Poolparty!

Var på poolparty igår, var nog den trevligaste kvällen klassen haft någonsin! Synd att några inte hade möjlighet att komma. 

Älskar er Hp08a!

SNART SMÄLLER DET

I MORGON SMÄLLER DET RIKTIGT BRAAAA! STUDENTEN HERE I COME!

It's old but i like it


Sova

klockan är inte ens halv tolv och jag ligger redan i sängen, har gått och lagt mig halv fyra de senaste dagarna eller sen i torsdags, men det känns skönt att sova redan nu, när man har varit ut alla dagar förutom en dag denna vecka. Måndag-onsdag-torsdag-fredag-lördag = utgång och bio ikväll helt klart en godkänd vecka!

Men som sagt så är nog att sova det bästa som finns! 

Så godnatt!

Sug

Min Spotify har gått ut nu för andra gången, hade 10 timmar på min vanliga, sen skaffade jag en till då fick ajg 20 timmar å nu är det slut :( ledsen i ögat.

I morgon är det måndag, inte vilken måndag som helst!

Utan det är sista måndagen jag går på skolan! Shiiit, aldrig mer skola. Jag måste ursäkta mig att jag skriver mycket om detta, men ni kan inte förstå känslan, känslan av att inte gå efter ett schema, känslan av att inte har något plugg osv. Men i morgon alltså, är det vaaaattenkrig som gäller. vi kör All in, svart klädda å vattenbomber, nu ska ettorna och tvåorna verkligen känna att de går på gymnasiet. Gymnasiet är en plats där man inte vill komma till när man ska börja ettan, jag var rädd. Rädd för treorna, rädd för att de skulle nolla oss när vi börja, rädd för att jag skulle bli mobbad, rädd att treorna skulle trycka ner en i toaletten när man gick förbi. Känslan att börja gymnasiet är en sak, men att sluta gymansiet är en annan sak. Jag vill att ettorna och tvåorna för den delen ska känna att de går gymansiet, att det finns lite spänning mellan de yngre och det äldre. Och de sista två dagarna ska de kännas! VAATTENKRIIIG!

Baksmällan 2


Denna film är nog den bästa film jag sett på i år!
Helt klart värt att se den om inte mer? 
Shiiit vad glad man blev utav den, men fick tankarna om hur de skulle vara om man själv var i den situationen haha shiit. Skulle gärna vilja prova på deras liv, eller rättare sagt att få vara med om en sådan upplevelse. 
Men tänk er att spela in denna film, fatta vad kul man borde ha!  Shitt..
Vad ni än gör, SE FILMEN!

hihi


Skiiiit stad!

Vem fan har kommit på att de ska vara 23 på krogarna i Östersund en lördag, en lördag som är den sista lördagen för alla studenter?! Shiiiit alltså, nej usch. Sista lördagen som student och man fick inte ens besöka krogen....
Kommer aldrig mer gå på krogen som student nu... ILLA. Eller jo kanske onsdag, men då är jag nästan inte ens student heller men iallafall..

hej


Hoffmaestro!!!

Igår var det som sagt party igen, blev förfest hos Lisa, se begav vi oss på Marité där självaste Hoffmaestro stod i DJbåset! Shiiit vilket drag de var! HElt okej kväll. stack därifrån vid halv två, gick till Kebab-baren käkade lite sen var det bara att sätta sig på bussen hem till krokom, kvart över 3 kom jag hem, mysigt att det var någon som spydde i bussen, MYS

Mösspåtagningsbals-bilder!


YEEESS

Alla arbeten är nu klara och nu väntar jag på att ta stttuuuudeeenten!

Mösspåtagningsbaaaal!

Igår var det mösspåtagningsbal, gaaalen kväll! 3-rätters middag på skolan med lite vin till. Välkomsdrink med lite mingel, satt med helt randoms personer, men det resulterade att de var helt okej folk iallafall. Sen blev de spelning, helt klart en lyckad kväll! Slutades på Olearys där det var typ bartömning! Bilder kommer seeeen!


PUSS


Hårfärg


Under några få år har jag bytt hårfärg ganska ofta.. Men jag vet inte vilken jag är nöjdast med...

PEPPAR!

Peppar inför studeeeenten!
Kobojsarna – Studentsången


Ogillar poliser!

Varför ska jämt poliser lägga sig i allt?!
Vattenkrig på skolan, ett 30-40 tal studenter står beredd mellan skolan och matsalen, BAAAAAng! några ettor och tvåor kommer från skolan och springer till matsalen, men de kom inte dit torr iallafall, haha! Vattenpistoler, vattenballonger, flaskor, ja vad mer behöver man? 
Men sen kom polisen, Kaaabooom, alla studenter försvinner mot andra platser. En polisbil med två poliser i, ställer sig mitt i vårt revir. Och därmed vek sig kriget undan, tillsvidare, men i morgon tar vi nya tag!

Mums!


Gratis är gott


De delade ut sådana här saftiga drycker på skolan idag, man fick ta hur mååååånga man ville, det var bara att hämta, varför det var så vet jag inte. Men de var muuuumsiga!

Ny smak är det också!

EN VECKA KVAR!

Jävlar vad tiden går fort! En vecka kvar nu och jag längtar sååååå jävla mycket!
Igår bestämde vi vad som skulle stå på flaktet, men de säger jag inte nu, hihi!

Idag ska vi ta lite studentbilder på skola, så studentklänniingen är meeeed!

Och jag har 1 skolarbete kvar, sen är jag kllaaar! Shiiit. + att vi inte har några lektioner kvar typ! hihi



PUSS


Som sagt

Så var det körfältsgrillen igår, shiiit vilket drag det var på slutet! Shit. Ett utescen, med helt okeja högtalare resulterade en helt kanoners kväll! Med mycket skratt mycket dans och ett mycket spring överallt. Avslutade kvällen med en sväng på Raggarn, en statoil-mack som har öppet dygnet runt, där vi chillade kanke en timme sen vidare till Frösön, väldigt mysigt måste jag säga! länge sen jag var ut med mina tjejer förutom krogenkvällarna, men detta klådde nästan krogen, men vara nästan!

Körfälltsgrillen


Enda bilden jag har från grillen, inte ens min bild, men iallafall!



PUSS

Körfälltsgrillen


Enda bilden jag har från grillen, inte ens min bild, men iallafall!



PUSS

Glömde skriva igår att..

Att igår var det en månad tills jag fyller 19! shiit, vilket betyder att det idag är det mindre än en månad kvar! Idag dock är det en månad kvar tills min pöjk fyller 20! <3

Tvångstanke

Kom nyss på en tvångstanke jag har.. Angående strumpor eller man kanske ska säga barfota.
Hemma och närmaste vänner, kan jag gå utan strumpor, men så fort jag är någon annanstans å kan jag inte gå barfota.. Om det är sommar och man bara har ballerinaskor, så har man oftast inga strumpor på sig, så är det rena drömmen att gå utan strumpor hemma hos denne person. Inge illa menat, men det går bara inte. Jag har oftast med mig strumpor i väskan. Ifall jag skulle råka ut för detta. haha,

Jaha

Har INGet att göra..

Tråååkigt.

Sen jag kom hem från jobbet så har jag suttit vid datorn. Men det finns inget att göra, förstår inte hur man kunde sitta vid datorn 6-7 timmar förut. Vad gör man egentlgien? Det är en sak om man kikar på film, men vad gör man på Internet? Mailen, facebook, blogg, sen då? De tar knappt en timme. Vad gjorde man de andra timmarna då? + vad gjorde man innan facebook kom till?

:)


Bild sen -08 
Att ta kort på fågeln var inte alls tänkt, utan jag bara tog kort sen vips så var fågeln med på bild.
Riktigt nöjd med bilden, dock är bilden tagen med mobilen därför ingen bra kvalitet.

Hmm

Man får sällan det man vill ha, men när man väl får det vill man inte längre ha det, varför?

Sämre dag

Usch, ingen rolig dag, vakna upp med ett sämst humör. + att jag inte hade sovit många timmar i natt heller. På jobbet gick allt snett, från det ena till de andra som gjorde mig på ännu sämre humör, med lite mat i magen så var dagen på botten..

Söndag

Har sovit jätte dåligt inatt. stängde av datorn vid elva, sen satte jag igång tv, men nej det gick itne att somna till den, satte gång en film, Hmm somna kanske efter en halv timme. Då klockan var kanske tolv. Sen vaknade jag vid halv fem-fem. Kunde inte somna om för det var så ljust i rummet. Satte igång tv, somna direkt. Vakna igen några gånger under den kommande timmarna. Men nu är jag uppe och ska åka till jobbet om ett tag och köra ett pass med syster, mys!

Systeryster


Hungrig

Det sämsta man kan göra är nog att gå och lägga sig och är hungrig. Min mage kurrar som bara den, men inget mat kommer den att få idag. Har börjat med shaksen igen.. För jag måste komma i min mösspåtagningsbals klänning. 
Sallad oh frukt är min passion




Radiosnack

Jag stör mig grymt mycket på att det snackas så mycket på radion, sätter man igång radion så vill man lyssna på musik inte nå jävla prat. Nu hörde jag också att det har kommit en ny radiostation där de bara pratar utan musik. Hmm vem orkar lyssna på sånt? Jag vill höra musik inte snack! 


YES!

2 av 3 skolarbeten klara, nej nu skoja jag, 2/4 kom jag på nu.. Suck. Nu var det inge roligt längre..

Är det verkligen lördag idag?

Hmm tveksamt!

Jag vet inte vilken dag jag har idag. Det känns som en vardag, men lite lyxigare än en vardag men inte så lyxigt att det kan vara helg.. Helt borta i huvudet. 

Jag har jobbat idag, så det borde vara helg, men jag kan ju ha jobbat på en vardag också, så ja.. Jag sitter och pluggar, så det borde inte vara helg för då borde jag inte plugga utan vara ute och röja. Men nu sitter jag och pluggar på en dag som jag har jobbat på. Hmm så de borde vara helg.. 

Men jag tar studenten om 10 dagar och jag är hemma en lördag kväll? Det kan bara inte stämma.. 

Har inte ätit nå gottigott idag, så det kan bara inte vara en helgdag! 

Men det är lördag idag för det är söndag i morgon...

En söt unge helt enkelt


irriterad på något som jag inte vara irriterad på

GAaash! Att en förändring kan ge en sådan irritation när jag borde vara glad?! Hur är det möjligt?

Freeedag!

Åkte till skolan tidigare idag för att jag skulle plugga lite, då Haga passade på att skjutsa mig till skolan och sedan bege sig hem till Sälen igen, men snart kommer han tillbaka, om typ 1½ vecka. Då det är studetneeeeen! Jiises, vad jag längtar! Tänk att aldrig mer behöver gå efter ett schema eller aldrig mer behöver få hem läxor, eller att aldrig mer behöver plugga till ett ointressant prov. Shhhiiit. 1½ vecka kvar nu!


PUSS

Min nya drog

Tuggummin i all ära! 
Tuggar på ett tuggummi hela tiden, då menar jag hela tiden, efter jag borstat tänderna, innan maten, efter maten, efter fikat, innan och efter ALLT! Kan ha tuggummit i munnen i flera timmar också. När jag inte pallar att tugga på de så stoppar jag upp de i kinden ett tag, sen när jag blir sötsugen igen så börjar ja tugga på de igen.
Smidigt! 

Men har blivit lite som ett beroende..... inte ett litet heller..

Bal


<3

Påminnelse

Detta skall jag göra i helgen:

Msk - Stegen
Abort
NK -  Labbrapport
Hmm de var något mer också.. Hmm.. 

PUSS

Knappt två veckor kvar!

Nu är det inte alls länge kvar, två veckor minus en dag! Väldigt onödiga dagar har det varit denna vecka på skolan och det kommer komma mer onödiga dagar nästa vecka.. 
Tisdag - 3 timmar
Onsdag - 0 timmar
Torsdag - 2 timmar
Fredag - 1 timme

Jag gör alltså en hel skoldag på 3 dagar, det är inte dåligt, men det är lessamt att åka fram och tillbaka till stan hela tiden.. 

Men nu är det inte länge kvar kan jag säga ner! 
Det ryckas om att vattenkriget börjar nästa vecka, hörde jag rätt?!
På måndag är det körfältsgrillen också, yey!


PUSs

Bal fortsättning


BALEN


BAL

Då var det dax för bal, sitter i min onepiece just nu. Sminket + frisyer +naglarna är fixad. Greeet! Nu fattas bara kläningen. Har tydligen gått ner i vikt då jag får på min klänining utan problem, den är till och med för stor... Men hellre den än att den ska vara för liten. 

Kommer upp bilder seeen! 

Ska strax käka och göra mig klar de sista. Sen blir det förkrök hemma hos Lisa i min klass, där nästan alla i klassen kommer träffas. Mysa lite där sedan kommer vår Hummer och hämtar oss, som tar oss till Gamla Teatern där vi kommer att ta massa kort på allt och alla. Sedan blir det ingång! Vet inte alls sen hur kvällen kommer lyda, men det visar sig!

Ha en bra kväll alla!



PUSS

Sommar!


Bilden är tagen i Borlänge -09

Toooorsdag!

Klockan är kvart över sex precis och jag ska nu sminka mig, min man ligger fortfarande och sover och det kommer han troligtvis göra ett tag till antar jag.

Igår gick vi en runda på stan, sen så gick vi ner till Badhusparken och satte oss ett tag, shiit vad mysigt det var! Stekigt varmt också. Sen skulle vi till Björkbacka men de blidde aldrig av för att vädret var så dåligt. Men ikväll kanske de blir nå kul, hiih



PUSS

Eurovison SÖG

Alltså kan de faila mer eller!?
Låtarna sög och att det är fel med tekniken. det är alltid så här, inge ovanligt..

Äntligen!

Klockan fyra hade jag tid hos frissan, halv åtta kom jag därifrån. Alltså under nästan fyra timmar så höll vi på att fixa håret. Älskar när folk håller på med mitt hår, så jag bara njöt. Först så provade vi en håruppsättning som tog cirka en timme. Min frisörs kollega kom på att vi skulle färga mitt hår, visst säger jag. Blev typ svart med rött inslag. Hmm. Typ vinrött. Vet inte om det är något för mig riktigt. Men men det kommer säkert bli fint till klänningen. Halv sju så är mitt hår nyfärgat då skulle vi prova min uppsättning igen, vilket resulterade ett bättre resultat. Får se hur de blir på fredag. Ingen tjuvkik då hon tog ur uppsättningen innan jag for hem. Blev bjuden på hamburgare, fan vad sugen jag var på de, men var tvungen att tacka nej....

Måste komma ihåg att INTE tvätta håret på torsdag kväll eller fredag..


PUSS

JA, eller?

Klarar inte de här, har druckit shakes nu i en vecka. Jag måste få i mig någon mat! Tänk er att bara dricka en smörja under en veckas tid och inte äta ett riktigt måltid. Usch, förvånad att jag har klarat de faktiskt. Men, nu ska jag börja äta något mer iallafall. KÖTT! Finns nog inge godare. Men kommer fortsätta med dessa shakes ett tag till, men med några riktiga måltider. Till exempel på kvällskvisten då man är lite hungrig kan man ta en shake bara för att äta något mer nyttigt än mackor och samtidigt bli dundermätt!
Men nu hinner jag inte skriva nå mer, nu ska jag draaa till Aspås!



PUSS

hihi



Trött ?!

Satt i soffan med datorn i knäna, lyssna på lite musik, sen helt plötsligt for huvudet ner. Jag somna. Jag sov säkert i 10 minuter, hann drömma lite också. Fattar inte att jag kan bara somna så där. Satt och läste en massa bloggar, men sen ville inte ögonen vara med längre. Läskigt att somna helt plötsligt och vakna efter ett tag och inte inser att man just sov. Men det är inge ovnanligt att jag bara somnar... Men det är läskigt. Tänk om jag skulle sovit längre? Har tid hos frissan klockan fyra, tänk om jag skulle missa den. Usch. Drömde att jag skulle sätta klockan på alarm för jag inte skulle missa den, men så klart gjorde jag inte de heller. Sov ju inte så länge men iallafall. 


PUSS

Dagens tips!

Tyckte de var ett tag sen sist, men nu är det dax igen, 
DAGENS TIPS!
Är 

Värmeskydd!
Detta är nog den bästa värmeskyddet jag har haft, det luktar gott och man får lent och fint hår av den.
Har dock bara testat den svarta flaskan, då man ska spruta vätskan i håret då det är blött precis innan man ska föna håret. Man fönar håret så allt hår blir tort, sen kan man forma håret hur som helst.
Denna produkt passar nog bäst till de personer som alltid blåser håret efter de har duschat. 
Finns på de flesta butiker och kostar från 60-80 beroende vart man köper den.





PUSS

SOL

Galet fint väder ute, gick i bara t-shirt och det bara stekte mot kroppen, gorr! Fast är lite lat så gick till Sun Vision (som jag kallade förr solstudion, men tog reda på vad de hette) för att sola i 15 minuter, hade på nå gojs på mig så att jag skulle bli ännu brunare och de blev jag tror jag? Ska sola en sväng i morgon också.


Sitter just nu och sminkar mig efter en dusch, ska som sagt att prova min bal-uppsättning, hoppas de blir bra annars vet jag inte alls vad jag gör..Lägger kanske ut någon smygbild hur de ser ut sen.. Vet att jag ska lägga ut bild på onepiecen, men har inte haft ork, men de kommer!


PUSS

Ny design?

Vill ha en ny design, lite mer wow i de hela. Men kan inte sånt.. Blir bara för mycket då man ska låna en design av någon. Hmm..

Balfrisyr

Vilken vad snyggast till balen tror ni?




Kommer ha en röd klänning, väldigt enkel klänning med enkla smycken så vill att håret ska vara lite extremare.
Men vilken av dessa ska man testa?


NEEEJ

FAsiken heller! Det ska regna på fredag! FAN också! dagen är förstörd!

Morgonpigg!

Eller?

Har kommit på en sak. Om man lämnar persienerna uppe innan man går och lägger sig då är lyser solen in i fönstret på morgonen, de känns som man är piggare på morgonen då, men jag vet inte? 


Blev klar på en halvtimme idag, strax efter kvart över sex var jag klar.. Kanska ske sova lite längre på morgonen? 
Idag åker mössan på! (skulle ha gjort de igår, men eftersom jag hade bara en lektion på PC, som nu inte är lika bra som Wargen så har de ingen mössdag) Hoppas ALLA treor har mössan på sig idag, annars!

Eller det är ganksa bra att gå upp tidigt på morgonen så slipper man stressa, har hunnit måla naglarna nu också, hiih.


Ikväll ska jag prova balfrisyr, får se hur de blir. Kl 4 ska jag vara där och jag slutar kvart över tre och min buss går halv fyra hem, men då kommer jag hem strax efter fyra och de går ju inte... Hm.. 


PUSS

10

Insåg precis att jag har skrivit 10 (11) st inlägg idag, Hmm gör jag inget annat än bloggar, jag som hade så mycket att göra idag..


PUSS

Mammas mästerverk!



Dåligt sugen man blev då!



Vill bort!

Vill bort här ifrån. 
Vill försvinna ett tag
Vill inte vara här nå mer
Vill åka dit ingen annan är
Vill bara vara för mig själv ett tag
Orkar inte

Frän bild



Jaha

Har inte kommit nå vart med de som ja skulle göra.
Har varit till momma en sväng och planterat blommor, yey, en av 100 saker som jag skulle göra...



P
USS

Stressadddd

Eller ?

Har mycket att göra men har inte gjort ett skit. Eller jo jag har börjat på massa saker men har inte kommit nå längre. Hmm. 


Strålande väder! Kommer troligtvis vara så här hela veckan, hoppas på de och helst på fredag! 


Just de fan, i morgon ska jag till frissan och fixa frillan till balen, eller testa rättare sagt. 



PUSS

Mums!


Detta är nog den godaste pajen jag har ätit.
En bananpaj som jag åt i Malta. Kan inte förklara hur god den var! 


Tror jag är lite desperat efter mat.. Eller sötsaker! gaash! 
Några dagar kvar nu bara...



PUSS

Dagen börjar bra, not!

Skulle ju som sagt ta bilen in till skolan idag, stannade vid turistbyrån för jag skulle hämta upp Jennifer. Satt och vänta säkert en kvart, så fort jag såg hon så tänkte jag att jag kan starta bilen så sparar jag in lite tid. Men det gick ju bra, eller? Nej. Bilen ville inte starta.. Provade flera gånger, men den ville inte. Panik! Började lektionen om en kvart och vi var fortfarande på stan. + att vi skulle till PC, vilket tar ca 5 minuter med bil och 25 att gå... Lämnade bilen på parkeringen, eller efter vägen var de, stoppa in några mynt i biljettautomaten sen var det bara att springa till bussen och ta första bästa som kom som gick till skolan. 15 minuter sen till min ca 1 timmes lekiton. Yey! Dagen börjar bra. Sen var mitt humör på botten hela lektionen. Slutade vid elva, ringde Jonas och frågade om han kunde hjälpa mig och fixa bilen, så snäll som han är så kunden han de, min enda räddning. Men när jag kom till bilen så startade den! + att Jonas var typ 50 meter ifrån mig. Onödigt. Men bra att bilen ville starta. hihi. Åkte till Lillänge en sväng och handlade lite. Sen var det raka vägen hem till Krokom. Onödigt med en timmes lektion idag. men men. 


Solen skiner och jag sitter inne med en massa plugg! Vilken tajmng!


PUSS

Hatar min dator!

Kan inte stänga av den riktigt för då tar de aslång tid att få igång den igen, satte den på viloläge igår innan jag somna. Startade den idag, svart skärm. Startade om den igen, inget mer hände. Tog ut batteriet efter ca 10 minuter så gick den igång. Så nu har jag inge batteri i datorn. Funkar bäst utan de? Hmm konstigt. Tror jag ska omformatera datorn eller vad de heter... Om jag stänger av den riktigt så kan de ta upp till en halv timme innan den är rikigt + att jag måste starta om den 3-4 ggr innan de händer ngt.. Usch..



PUSS

Plåster

Råkade skära mig på jobbet i lördags. Två hack i fingret och det ömmar som bara den! Sen nu när jag har plåster på för att det inte ska komma in några bakterier så är det bara ivägen! När jag skriver på datorn så fastnar de i tangenterna, allt blir fuckat! 



PUSS

Hej!

Jag kan inte se mina inlägg som jag skriver på min blogg, så vet inte om de kommer upp eller inte.. Hm.. 

Tar bilen till skolan idag för jag har bara en lektion på en timme sen måste jag på Rusta och Skopunken så det är nog lättast att ta bilen istället för att passa massa bussar. 
Sen har jag HUR mycket som helst att göra. 

-Städa
-Fixa min bäddmadrass
-Bädda
-Plugga 100 olika saker
-Gå till momma
-Fixa alla saker tills morgondagen då jag ska prova balfrisyr
-Haga kommer ikväll.




PUSS

Tänker för mycket

Varför?
Varför ska man tänka på saker och ting?
Tankarna bara flyger runt i huvudet och gör inge vettigt.
Jag får panik snart..

Nälden Dansgala

Trevligt när jag har läsare även fast jag inte skriver. 


Helgen är nu över och det är jobbet också. Skola i morgon och mössorna ska på! 

Var på Näldens dansgala igår. Det var helt okej. Var chaufför också. 
Dagen började med att jag jobbade till 18.00, sedan skyndade jag mig hem för jag skulle duscha och ordna mig. Köpte biljetter till syster å niklas på hemvägen, visste inte riktigt om jag skulle iväg än. Var hemma i 30 sen åkte jag iväg och köpte biljett till mig och mamma. Sen stack mamma på kina, men jag fick inte följa med... Jag fixade klart mig sen stack jag till Hallen där jag skulle hämtra syster och Niklas. När jag kom dit så trodde jag att de skulle vara klara. Men fick vänta en timme på att de skulle hända. Hjälpte de att välja kläder och allt. Men vid tio kom vi därifrån åkte till Nälden i rusande fart, sedan till Krokom, hämta Linda, mamma och Larsove, tillbaka till Nälden, kom dit vid elva. Lite dött var de, men helt okej. De var mäst äldre folk och yngre, inge mitt emellan. Hmm.. Blev några danser sedan var det att skjutsa folk igen. Först till Krokom lämna av linda, mamma och larsove, tillbaka till nälden hämta niklas och syster, sedan till Hallen, lämna av niklas och syster och byta bil, för jag fick låna niklas bil till Nälden, sedan var det hela långa vägen hem till Krokom igen. Halv fyra i natt kom jag hem. Shiiit. Då var det bara att lägga sig och invänta att alarmet skulle ringa vid nio. Gick dock upp tio, men iallafall. Börja elva. En timme att göra sig i ordning, käka och ta sig till jobbet, helt klart så var det lugnt. Inge stress eller ngt, hann till och med chilla framför tv en kvart. + att jag kom till jobbet 10 minuter för tidigt. 

Men nu ska jag nog ja ja vet inte men något annat ska jag nog göra..


PUSS

Jobba!

Det är forum i helgen, det är nog den helgen som alla jämtar längtar efter årligen. Har dock aldrig varit där, men känner vädligt många som ska dit eller de är nog redan där men iallafall. Har lite planer att åka dit till hösten, någon som hänger med? Det är typ en gala med dansbandsband, otroligt många yngre som åker dit. Kanske inte låter lockande, men har man inte upplevt de så vet man de inte.


Börjar jobba om lite mindre än en timme. Ska käka lite innan jag ska åka. 


PUSS

Snart är det dax!


Freeeeeeeeeeeedag!

Ligger fortfarande i sängens som jag nu har gjort de senaste två timmarna. Vaknade kvart över sju.. Sen kunde jag inte somna om för det är så ljust i rummet även fast persiennerna är nere. Hmm. Mörkläggningsgardin nästa? 
Stör mig på att man aldrig kan sova när man har sovmorgon eller om man är ledig. Men det är smällar som man får ta. 

Om cirka 6 timmar börjar jag jobba, då jag ska hinna med att städa, plugga och duscha innan dess. Usch. Sover kvar i Ytterån i kväll så det kommer icke bli nå updateringar ikväll, inte heller i morgon förrens jag slutat. 


Nej nu ska jag masa mig upp ur sängen å käka frukost. Tror det är helt okej väder ute nu, inge ovanligt när jag ska jobba,...


PUSS

Bild


Sängen

Även fast jag är ledig i morgon så har jag gått och lagt mig, är lite halv slö. Så det ska bli skönt att sova ut i morogn. Hann även plugga lite ikväll, är så gott som nästan klar med ett arbete som handlar om socialisering. Nu är det bara resten kvar, lite stressad är jag för jag vet att jag inte kommer plugga något när Haga är här, men får tänka positivt jag måste bli klar med denna skit nu! 

Inatt får Tussan sova med mig igen, hon är så mysig på nätterna, dock inte när hon skall krypa under täcket och dra hennes päls på min kropp.. Det är typ andra natten som hon får sova i min säng. Har alltid min dörr stängd på nätterna för att slippa att katterna har katt-race i sängen på kvällarna och på morgonen + att de irriteras i ögonen på nätterna om det är nå hårigt nära ögonen. Men eftersom hon har gjort en liten liten operation så är jag snäll aoch låter hon vara här. Hon är fortfarande slö och hängig hoppas de går över om några dagar. 


Hitta nyss en låt som är lite söt på ngt sätt.
Dock fanns den inte på Spotify men:
Dj Ironik - stay with me
En liten depplåt.



PUSS

Shiit vad det är mycket nu...

4/5 Årsredovisning UF ska in
5/5 Forum (skall inte dit men iallafall)
6/5 Jobba, Forum -||-
7/5 Jobba, Forum -||- + Näldendansgala (kanske skall dit)
8/5 Jobba
9/5 MÖSSDAG
10/5 Provning av håruppsättning + Haga kommer
11/5 Inget inplanerat
12/5 Förberedning till balen
13/5 BALEN
14/5 Middag med några från klassen?
15/5 Inget planerat
16/5 SP-bal, Redovisning av ett arbetet av Människan socialt och kulturellt
17/5 PROV Buddhismen
18/5 två veckor kvar till studenten
19/5 Utflykt med klassen på Nk
20/5 PROV - NK, Jobba
21/5 Jobba
22/5 Jobba
23/5 Vett och ettiket inför mösspåtagningsbalen + Körfältsgrillen!
24/5 11 månader med mitt <3
25/5 Förberedning inför mösspåtagningsbalen
26/5 Mösspåtagningsbal på skolan
27/5 Ingen skola
28/5 Inget planerat
29/5 Inget planerat
30/5 2 dagar kvar till studenten!
31/5 1 DAG KVAR TILL STUDENTEN
1/6  STUDENTEN!!!!!!!!!!



Jedrans vad jag längtar!

Long time ago


Torsdag kvääääll

Och jag är ledig idag! Eller va? Vad skriver jag? Imorgon är jag ledig från skolan, så skulle jag skriva. Skönt med lite sovmorgon. Fast jag jobbar i morgon men inte förrens vid tre. Kul att jag ska byta av med min syster i morgon på jobbet. Hela syskonskaran på jobbet i morgon, spännande. 

I morgon är det en vecka kvar till studenten, nej nu ljög jag. Till balen skulle jag skriva. Tror jag är trött.. 
Sova snart kanske. Men iallafall så ska jag på tisdag åka och prova min balfrisyr, hoppas den blir bra! Sen kommer Älsk på tisdag också. Perfa! 



PUSS

usch

Insåg ganska fort att jag inte klarar mig på bara shakes.. Var så hungrig i morse att mina händer skakade som bara den. Så törs inte fortsätta med bara shakes utan de blir till annat till också. Flytande + grönsaker + frukt. Får se hur de slutar.


PUSS

Skön dag

Skön dag i skolan i dag. 



PUSS

Inge gott

Dag 2, vaknade av att jag var dunder hungrig halv fem, sen kunde jag inte sova..
Välling konstestens och smakar caffe latte, helt okej, men ingen höjdare. Men blev en tallrik yoghurt och en banan till frukost idag också.


Min lilla katt fick sova inne på mitt rum idag, eftersom min syster är hemma och kikar till katterna medan jag och mamma är på jobb och skola. De var Tussan som väckte mig halv fem, kröp in under täcket och lade sig på min höft, och jag som hatar att ligga på rygg och sova då gick det inte alls att somna om. Låg och väntade på att klockan skulle ringa. Försökte iallafall somna till väckarklockan, men det gick inte alls....

Får skjuts till skolan idag, så idag kunde jag ju ha sovit lite längre än till halv fem....


Men det blir en kort dag på skola idag, slutar klockan ett, får se vad som händer sen.



PUSS


läskigt!

Får helt plötsligt ett sms av en okänd person

"Tack<33"
Jag frågar vem det var men till svar får jag:
"Bry dig inte om det, ta bara emot mitt tack. Lev och var lycklig"

Alltså läskigt!
Kikade upp numret på hitta.se och såg att det var ngn tjej från halmstad typ.

Skit konstigt.


PUSS

Diet

Går som sagt på diet, hur går det då?
Jo det har gått relativt bra, förutom att jag är sugen på all mat just nu!
Men ska nog få i mig lite mat varje dag också, annars kommer det inte sluta bra...


PUSS

Kväll

Skulle som sagt plugga stenhårt idag, men hur gick de då? Sämst!
Har ingen motivation att plugga nå mer. Vill sluta skolan och det är nu!

Genom att man inte gör sakerna på skolan så måste man göra de hemma, å de resluterar inge bra.


I morn ska jag nog sitta kvar på skolan ett tag och försöka göra klart lite arbeten. 


Solade som sagt idag, och det skulle jag nog inte göra, ser ut som en tomat. 
Vilning med solningen tills nästa vecka!


PUSS

Promenad i det fina

Eller så jätte fint vädet är det inte, men det var skönt att komma ut en sväng. 50 meter från huset så börjar det regna. Men de känns så fräscht att vara ute när det regnar, att man känner att luften känns renare på ngt sätt. 
Blev en runda på 4 kilomter, skööönt!

PUSS

Rubrik



Onsdag

Skoldagen gick fort, fick reda på strax innan jag åkte till skolan att årsredovisningen inom UF skulle vara klar idag, så då var de bara att sätta sig med de när jag anlände. Men hade inte så mycket kvar så det var ju tur de. Att vi någon gång var klar med sakerna i tid. Grattis till oss! 

Hade bara två lektioner idag och hann med lite på de lektionerna också. Är strax klar med ännu en kurs, personaladministration. Men nu när jag skrev de som kom jag på att jag är klar med UF-kursen också, tror jag? För har ju gjort allt som man ska göra.. HMm får kika upp de dära..

Har varit å sola idag igen, och nu börjar de bli lite skillnad. Vet inte när det är tillräckligt bra.. Ska nog sola i morgon också sen ta en paus över helgen sen sola någon gång till nästa vecka. 


Nu ska jag ut och gå en sväng med Linda, länge sen nu.



PUSS

Rosor


Vattenkrig!

Fick ett mail på Facebook, så här löd de:
"PÅ MÅNDAG SKA MÖSSORNA PÅ"

SHIIIIIT snart är det dax! 
Haga kommer nästa vecka också, hihi!

Nästa vecka kanske de årliga vattenkriget på skolan börjar, hoppas, hoppas, Den som ingen mössa har får gå med rumpan bar, eller nästan då. Men den som ingen mössa har på skolan under vattenkriget blir tyvärr nervattnad! Tips från medverkande föregående år, har inge vitt på dig och ha extra kläder med dig OCH ha sminkväskan med dig utifall att de är någon trea som råkar skvätta ner dig. Jag varnar alla ettor och tvåor för detta!
Den som är med i spelet får spelet tåla! 


Så de så!



PUSS

27 dagar kvar!

Alltså tiden går för fort, har hur mycket som helst att göra, men det blir aldrig gjort!

Vad ska man göra efter studenten då?
Ska jobba kvar på macken över sommaren men sen då? 
Vart ska man söka jobb? 
Eller ska man ta vara på den ledig tiden och åka utomlands?
Eller ska man plugga igen, men det finns för liten chans att de sker..
Ska man flytta hemifrån eller ska man bo kvar hemma?

Jag har faktiskt ingen aning vad jag ska göra eller vad jag ska söka för jobb....



PUSS

Godmorgon!

Onsdag morgon och dagarna går i speed-fart. 
Jag börjar inte förrens halv ett, men är ändå uppe nu? Vaknade första gången vid sju sen vid åtta, sen kunde jag inte sova nå mera. Kul. 
Ska iallafall ta en buss kvart över elva och nu sitter jag nyduschad och käkar min lilla frukost. En shake. Ska ersätta alla mål, förutom på skolan, (vill inte gå runt på skolan och dricka shakes) där jag ska käka en sallad bara. Jag gör detta ENBART för att platsa i min balklänning. Balen är på fredag nästa vecka, sen slutar jag. 



PUSS

Snart händer det!

Nu for syster iväg med bägge katterna, under kniven nästa! 

Usch, hoppas det går bra för de <3

Jobbigt läge

Lade mig nyss till rätta i sängen. Jag var nyss uppe och borstade tänderna och tvättade ansiktet men inte gick jag på toa inte.
Känner det nu att jag borde gå på toaletten, men jag pallar verkligen inte gå upp. 
Får se hur länge de håller innan jag måste upp...


PUSS

Tussan


I morgon gäller det,
I morgon kan hon aldrig få kattungar,
I morgon mår hon nog inte så bra.
Kastrering som gäller



<3

Sommar!


En alkoholfri drink, 
Apelsindricka med ett par jordisar, mums
Bilden är tagen sommaren -10

Träna

Var så peppad när jag var på skolan idag att jag skulle hem och träna, min diet börjar i morgon så påbörjade jag även lite träning idag. Cyklade 10 kilometer. 5 km uppförsbacke och 5 km nerför backe. Min hals är inte på topp annars skulle de blivit lite mer kilometrar. Men det blir i morgon o inte syster tvingar ut mig på en springtur.. Och nu ligger jag i sängen med min onepiece och en hårinpackning i håret som skall sköljas ur i morgon. Hoppas att de blir bra och inte så här superduper lent, för det tycker jag inte om. Tog och tvätta mitt löshår också, de behövdes verkligen. Skulle plugga också, men som vanligt så skjuter man upp allting.. Fisk. 

Någon som har ngt knep med läxor?


PUSS

Sämre dag kan man inte ha!

Shiit. Blir le på mig själv för allt gått så otroligt dåligt. 

Dagen började med att jag var hur pigg som helst när jag klev upp från sängen, men väl på skolan så föll humöret på botten, vet inte varför men så var de bara. 
Helt klart den onödigaste skoldagen denna termin.
Första lektionen så hade vi Personaladministration, där jag satt och ropa efter hjälp i 1½ timme men kom ingen vart iallafall. Andra lektionen, Svenska, där vi skulle påbörja läsa våran bok eller påbörja en uppgift till boken. Men de kunde man lika gärna göra hemma, då jag valde att göra de (även fast jag vet att jag inte kommer göra de men iallafall) sen hade vi lunch, helt okej lunch för en gång skull, men mataptiten svek. Religion nästa, inget att göra förutom att plugga till prov, men jag har inte provet förren om två veckor så pallade inte att plugga, klockan var nu tolv. En timme kvar till vi skulle se en Irländsk folkmusik konsert. Helt okej, men nej. 40 minuter fick man nästan plågas igenom, visst grabbarna var duktiga med det de gjorde, men inte direkt min musiksmak. Men men klockan vart strax innan två då jag lämna skolan. Gick ner på stan mötte upp syster. Provade skitsnygga bikinisar, som kostade bara 49 spänn?! tänkte köpa två stycken, men så klart så fanns inte min storlek.. Bjöd syster på mjukglass tydligen. HÄR IFRÅN gick allt snett. Syster skulle sola då jag fick låna bilen för jag skulle till Lillänge för att handla skor till balen och sedan åka och sola. När jag kommer till bilen på parkeringen sätter jag mig i den. Hade fan ingen aning om hur man gjorde.. Ska man sätta på lyset med ngn knapp? Måste man vrida om "extra nyckeln"? Varför var inte handbromsen i? Hade många frågor. Men startade bilen, vips så åkte bilen en deci meter FRAMÅT, jag skulle åka bakåt. Lägger i backen igen. Provar en gång till att backa. Vips så åkte bilen ännu längre fram. Dessutom stod bilen i en liten nerförsbacke. Hej och hå. Plus att framför bilen var det en blanka som skiljde parkeringarna åt. Vad som hände får ni reda på sen när jag fick reda på hur. 
Men som sagt så kör jag min systers bil för första gången, dessutom i stan i rusningstrafik. Jag har aldrig tagit ddragläge på bilen förut och det första jag måste göra när jag kommer ut på vägen är att det kommer en gåist som ska över vägen i en uppförsbacke. Kul. Dragläge i, snart går motorn in i kärringstopp, men det gick bra som tur var. Bilen brummar så fruktansvärt mycket så man kan nästan tro att det är en ombyggd epa eller ngt annat ombyggt. Men kommer fram till första stoppet, Solstudion, hittar en parkering, bilen är så pass stor så jag vet inte hur jag ska parkera den, men lyckades få in den i en ruta trodde jag, när jag kommer ut ur bilen inser jag att halva bilen inte står i rutan utan utanför några deci från ett träd. Men det sket jag i. Går in i Solstudion, inser att det är kö och att det är minst en kvart kvar innan jag får en tid. Segt. Tänker om i planeringen. Växlar min hundring som jag hade med mig, köper en ansiktskräm till ansiktet så att de skulle bli mer brunt under solningeg. Men mer än de blev de inte med solningen. Tar bilen åker till Lillänge, springer in på Skopunkten, hittar skorna jag letade efter springer tillbaka till bilen och inser att jag inte lyckades parkera rätt denna gång heller. Hela bagaget på bilen står i rutan bakanför min ruta. Fint. Åker tillbaka till Solstudion (Heter egentligen inte de, men vet inte vad företaget heter så de får heta så) hittar en perkering precis utanför solariumet, perfa! Men då var det bara att betala parkeringsavgift. Men vart finns det ngn biljettautomat? Hmm. Hitta en typ 100 meter från min bil, men den pallade jag verkligen inte springa till. Hitta en annan ca 20 meter från min bil, dock på en annan väg, men det sket jag i. "2 kr/tim" BRA jag har bara en tia inge mindre. Hmm fick parkering till 11 i morgonbitt, bra där. Går in i solstudion och inser att det är mer folk än innan. fisk. Alla var typ 10-20 minuter kvar. Kul. Gick in på toan en sväng och tvättade ansiktet lite. När jag kommer tillbaka så inser jag att 3:an är ledig, Yes tänker jag. Kikar en extra gång till 3:ans dörr och inser att den är öppen (öppen=ledig) Börjar stoppa i mina tior som jag växlade förut. När jag stoppat i 40 kr så säger en tjej som sitter och väntar att hon såg en tjej gå in i 3:an precis. Fan. Går till 3:an och inser snabbt att det är en tjej där som tvättar solariumet. "ehh hej ursäkta, men ska du sola här" "heej aah jag hade tänkt de" säger flickan som måste ha varit något år yngre än mig. Jag går tillbaka till betalningstället och inser att jag inte kan få tillbaka mina pengar.. Går tillbaka till 3:an och säger till tjejen att jag har stoppat i pengar för jag trodde den var ledig. Visst täntke jag, att jag kunde betala hennes och hon min, men när hon säger att hon bara skulle sola i 10 min så sprack min idé. Hmm hur gör vi nu då, tänkte ge henne mina 40 spänn så hon kunde sola, men nej. Sen kommer hon på att jag kan få gå före henne. De kunde jag inte tacka nej till då jag inte hade någon annan bra plan. Tackade så hemskt mycket för de. Och yckte synd om henne då hon var tvungen att vänta 5-10 minuter till innan något annat solarium blev ledigt. Medan hon torkade klart solariumet så stoppade jag i 20 spänn till i maskinen med lite ångest. men men. Precis när jag stänger dörren till solariumet så går lamperna igång och nedräkningen började. 20 minuter hade jag betalat för. Sliter av mig jackan, byxorna och skorna. Sen när jag skulle ta av mig tröjan så fastnade mitt pärlarmband på något sätt så 1/3 av armbandet gick sönder och det for pärlor på HELA golvet och det snattrade så fint när man hörde hur alla pärlor landade på golvet. Kul. Stressad som fan och nu händer detta. Men fick av mig kläderna och jag missade enbart 1 minut på soltiden. 20 minuter gick skitsnabbt, låg och tänkte på den lilla tjejen som jag fick gå före och slängde iväg en guldstjärna till henen via Gud. Hade ingen ro att ligga där så kikade på klockan så mycket så jag fick ont i ögonen för lysrören skiner så mycket. Men efter dessa 20 minuter så klädde jag på mig och försökte gömma pärlorna så gott de gick. Skyndade  mig ut till bilen och försöka undvika alla som satt och väntade för att inte bli upptäckt av tjejen som var snå snäll. Kommer ut till bilen, BRUM BRUM. pinsamt nästan hur högt den låter. Hämtade upp syster vid G3. Klart hon fick köra sin skrothög hem till krokom igen. Men först skulle jag kika så att hon hade rätt lampor på innan vi for iväg, och NU ser jag vad som egentligen hade hänt på parkeringen när jag skulle backa. Ena extraljus-glaset var borta. Man såg lite flisor ligga kvar i själva lyset. hehe. BRA SANDRA, DÄR FÖRSVANN 600 spänn på ingenting. Lite tur är det ju att det är sommar nu så att hon inte behöver använda extrajuset... 

De var min dag i en novell.

Grattar den som har läst igenom denna text.


PUSS

Låteeen!

Tack Bina, för du tänkte på att jag inte ens nämnde vilken låt de var jag snacka om förut.. 
Hoobastank – Just One

Hittade denna låt på min Mp3 förra veckan, en underbar låt som jag hade glömt bort!


PUSS

SNÖ

Vad är de här för jävla skit?!
De  kommer ner snö från himlen..
Eller gjorde..
Men iallafall det är maj och nu ska det inte snöa något mer!


PUSS

Pigg

Var ovanligt pigg när mamam öppnade dörren idag och väckte mig, klev upp direkt utan att somna om igen, å nu är jag klar med allt jag ska göra typ innan jag ska dra till skolan. Hmm tjugo över sex. Kul. Kunde ha sovit en kvart till egentligen.

Idag måste jag ta itu med massa saker.
Köpa bal-skor
Köpa bikini-underdel
Hmm sen var det något mer också men självklart kommer jag inte ihåg det..



Måste säga grattis till Jens som fyller 21 idag, grattis pöjk!





PUSS

Varför?

Varför gapar man alltid när man lägger på mascara? De blir ju ingen skillnad om man stänger den precis?


PUSS

Gaash!

Har en låt på hjärnan och vet vad den heter men jag hittar den ingen stans!?
Eller jag har den på Mp3, men är för lat för att hämta den och leta efter låten på den. Men om jag har den på Mp3n så borde jag ju ha den på datorn tycker man men de hade jag inte.. Suck. Finns inte på Spotify eller Youtube, eller kanske inte så lätt att hitta en låt då man bara vet vad låten heter och inte artisen.. 

HAHA sämre, bara för jag sökte på  låtens titel på google så klickade jag in på en random länk å vips där var den! Hade inte tänkt att de var just de bandet som spelade de, men så var de tydligen. 
På Spotify fanns den också! 



PUSS

Makaroner!

Åhh, dundermiddag idag! Makaroner och korv!
Shiit vad länge sen jag åt de. Säkert två veckor sen. Helt underbart var de!
Tack mamma!



PUSS

Sug

De suger att jag bara har tillgång till Spotify i 10 timmar/månaden. Funderar på att skaffa premium eller de som kostar 49.. Vad är mest värt? 

Eller har nu 9 timmar kvar.....


PUSS

Långa eller korta?

Vill ni hellre läsa långa eller korta inlägg?

De är roligare att skriva korta inlägg istället för långa... 


Plugg!

Vad gör man annars på fritiden om inte pluggar?

Har en del att göra, 

NK  Labbrapport
Redovisa miljöpåverkan

MSK Socialisering
Hälsouppgift
Religion PROV - Buddhismen (Tror ja?)


Tur att min "Prova bal frisyr" flyttades fram en vecka annars skulle de ha varit kört. Har bestämt mig att jag ska börja träna igen, eller träna och träna men cykla i varje fall. 3 ggr i veckan helst. Börjar i morgon. 
Jag måste skärpa mig, börja plugga i tid och träna! Blir nog mitt mål till studenten!


PUSS

Nära nu


Bantning på G!

Det är bal nästa vecka och jag måste komma i min klänning så måste jag komma i form lite. Vilket resulterade att jag måste banta lite. Antingen i morgon eller onsdag kör jag igång. Shakes here I come! Ersätter alla mål + att jag får äta sallad och frukt. Hoppas det funkar...



PUSS

Kattvakt

Är som sagt kattvakt, har en hAnkatt och en hOnkatt här. Ena katten är systers som hon ska ha här tills han är kastrerad och den andra katten är våran, dock har de aldrig träffats förut.. Hmm hur ska detta sluta? Tussan fick göra ett besök till mormor för att systers katt och hon inte gick ihop riktigt då bägge är okastrerad och det skulle nog bara sluta med kattungar, eller vem vet..


PUSS

Ösd

Usch för Östersund.. 

De tog ca 12 tmmar att komma hem igår. 
Lämnade Binas place kvart i elva igår morse, bussen skulle gå strax innan elva. Satt och väntade på bussen i ca 20 minuter, ingen buss kom. Började bli orolig eftersom jag hade en till buss att passa inne i Centrum. En kvart kvar innan bussen i centrum skulle gå till mora och ingen buss hade kommit. VA fan gör man? Streeeessad! TAXI! Ringde taxi. 10 minuter kvar innan bussen från centrum skulle gå och det tar ca tio minuter att komma till centrum med bil. 
Bina och jag ser taxin på den långa vägen, men helt plötligt svänger den av.. Va fan! Stressad! Springer till den väg som taxin svängde av, till slut så såg han oss. 8 minuter kvar. Sätter oss i taxin, så klart börjar gubben fråga oss en massa saker om vart han egentlgien skulle hämta oss osv. 7 minuter kvar. Country musik spelades i bilen, lite lugnande faktiskt. Han var snabb i kurvorna och han lyckligtvis fram till busstationen ca 1 minut innan bussen skulle komma. Tur de annars skulle han åkt på spö! Men jag hann inte köpa någon färdkost som var planerat om jag nu skulle ha tagit bussen från Bina. Men så det blev de inte. Halvbakis åker jag en busstur som skulle ta två timmar utan något att dricka eller äta. Men det gick bra iallafall. Direkt när jag kom till Mora så köpte jag lite fika. Mums! Hungrig var jag ovkså. Kul, 3 timmar var det tills bussen till Östersund skulle gå. 1 timme av dessa 3 satt jag ute och njöt av det fula vädret och fika. De andra 2 så läste jag ut en bok som jag hade inom skolan. Kanske var bra att jag hade de dära två timmarna så jag fick läsa ut boken, annars hade de aldrig blivit av. 
Bussen till Östersund gick ganska snabbt. Strax efter 21 kommer jag fram. Mötte upp mamma, som sedan skjutsade mig till Solstudion så jag solade i 10 minuter medan hon åkte iväg och handlade. Sen var det bara att vänta att min syster skulle komma med bussen från Stockholm. Klockan blev halv elva innan hon kom. Segt, men sen var det bara att åka hem och ladda upp för denna skolvecka som väntar!


Tror det blev en blandning av dåtid och nutid i detta inlägg, men skiiiitsamma!



PUSS

ONEpiece

I dag när jag kom hem från skolan så kom jag på att jag hade ett paket liggande på golvet i sovrummet, som jag trodde jag visste vad de var, men sen när jag öppnade de så var det inte alls det jag hade tänkt mig. Utan det var min onepiece! Yey! Så nu myser jag i den, varmt och skönt! Lovar att lägga in bilder då min dator laggar lite mindre. 


PUSS

Hemresa!

Nu om en timme så beger jag mig till Falu C, sen vidare med en buss till Mora C, stanna där i 3½ timme, sen vidare till Ösd C med en buss, hela denna resa från start till slut tar ca 10 timmar, men en paus i Mora också. Kommer bli skönt att komma hem, men vi egentligen inte åka hem! Men det brukar ju vara så.. Hoppas att Ica i Mora har öppet så jag kan köpa ngn färdkost. 


Hade en trevlig kväll igår, grillning, party å träffa massa folk, kvällen slutade på en pizzeria i Falu C, sen begav vi oss hem strax efter ett, vart nog bäst de för att jag skulle känna mig nog kry i dag för att klara resan hem. 


PUSS

RSS 2.0