borta när jag såg filmen, på slutet när de överlevande återträffar deras anhöriga. Deras leende kunde inte ha blivit större. "World Trade Center" heter filmen om det är någon som undrar. Skänker alla mina tankar till de som blev utsatta mer eller mindre. Alla anhöriga som inte kom tillbaka. Blir så känslosam när det gäller såna här saker. Önskar (fel ord men iallafall) att de kunde komma en film på Tsunamin som var i Thailand, eller finns de en film redan om de? De är intressant och lärande vad som egentligen världen kan råka ut för. Dessutom är de bra att de händer på något vis så att man blir mer förberedd att de kanske inte är så tryggt i världen som många kanske tror. De var ju som mannen i Stockholm som bombade sig själv i luften, vad skulle ha hänt om han hade dödat några flera? Vad hade hänt om planerna gick som de skulle? Världen måste vara beredd på alla saker som kan hända...




Men nu ska jag ta och sova och invänta morgondagen då min man kommer!<3



PUSS

Film tips!

Blir ett filmtips idag också.
På skolan började vi se en film på svenskan "Of mice anf men". En film som utspelar sig långt bak i tiden. Då de flesta jobbade på bondgårdar och fick knappt någon lön. Men denna film är en otrolig berättelse. 
De handlar om två bönder, om man kan kalla de så. De går från gård till gård för att hitta ett bra jobb som ger bra betalt. Men de händer olika saker på vägen deras. En utav de är inte riktigt frisk, han har någon sjukdom som gör att han fortfarande beter sig som om han vore 10 år. Men han är kanske 30-40. Men man får följa med deras liv under ett tag.
Jag vet, den ser jätte tråkig ut, men den är ganska rolig, med några sorgsna scener.
Den får 4 utav fem kötbullar!
Njut av filmen!



PUSS

Naturkunskap

Är det ett ämne som jag hatar så är det naturkunskap. Fattar inte varför man ska läsa de, kommer aldrig ha någon användning för de i framtiden. Har iallafall suttit och gjort en Labbrapport, segt, men de var inte så farligt som jag trodde men ändå. Nu ska jag sätta mig och läsa lite om Migration, kul...


PUSS

Tisdag var det ju inte idag

Vet mycket väl att det är onsdag idag, vet inte alls varför jag trodde att de var tisdag huxflux...
MEEeeen iallafall så har dagen varit slappt, film första lektionen, sen lite UF-jobb sen hamnade vi i fotostudion i två timmar och sen var de bara att fortsätta med UF-företaget sista lektionen. Chiiill! 

Nu ska jag slänga mig i duschen sen blir det plugg och städa. Jag måste verkligen städa.. 



PUSS

God morgon

Börjar verkligen lessna på min blogg-layout. usch. 

I morgon kommer min älsk! Längtar! Hihi,, helgen kommer bestå av, lite umgänge med folk hoppas jag, sen blir det en sväng till Bydalen och vidare med middag hos syster, mys!


Låg och kika på World Trade Center filmen igår, usch alltså jag förstår inte hur folk kan vara så villiga att hjälpa folk som verkligen har råkat illa ut. Ska fortsätta se den ikväll eftersom den är hela två timmar lång. Väldigt spännande film! Sen började jag kika på TV, ihop om att somna, men nej.. Kikade på ett väldigt bra program, The middle tror jag de hette, sen så vart de Scrubs, DÅ kunde jag iallafall falla in i drömmarna lite. Precis innan jag somna så ringer Mathias, typiskt. Men efter ett tag så låg jag och kika på ett ytterligare Scrubs program, hade dessutom satt TVn på Sleep, på 30 min, men de räckte ju inte, satte på 30 min igen, och tillslut så somnade jag. Tror jag var tröttare än vad jag trodde igår.. Men men nu är jag vaken och det är 30 innan bussen går, så skall göra mig klar lite nu. 


PUSS

Kommentarer

Jag ÄLSKAR att få kommentarer! Men ni är så förbaskat dåliga på att kommentera, förlåt, men jag vill ha flera kommentarer okej? :D 

creds till min fru som nästan kommenterar till varje inlägg som ploppar upp på bloggen 

PUSS

Dagens filmtips!

Mitt i allt pluggande kom jag på dagens tips!
Filmen Splice (klicka på namnet så kommer det upp mer information om filmen) den handlar om ett par som är kemister, som skapar en varelse. Som de sedan sprutar in männskliga gener i. Varelsen skapas, men de har inte lyckas med experimentet. Men varelsen utvecklas dag efter dag, den växer fort, ett år blir bara några dagar. Varelsen växer, till en mänsklig varelse, med två ben och två armar, en hjärna som fungerar som våran. Men efter en tid händer de något som inte var tänkt att de skulle hända. De var tvungen att hitta ett nytt hem åt henne, för att inte labbkompisarna skulle upptäcka detta, hon flyttas till en lada långt in i skogen, hon får inte gå ut. Hon beter sig som ett barn som har drömmar. Men sen går allt utför....

Nå mer tänker jag faktiskt inte berätta för då behöver ni inte se filmen... hiih



PUSS

Hihih

Då var disken diskad och sängen nybäddad. Lite drygt att ha en dubbelsäng då man måste bädda dubbelt upp. Två täcken, de som jag hatar att sätta på sänglakan på, så klumpigt och tjorvigt. Usch. Och alla dessa kuddar som jag har i min säng, har fem stora, skulle kunna ha flera, sen har jag sju stycken mindre. Älskar kuddar!
Nu ligger/sitter jag här i min säng, skulle plugga, har inte öppnat böckerna ännu, men hamnade inne på fejjan först, sen kikade igenom alla bloggar och nu var jag bara tvungen att dela med mig av mina tankar en skvätt. 

I morgon MÅSTE jag städa det som är kvar, iallafall skrivbordet, usch hur det ser ut. Men de ska jag göra i morgon, alltså morgondagens problem, nu är det plugga som gäller. CiiAaaOo!



PUSS

Blää

Vet inte vilken balklänning jag ska beställa, tänk om de blir fel?! De tar ca 6-8 veckor innan jag får klänningen om jag ska beställa från Internet.  Alltså i slutet av mars kommer jag få den isf. Och balen är i mitten på maj. Vet inte alls hur jag ska göra.. Hmm


PUSS

2 days läft!

Om två dagar kommer min maaaan, alltså torsdag hihi Längtar, har inte sett han sen i början av januari, gaash.


De är ca 30 min tills jag ska vandra till bussen.. Hmm varför kliver man upp så tidigt på morgonen? Man får ju ändå sitta och vänta sen att klockan ska gå, så man kan gå ner till bussen. Hmm. Men iallafall så har jag lite att göra innan också, förbereda min vattenflaska, vattnet är fortfarande odrickbart i Östersund, plocka ihop lite böcker som jag kommer ha användning för idag. Har som sagt mitt skåp hemma, alltså jag har alla mina böcker hemma, så jag tar med mig de böcker vi har lektion i, och tar hem de sen efter dagen, för då kan man inte klaga på att man glömde boken hemma om man har något prov i de. OCH man kan inte heller klaga på att man har glömt boken hemma. hihih. Så i mitt skåp på skolan har jag bara en UF pärm, för den pallar jag inte dra hem hela tiden, dels för att vi inte använder den. 


Meen nu ska jag göra mig klart!


PUSS

RSS 2.0