Lat katt?


Hennes egna lilla plats, som kungen har på sin tron. 
Men ett ryggstöd kan väl inte vara så skönt att ligga på eller?

Vad ska man göra på nyår?! PANIK!

Jobba? Falun? Östersund? 

Förra året så jobbade jag på nyår, dock inte hela kvällen, men var samtidigt sjuk så gjorde inge speciellt på kvällen, skulle upp och jobba dagen efter så ville inte masa mig in till nå vild nyårsfest, så blev en kväll med mamma och näsdukarna. 
Men iår vet jag inte alls vad jag ska göra? 
Tjänar ju fruktansvärt bra under nyår, vilket kan vara bra att jag får in de dära extra pengarna nu när jag planerar några resor under de kommande året. Trippel OB! Lockar väldigt mycket.

Eller om man ska åka ner till Falun till Bina? Ett band spelar någon dag innan nyår som hon ville att jag skulle följa med på, och sen nyår i Falun vet man ju aldrig hur de kommer sluta. För nå år sedan så var jag ju där, tolvslaget samlades alla vid stora kyrkan och bara njöt av alla fina fyverkerierna. 

Eller ska man vara i Östersund för ovanligheternas skull? 
08 till 09 så var jag i kära Torgås, 09 till 10 så var jag i Falun, sen 10 till 11 så var jag hemma på slökväll i Krokom. Så en kväll i Östersund kanske inte skulle ha suttit fel? 

Bäst att ta en funderar på de känns de som..

Grinchen

Tänkte vara barn igen ikväll och kika på Grinchen och bara njuta av ögonblicket.

Nygräddat!





Lussebullar, lussekatter och saffransbiskvi, mums!

Lussekatter!



Storbak i huset!
(ogräddade)

Julstämning?

Försöker intala mig att det är ca 24 dagar kvar till julafton.
Lyssnar på julmusik som gör en på galtt humör, men sen när man kikar ut och ser de gröna gräset så blir man bara så deprimerad, att de inte ligger någon snö kvar och att det är nästan plus grader OCH att det regnar. 
Om de inte kommer snö snart och ligger kvar kommer jag döda någon. Okej de kanske var att ta i, men iallafall

Två favoriter sen Falun

Grym kille nummer 1!



Grym kille nummer 2!


Låtarna sätter sig på hjärnan direkt!


Tattoo

Resultatet, under läkningsprocess!

FÖRE:

EFTER

Riktigt nöjd!

Happy Feet 2


Man kan aldrig bli för stor för animerade filmer, längtar efter att denna film kommer ut på bio/nätet.
Gillade ettan väldigt mycket, man blev så glad av den och hoppas på att tvåan är lika bra!
Ute på bio den 9 december!

Frukost

Frukost är nog den bästa måltiden på dagen, tänk att vakna upp hungrig så att man nästan mår illa, sen göra iordning en dunderfrukost och bara njuta av ögonblicket, underbart!

Tack flickor för ni följde med igår, skall strax ta bort plasten på tatueringen och se hur den ser ut, spääännande!!

Färdiggaddad!

Jag är lyycklig nu, äntligen så är min tatuering tillfixad, gött! 
Dock gjorde de inte alls så ont som jag trodde, på vissa ställen var de vara skönt nästa. 
Väldigt peppad att göra mina andra planerade tatueringar, dock skall jag vänta ett tag tror jag. 
Man får nå adrenalinkick efter man har tatuerat sig så då funderar man vad nästa ska bli, och det vet jag ju redan. Men det är ju de vart jag ska göra den? HMm

Regn

Ingen bra dag i dag alltså, regnet faller från himlen och det är en isbana på vägarna, en lampa i min bil blinkar rött, är hundvakt åt en hund som jag fortfarande inte tål, dessutom måste jag ut snart i spöregnet med hunden.

En bra sak är att mitt hår är inte nå svinto längre! Men de lär väl bli svinto igen om jag vistas i regnet..


Jag börjar bli nervös...  2½ timme kvar..

Hyllhelvete!!

Står och sminkar mig vid spegeln på rummet, RÅkAR putta till hyllan på väggen, vips så åker allt på golvet, blonderingsspraysflaskan åker i golvet, vips så var det blött överallt, på alla sladdar, på sängen, golvet och på alla andra saker som for på golvet, mysigt så nu luktar de blonderingsspray på rummet.. 
Som tur så hjälpte mamam mig upp med hyllan igen med skruvar denna gång, sitter som bara den nu! 
Tror det är tredje gången jag välter ner hyllan, men aldrig mer igen nu!

15.30 smäller det!

Halv fyra idag, skall denna skönhet få en infyllnng, så den blir snygg igen!
Längtar inte alls... Som tur så följer kära Frida med, taaack!

Swatch Sweden

Gått och blivit kär i en klocka, den dyker upp ÖVERALLT! Typ som ödet bestämde att jag skulle bli kär i den. 

Sjukt snygg dessutom med touch ocksååå!

Dessa klockor hittar ni HÄÄÄÄR
Dock kostar den lite mer än vad min plånbok tillåter... 

"Med upp sex digitala funktioner, allt tillgängligt via armbandsur pekskärm, ger Swatch Touch-användare att bläddra i sidled genom den uppenbara timing display (med två individuellt programmerbara tidszoner) och skärmar datum.
Med fingret kranar som används för att utnyttja den chrono, alarm, timer och pip menyer är Swatch Touch klar med färgkodade plast fall och remmar silikon kompenseras av stora, olika färgade siffror"
Taget från denna sida

Tröttaaare tjej

Klockan är strax efter nio och jag är vaken, inte normalt, vill sova meraa!
Men har ju som sagt en mössa på huvudet som gjorde det omöjligt att sova igår, men 8 timmar fick jag sova iallafall innan en klumpeduns kom upp i min säng och klev på mig, hundfan!

.

And I'm gonna be by your side
I would never leave when she needs me most



you failed with this simple sentence

Mamma gjort mig fin inför kvällen

De blev inge nattinatti utan mamma tvingade mig upp efter jag hade lagt mig för hon ville sköta om mitt hår.. Då var de bara att masa sig upp igen, hon tog seriöst halva hårinpackningsburken och la i mitt hår, sen en plastpåse på de och en mössa, hmm, jag kommer sova gott inatt, eller? Hmm hoppas verkligen att mitt hår inte är som ett svinto i morgon och hoppas verkligen att det inte är så lent och glansigt så att det inte går att göra något åt de heller. Hmm svårt det dära. Men snart så blir det sova och inte hetta upp sig inför morgondagen!

D:fi produkter

Bina och jag hälsade på Kupolen en dag när vi var i Borlänge, gick in lite spontant på nå hårproduktsbutik som även var en frisörsalong, hittade dessa produkter för ett kanonpris!
x2

För YNKA 49 spääänn!!
Såg på kvittot sen och höll på svimma. 
Gissa vad allt skulle gått på?


Gissat klart?

400 kr skulle dessa 3 produkter gå på, helt sjukt.... 
Köpte 2 st saltvattenspray och ett schampoo, ska se i morgon om det är något, hoppas hoppas!

Glömde bort att det var advent..

Det var advent igår, jag har söndag idag, så jag tror det är advent idag.. Men iallafall så var gårdagen mysig, snön kom, vilket var perfekt!

Har fullspäckat schema i morgon, mer om det då för snart nu väntar sängen, sängen har längtat efter mig, sen en inpackning skall läggas i mitt nyblivna svinto-hår. Hoppas det blir bättre tills i morgon bara! 


Godnatt!

Dockor och clowner

Finns det nå värre än att kika på en skräckfilm som det finns dockor eller clowner med i?! 
Nej tror inte de.
Att dockor kan bli så läskiga på en film? Vet inte vad det är som gör de, ögonen, klädseln, eller att de kan röra på sig helt plötsligt, att de ALLTID händer något ont när man har en docka eller en clown i närheten? 
Visst, en docka kan inte börja leva bara så där, men iallafall så blir man rädd.

Igår såg jag och Bina en film som heter May, handlade så klart om en docka. Efter filmen då vi skulle sova, kunde jag så klart inte sova för jag tänkte på dockan hela tiden, att den var i närheten och skulle göra oss illa. Strax därefter så började elementet låta, precis som om någon slog något mot de varannan sekund eller något, då fick jag för mig att det var en stor docka som slog mot de. Vild fantasi jag vet, men kunde inte få ur dockan ur mina tankar. Såg i syne gjorde jag också, en hårslinga for från ena sidan till den andra över mitt ansikte, då jag trodde dockan stod mitt framför mig. Usch, nej gillar verkligen inte filmer med dockor och clowner..

Borta bra med hemma bäst

Hemma nu efter ett antal timmar sittande i en buss. Fick som sagt finbesök med mig till mora där vi delade på en pizza, länge sen sist, underbart gott varje gång också! Sen gick min buss från två och då for Bina med sin mor till Falun igen. Resan gick bra, ganska mycket folk på bussen, som tur var så vågade ingen sätta sig bredvid mig, vilket kanske var tur med tanken på hur konstig man brukar se ut när man sover när man sitter upp? hah.

Tack för en mycket trevlig och mysig vecka i Falun!

Hemfärd i morgon

I morgon skall de färdas hem till Östersund igen efter en mysig, trevlig och helt underbar vecka i Falun hos min lilla Bina. Som tur är så följer hon med mig till Mora i morgon, gött, så sipper jag åka själv. 

Kära Linda åker till Filippinerna till helgen så måste passa på att träffa henne till veckan också innan hon far! Usch avundsjuk man är, flickan skall vara borta i 5 veckor, usch. Mindre kul, blir ensam i krokom också, fy på dig!! 


Snö i Falun!

Yeeeyy där kom den! Alla på fejjan har ju fattat att det har snöat, säg någon som inte uppdaterade sin status genom att de snöade.. inte jag iallafall. Dock är de snöblask, eller de var de förr iallafall, men nu vet jag inte då jag inte har orkat kika ut genom fönstret ännu. 

Idag har det varit en riktigt slödag. Från det att vi vakna har vi varit fast i soffan. Det vill säga i ungefär i 12 timmar. SLÖTT! Men har gått igenom nå filmer och program på tvn, sett ett antal timmar reklam, har sovit middag, käkat middag och lunch i soffan. Haha, resten av kvällen kommer bestå av att ligga i soffan och kika på tv/film, mysigt!

SNÖÖÖ

Trodde jag ja, ingen snöfan i Falun inte, får vänta tills i morgon innan jag får känna på snön! 
Regn och 8 plus, i Falun ska man inte bo om man längtar efter snö har jag märkt...

Dogtooth

Dogtooth
Värdelös film, se den inte, ingen mening att slösa bort 1½ timme på denna film. 
Okej visst, den var lite rolig, men nej.

Nattens drömmar

Alltså det är sjukt vad man kan drömma alltså, varje natt olika drömmar. 
Nattens drömmar var bland annat om att jag blev stoppad av poliser för jag körde för fort två gånger. Polisen snacka med mig och jag föll i gråt eftersom jag trodde jag skulle förlora körkortet. Jag vaknade upp och låg och kika upp i taket och funderade på vad som skulle hända om jag skulle förlora körkortet, jag fattade inte alls att de var en dröm, de tog flera minuter att inse att de bara var en dröm då jag kom på att jag inte har kört bil den senaste veckan, då jag kunde somna om med ett leende på läpparna. 

Sen drömde jag också att jag var typ på nå korvkiosk, där de sålde smycken tydligen. En man på kanske 60 år köpte smycken för 75 000 kr och jag fick vänta med att beställa korv för han skulle betala. Men när det väl var min tur så fick jag inte köpa korv då jag var tvungen att vänta tills i morgon (?) vart så sur att jag slira med en volvo 850 på parkeringen utanför. 

Menas detta att det kommer gå ont för mig när jag kör bil och att jag saknar jobbet? Hmm det kan nog vara så, eller åter att se.

Hemma efter en ganska lugn kväll

Hemma efter en lyckad kväll, blev hemma fest med några från Binas klass. Blev inge krog denna gång heller, attans, hade ju som planerat de, men nej. Får bli nästa gång, när nu de blir? Blev en ganska lugn kväll trots allt. 
Trevligt folk finns det i Falun också, eller ja vissa då, haha.

Inspiration

 

 


Tatueringstid bokad!

Då var de bokat och klart! Skall dock bara fylla i min senaste men iallafall, på tisdag blir de av!
Skööönt!

.

Where have you been,
All my life, all my life
I've been everywhere, man
Looking for someone
Someone who can please me
Love me all night long
I've been everywhere, man
Looking for you babe

Drömmar

Hann med att drömma många drömmar inatt, dels att jag fiskade upp en krokodil i sjön vid sommarstugan med en korv på kroken (?), sen att vi var nå tjejer skulle på bio, då vi var tvungen att väga och mäta oss, dessutom räkna ut kroppsfett och allt (?), sen de sista var att vi var några som åkte skidor, men vi tappa bort Bina i backen så vi tog bilen och letade efter henne, men då hade hon tagit bussen istället för hon hade tappat bort sig själv och inte visste var hon var. (?) En skidbacke går åt ett håll, neråt, varför inte åka ner till liftarna då? hah. Tokig du är Bina.

Sömntuta

Helt sjukt somna strax innan tolv igår, vaknade av nå sms och samtal under natten, sen har jag sovit fram till nu ungefär, usch. Men fick vakna av ett fint sms vilket gjorde min dag. 
Men nu blir det frukost hoppas jag innan jag hungrar ihjäl. Sen blir de fixning inför kvällen!

.

Du kommer bara kunna börja läka när du släppt taget om smärtan,
förlåtit dom som gjort dig ont och förlåtit, dig själv dina egna misstag,
vi är alla trasiga på nått sätt..
Det är först när alla bitar ligger på plats man blir hel och kan gå vidare.
Det viktigaste du kan ge någon är din kärlek, tid och  uppmärksamhet,
så visa dom du tycker om att du bryr dig om dom, livet går förbi fort.
"Döden frågade livet; Varför älskar alla dig men hatar mig?
- För att jag är en vacker lögn och du är en smärtsam sanning"

Julemys







Fredagsgöra


Bra tidsfördriv, men att vinna på spel är nog inte min grej..

Bra där sandra!




Mysig dag på stan

Blev en till runda på stan idag, har shoppat relativt lite under den tiden jag varit här, dag blev de ynka 200 spänn som flög iväg på kläder, vilket är inget om man tänker på hur mycket man brukar köpa när man är här, men jag sparar som sagt till Stockholmsresan. 

Somnade med blött hår igår, vilket jag aldrig brukar göra då jag tycker det är omöjligt att fixa de på morgonen, men vaknade upp med massa lockar i håret, eller vågor kanske de heter, dock bara på höger sida. Åter att se om de håller sig vågigt, hoppas!

Har drömmarna nått med verkligheten att göra?

Inatt drömde jag ännu en gång en väldigt konstig och läskig dröm. 
Att vi blev attakerade av några som skjöt mot oss. Dock så dog ingen, men iallafall.
Har drömmar något med verklighet att göra?
Kommer det man har drömt om hända i verkligheten? 
När kommer det hända isånnafall?
Är drömmar baserad på sitt nästa/föregående liv? 
De sägs om man drömmer att man dör i en dröm så vaknar man, men tänk om man inte vaknar, vad händer då? Har man dött i verkligheten då eller dör man i drömmen bara och sen vaknar man när klockan ringer, eller hur blir det?
Finns det verkligen en overklighet som de händer saker i? Att man lever i två olika världar, en i drömmen och en när man är vaken? 
Spelar det någon roll vad man hittar på med för äventyr i livet, kommer de spegla sitt nästa liv?
Spelar de någon roll vad man gör i vardagen, kommer de avgöra vad man drömmer om?
Har sitt liv förändras genom att man drömmer saker?
Har man fått någon rädsla genom sina drömmar? 
Många frågor utan svar

I väntan på bättre tider

Har lyckas tagit mig upp ur sängen (bäddsoffan), fixat mig lite inför dagen som kommer att se ut som så att julpynta sen blir det staden för shoppping! Ikvällen kommer bestå av mys med nå film tror jag? 
Om precis 9 minuter hoppas jag att Bina slänger sig in i dörren, för annars kommer hon få smaka på en hårding!

.

Tell me how long has it been, since we show each other some efection
Tell me how long will it take, till we done with all this instriprection
I don't know why it hurts, but I know I missing you, and I know you missing me
We been doing this so long, common, common
I was there for you, you where the for me
Can we get this back again?
Wouldn't you hold me like you used to
Hold it, girl. Just one more time
Could it ever be like it was before
Only in my dream
I'll wait for you, will you wait for me?

Sjungande tjej på bussen

Igår när jag skulle åka in till centrum med bussen så kliver de på några barn på 10 år, de sätter sig längst bak i bussen. Rätt som de är så börjar en av tjejerna sjunga, tror det är en tjej som har utländsk ursprung, men hon sjunger gudomligt! Strax så blir bussen proppfull, men hon och nå till tjej fortsätter att sjunga, det är inte bara låten "Fest hos mig åhohoå" utan det är kesha med Tik Tok också, uttalet är perfekt, blev nästan rörd hah. Man såg att fler och fler personer som var på bussen kikade bak och börja le, man blev på väldigt bra humör när man hörde de sjunga, borde finnas sånna flickor på varje buss som sjunger och skapar glädje!

Jobbet sääääääljs!

eller ja byter ägare på jobbet...
http://op.se/lanet/krokom/1.4133650-epok-gar-i-graven-macken-saljs
Kul med lite nytt men samtidigt lite tråkigt, men de kommer bli bra hoppas jag! :)
Efter nästan 35 år på macken lämnar nu Ingegerd och Matts Engman (längst till höger) över Statoil i Ytterån till Micke Olofsson och Gabriella Brodin. Med på bilden också deras fyraåriga tvillingar  Nathalie och Neo.

Brunett nästa!

Har gömt mig i en mössa hela dagen, så nu blir jag brunett igen!
Kommer tappa mitt hår.. 
Blev iallafall en hel dag på stan med Bina, jag var duktig som inte handlade något men de blev middag på Maestro sen bio! Satt ensam i hela salongen, hur ofta händer de?! Men iallafall så satt vi nästan längst fram i salongen i mitten, peeeeerfekt!
Bina och jag kramade sönder varandras händer och i slutet av filmen hade Bina krypit upp i min famn, mysigt, haha. Men helt seriöst sjuk film.

Paranarmal activity 3 i bilder

img_4670 (MMS)


Paranarmal activity 3

Helt sjuk film alltså. 
Mer om de sen

Allt blir så mycket snyggare med mössa


Kommer ha bilderna upp och ner så länge jag inte kan se normal ut på bilderna.
Håret set såååå mycket bättre ut med mössa, jag ville ju bli blond, kanske inte så här gul, men ähh. Skitsamma, nu har jag iallafall provat de. :)

Förbereder mitt liv med mössan..

Som sagt så kommer jag inte färga mitt hår förren i morgon så kommer bo i mössan idag, men kan man se snygg ut med failat hår och en mössa? Hmm åter att se. Jag som brukar ha lugg också kommer inte ens ha den frame, ovant!

Frätning

Har frätit (heter de så?) har iallafall bränt upp min hårbotten, så kan ej färga håret på nå dagar, så tänkte vänta tills på fredag med att göra de, men då blir de mössa tills dess! Dock glömde jag min mössa hemma i Krokom, så får tjuva en mösse från min husvärd så lääääänge! Köpte ny hårfärg idag för nå timmar sen. Bina och jag slängde oss på bussen ca 30 minuter efter vi fick se mitt resultat. Skämde ut mig själv i kassan på Willys när ja kommer med failat hår och köper mörk hårfärg? De kan ju inte misstänkas som misslyckats försök med färgning? nej. 
I morgon skall jag på Faluns gator och sedan på nå restaurang och käka sen så blir det bio för hela slanten! 
MYS

FAIL

FAIL är nog de första jag säger. 

Hur skall detta sluta?



Som rubriken lyder, hur kommer detta sluta? 
Är de seriösa med att få sådanna tuppkammar??!?!

FINALLY

YEEESS!
Då var jag äntligen klart med denna julklapp jag suttit med några timmar nu. 5-6 timmar för att vara exakt. Nu är det bara resten kvar då. Men de tänker jag faktiskt inte lägga 6 timmar på.. 
Nu väntar jag på att fru ska anlända så vi ska göra pizzaaa!!! 
Sen blir det nog färgning av mitt hårrrr. 

Hungrigare cheeeeeej!

nosblod

Hur kan man lyckas få näsblod utav inget? 
Sitter vid datorn och lyssnar på musik och fixar en julklapp, rätt som de är rinner det något vid min läpp, så klart det är näsblod, inte tar de slut heller, huvvaa!

Inge internet

Har inte haft internet sen igårkväll, eller har inte varit in i morse men iallafall.
Igår blev de mys med massa onyttigheter och ännu en sugig film. Men jag överlevde iallafall.


Idag klev v upp JÄTTE TIDIGT utan anledning nästan, men klockan sju var vi uppe och till åtta var vi klara för att åka till Borlänge, på Borlängebussen så inser vi att Kupolen öppnar inte förren klockan 10... De var ca 30 minuter att åka dit, idioter vi är. Men vi kom till Kupolen vid nio, slappa på Donken ett tag, sen gick vi in på Ica där vi träffade en söt gubbe. Vet inte om d var nå fel på honom eller om han bara var så? Men iallafall så gick v ut från ica och satte oss ner ett tag för att vänta på att klockan skulle gå fortare. Sen kommer den dära gubben och sätter sig bredvid oss och börja snacka en massa. Man behövde inte säga ngt för han hade så mycket att berätta. Han berättade dels att hans barn hade försvunnit, men ingen visste vart de var, men han trodde att de befann sig i Brasilien tror ja han sa? Sen att han aldrig brukade be, men när hans fru syster dog förra veckan så bad han dagen innan begravningen att denna systers man skulle följa med henne upp till himlen, just den bönen lyssnade "Gud" på tydligen och vips så dog han dagen efter han bad. Samma sak så bad han om att nått inom industrisak i Kina skulle sluta släppa ut massa gifter, å vips så slutad de för någon dag sedan. Sen sa han att när han var ungdom så var de så lugnt och frifullt jämfört med nu, nu skaffade man piercingar och allt sånt som var farligt. Sen sa han att han var pigg för sin ålder för han fylde 100 år på julafton, vet inte vad man ska tro om de, men okej, jag tror honom, hmm eller? Sen kommenterade han mn näsa och sa att jag hade en typisk Norrköpingsnäsa, för att den var spetsig, för alla i Norrköping hade tydligen spetsiga näsor? Hmm Men de var lite kul att han berättade om så mkt men vet inte om jag kan tro på hälften av de han sa...
Gjorde ETT bra köp idag, köpte 3 hårprodukter som samanlagt skulle gå på ca 400 spänn, men fick de för ynka 49 kr! WOOHOO!!

Nej nu ska jg sluta snacka och göra klart en julklapp.

Kyld banan

Gu så gott de var!
Har haft min banan i kylen sen jag kom hit, alltså sen i måndags. Har tagit fram den varje dag för jag ska äta upp den, men jag har sparat den, eftersom den som spar han har. Men idag var jag så illa tvungen att käka upp den för den har blivit lite brun. Kall banan nästan frysen, gottaaans!


(vet, ett jätte intressant inlägg...)

Varför inte förbereda en julklapp ?

Kom på precis att jag kan ju förbereda en julklapp nu när jag inte har något att göra, perfaaa! 
Kan fortfarande inte säga till vem eller vad det är för jag vet att personerna läser min blogg, synd va?!?!?

Rastlös

En rastlös tjej hitta disk i diskhon så nu har jag varit duktig och diskat, vad händer nu? 
Synd att inte dammsugaren fungera annars hade jag tagit en dans med han. 
Kanske ska skriva en önskelista? Eller en köpalista? Eller en göralista? 

Första dagen i falun och jag är redan rastlös, det är illa. Men kanske en liten promenad väntas i morgon? Eller nej de törs jag inte om jag nu går vilse, får vänta på att min fru kommer hem helt enkelt! 

Snart åker jag till Stockholm också! Inte nästa vecka utan veckan efter de, sköööönt!

Det är nått speciellt med vita strumpor mot en svart matta


Nördiga strumor jag har, men det är fortfarande nått speciellt med vita strumpor mot en svart matta. 
Fortfarande brun sen turkiet! StolT!!!

God morgon världen!

Har sovit så fruktsansvärt bra inatt, märkde inte ens när Bina gick upp i morse, eller jo jag kika upp en gång och då var hon borta. Sen var de troligtvis Eve som gick vid tio som läste dörren lite för högt så lilla jag vakna, men de gör inget för mig. Sitter nu nyvaken i bäddsoffan, vill sova mer! Men nej jag ska slänga mig in i duschen och sedan blir de frukost!

Gårdagen var väldigt mys, färgade Binas hår, sen så slösade vi bort 1½ timme av våra liv genom att se en urdålig film, visst handlingen var ju typ bra, men den var dåligt gjord och nej usch nej. Sen bestod kvällen av snack, allt från golv till tak gick vi igenom, riktigt trevligt! 

Ikväll vet jag inte vad som väntas, men de visar sig!

Ha de bra!

Klockan är 18.30

och jag gäspar som en tok, blir mobbad av Bina. 
Jag borde sova. 
Vi sitter med en varsin dator och nördar, snart lägger jag ner huvudet på tangentbordet och sover, skulle uppskattas!

Blond-brunett

Har kommit till den svåra frågan igen, blond eller brunett. 
Kan aldrig bestämma mig, när jag är brunett vill jag vara blond, när jag är blond vill jag vara brunett.
Hmm, vill inte bli riktigt blond, men kanske guld-blond typ så här:

Fast jag vet inte.. 
Är brydd över att jag fortfarande har så tjockt och fluffigt hår, eftersom jag färgar de så ofta. Slits ju så fruktansvärt mycket. Men till jul kanske de blir en ny hårfärg.

Har hamnat i Falun

På nå konstigt vänster så har jag nu anlänt till Falun.
Tog ju bara nå antal timmar att komma hit, men nu är jag häääär! Lycklig! 
Tröttare tjej har intagit soffan med ett leende, Bina har stängt av ljudet på tvn, orkar inte resa mig upp för att leta vart dosan är. HOn ska få spö sen för den jobbiga insidensen som jag måste göra för att resa mig upp och leta dosa och sätta igång ljudet..

Falun

Tidsinställt

FALUN!  
Nu har jag kommit till mitt mål och här tänker jag stanna ett tag framöver.
Nu någon gång skall jag ha ramlat in i Binas lägenhet på Söder, nej i Falun menar jag. 

Intar bäddsoffan och gör mig själv som hemma! 



Mora

Tidsinställt

Har landat i Mora nu och inväntar nu min Fru som skall komma med en buss från kära Torgås, prick 12.42 skall hon vara i Mora annars skjuter jag henne! Så de så. 
Jag hoppas på att det är snö på vägarna, för nu måste de komma snö innan vi går in i december! 
Kom på nu att jag kommer fira 1 advent med Bina, myyysigt! 


Sveg

Tidsinställt

Befinner mig just nu i Sveg, tre timmars bussresa har avklarats, två kvar till Mora! 
Som alla andra resor så tar jag alltid en fika i Sveg, bara för traditionens skull, även fast jag är sugen på något innan så väntar jag ALLTID till Sveg, tvångstanke. Men traditioner är svårt att släppa. 
Med musiken i mina öron fortsätter jag min resa neråt i landet!

Bina i Sveg för några år sedan tror ja? hah

Julsånger!

Anledningen till att  jag somnade så sent igår var för att jag kom på precis innan jag somna att jag vill somna in till julsånger, lättare sagt än gjort. Datorskärmen lös som bara den, skrev fel på tangenterna, hittade inte låtarna som jag ville ha, var tvungen att leta upp på internet vad en sång hette bara för jag inte hittade den på Spotify direkt. Men till slut så hade jag en liten lista klar, men sen kunde jag inte somna eftersom jag var tvungen att lyssna på alla låtar först innan jag slöt ögonen...

Morgonpigg var de ja!

Med ungefär 4 timmars sömn inatt är jag uppe igen! Har fått i mig frukost och insåg precis att klockan är bara halv sex.. Ska åka om 45 minuter, va fan gör jag uppe nu!?
Mamma hade de iallafall kul i morse. Kvart i fem skikcar hon sms.
"När skulle du upp"  eftersom jag inte var vaken då så svarade jag inte sen skickade hon ett till "vaken?" Sen vaknade jag till och svarade "om 16 minuter" (var nog inte i full medvetande när jag skrev den, liksom mer vanligt att man skriver 15 minuter?) Sen skcikade hon "Duscha?" och jag svarade. Sen skickade hon ett till "jag går och duschar nu, ska du dit först? då får du gå nu!" Nu under de här 16 (?) minutrarna som jag skulle sova innan jag skulle upp var nu bortblåsta för att smsa med mamma i rummet bredvid. Den tekniska familjen! 

Nu skall jag packa de sista sen far jag mot FAlun!

Packar

Har packat klart tror ja, eller nej de har jag inte, har mycket saker kvar. Har försökt minimera så mycket som de går. Man har ju ALLTID för mycket saker med sig. Men denna gång har jag tänkt efter innan jag stoppade ner sakerna i väskan, dock är de ju hårprodukter och sånt som väger.. Datorn skall jag också ta med, nörd som jag är, men Binas dator är CP så den orkar jag inte med... Tänkte säga "bra att jag tar med mig min dator för då kan jag göra massa skolarbeten också" HUR FAN TÄNKER JAG?! haha,, hmm nej inga skolarbeten har jag. Ska upp 5 i morgon, bäst att sova! 

VIKTIGT (kom-ihåg-lapp till mig själv)
! glöm ej:
mobilladdare 
Hårfön
solglasögon


Godnatt

Helt kört

Efter 8 timmars arbete och 1 timmes körning är jag hemma och är helt slut, nickade till nå gånger när ja skulle hämta mamma i Änge å sen skulle fara tillbaka till Ytterån. Usch hemskt de dära. 

Om 10 timmar sitter jag på bussen till min fru! Som jag har läääängtat! 
Har inte packat än, PANIK!
Har ingen lust att packa, jag vill sova. 
Sista kvällen jag kommer sova i min underbara säng, istället ska jag sova i en underbar bäddsoffa istället, älska!

Hundfan

Gårdagskvällen var inge rolig, var som sagt hundvakt, fyfan säger jag. Andades genom ett sugrör kändes de som, snora och nös som bara den, ögonen svullnade lite och kliades vilket ledde till att de blev röda. Tror jag måste kolla om jag är allergisk....

Trötten tjej

Trött tjej har jobbat 8 timmar idag. Fruktansvärt lugn dag, men man blir så rastlös så man blir trött. USch, ikväll blir de lugnt med nå film och massa godis, och nå avslagen cola, mys! 
Är hundvakt åt en hund jag inte tål, plus två diviga katter också på de, hur kommer denna kväll sluta?

Lycka!

Kikade nyss igenom mina framkallade bilder, de är STOR skillnad på att kika på bilder på en datorskärm och när man har bilderna i handen. De var grymt länge sen jag framkallade nå kort, eller har väl inte gjort de någon gång utan de var mamma som alltid gjorde de när jag var mindre. MEn iallafall så har jag 100 nya underbara bilder i fotoforamt, blir stor skillnad på kvaliteten också, älskart! Ska framkalla mer kort!

nöjd tjej

Mina bilder har kommit!

Såg nu i morse att mina bilder har kommit! Dock hinner jag inte kika igenom bilderna nu innan jag sticker, eller jo jag skulle säkert ha hunnit om jag inte skrev detta inlägg, men iallafall. Men nu ska jag springa ut med hunden innan jag sticker på jobbet, 8 timmarspass blir de idag, seeegt!

De blev sent

Igår när jag kom hem så hade jag satt ut en tid då jag senast måste somna för att jag måste få lite sömn iallafall, blev de av? nej. Klockan ett var nog en rimlig tid för då skulle jag hinna sova 8 timmar, perfekt! klockan gick jag den hann bli två innan jag somna, sen är det så klart någon som ringer och väcker en. Sen blev jag ju pigg, så strax innan halv tre lyckades jag somna, vakna av ett sms vid halv tre och sen somnade jag direkt om, usch, sent. Sen får man ett annat sms vid sju, DAAAAH! Ska stänga av mobilen härdan efter på nätterna när jag vill sova. 

Men nu ska jag skynda mig att göra mig klar för jag måste ut med hunden innan jag åker på jobb.

Avslutar kvällen med en bild


Spökprästgården-09

Hur dumma kan kunderna bli egentligen!?

Jobbade som sagt ikväll, sista halv timmen hade vi kanske max två kunder, så vi kunde redan göra i ordning allt inför kvällen ganska tidigt, så 10 minuter kvar av kvällen så skulle vi bara ta kassorna sen var vi klara för stängning, 2 minuter i nio, (vi stänger nio) kommer det en stor kärring och hennes otroligt söta barn (att en sån stor ful tant kan få en sån fin unge, obegripligt)  in i butiken och frågar om de hinner handla lite innan vi ska stänga, vi hade redan släckt alla lampor för att visa att vi ska stänga strax. Men vi var artiga och sa att de gick bra. Sen tar surtanten en vagn (?!), första tanken var att hon behövde stödja sig men sen kom den andra tanken att hon skulle ha många saker.. Hon ursäktade sig och sa att hon skulle vara snabb, och hade ungen som en slav, "hämta de och de och de och de" ungen kanske var 10 år. Sen kom det en till ursäkt från henne "vi håller på att flytta och vi glömde all mat hemma" men som jag vet så bor du i närheten?! De är väl bara att åka hem och hämta? Men iallafall så gick klockan mer och mer och jag var jätte stressad eftersom jag skulle vara i stan innan tio. Hon var så otroligt seg, tror de tog henne 10 minuter att gå genom varje vara. Halva vagnen fyld och klockan är nu tio över. Hon skulle skynda sig eller var de det hon sa när hon kom in? Hmm.  Hon börja fråga vart alla varor var och börja använad oss som slavar, tycke synd om ungen som sprang som en galning runt i butiken, att hon visste vad allt var också och vart alla varor låg. Kvart över nio, stod hon vid kassan vid sin vagn och hon kom på mer och mer vad de skulle ha. Hon kom på att de hade en katt också, så då var de bara att springa iväg och hämta kattmat och kattsand också, stackars unge. Sen eftersom klockan ticka allt mer så erbjöd jag mig att jag kunde börja slå in varorna, ja de tackade hon ju inte nej till eftersom hon tänkte på oss. Ehm ehh va? Tänka på oss? Hur kunde du tänka på oss då? Men började slå in varor när jag kom till 800 kr så börjar hon skälla ut oss att det är dyrt, men det är väl inte vårt fel? Då hon sa att hon inte kunde handla nå mer eftersom de handlade om så mycket pengar, det kan jag förstå, 800 spänn för bara mat liksom. Men sen var hon tvungen att ha nudelpaketet och kattsanden och allt annat dock blev de nå varor som inte fick följa med som vi fick stoppa undan sen. Klockan blev tjugo över. yes tänkte jag, men just ja täntke hon. Hon skulle ta ut pengar också. hon var tvungen att fråga barnet hur mycket hon skulle ta ut. Som om man inte kan de själv? Efter att hon tog ut pengar så ursäktade hon sig igen att hon tänkte på oss då hon stressade sig igenom butiken och bara slängde ner sakerna, under 25 mnuter stressar man inte. MEN sen skulle hon ju ha ett telefonkort också, tog ju ett jäkla bra tag innan hon visste om hon skulle betala med kort eller kontant. När de var klart så ursäktade hon sig igen att hon var så vimsig för hon var så stressad. MEN FÖRIHELVETE TANT! Ta ditt pick och pack och lämna stället så vi får stänga någon gång! Men nej då skulle hon stoppa ner sina påsar i vagnen och då frågar hon om hon kunde ta med sig vagnen ut för de var ju så mycket att bära, visst säger vi, sen såg vi inte den vagnen nå mera, eller jo hon lämnade den utanför husknuten och stack. 25 över nio fick vi stänga. De tog en halvtimme för henne att handla "lite snabbt". Vi antog ju att hon skulle handla nå frukostsaker, visst de tar max fem minuter sen är man klar, men inte fan åker man till en butik som skall stänga vilken sekund som helst för att storhandla heller! De måste man ju fatta själv? Eller? Två extremt irriterade butiksbiträden stänger butiken med en fruktansvärt ofattbar min på läpparna. I efterhand kan man ju bara skratta åt saken, men snacka om att man blir irreterade på sånna männsikor som inte fattar vad skynda är eller att en butik skall snart stänga. Men men sånt är livet.. Aldrig mer ska jag säga ja till någon som frågar om de kan handla lite snabb när de håller i en kundvagn!

Det är väldigt illa om man ställer sig i krogenkön då de inte ens har öppnat än

Som sagt så är rubriken sann. Jag stressade mig in till stan för att i hopp komma in till krogen innan tio, slipper betala då förhoppningsvis, eftersom jag frida och joel skulle vara nyktra så kändes de som de inte var någon mening att betala inträde när vi inte ens skulle vara där nå länge. Men de sket sig ju som vanligt, kommer tll entrén sen säger vakten att det är 21?! Jaha okej? Men i en annan dörr så var de 18, men när vi kommer dit så har de inte ens öppnat, eller jo dörren var öppen, men de hade inte fixat klart ännu inför kvällen, så vi fick inte komma in. Så då gick vi på News istället, sen vidare mot Frösön en sväng, när de skulle på krogen så blev de hemfärd för mig. Skönt att få lite sömn i natt också. Kul att träffa flickorna mina lite.

Olearys!

Har hunnit med de mesta jag skulle göra, nu tänkte jag chilla den sista 30 minutrarna innan jag ska fli mig iväg på jobbet. 
Visste inte att man kunde misslyckas att koka ris, men jag lyckades att misslyckades med de, eller jag glömde att vrida ner värmen, sen luktade de bränt, sen visde de sig att hälften av riset som fanns i kastrullen var bränt och att allt vatten var på spisen, men andra gången gilt och jag lyckades då jag inte släpte blicken från kastrullen en enda gång. Jag suger på att göra mat. 

Ikväll tänkte jag hälsa på min vän Olearys, drar dit med Frida och Annika tror jag de blev, men först några timmars jobb!

Ingen vinst

Blev ingen vinst igår, men hade 1 kvar på 2 miljoner, snacka om att man var nervös då, usch. Vet inte hur många ställen mamma hade ett kvar på, nej nu ska jag sluta spel, skitspel. 

Inatt drömde jag att jag var med i nå skidorienteringstävling, det kanske menas att jag saknar orienteringen? Vi var 5-6 st som tävla, jag låg bland de första hela loppet ut, då jag och en till kom till slut spörten kom vi gemensamt fram till att vi skulle åka över mållinjen tillsamman så slapp vi fajtas mot varandra, vilket jag tyckte var bra eftersom v båda hade kämpat så bra! Men när vi åker över mållinjen tillsammans så blev jag ändå tvåa?! Skit domare! 
Tror dock att jag ska ta fram mina sprillans nya längdskidor tills snön kommer, kanske var menat de eftersom jag drömde om de? Hmm, nej denna vinter ska jag bannimej ut i spåren! Tycker det är skittråkigt, men lite musik i öronen eller sällskap så skall det nog gå, hoppas jag. 

Börjar jobbet om 4 timmar, skall hinna med mycket saker innan dess, hur ska jag hinna?!

.

De är lätt att vara efterklok då man mister fina chanser i sitt liv

,

Nothing is impossible, the word itself says i'm possible

De är inte mig det är fel på det är hunden

Ska vara hundvakt från och med idag tills på söndag, ska säga det direkt tur jag jobbar hela helgen.
Från ca fem har jag varit hemma och hunden har varit vid mig konstant. Och från nå timmar sen så har mina ögon börjar klia, men eftersom jag har smink på sig så undviker jag att klia, men då blir ögonen röd istället. Tvättar bort sminket vilket gjorde susen, eller? Tryck över bröstet, andas genom ett sugrör, nyser som en tok och ögonen är svullna. Hundens fel totalt!

Bingolotto!

Eftersom jag vann 100 spänn i söndags så köpte jag två nya tills 20års jubileumet ikväll, hoppas på högre vinst denna kväll!

Finfin dag

TE-besök hos finfina Annika idag, mysfika och mycket snackandes, tack för stunden! Var tänkt att jag skulle ta nå kort på hennes mage, men de får vi ta nå annan gång.

Lyckan kommer då man är på promenad med hunden då han sätter sig mitt på en annans gård och skiter lösbajs, tar fram bajspåsen i panik och lyckas göra ett stort hål med nageln i den, snabbt inser jag att det var den enda påsen jag hade med mig. då var det bara att hålla minen, undvika hålet och se glad ut..
Att de alltid ska hända en! Hatar de!

Nyaaaa högtalare till bilen!

Nu är det äntligen fixat! Nya högtalare är på plats! Ni kan få se sen, har inte tagit kort på de nya än, ljudet är som en dröm, nästan då, men det är sjukt stor skillnad! Sjukt nöjd tjej! Tack pappa! 

Lunchen idag består av flngor och mjölk, medan mamma tydligen var på Wärdshuset, fusk. 
Men nu blir det ett fint besök hos min goa Annika!

Att bli väckt på morgonen är nog de värsta jag vet..

Pappa ringde vid nio och väckte mig, kul! Älskar honom för de!
Skall strax bege mig till Vaplans snickeri så skall papi fixa de bakre högtalarna, niice! 
Sen skall jag till Annika och mysa lite hih.

Vill bara försvinna ett tag..

Till veckan kommer jag försvinna ner till älskade Bina på obestämd tid. 
Behöver verkligen få komma bort lite, dock kommer jag sakna mina vackra vänner..

Just a thought

People said: "You don't know what you've got until it's gone"
Truth is, I knew what I had, I just never thought i would loose it..

Är det okej att längta till sommaren?

ytterån 2009


Min katt är inte normal för 5 öre


Tussan har börjat med konstiga saker, stackare.. 
De spelar ingen roll vart hon har gömt sig eller vart hon sover, men så fort man är på väg till köket, eller till toaletten så springer hon med rallyfart till kylskåpet eller till matskålen. När man har ett steg kvar till köket så kommer hon i innerkurvan och kutar förbi en, man kommer aldrig först in i köket när Tussan är med, jo kanske om man springer, men om man går så kommer en hårtuss susande förbi i väldigt hög fart så hon brukar tappa greppet om baktassarna och ramla omkull... DE händer inte någongång ibland utan de är ALLTID. Men de roliga är ju att varje gång man går in i köket så springer hon först till kylspåket sen till matskålen, som om någon fyllt på mat åt henne, om de är påfyllt så sätter hon sig ner och äter upp ALLT som finns i skålen, och om det inte är påfyllt så måste hon äta iallafall då blir det ju hårdmatsskålen som hon käkar ur. Snacka om att hon har blivit tjock de senaste veckorna, bantning på G! 
Eller om man är i köket sen ligger Tussan i nå annat rum så, så fort hon hör att man öppnar kylskåpet så kommer hon i 140 för hon tror att det är mat på gång. 
Köpte en kattleksak för någon dag sen, men hunden åt upp den idag, inuti den fanns det en kattmyntepåse, såg ut som en snusportionspåse, men de var kattmynta i den, Kajsa blev helt tokig i den, naffsa och bet i den och rulla sig på golvet, men när Tussan lukta på den så var de inge mer med de, sniffa på den sen gick hon sin väg, är hon en katt, eller va fan är hon?!

Ibland måste man bjuda på sig själv


Hittade dessa snygga Shrek-öron där allt skrot var där garderoben nu står. 
Helt seriös är jag också på bilden...

Nyskrubbad!

Tog en efterlängtad dusch, hitta nå burk på hyllan i duschen som jag inte har sett på länge och de visade sig att de var en skrubb-kräm. Den stank, men har hört att ju mer duschkrämer stinker ju bättre är den, och de stämmer nog, mitt ansikte känns som en barnrumpa nu, skrubbade heeeela kroppen, sen använde jag en peelinghandske som jag köpte i Turkiet som jag använde också, shiit vad huden är len. Gnuggade kinden mot axeln i duschen den gled som om jag hade olja mellan, sååå len blev man. Nu skall de bara smörjas in med brun utan sool och lotion, smoooth!

Instruktioner på en garderob


Öppna kartongen 

Sprid ut ALLA delar på golvet

Tussan visar vilka delar man ska använda

SÅÅÅ där! Garderoben är klar, men Kajsa visar vilken del som fattas... 

Då så, se där alla bitar på plats! Skitsnyggt! Måste bara byta ut alla skruvar, men de gör ja nå annan gång..

Har jag sagt att jag hatar att vänta?

Glömde totalt bort att äta fruksot i morse, eller ja. Ni får höra senare. Dagen blev inte som tänkt och sagt. Tänkte ta de lugnt idag, med ompyssling av mig själv, men icke! Efter 1 timmes promenad med hunden så ringer Frida, glädjeskaparen, då var de bara att byta om och se till så man såg någorlunda bra ut för nu skulle vi till tatueringstudion och fixa min tatuering, trodde jag, men nej, blev bara ett snabbt besök och fick med mig en liten papperslapp hem, med en mailadress, ska maila killen som skall fixa tatueringen för att boka tid osv. Besviken Sandra.. Men tur jag hade min glädjeskapare med mig, annars hade en och en annan ruta krossats. Men eftersom jag hade parkering i några timmar till så tog vi en vända på stan, handlade lite saker bara, visar seeen vilket annorlunda te jag hitta! Mitt i allt kommer jag på att jag har glömt käka nått, som tur var så tog jag en liten banan, han såg så ensam ut i fruktskålen, så jag var bara tvungen att ta den, men de var nog tur de, för hann inte fixa nått innan jag for till stan, elelr ajg hitta en smoothi i skafferiet som jag haffa i mig under bilfärden in, men sen har jag inte ätit nå mer?! Smart är man ibland så jag kom på de att jag köper en macka på Coop så har jag något att äta på vägen hem, som sagt så gjorde jag de, slängde ner mackan i en påse som jag hade, slänge in påsen i bilen sen for Frida och jag en sväng på stan för att dryga tiden lite. Slängde ut frida, eller nej de gjorde jag inte, jag släppte av Frida på hennes jobb då jag äntligen kunde njuta av min smörgås, min ljuvliga efterlängtade frukost, men nej,. När jag tar upp smörgåsen ur påsen så är den alldeles kladdig av curry-röran som fanns i, all röra var nu i förpackningen och inte i smörgåsen,. Då fick jag ingen frukost då heller då jag inte hade varken bestick eller servetter. Knaprar på lite godis så länge då tills jag kommer hem. När jag väl är hemma så fanns de färdigjord fläskfilé, vem tackar nej till de? Inte Sandra iallafall. Men då var de ju bara att slänga in mina krokoetter i ungnen sen var maten klaaaaaaar! Men de var ju ett problem. Kroketterna var frysta och ingen ugn var på, då tog de ytterligare 25 mnuter innan maten var klar. Hatar att vänta, speciellet då man minst är värd de. Nu är Sandra nöjd då hon gått ut med hunden en till snabbis och magen är mätt som en kamel, eller nått. Ska strax till Ytterån och lämna tillbaka hunden och köpa två nya Bingolotter till i morgon! Yiiiii! 
Sen ska jag fortsätta med garderobhelvetet...

Trööött

Vill ligga kvar i sängen ett litet tag kvar, men jag måste upp för det ligger en hund utanför min sovrumsdörr och väntar på att få komma ut, men då är frågan, ska man slänga sig i duschen först eller ska man gå ut och gå först, ska man äta något innan man går ut eller ska man vänta med de? Hmm ska bli en lite längre promenad hade jag tänkt. Skönt att komma hem och inta duschen efter en promenad, så blir de nog.

Har ingen bra rubrik


Denna person har ja snackat med sen -07 tror jag konstant i ca 2 år, sen nu under de senaste 2 åren har vi knappt pratat alls, sen fick jag detta. Vad ska man tänka, vad ska man tro. Lite panikslagen

Garderoghelvetet är på plats.. trodde jag ja.

Garderoben står på sin plats, men insåg sen att jag eller att MAMMA började skruva in fel skruvar, och jag löd hennes anvisning, som jag nu inte skulle ha gjort. Så då var de bara att börja skruva om igen då. Dock så sket jag i allt nu, har inge tålamod för nått sånt när klockan har blivit så mkt. Har halva golvet med massa skitsaker och halva sängen också, tur man har dubbelsäng så man slipper fajtas med alla saker inatt.

Ångest?

Gjorde i ordning två ost-smörgåsar och ett glas julmust i belöning efter både montering av en garderob och städning. Satte igång TVn och där visade de Extreme makeover weightloss, snacka om att man får ångest att man gjorde de där smörgåsarna. Han gick ner 45 kilo på tre månader?! Hur fan lyckas man med de? Då kände man att de där smörgåsarna skulle ha blivit ogjorda..

De går åt helvete

Nu är allt ut plockat ur min "walk-in-closet" eller mitt så kallade extra rum i mitt rum, eller mitt så kallade skynkes-rum, kärt barn har många namn. men iallfall så är det tomt där nu, så jag täntke flytta garderoben på egen hand eftersom mamma är på jobb och det tar nå timmar innan hon kommer hem så tänkte vara lite snabb och flytta allt innan hon kommer, trodde jag ja, när jag skulle flytta garderoben så går hela skiten sönder, eller inte hela, men en vägg åker i sär och jag kan inte flytta den nå mer, så de var bara att lägga ner den igen och banka ihop den för typ tredje gången. Får nog vänta de där timmarna tills mamma kommer hem iallafall.. 
Bilder kommer sen!

Snickare mitt framtida jobb?

Knappast möbelmontör. Eller? 
Köpte ju som sagt en garderob på Jysk idag, exakt likadan som vi har inne i badrummet. Har underhållit mig själv hela dagen genom att försöka montera ihop den på egen hand. De gick väldigt bra från början då man ska sortera alla bitar och sätta bokstäver på de så man har nå hum om vilka bitar som är vilka. Sen var de bara att börja skruva i skruvar för framtida hopp om att de är rätt skruvar och delar, pluggen är på plats, sen var de ju problemet att veta vilka bitar som ska vart, jag chansa och tog nå bitar som var rätt men sen kom mamma med in i bilden och fick läsa instruktionspapperen för de hade jag helt glömt bort och de resulterade ju att när de ramen av hela alltet är klart så märker jag att jag har en bit liggandes på golvet som jag inte alla vet vart den ska vara eller nått. Alla bitar var ju på plats redan?! Men tydligen inte. Den biten förklarar en hel del varför ramen var så vinglig. Biten som bara låg på golvet och såg så söt ut skulle vara med i själva ramen så att den blir stadig, då var de bara att lägga garderoben ner igen för att montera ISÄR några bitar så jag kunde pilla fast den saknade pusselbiten, vilket tjorv, men jag gnäller inte så länge den är hel, vilket den inte är, har gjort sönder den med spikar som inte spikades rakt... Bra tjej! men de roliga är inte över än, nu ska jag ta bort alla saker så jag kan ställa dit garderoben OCH sen plocka tillbaka alla saker, tror jag har de jag gör ikväll.. 

Nu skall jag diska undan sen middagen sen återgå till roligheterna!

Chai-latte!

Lycka! Har TYP skapat min egen chai-latte! Men hjälp av min älskade vän mjölk-skummare och chai-te och lite eller lite väl mycket socker och kanel, mums!

Död mobil

Vaknade vid 7 helt spontant, leta fram mobilen för jag skulle kika vad klockan var, mobilen var avstängd(?) vilket kanske var lika bra då man slapp känna sig populär, haha nej men man fick sova ifred iallafall. satte igång den igen vid sju och då ploppade det upp både sms och wordfued. Var tvungen att svara på smsen i sömnen typ, sen dog jag ett tag till och vakna av ett sms halv to. skönt. 
For till stan (igen) med mamma för att köpa en till garderob till mitt rum, nu ska vi se på skillnad! kommer bli bra hoppas jag! Framgång till min walkin closet som är på G! kommer KANSKE visa resultatet får se hur bra de blir. Så de tänkte jag sysslesätta mig idag med, sköj!

Impossible situations can become possible miracles

Kvällen hos syster

Eftersom mamma skulle tydligen jobba ikväll så passade jag på att spendera kvällen hos syster, för vill inte vara hemma själv. Skjutsa mamma till Nälden till 4 sen for jag raka vägen till syster i Ytterån, tog en timme innan jag fick igång datorfan för den lagga bara, men sen var de fix med en julklapp, hann dock inte klart, me inte så mycket kvar. Säger inte vad det är eller till vem, för då blir de inge kul för den som skall få den. Blev även en liten vända till Nälden (igen) för att Angelicka skulle handla, tror de är andra gången jag går in på Ica i Nälden detta år, det är ganska illa de. Men iallafall så blev det en liten promenad med Scott i mörkret, blev påtvingad en minimal reflexväst också, illa att vara den minsta i familjen, måste lyssna på allt å alla och har inget de jag säger har någon mening. haha. 

Köpte en Chai-Te på Indiska idag, luktar precis som Chali-latte men de smakade inte alls likadant, besviken, dock var de inge fel på teet, de var ju gott, men ska bannimeg få till smaken som chai-latte också!

Min "nya" daaator!

BEFORE: tråkig, sliten, välanvänd


AFTER: Samma dator med ett annat utseende! Snyygt, rent och välvårdat! Dock rådade jag göra sönder plastfilmen när jag skulle lägga på den.. Dock syns det inte på kort, men de blev ett liten repa..

Staden

Blev en snabbis till staden med mamma och syster, blev inte så mycket handlande då jag spar pengarna då jag skall åka till Stockholm om nå veckor.
hah gick in på Make Up Store och spruta på mig en parfym som luktar så underbart gott, sen gick vi vidare på stan, hamna bakom en familj med en familj, gick precis bakom de eftersom jag hade tänkt gå förbi, men de gick inte, sen så säger ungen som är typ 3-4 år, "vad det luktar gott här" mamman säger "va" ungen: "jag sa att det luktade gott här" mamman: "det är säkert någon partfym som luktar gott" sen så går man precis bakom och skäms lite för att de var troligtvis jag som luktade så mycket, men då fick jag iallafall klart för mig att den partfymen luktade gott, i allafall vad en 3åring tyckte hah.

Det här glömmer vi oftast!


Hitta en annons i Aftonbladet för ett tag sen. Lite rolig var den att läsa :)

Vem bestämmer om vad man ska drömma om?

Usch vilken hemsk dröm jag drömde, usch vakna i panik. 
Vem bestämmer drömmarna egentligen? 
Östersund blev en terrorstad. Alla östersundsbor blev anfallna av terrorister. Vi fösökte smita ut ur staden när ingen märkte, hoppade på en gul buss (som om den är osedd....) Hela bussen var fyld, många ansikten som jag inte ens kände, dock såg jag min tremänning (från dalarna?) som jag inte träffat på nå år, och jag blev så glad även fast de var så hemskt, jag börja gråta av glädje. Han också för den delen, eller jag såg hur hans ögon var rödsprängda. Strax därefter var jag tvungen att gå tillbaka till min plats, så fort vi såg nå fordon utanför så hukade vi ner oss så att ingen skulle se oss, men de såg oss tydligen och börja skjuta, ett skott avlossades, strax därefter känner jag hur jag börjar hosta, hostar blod, jag hade ansiktet mot ett säte, sätet var alldeles blodig, jag frågar de andra vad som har hänt, de ser bara blod och får panik, blodet hade tydligen sprutat över de lite fläckvis. Frågar några andra om de ser om jag har blivit träffad och vart, då kommer de fram en tjej, ingen aning vem de är, som säger att jag blivit skjuten i mungipan (?) och de kände jag efteråt. De hade sett oss, de sprang in i vår buss med pistoler, riktade de mot våra huvuden. De ville ha våra pass i utbyte, (varför har man passet på sig när man är i Östersund, förutom de som använder passet som ID, men iallafall?) de tog våra pass och vi var tvungen att gå av bussen, de personer som jag kände som var på bussen hade gått ut innan mig, i ren pank stötte jag på någon som jag inte alls kände, men de var bättre de än att gå själv. Jag hörde mina kompisars röster jag sprang i panik till de. Vi sprang i panik till ett ställe där de var marknad i hopp om att vi skulle gömma oss där, vi hitta massa klädställningar som var samlad på ett ställe, de var så pass nära varandra så man kunde ligga mellan de utan att synas, vi låg säkert 10 stycken vid klädställningarna, men de visade sig inte var någon mening att gömma sig när vi skulle gå genom nå gränd för de var passkontroll, passkontroll av nå pass som vi inte hade, men de visade sig att de var samma personer som stod där som tog våra pass innan. Vi bara gick igenom utan att få tillbaka våra pass, alla andra fick med sig sina pass också. Vi kom till nå ställe där de fanns mat där alla börja käka för de var så hungriga, dock var de vattnig soppa, men bättre de än inget, men sen börjar v fundera vart våra pass var för vi var tvungna att ha de. vi givk tillbaka till passkontrollen och börja leta där alla pass låg, men de fanns ingenstans, vi fick hjälp av några med letande, men nej.. Sen minns jag inge mer, jag vakna i ren panik och kände på min mingpa om den var hel eller inte, men den var hel, lycka!

Fullspäckad dag!

Somnad som sagt halv 4 i natt/morse, satte klockan på 9 för att jag skulle vara hos syster vid 10. Låg och drog mig lite för länge så landade i Ytterån strax efter tio. Tio trodde jag att vi skulle åka till Mörsil där vi skulle få njuta av lite fars-dags fika, men vi kom inte iväg förrän vid kvart i elva, vilket resulterar att jag kunde legat kvar i sängen ca 20-25 minuter till. Kom iallafall till Mörsil efter en lååååång bilkörning, många bilar och ishalka, 70km/h på en 90väg, seeegt! Men väl framme fick vi väldigt gott fika, Taack! Efter nå timmar socialande med de så blev de hemfärd, sen direkt till stan med mamma för att kylskåpet såg lite fattigt ut, nu ser de mer än fyllt ut. Gött! Min mage hungrade ihjäl när vi kom hem, men ingen mat inte, då vi skulle åka till Rödön till graven och tända ljus ♥. Men sen var de raka vägen hem för middag, galet gott! Och nu sitter jag här med en 100-lapp rikare i min onepeice och mina ögon håller på att falla ihop, kanske inte så konstigt de när jag inte sov så mycket inatt.
Sängen väntar strax!

Julklaaapp!



Idag "klädde" jag in den första julklappen för iår, lite tidig kanske, men kunde inte hålla mig, såå sjukt att det inte är så länge kvar till jul! Vad jag längtar!

JAG VANN!


100 spänn var ju inte dåligt för någon som aldig vinner!

Blir man aldrig för gammal?

Ser ni vad de är för något som jag var tvungen att inhandla idag?




TAADAAA!

Söndag = Bingolotto!

Känner mig som en tant som köpte Bingolotto idag på macken när jag hade vägarna förbi. Sitter nu i min Onepiece och spelar Bingolotto med min kära mamma. Hade ETT kvar på 50 000... Irriterad man blir! Mamma har även dukat upp hela vardagsrums bordet med glögg, pepparkakor, fryst kesela, saffrans-skorpor, julmust och godis, kommer bli tjock om jag fortsätter så här. Har spelat 2 av 3 bingo och har inte vunnit nått..

Gårdagskvällen i bilder








Vem erkänner att hon titta på The Sipmson igår?!

Färgning av håååår!

Så klart världens bästa pappa har en egen dag!


En av få bilder som finns på oss, men jag älskar honom för de!
Ha den bästa farsdagen pappa! ♥

Gårdagkvällen i text

Gårdagen med flickorna var myysig! Åkte in till stan och handlade det jag var ute efter, men de var en tröja på Lindex som jag länge har kikat på, mamma och syrran har tyvärr en likadan. Men jag tyckte de var för mycket pengar för en tröja för 300-350 spänn, en tröj-stil som jag inte alls brukar ha, men jag blev kär i den. Dessutom så hade mamma och syrran köpt den på rean, så skulle passa på att åka in och köpa den nu hade jag tänkt, men SÅKLART så fanns de inte i min storlek.. Hade provat förr st xs-s men då fanns bara L kvar, så typiskt, ångrar att jag inte köpte den allafall så kunde jag ju ha sytt in den eller nått för jag blev så kär i den. Men hitta lite annat smått och gått på Lindex, visar sen för nu har jag inte tid. Men iallafall så följde flickorna med mig hem sen, vi startade direkt med att fixa Fridas hår inför slingning, vilket tog nå timmar, sen så vart de dax för mat, minipizzor, underbart gott! middag framför en film också, Paul, bra film, rolig, sen blev de nå snuttar från nå andra filmer, sen begav vi oss till stan, tack för kvällen flickor! Somnade halv fyra, upp igen nu för att åka till Mörsil på fika!
De är ju farsdag idag, glöm inte att ge en extra tanke till alla pappor idag!♥

Har nog misslyckats igen..

Ser någon vad detta skall föreställa? Hmm



Så skall de se ut, misslyckats IGEN!
Inte ett dugg förvånad, men de gick ju att äta, tur de...




Tassavtryck







Jag är expert på att göra saker i sömnen..

Efter ett uppehåll att göra saker i sömnen är det tillbaka igen, vaknade för ca 30 minuter sen av att min dator är på, för den surrade så extremt högt. Dock var skärmen svart, men den var på. Rörde lite på musen och vips så var mitt CV öppnat, språket ändrat till franska, såg att VLC programmet var minimerat, spotify var inte ens öppnad. När jag stängde "av" datorn igår så pausade jag spotify och stängde locket bara och drog ur sladden. Så då må jag ha stoppat i sladden i hålet också? Hmm.


De var riktigt halt ute igår natt.. Blev tydligen chaufför precis då jag hade lagt mig i sängen för att sova, fick ett sms "jag vill hem". Kunde verkligen inte undvika de, då de lät som en liten unge som var ledsen och ville hem, haha nej men då är den festen riktigt illa om man ska hem innan midnatt, då var de bara att sätta på sig nå kläder och fara in till stan, slira lite hit och dit, riktigt kul var de att köra, dock höll jag på att missa en korsning när jag skulle svänga, åkte rakt fram stället för höger för de var så halt, men men, det är roligt så länge de inte händer nå olycka, ska försöka undvika de i vinter hoppas jag. 

Nu skall jag ta och fixa mig lite smått, ska dra till stan senare idag.

100 bilder, NOLL spänn!


Gick in och klickade hem 100st bilder, de braiga saken med det är att de vart gratis! Gratis är gott, dock kom det till en kostnad på portot på 49:- vilket inte är så mycket om ma tänker på de man har fått! Bilderna kommer nästa vecka, lääängtar!

NYTT!


Passade på att fixa lite på bloggen nu när de inte finns nå annat att göra än att drömma om min godispåse som ligger i bilen, så de blev en liten bild och en lite fin text. Vet inte hur man fixar text-rutans sorlek, för jag vill ha den samma storke som på headern, alltså så det blir symetriskt. Bilden är de inga problem med att ändra storlek, men tex-rutan, någon som vet hur man gör?


Jobbigt läge..

Var in på macken då jag skjutsade Annika på jobbet, då jag passade på att köpa en liten godispåse, glömde den i bilen och nu 3 timmar senare ligger den fortfarande där. Är för lat för att gå ut och hämta den, men jag tjänar ju på de egentligen att inte hämta den? Men om jag skulle hämta den så var jag tvungen att att GÅ till bilen, vilket är bra? plus minus noll, men jag skiter fullständigt i den så äter jag upp den i morgon istället, eller om jag gömmer den i handsfacket i morgon så kanske jag glömmer bort den ännu mera? Så får de bli. Men eftersom jag ska kindnappa Frida hem till Krokom i morgon så antar jag att den godispåsen kommer vara slut innan jag kommer hem, men de är ju bara att någon annan äter upp påsen åt mig, men då skulle de inte vara någon mening att köpa den? Hmm om jag inte skulle ha köpt den så skulle jag ha kunnat spara dessa 22 kr jag köpte den för, men då skulle jag inte fått nå färdkost då jag skulle hämta mamma... SVårt de dära.

Ett år sedan - en dag

Glömde totalt bort igår att informera er att att för ett år seda satt jag på ett plan hem från käraste Malta, efter nästan två månader borta i värmen skulle jag hem till Sverige igen. Lämnade Sverige när det var bart ute, kom hem tll Sverige när de var några decimeter snö, kom till Malta med 30+ grader, lämnade Malta med 25+. 
Bilderna resulterar sista dagen på Malta 2010





Hemma i sverige igen


Hitta visst en smygbild på Peter Jihde, som jag har tagit, när han för ett år sedan var på Arlanda Flygplatsen med 2010 idoldeltagare.

Varje ny minut är en nytt fotominne


Upp och ner, ner och upp


Alla vet redan att jag alltid blundar eller ser drogad ut på alla seriösa kort som blir tagna på mig, men om man lägger de upp och ner så ser man mindre drogad ut. Perfekt!

sOOOOOOOOOOOOOOl


Solen var för stark för att de skulle bli en bra bild, men här är ett någrolunda resultat. Inge nöjd alls...

Maten var utsökt!

Var som sagt på Eastern med Annika, fruktsnsvärt gott var de, skippade frukosten, eller åt en banan för jag höll på dö av hunger  morse, men sen när vi kom dit så var jag inte hungrig längre, åt knappt något, men de var så gott så jag var tvungen att ta en gång till bara för att. 
Var till banken också, men ska dit igen på måndag, sen arbetsförmedlingen, lämna nå papper, dumförklarade mig igen, hur lyckas man?!

Krokom by morning




(Bilderna är tagna genom ett fönster....)

11/11-11 11:11:11

11/11-11 11:11:11

You don't know you're beautiful

Baby you light up my world like nobody else
The way that you flip your hair gets me overwhelmed
But you when smile at the ground it aint hard to tell
You don't know
You don't know you're beautiful
Don't need make up
To cover up
Being the way that you are is enough
If only you saw what I can see
You'll understand why I want you so desperately
Right now I'm looking at you and I can't believe


HATAR SLADDAR

Finns de nå värre än sladdar? Sladdarna går överallt till allting, inget klara sig utan ström, datorn, högtalarna, sladd från dator till högtalare, plattång, hårfön, externa hårdisken, lampax2, tv, dvd, skarvdosorx2... ALLA sladdar ligger på ett å samma ställe, kan de inte vara genomskillniga så man slipper se de?! Man trasslar in fötterna, snubblar faller och får en sladd på sig.. urk.

11/11-11

Näst sista året det är ett sådant datum.
Jag ligger fortfarande i sängen, skall hoppa in i duschen nu sedan skall jag hoppa över frukosten för att sedan vid elva, åka in till stan med Annika och käka Lunch-buffe på Eastern! Mums!

Söka Robinson 2012?

Då var Robinson slut för iår, har dock bara sett de första programmen och de sista, men fatta vad fränt de skulle vara att vara med i sånt program, liksom man måste ju ta chansen att söka till Robinson, de är ju en sak att ha sökt, de är ju inte så stor chans att man kommer med, men den lilla "risken" finns ju att man kan komma med ju, och jag ska ta den chansen, visst de säger på programmet att de är typ de jävligaste de har gjort, men att söka till Robinson är en sak som man måste göra innan man dör. Om man kommer med, så har man ju blivit uvald och kan anses som speciell? haha, nej men söka kan man alltid göra och det tänker jag göra!

Tror jag har världens mesigaste familj..

Idag blev de en långtur med bilen och familjen, först vart det en sväng med båda bilarna till Kaxås, där mamma skulle lämna sin bil på lagning, fortsatte till en by utanför Kluk där syster skulle hälsa på nå dagis som hon ska jobba på, sen vidare mot Helleberg där vi besökte Tinas Praliner, ett litet ställe där de säljer praliner och massa annat smått och gott, sen vidare mot Kluk, Alsen och Nälden, svängde till Ytterån då jag skulle på jobbet och lämna tillbaka en film osv, sen äntligen hem till Krokom, trodde jag ja. Hem och hämta kameran och sen vidare till Ås, där de föregående fotona är tagna, helt underbart fint var de ute idag, så var tvungen att passa på att ta lite kort när de var så fint ute. 

Tror inte de finns någon förälder som inte har klagat på att man kör för fort, eller att man inte ligger i mitten av vägen när man kör, osv. Men idag kom de en fin kommentar från min mamma. Jag körde hunden och syrran satt vid passagerar sätet och mamma satt bak, svängde ut från Nälden korsningen till Ytterån och fick en liten sladd, hade allt under kontroll, men jag hör hur mamma skriker och ser hur syrran tar tag i halsen om hunden som om han skulle fara ur bilen om jag volta ner i diket, men jag körde inge fort så de var ju tur de. Sen när vi for hem från Ytterån fick jag en massa kommentarer att jag inte skulle köra fort när jag visste att de var halt ute osv osv, som om man inte vet de redan? hah

Tinas Praliner





Var till Tinas Praliner idag som ligger i närheten av Kluk, hitta massa gott, men detta fick följa med hem! Eftersom de inte tog kort i butiken så fick lilla Sandra punga ut nästan 200 spänn till både syster och mamma... ska aldrig med ha kontanter i fickorna när man åker på något sånt ställe med familjen, som aldrig har nå kontanter på sig..

10/11-11




Bara för att jag kände för de ♥



















Hade bara lust så de så.

Alla ni studenter!

Jag är grymt avundsjuka på årets studenter. Ni bör ta vara på tiden som NI har kvar i skolan, för jag skulle göra vad som helst för att uppleva de igen. Allt ni gör med klassen tillsammans, välj inte plugget före klassen, ni kan plugga hur mycket ni vill sen efter studenten, men ni kommer aldrig någonsin umgås som en klass efter studenten. Alla klassfestern, alla gånger några i klassen tar en fika nåstans, eller om ni skiter i skollunchen för att äta på Donken eller nå annanstans, gör de hellre en gång för mycket än en gång för lite, för ni kommer aldrig göra de igen sen. De är sorligt men sant, men de är inte ofta en hel klass återsamlas nå mer efter studenten, några flyttar långt bort, några flyttar mindre långt bort, vissa flyttar utomlands, men om ni har tur så stannar de som står närmast dig, jag hade den turen, de flickor som stod närmast mitt hjärta har än så länge stannat kvar i Östersund, eller iallafall de flesta.. Ni som ska ta studenten förstår verkligen inte upplevelsen, de går inte att förklara känslan, varje gång jag berättar om min student så får jag tårar, de var så underbart så de kan egenligen inte vara verkligt, men de var de. Jag var tvungen att  nypa mig själv i armen flera gånger om för att se att de var verkigen sant när jag satt där i Aulan på skolan för absolut sista gången då vi sjöng studentsången. De var helt fantastiskt.

Alla fester krogarna engagerar för er studenter, gå på de! För ni är inte studenter livet ut, ni är studenter i viss många månader till. Gå bakis till skolan, lev livet för ni är studenter för ni kommer aldrig uppleva de igen. 
Jag skulle göra vad som helst för att gå om trean igen, för att uppleva allt igen, alla ögonblick med klassen och verkligen känna att man är "liten" igen, att stå där på flaket på studentdagen och känna att man är fri. Man är fri från skolan som man har gått i 12 år. 12 år av skola slipper man äntligten nu, du är fri från att göra vad som helst som kan komma i din väg, resa, flytta, sätta dig på ett tåg som du inte vet vart de tar dig, ta bilen med dina vänner och bara åka någonstans och övernatta på nå vandrarhem. 
Du kommer bli fri, men samtidigt börjar ditt liv, ditt liv som kommer bestå av jobb, jobb och jobb, du måste nu börja tjäna pengar, vardagen handlar bara om de, tjäna pengar och överleva. Utan pengar kommer man ingenstans.
Jag vill tillbaka till skolan, skulle lätt gå om hela gymnasiet för att umgås med min underbara Hp08a igen, efter 3 år så visste man vart alla gränser gick för alla, på vilket humör alla har i olika tillfällen, man har lärt sig att hantera alla "underbara" utbrott som både elever och lärare har fått, har fått underbara minnen med alla, allas goda skratt ligger i säkert förvar i mitt hjärta. Hp08a♥
Ta vara på tiden alla studenter!


Många planer på G

Ska strax fara till stan och gå på banken och skitarbetsförmedlingen för att lämna nå papper som skall senast vara inne dag, kul. Sen skulle jag åka till Alsen tydligen med syster, hmm undrar vad vi ska hitta på där. De lär nog visa sig. Sen ikväll blir de kanske Eastern med Annika hiih, hörde att Frida och Joel också skulle vara där höhö. Ska passa på att säga grattis till de på deras 1 års dag! GRATTIS, tänk vad tiden går fort sötisar!

Nu ska jag fixa håret innan jag faaaaar!

Gillar verkligen inte minnen

Insåg nu att jag ogillar minnen. Gick tillbaka i min blogg över ett år tillbaka och läste inläggen som jag skrev då. Mina ögon fylls av tårar och minnena som lagts på en hylla i hjärnarn väcks åter, minnen som jag aldrig mer kommer uppleva kommer upp i mina tankar som om de var igår de hände. Att man kan glömma de som hänt så fort, men så fort man läser tillbaka i bloggen snappar man upp direkt vad som hände, vad jag gjorde och hur jag mådde. 
De är fruktansvärt tråkigt att inse att allt som har hänt aldrig kommer åter, inget kommer gå i repris igen, aldrig någonsin, inget kommer vara som de var förrut. Svårt att sluta tänka på de som har varit och lägga de som en kategori som förflutet i hjärtat och hjärnan. 

För drygt ett år sedan var jag på ön Malta, med underbara vänner, som var där alltid för en, vad som än händer så fanns de där. Att åka till Malta var nog de jobbigaste jag gjort. Att vara ifrån min underbara familj och mina vänner i nästan två månader. Att ha ett helvetisk praktik under 5 veckor var nog de som sög mest kraft ifrån mig, att inte förstå hur jag skulle må dagen efter, att jag missade många kvällar med fina flickor på grund av att jag inte mådde bra, jag valde sängen istället för Maltas hetaste klubbar, för jag kände mig hemma i sängen, jag ville bara hem ett tag där, men jag överlevde som tur dessa veckor på Malta, och nu finns de bara en lättnad att jag klarade de och det är ett minne för livet, som dock aldrig någonsin mer kommer att återupplivas, vi fem tjejer kommer aldrig mer fara till Golden Bay för att bättra på brännan, eller vi kommer aldrig mer laga de dära första gemensamma middagen som vi hade efter två veckor, eller att våra städersker vägrade städa våra rum för vi hade för stökigt, eller den gången vi tog en buss till ett okänt ställe där hela by var nersläkt, ingenstans fanns det en lampa som var tänd, utan byn var upplyst av ljus, värmeljus, doftljus, you namned it! Vi följde folkmassan till en scen, som dock var upplyst av lampor, men allt runt omkring var de bara ljus, vart man än titta, i fönster, på statyer, vi mat-godisstånd. 
De var några som sjöng på scenen, en låt som man tar så mycket seriösare när man hör den live än när man hör den från datorn, jag fick tårar, de var helt sinnesjukt. Kan rabbla upp hur mycket saker vi gjorde denna resa, men tiden räcker inte till, jag vill förmedla allt, men de är för mycket för att skriva. Kanske återkommer med de sen..
Men ibland är minnen de finaste man har

.

Godnatt

Ibland kan man ju undra varför man har en hjärna..

Skulle hämta mommas bil idag för att mamma skulle låna den. Skulle ställa bilen på min plats på parkeringen, så skulle först flytta min bil och ställa den vid huset. Gick till mormor för att hämta nycklarna, la nycklarna i jackfickan och tänkte på när jag gick ut från dörren från mormor att jag skulle hämta bilen också, vad är de jag kommer på när jag är halvvägs hem? Jo jag har glömt bilen. MEN jag kom inte på de dirket utan de tog ett tag.. 
Tankarna som for runt i huvve var: "jag skulle ta något från momma, som jag skulle ställa på parkeringen, men vad var de? Hmm, jag skulle först flytta min bil till huset så jag kunde ställa något på min parkering" börja känna i fickorna om de var något som fick mig att komma ihåg vad de var för något jag skulle hämta.. Läppglans, nej. plånbok, nej. hemnycklar, nej. Men just de BILNYCKLAR! Jaaa just de fan skulle hämta bilen, då var de bara att gå tillbaka.....

Onsdagens gofika!

Blev go-fika med mammsi ikväll.

Blåbärsglögg, kladdakemuffins och saffransbiscotti, mums!

Dagen i humor

Såg att denna brud Safia hade lagt upp bilder från en liknande "Damn-your iPhone" sida, var tvungen att gå in och kika på denna sida då jag höll på dö av skratt, satt för mig själv ensam på mitt rum och nära inpå att jag fick tårar, helt sjukt, sen att Frida ringde mitt i allt gjorde ju inte saken bättre, halvgråter och ett sånt stort leende att jag knappt kan prata, haha. 

Har dessutom insett att min syster färga mitt hår liknadan färg som mitt löshår, så nu kan jag använda de igen! lycklig!

Myspys med mitt hjärta idag


Enda bilden jag har på oss.. Haha.
Blev bjuden på fika idag hos Annika, Te och glass, mums! 
Har snackat i flera timmar från allt från golv till tak och till himlen, helt underbart att snacka och skratta.
Tack hjärtat♥

Då vart de klart!





PÄRFEKT!
En resa av många är bokade!

Bra citat

Hittade detta braiga citatet på en random blogg nyss.

Skryt inte när du kan få 100 tjejer, skryt när du har fått 1 du verkligen har kämpat för medan du undvek 99 andra tjejer som jagade dig.

Kan inget annat än hålla med.

Beslutsångest...

Har beslutsångest angående en resa. En resa långt bort, de tar väldigt lång tid att åka dit, och de jag ska åka med skall vara borta i 1 månad. Detta skall ske i Januari. 
Men jag vet inte om jag kan, håller på att byta chef på jobbet, så jag vet inte hur schemat kommer vara efter jul, jag vet inte ens HUR jag kommer jobba, om jag fortfarande är kvar som behovsanställd, eller om jag får mer timmar än nu eller om jag förlorar jobbet!? OM jag har kvar jobbet så kanske inte det bästa är att ta ledigt då man precis har fått ny chef? Men man kan ju som sagt byta och hålla på, men iallafall. OM jag förlorar jobbet så kommer jag inte att åka, då jag knappast kommer att ha råd att leva sen när jag kommer hem. 

MEN JAG VILL ÅKA, FAAAAAN!

Krokom by night







Omväg på grund av brett och långt släp


Den svarta vägen är den väg som jag skulle ha åkt, men nu fick jag köra en JÄVLA omväg för att komma hem, den röda vägen fick jag köra för de var ett långt och brett släp som blockera hela rondellen när jag skulle genom, skitsaker.

Mitt schema fram till jul

Har som sagt fullt upp till julen, skööönt! Eller fullt upp under helgerna, haha.

v45- Mys med flickorna, tror ja?
v 46- jobba
v 47- FAAAALUN
v48- Jobba
v 49 STOCKHOLM
v50 jobba
v 51 Julafton

Skönt att man är så gott som ledig på vardagarna så man kan vila upp sig då inför helgerna, hih.

HYPE BY MOOD har kommit!

Nu har produkterna ändligen kommit, skall ta och testa de vid ett senare tillfälle då det är Heat Protection och Curl Booster. 


(Ursäkta för ûberdåliga bilder, är för lat för att hämta systemkameran på mammas rum så blev bilder med digitalkameran) 

Bli testpilot du också på http://smartson.se/index.html, lycka till!

GLÖMDE EN VIKTIG SAK, eller två..

Idag HAR de bokas en till konsert! hihi med den bästa, Bina, åhhh de kommer bli sååå kul, även fast jag inte lyssnar på de bandet så mycket kommer de bli en oförglömlig upplevelse, hihih denna går i stalpeln i mars, ett tag kvar, så de är bara att längta! hihi

Sen så så SKA de ha bokas en resa till Sthlm med syster i December någon helg, bo på hotell och leva livet lite med syster och moster och hennes familj, mys!

När barn försöker vara äldre än vad de är.

När man jobbar på ett jobb som mig, på Statoil, så ser man otroligt mycket folk om dagarna i alla åldrar, från ungar i barnvagn till äldre med rulator, vissa har man lagt på minnen hur de klär sig eller rent av sagt hur de beter sig. 
Vissa har man gett ett gott skratt åt, (det är sanningen, förlåt) 
En tjej på kanske 12-14 år kommer in, översminkad, några lager med fundation, några lager med mascara och lite failad ögonskugga, sen de störigaste (finns de nå ord som heter så?) att hon plutade med läpparna så extremt mycket som om de skulle se ut som hon hade sprutat något i de, men efter ett tag så orkade hon inte pluta mer, gick tillbaka till de normala, några sekunder senare började hon pluta extremt mycket igen, kunde inte sluta skratta inombords. Alltså de var riktigat ank-plut, alltså inge snyggt. pinsamt också...

Dagens händelser i bokstäver

Mamma slängde upp dörren vid nio i morse och då var de bara att stiga upp för vi skulle tydligen till stan, in i duschen, en timme senare var vi på väg till stan, vi hann till bilbolaget sen så började batterilampan lysa på instrumentbrädan, hmm.. Men vi tog chansen och åkte till Barnenshus för att kika på några julklappar till kusinerna, men kom ut tomhänta, batterilampan lyste fortfarande så vi tog inga risker längre då vi körde hem igen med blå-bilen och tog min bil istället. Men när vi kommer till Lugnvik så börjar min bil ticka, vettefan vart de kom ifrån, slutade efter ett tag, men sen när jag kom till själva stan så börjar de igen, klicka på alla knappar som fanns i bilen, men de hjälpte inte. Men de sket jag i sen och vi parkerade på P-huset (som om ni bryer er om vart vi parkera, hahah) Men sen stack jag på banken och gjorde lite ärenden som jag har skjutit på sen i maj (?) jag vet.. sen tog jag med mamma på en tatueringsstudio inne i stan, har aldrig varit in på den förut, men de var grymt snäll kille som jag snacka med så han kommer få fylla i min tatuering eller båda mina, åter att se, men de sker nästa vecka. Första gången min mamma var in på en tatueringsstudio, stolt! haha. Skulle inte bli så dyrt heller, sköööönt! Sen kanske de blir en till tatuering får see, hihi. 

Blev hemfärd sen och sedan vidare till macken där de blev en timmes kurs, seeegt! Sedan vidare till syster där de blev färgning av hår, mys!

Ny header

Tröttnade ganska fort på min gamla header, så fixade snabbt fram en enkel ny header tillsvidare.
Ser ni den inte tryck F5!

Då var man brunett igen då..

bajs också, blev inte alls som jag hade tänkt mig. 
Hade tänkt att jag skulle få en snarlik enfärgad färg på mitt hår genom slingor utöver mina ljusa slingor, men inte de inte, jag blev helbrunett stället, trivs inte alls, blondiner har faktiskt roligare.. om man nu kan säga att jag var mer blond än brunett nyss för några timmar sedan. 
Fundera på att göra en avfärgning och sedan nå slingor på de så jag får min naturliga hårfärg, som jag för övrigt inte sett till sen jag kanske var 12? Så de vore skön att ha en färg på håret som man inte behöver bekymra sig att färga hela tiden. De blir mitt nästa projekt med håret! så de så.

Hatar stockholmare som tror att de är något.

Man märker fort på jobbet när stockholmare har lov/semester. Sprillans nya stooora bilar, de skiter i vad allt kostar, kosta vad de kosta vill, gratis är inte gott, är sällan trevliga, ungarna springer runt i butiken som yra höns, de tar en vara sen lägger de den vid kassan och går och hämtar en annan vara nå stans och lägger den vid kassan, sen gör de så om och om igen så de använder ALDRIG korg eller vagn, även fast de skulle behöva de med tanke på alla saker de köper. (Vlken lång mening de blev, men de skiter jag just nu i för jag tänker inte ändra den) de tar ADLRIG kvitto även om de tankar eller köper filmer eller musik ifall de inte skulle funka. Köper 1 liter kyld mjölk för att hälla en skvätt i kaffen för att mjölken i mini-tetra som är gratis duger inte. Låter barnen köpa vad de vill, godis för flera hundra, whatever liksom? Alla barn som är under 15 och har onepiece kan man nästan gissa direkt på att de är stockholmare för de är bara de över 15 som använder de här på landet? De tror att vi vet så mycket mer än vi vet, som om alla betalar bensinen för sig och de andra försig? En kund, stockholmare kom in idag som hade tankat och handlat nå saker i butiken, då de kom frågan " ska jag ta allt på samma kvitto?" Nej, nej, inte på samma kvitto, de var väl en dum fråga?" haha men vaaa?! Tror inte ni är något för ni kommer in på en mack och tror ni äger hela butiken.. 

Men de är bara vissa som tror de är något, vissa kan vara riktigt sköna när de kommer in och är superduper glad och får beröm för allt man gör, men de har inte hänt lika ofta som dessa smöriga 08:orna.. 



En syn som fick mig att le

Att så lite kan få en att le så mycket, har haft några sådana tillfällen på jobbet idag.
Första var när tre barn på åldern mellan 5-10 år, kommer in i en varsin Onepiece med olika färger, springer runt vid godishyllorna som nå galna höns, ena killen han som var yngst kanske 5 år, hade en grå onepiece på sig, den var så stor att han hade häng enda ner till forlederna, så otroligt sött! Men sen kom ungarnas spydiga bitchiga mamma in so förstörde hela stämningen, klart var de en stockholmare...

Sen när min underbara Annika kom in på macken utan förvarning och lyste upp hela butiken som en sol, sen höll mitt leende i sig den kvällen iallafall som tur är :)

Vilken helg..

Fullproppad helg, eller iallafall lördagen. 
Började med jobb 10-18 sen direkt till stan på middag, lite filmkväll, sen chaufför, kom hem halv tre på natten somna halv fyra, sen upp igen vid tio för att vara på jobbet vid elva, grett. Dödare än döden nu, sjukt trött, så de blir nog sängen strax och kika på film.

Denna dagen för ett år sedan

Förstår inte att ett år kan gå så fort! 
Ett år sedan satt jag i denna stol, ville verkligen göra en tatuering, visste inte alls vad jag skulle göra förrän dagen innan jag skulle tatuera mig, jag skulle tatuera mig för första gången, och det gjorde jag på Malta. Jag ville göra en lite mindre tatuering som min första, ifall den inte skulle bli bra, ett litet hjärta, eller bara ordet "love" eftersom de betyder så mycket för mig, men så blev de inte. 






Fruktansvärd smärta, ljudet var hemsk, Michelle fick äran att hålla för mina öron och samtidigt sjunga en fin trudelutt för mig, samtidigt som jag grät som ett svin och tappade andan gång på gång, men är nöjd med resultatet.

Hur stor är chansen?


Hur ofta händer det att man skickar samma låt samtidigt tll någon?
Jag hade hört denna låt i bilen, skrev upp namnet på en lapp och la i fickan i går förmiddag, hela dagen på jobbet låg lappen i fickan, när jag kom hem så skrev jag till Roland att jag visste en bra party låt som ni ser  konversationen, men jag kom inte på vad den hette eftersom jag hade glömt bort vad den hette (logiskt..) gick till jackan och tog fram lappen, klicka upp den på youtuben och skicka länken till Roland, hur faaasiken kunde vi skicks samma låt?!

Fjolårets Halloween

Vilken helg är de man ska fira Halloween egentligen? Är det denna eller förra helgen?
Hur som helst ska jag visa nå bilder sen förra årets Halloween som "firades" på Malta







Stil


Vet inte vad som har hänt, men har fastnat för denna outfiten, dock tyckte jag itne om att det är en kille på bilden, förstörde allt...

Polishögskolan?

En på jobbet tyckte jag skulle utbilda mig till polis. 
Liksom fatta va fränt de skulle vara egentligen, åka runt och se hur vissa idoter kör i trafiken, köra efter "bovar", gå runt med en riktig pistol, köra extremt fort lagligt, köra mot rött lagligt, hälla ut sprit för minderåringar, lösa mord, de finns ju HUR mycket som helst! skulle nog vara ett otroligt jobb att jobba med, att man hjälper människor för deras rätt osv. MEN jag hatar att läsa om lagar och jag hatar regler, regler är till för att brytas..

Men man var dock tvungen att vara 20 år innan man kunde söka, så får vänta ett tag till, en utbildning på 2 år, vilket inte är så farligt, värt att tänkas på!

De fulaste, men samtidigt de underbaraste byxorna!


(Bild tagen från Google)

Köpte sådana urfula byxor för 2 år sedan på Ullared, mest för att alla hade sådana och jag ville också ha sådana. Efter jag hade köpt liknande de på bilden så ångrade jag mig, för jag kände att jag ALDRIG kommer använda, men liksom 70 spänn hit eller dit, skadar ju inte så mycket.
Men idag är de nog mina favorit-hemma-mys-byxor. Sätter alltid (inte alltid, men oftast) på mig dessa efter jag har kommit hem från typ jobbet eller stan eller vad som helst, de finns inge skönare än att känna sig "fri". Att man kan sitta hur som helst utan att de stramar, som de gör med jeans, då man inte kan sitta med böjda ben för då gör de ont, men med dessa kan man sitta hur man vill, materialet på mina är fladdrigt vilket blir en grymt mycket skönare känsla, jag älskar de!

Konstig frukost

Blev en konstig spontanfrukost idag.
Hade MYCKET sallad kvar sen igår, så då tänkte jag att jag kan ju lägga lite kaninmat på smörgåsen så att salladen inte blir gammal, istället för smörgås så blev de tacobröd, hitta lite tacosås i kylskåpet också, då blev de typ tacos till frukost, fast med en yoghurt-skål och nougat-flingor, mums! men jag blev mätt efter taco-smörgåsen, så försöker trycka i mig yoghurten nu...

Blir chill hela förmiddagen idag för att förbereda inför jobb sen!

Snål?

Kikar lite på DENNA hemsida på smink.
Sminket på denna sida är SJUKT billigt och väldigt bra!
Men när man har valt ut 5-6 varor så har man kommit upp i en summa som man egentligen skulle ha betalat för 1 proukt på stan, liksom varför köpa 1 produkt för 150 spänn då man kan få 5-6 produkter för samma pris? Visst, de är inte samma mängd, men iallafall, då använder man iallafall upp de och slipper slänga, eller att de bara ligger och skräpar?

Vilken dag..

Hann inte ens sätta foten på jobbet sen skulle jag hem igen, 4 timmat går skifort! De var något hela tiden, hann sätta mig ner och fika på 10 minuter sen var de vara att köra på igen, men så kan de vara ibland också. 

Idag gjorde mamma och jag en matpaj med en massa gott i, guuuu så god den blev! Kommer ha som matlåda heeela helgen lång, vet en som kanske kommer ledsna på den sen, men jaja, gjorde en efterrätt också, får se om man får i dig den strax, blev dundermätt efter middagen. 

I morgon blir de till att jobba igen, gött!


Torsdag morgon

Fasiken vad veckorna gå fort! För en vecka sen hade jag fullt upp med att göra allt klart inför Halloweenpartyt, och nu så sitter jag i sängen och ska strax fara på jobbet. 

Hade en mysig kväll hos Frida igår

Resulterade 1 film sedd, ½ chipspåse uppäten och 1/4 del av godispåsen försvann.. 


YEEES!

YEEES SuPERDUPER LYYYCKLIG!

Smultronställe

Alla snackar att de har ett smultronställe, igår fann jag ett. 
Statoil Ytterån.
Var ensam hemma igår kväll och fick panik, visste inte vad jag skulle göra eller vad jag skulle ta mig till, lite smått irriterad var jag också. Åkte till macken för jag visste att syrran jobba, släppte av all min aggression innan jag gick in innanför dörrarna på macken, sveriges gladaste tjej! yey.. Gick direkt till hyrfilmshyllan och hitta 5 filmer jag ville se, men jag tog 3 av dessa. Satte mig ner vid fikaplatsen, sen satt jag där i en timme framåt, jag bara satt och satt. Plockade åt mig lite godis. 
Genom att bara sitta där vid bordet och inte tänka på nått gör en lugnande, de kommer alltid in så glada kunder (okej nu ljög jag men oftast då) så den glädjen smittar av sig lätt. Personalen är hur go som helslt, eller vissa då speciellt min Annika och min syster, gör vardagen/jobbet såååå mycket bättre. Alla kunder som ser mig som personal även fast jag är civil, alltså inga arbetskläder på mig. Att kunderna kan snacka med en som om man vore någon de kände, utan det är jobbet som har byggt upp en "vänskap" mellan kunderna, helt sjukt egentligen.

Man kan sitta där och bara se på folk som stannar förbi, tankar, köper onyttiga saker, eller bara lånar toan, själv så stter man där utan att ha ett liv, att man kan bara sitta där utan att ha något att tänka på, sjukt skönt

Paniken kommer när..

Man inser att man är ensam hemma och man har inget att göra. 
Jag hatar att vara ensam hemma, vad ska man göra?
Sitta vid datorn? sitter max 30 minuter sen är jag less.
Kika på film? Har svårt att sitta still så länge när jag är själv.
Gå ut och gå? Nej, så mobbad att gå ut och gå ensam. 

Paniken försvinner när man har vänner som gillar att göra inget, bara att sitta och titta mot en vägg, men sällskapet är oändlig!

Inflyttningsfika!


De blev lite inflyttningsfika hos SofiaK idag, mysigt!
Hon har flyttat till stan med sin Jesper i en 1:a, galet snygg längenhet, inte alls avis, nej nej.
Men de var mysigt, tack!

Sömnsjukan?

Alltså jag fattar inte, sovit 10 timmar i natt med! Är det meningen att man ska sova så här mycket? Jag börjar undra.. 

Blev ingen filmkväll med linda igår, istället tog jag och åkte till macken och gjorde syrran sällskap i nå timme, fick med mig hem 2 Ben&Jerry´s, lite godis och 3 filmer, sen hade jag det mysigt med kära mamma! 

Har nyss duschat och slängt i mig frukost, ska väl börja göra mig klar inför dagen kanske?

JAG LYCKADES!

Blev ingen sallad till middag då den såg lite brun ut, hade verkligen ingen ide vad jag skulle käka. 
Hitta ett bacon-paket i kylskåpet, stekte halva den, hitta en halv paprika i kylskåpet, slängde ner den i stekpannan också, strödde på lite krydda, hitta lite tomatsås med vitlökssmak också i kylskåpet, slängde ner de i pannan också, rörde ihop allt, tog fram osten rev ner de i pannan, rörde om, hitta ett taco-bröd i skafferiet, och lite creme fraiche i kylskåpet också, vips så har vi den ultimata middagen klar och de blev faktiskt gott! Första gången jag lyckas att göra middag ensam haha.

Äntligen är dagen över!

Dagen har varit grymt seg, men tiden har rullat på som bara den. Har plockat varor precis HELA dagen, fattar inte att vi har kunant gjort de då vi knappt fick nå varor idag. Blev helt borta i huvudet de sista två timmarna, usch. 

Vad ska man laga för middag idag då, är ensam hemma så blir inget storkok. Sallad och något, hmm. sen blir det att dra till stan med Linda för skräckfilmskväll!

Skolan?

Inatt drömde jag om skolan, att jag hade lektion, men i drömmen minns jag inte vart jag skulle vara för vi hade nyss haft lov, jag hade tänkt att skicka sms till en kompis för att fråga vilken lektion vi skulle ha och vart vi skulle vara, nästan tur att jag inte gjorde de, vilket kunde ha resulterat att jag skickar sms i sömnen, och just att jag skulle fråga vilken lektion vi skulle ha skulle inte göra saken mindre pinsam. Drömde även om messmörs-smörgåsar (?) vilket kanske var meningen att jag skulle göra en sådan till frukost, vilket jag gjorde också, gjorde ordning extra smörgåsar för att ta med till jobbet också, mums!

Nej nu måste jag klä på mig för att sedan gå ut och skrapa rutorna på bilen, uuusssch!

Baaajj!

Mysig kväll med Fridaaaa

Blev en  mysig kväll med frida med mycket snack om allt från himmel och jord, några pinsamheter, hitta SNÖ till och med! i skidspåret.. Skriva hemliga lappar och lägga på rutan på bilar (bil), köpte popcorn, klämma på olika frukter i fruktdisken på Maxi, dunka på musik som bara den, pillat på olika traktorer och klivit i lera som riktiga bönder! Ätit (sugit) passionsfrukt med sugrör, lekt följa Jon med bilar som inte alls lekte följa Jon utan "Åka-Hem" trååååkigt! Sett massor av personer som var utklädda, eller så var de emos, men vi säger att de var utklädda för de är Halloween. Helt klart en underbar kväll! <3

RSS 2.0