Gott nytt år!

Idag är det den sista december, alltså 31 december har alltid haft en otrolig tur varje år att få vara årets sista dag, lycko honom... 
Har spenderat min dag på jobbet och önskat alla kunde got nytt år, sedan fick jag åka hem. Kvart över sju var vi klar med stängningen, 19.20 sopade jag av bilen, 19.25 satt jag i bilen för att åka hem. 19.55 var jag utanför huset. Alltså tog det en halvtimme för mig att åka en och en halv mil. EN OCH EN HALV MIL!! Wtf! Åkte i max 40km/h. Segt. De snöade som faaaan själv. Såg knappt vägen som jag åkte på, vindrutetorkarna sög rättare sagt. Framrutan immade igen, snön fastnade på lysena. Fick stanna tre gånger för att torka av lysena, skrapa rutan och sedan för att skrapa av torkarna, men inte blev de nå bättre för de. 

Bara för skitvädret stannar jag hemma idag, min vän Förkylning är med mig, hon ville inte åka in till stan så då stannar jag hemma och gör henne sällskap... BORrING. men men.


Vid tolvslaget ska jag bege mig ut med mor för att kika på himlen ett tag. Kanske kommer upp nå resultat i morgon. 

GOTT NYTT ÅR folk! 



PUSS

Dålig

Är verkligen dålig på att uppdatera när jag är ledig från skolan och liknande. Men det beror mest på att jag nästan aldrig är hemma då jag väl är ledig från skolan, då jag inte vill "slösa" tid på att blogga när jag kan göra massa andra saker istället. Har ingen motovation att blogga när jag inte är hemma, det är just då jag vet vad jag ska skriva om också. 

Men som sagt så är julen över och i morgon är det nyårsafton. Usch vad detta år har gått fort. 
Tror jag hade min bästa julafton iår, träffa släkten, min fru, men framförallt så firade jag ett halvår med min man på självaste julafton, mys! Dessutom var det dop på morgonen den dagen också, väldigt mysigt, man fick in lite julstämning då också hihi. 

Har precis färgat håret IGEN, men vart ingen skillnad, men mörkare var min plan. Undrar egentligen hur många gånger man färgar sitt hår på ett år. Hmm, kanske ska räkna ut de nästa år? Shiit, vilken tanke, vem skulle egentligen veta de? Och genom att man räknar ut hur många gånger man färgar håret så ser man hur mycket pengar man har slösat.. Okej kanske inte var en sån bra idé egentligen. Men men bara för skojskull.. hihi



PUSS

<3

Hjärta

LOV

Fasiken vad skönt de kommer bli med lov. Mitt absolut sista lov har nyss börjat, och snart kommer de vara slut.. Fattar inte varför jullovet är så himla kort medan sommarlovet är så långt..

Idag har dagen bestått av skolan, där vi hade en riktig lektion, där vi skulle svara på några frågor om de området vi håller på med, satans svårt var de.. Sen hade vi en till lektion Handel, utdelning av prov, som vi hade gjort förra veckan, kul att läraren gav mig fel prov. Det första man gör är ju att kolla vilket betyg man har fått "MVG" Ja ba YEESS! Nehe, de var inte mitt prov utan den andra Sandras, sjyst. Men när läraren kom med de så hade inte betygets ändrats något utan de var MVG jag fick! Bra avslut på denna termin. Oftast brukar de vara om man får fel prov, så brukar alltid de felprovet vara högre poäng än sitt eget prov. Sen blir man ännu mer besviken på sig själv att man inte kunde göra bättre ifrån sig, än om man skulle se sitt eget prov på en gång. 
Kom ihåg när jag gick i nian, alltså tre år sen så hade vi musikprov, alltså om gammal musik och dess historia hur och när de olika musikstilarna uppkom, varför ska man ens veta de? Men iaf, så när vi skulle få tillbaka proven, fick jag så klart en annan Sandras prov, och hon hade VG eller MVG kommer inte riktigt ihåg, och jag blev sååååå glad att det gick så bra, men sen när jag börja kika lite så såg jag att det inte var min handstil, och kikade direkt på namnet, och provet tillhörde så klart inte mig.. Jag fick bara G på de provet..  Lärarna borde har lite mer koll på vad man heter! Så man slipper dessa situationer! Så de så

Har gjort de sista julklapparna på skolan idag, och de var till Bina och Haga, hohi du undrar säkert på vad du ska få, men du måste vänta lite, men jag funderar på om du ska få den i morn istället. ghihi. Eller vad säger du?
Slagit in de sista julklapparna har jag också gjort för i morgon börjar våran resa till min kära bostadsort, Torgås! Hihih ska fira jul där i år, sedan blir de dop och lite allt möjligt.



PUSS

Statistik

Statistiken är alltid lika roligt att kila på när man inte har bloggat på några dagar. Vet att jag nyss har skrivit om det här förut men tar det igen. Har nästan mer  besökare när jag inte bloggar jämfört när jag bloggar, lustigt. 

Har som sagt jobbat hela helgen, ganska roligt kan jag säga...
Ifredags var det en random snickare som kom fram med Lars Kristerz skivan till kassan, han skulle inte köpa den utan han frågade lite lustigt om vem som var snyggast, å det var en viktig fråga tydligen..
Han: Vem är snyggast av dessa?
Jag: Ingen är vidare snygg
Han: Men säg någon, den här frågan är viktig.
Jag: Men han ser kanske bäst ut av de alla. Å pekar på killen i mitten som ser någorlunda bra ut.
Han: okej, men inte han då, och pekar på han som är grövst. 
Jag: Ehmm nej.
Han: Okej.
Sen sa han hejdå och gick, liksom va? om det är en viktig fråga så måste man ju veta varför de var de inte sant?
Men det var bara början, idag var de ännu en random som kom in..

Två killar i 25-30 års åldern kommer in i butiken, jag säger hej till de som jag gör till alla, men känner mig iakttagen när jag står i kassan, och ser sedan att de killarna tjuvkikar mot kassan, medan de står och kikar på hyrfilmer längst ner i butiken, Sen efter ett tag kommer ena killen fram till mig med en film som han skulle hyra medan den andra killen står kvar vid filmerna..
Jag: Hej
Han: Hej
Han: Joo ehmm, min kompis undrar om du ville hänga med och åka skidor någon i Åre?
Jag: Ehhm ja kanske (man kan ju inte säga ett direkt nej, utan man säger ett kanske som är egentligen ett nej)
Tog filmen å skulle lägga in den på datorn, knappa in personnummer osv..
Han: Åker du skidor eller snowboard?
Jag: Skidor (verkar vara ointresserad för jag hatar när folk är på en på de viset)
Han: Jaha men du, egentligen var de jag som undrade om du ville vara med och åka skidor med mig och min kompis och hans tjej.
Jag: Jaha okej.
Han: Vill du de kanske nästa vecka?
Jag: Nej nästa veckan är jag inte hemma
Han: Okej, men vill du följa med någon gång?
Jag: Kanske de.
Han: Okej, om du inte är upptagen..
Jag: Jag är upptagen
Han: På vilket sätt?
Jag: Vad då på vilket sätt?
Han: Ja men på vilket sätt?
Jag: Jag har kille (Börjar bli smått irriterad)
Han: Jaha okej, men egentligen var de så att min kompis ville veta och inte jag..
Jag: Ehm jaha okej,
Han: Tack och hej
Jag: Hej då. 

Alltså detta är de värsta jag varit med om nästa.. inge kul och jobba om folk ska både bjuda ut en sen när de hör att man är upptagen så skyller de på ens kompis, vad är de för stil? Dessutom var han inte riktig svensk (förlåt uttrycket) plus att jag tror han hade någon sjukdom av nå slag. 
Tror jag ska seriöst skriva UPPTAGEN i pannan, så man slipper sådana frågor...



Sängen nu och ladda för en lång dag i morgon, skola först, sedan basket hihih
Slutar skolan på tisdag klockan tolv, sedan hem och packa och slå in julisar,
Onsdag beger vi oss till TORGÅS hihi GÖTT som bara den!



PUSS



KÖRKORT!

Shiiiiit, ett halvår tog de mig att få körkortsfan, MEN NU HAR JAG DE IAF.
Någon som vill ha mina körkortsböcker, för jag behöver de inge mer, hihiih.

Uppskrivningen hade jag i tisdags, och uppkörningen i torsdags, alltså igår.
Den 16 december 2010 fick jag mitt körkort. Shit.

Nu fattar bara en bil.




PUSS

SUPERDUPERTRUPER

JAG ÄR GLADER. 
Idag känner jag mitt år äldre, alltså idag känner jag mig som en 18åring, hiih
PUSS

Erbjudande!

ERBJUDANDE !!

Vi garanterar kraftig viktminskning inom 5-10 dagar.

För endast 295:- + frakt får du 50 cl magiskt vatten från en
liten insjö i Sveriges norra inland med fantastiska egenskaper!

Missa inte detta, över 11,000 personer har redan provat med
Enastående resultat.

Ring Östersunds kommun!

063-14 30 00

<3

Nostalgi <3

Tips it vitt!

Ja, de var ett tag sen ni fick ett "Dagens tips" men nu tog jag mig tid att fundera ut en "bra".
Alltså alla käraste vän Idominen


(Inte min bild, bild tagen r)
Finns det någon som inte äger en Idomin? Nej trodde väl de. 
Många har väl kvar sin från "fjortistiden". 
Som sagt så förknippar många Idomin med fjortisar, att tjejer springer runt med kritvita läppa, inte snyggt, OKEJ?!
Men nu kommer tipset: Att lägga ett fet lager med idomin på läpparna INNAN man går och lägger sig, för att sedan vakna med barnrumps-lena läppar. Nu överdrev jag kanske, men nästan då. Jag gör detta i princip varje kväll. Just nu på vintrarna så är läpparna lite torrare än vanliga fall då är detta ett jätte bra tips. SEN, när man sminkar sig på morgonen innan skola/jobbet, så lägger man på ett TUNT lager på läpparna för att återfukta de lite. För då hinner de sjunka in INNAN man går ut så man inte ser ut som en fjortis. 
En Idomin tub på 20g kostar runt en 20 på Apoteket, helt klart värt de. Räcker länge, eftersom man inte använder så mycket varje gång. 
De finns 20g och 100g. Dessutom så finns det en mindre tub som är gjord för att ha på läpparna som passar perfekt i fickan. 

Köp den idag!



PUSS

Hår

Här kommer bilden jag lovade.
Ganska nöjd över resultatet, kanske inte syns så väl, men allt de blonda är väck nu.
Dock är de lite slingor kvar men de gör inget, bara de gulblonda är borta, vilket det är nu! Hihih
Funderar på att göra de mörkare, men jag vet inte?



PUSS

Kul

Ganska kul att mina läsare fortfarande läser fastän jag inte har uppdaterat hihi kul.
Varit mycket snack om studenten idag, alla klänningar som man måste köpa innan dess, 3 st har vi kommit fram till, Mösspåtagningsbalen, Programbalen och sedan studentdagen, chit. jobbigt. Men men längtar som fan att sluta skolan så man äntligen får hålla på med det man vill och slipper allt plugg. Även fast vi inte alls har mycket plugg i trean men iaf.
Hörde några ettor satt och prata lite i morse och de snackade om att Handel var en slapp linje, men icke sa nicke, eller jo då man har gjort klart ettan och tvåan och ska börja i trean då är den slapp. Men liksom i ettan hade vi ett -två prov i veckan året ut. Alltså snacka om att man inte fick någon fritid på de två åren. Minns också när jag började ettan så fick vi prov första veckan och de slutade inte där utan vi fick prov efter prov efter prov. Fattar inte att ja klarade de.. Men nu är det bara ett halvår kvar och de känns förj*vligt bra! Men pengarna kommer rulla iväg som bara den. Liksom vad kommer hända efter skolan, jobba kvar på macken? Arbetslös helganställd? Eller om man ska fixa nytt jobb? Lite sugen på de, men då är frågan vart..



PUSS

Helgen är över

Och jag har inte skrivit ett skit på hela helgen, brukar ju bli så men denna helg har jag varit nere i Torgås å hälsat på min man och Sabina, helt underbar helg. <3


Trött som en gris är jag nu också, skulle lätt kunna somna när som helst..




PUSS

Koka vatten?

Har druckit en c-vitamin nu på morgonen vet inte om jag måste ångra mig nu? Såg på Facebook att alla i Krokom ska börja koka sitt vatten? Men i tidningen står de inget om de. Vet inte vem man ska lita på.. Hmm. Eftersom de nu har hittat läckan i Odensala i ett hyreshus, avloppsvatten som rinner direkt ut i vattnet men hur kan de inte har märkt något förrän nu. Liksom de skedde på 70 eller 80 talet, då borde fler har insjuknat förut.? Fattar inte. Skönt att åka ifrån parasitjävlen nu. Åker ner till Torgås för att julpynta huset lite, dock inte därför jag åker ner utan för att träffa min Älsk och bina! 


Måste packa klart, klockan 12.20 går bussen SMSA! 



PUSS

Pinsamt

I morse så hade jag en lite sovmorgon, gick till bussen strax efter åtta för kvart över åtta brukar vara tidig.. Precis när jag kommer till busshållsplatsen så kommer det en annan buss 156 som kommer från nälden och det var de Krokomsbuss jag väntade på. Men visst tänkte jag jag hoppar på 156 (stod för övrigt Krokom på den bussen) så jag kommer till skolan lite tidigare. När jag väl är på bussen ser jag att det sitter massa med småbarn på bussen. Hmm? Okej men de är säkert högstadietelever som åker bussen, whatever. Men när vi kommer till Hissmofors som ligger i slutet av Krokom, ca 3 km från mig, så svänger bussen in till högstadieskolan. Hmm? Precis alla kliver av där. Bussen blir tömd på småbarn. Shit, vad gör jag. Men som tur var så hoppade Lindas kille på samma buss som mig, så chauffören snacka med han när bussen stod stilla vid bussen och sa att bussen inte gick längre. Hmm? Då var de bara att gå ur bussen som inget hade hänt. kul. Gå ner till busshållsplatsen som inte ligger så långt bort och vänta på den riktiga bussen. Hmmm bra start på dagen....



PUSS

Tips it!

Dagens tips för dag blir denna sak. "Dust it"
"Schwarzkopf Osis Creative Dust it Mattyfying Powder ett lätt puder att gnugga ner i hårbotten för att få volym. Dust It puderet framkallar en matt effekt, ger medium kontoll och separation och hållbar stadga. Pudra en liten mängd puder i handflatan och gnugga in i hårbotten. Lyft även håret och applicera under håret in i botten. Dust It pudret ger en matt finish och en torr känsla." Denna information hittade jag här.

Egna tankar:
Jag tycker själv att detta är en smart uppfinning. Att så pass liten produkt kan göra så mycket. Eftersom jag har ganska fluffigt hår så behöver jag inte använda så mycket av detta puder, men de lilla som jag använder gör en stor skillnad. Lyfter en slinga några centimeter under benan, skvätter på lite puder å sedan gnuggar jag lite, om jag inte blir nöjd, brukar jag tupera lite också för att de ska hålla sig längre också. Lägger dit pudret runt hela huvudet så att man får en jämn "volymkant" eller vad man ska säga. De enda negativa som jag tycker om denna produkt är att hårbotten blir ganska konstig efter användandet. Man blir typ fet fast ändå inte. Man måste i alla fall duscha efter andvändningen, för att inte håret ska se så fet ut dagen efter, så är det på mitt hår, och allas hår är olika. Men resultatet blir jag lika nöjd för för varje gång!

Priset på  denna kan variera, men hittade nyss en hemsida där den kostade 89 kr men man kan även hitta två för 199 kr. Så det beror alldeles på vart man kikar. Nu kan jag tänka mig att många tycker att den verkar dyr. Men produkten är dryg, alltså använder man inte så mycket så att den räcker länge. Tror jag använde min förra i ett halvår, så den håller väldigt länge om man förvarar den bra. Oåtkomligt mot vatten och fukt då pudret kan klumpa om de kommer vatten mot de. Inte för jag har varit med om det men det är bara vad jag tror.. 

Mycket kär produkt i mitt hjärta!


PUSS

Nojig

Blir alltid så nojig när jag ska färga håret, varje gång jag har bestämt mig för att färga de så köper jag färg, men då kan de gå upp till 2-3 veckor innan jag bestämmer mig för att lägga i färgen, men då dagen är inne så ångrar jag mig direkt. "Kanske ska ha kvar min nuvarande hårfärg, även fast jag vet att färgen jag har inte är fin. men ändå" Just nu har jag sommarblekt hår, blektes som fan när jag var i Malta och på en del kort ser de väldigt gult ut vilket inte är fint. Så måste nu göra något åt de alltså färga de brunt. Men som jag sa så tvekar jag på de nu.. Men kan tänka så här, det är finare att vara brunett på vintern och vara blond på sommaren så kan färga tillbaka de till våren, vilket jag troligtvis kommer göra vilket jag gjorde förra året också. Förra året blev jag brunett till nyår, men nu ska de bli innan jul. Men tycker att brunfärgen alltid ser så sliten ut i mitt hår, ser så tråkigt ut, därför lägger jag nästan alltid i ljusa slingor efter någon månad för att lyfta upp färgen lite. Men bara vanlig brunfärg denna gång.

Kan slänga upp före och efter bild senare. 

Och i morgon åker jag till min man i Torgås plus att jag får träffa Bina, vilket jag inte har gjort på ett bra tag nu!


PUSS

Öppet hus

Idag är det öppet hus på Wargen, då årets nior ska besöka skolorna i Östersund för att lättare se vad man gör på de olika linjerna. Så välkomnar alla till Handelskorridoren där, jag och resten av Maltagänget kommer berätta om våran resa och hur vi hade det där, med ett bildspel. Men så klart kommer de finnas mycket annat att kika på också! Välkommen!


PUSS




Dagens tips

(Bild tagen här)
Dagens tips blir denna klocka! 
En helt underbar klocka som visar både tid i timmar, minuter och sekunder. Men även datum och månad OCH dag! Hur bra är inte de?! Man lägger aldrig datumet på hjärnan dag ut och dag in, denna klocka har varit min hemlighet under dessa frågor. 
Har 4 st sådana klockor, och skulle lätt kosta på mig flera. Färgglada färger som sticker ut lite. Bygger upp outfiten. Jag som ofta inte har många färger på mig, sätter hellre på mig en färgglad klocka istället för en knallrosa tröja. 
Tror jag köpte de för 150 kr/st vilket är inte så dyrt för en klocka. Rea dock men iaf!

Tror jag har blivit beroende av klockor.. har upp mot tio klockor om jag inte har räknat fel. 

Dessutom så kan man ställa in alarm och tidtagarur! GREEEJT! 


I love it!


PUSS

Måååååndag!

Dryg morgon, men det lönade sig efter dagen, gillar måndagar! 
Har pluggar arbetsmiljö och praktiskt marknadsföring c hela kvällen sen jag kom hem från skolan, rätt segt. Plus att jag har två stora prov samma dag.. Vad tänker lärarna med när de lägger upp de så?
På onsdag är det Öppet hus på Wargen, välkommen dit! Då jag ska berätta om våran resa till Malta.. ihih. Hoppas många nappar på våran histora. 


En störig sak som jag har lagt märke till med mig, är att jag gör i ordning ett stor glas med vatten/dricka/c-vitamin, dricker hälften sen så går jag och borstar tänderna utan att ens tänka på att jag har dryck kvar. Sen pallar jag aldrig dricka upp de för då får jag en tvångstanke att jag måste borsta tänderna igen.. 

Nu blir de att lägga upp ett "dagens tips" sen sova en skvätt.


PUSS

Gash!

Blir irriterad på mig själv när jag säger att jag ska göra saker sen så gör jag de aldrig.. Skulle som sagt lägga upp två tips igår, gjorde jag de? Nej, Hade inte ens slänga upp något här ens idag, emot min ork, men sen så gjorde jag de iaf. 
Julmarknad idag med mor, det var mysigt men svinigtkallt, kanske för dåligt klädd, men de vet nu inget om.. Så kallt var de. Hem och råplugga, har två "stora" prov på tisdag, inte så smart att börja plugga dagen innan så började med de ikväll.. Fortsättning i morgon.

Tänkte åka till körskolan i morgon innan vi börjar och plugga lite teori men nu ska jag soooova!




PUSS

TIps!

Eftersom det inte blev nå "Tips" igår ska jag slänga in två tips idag hade jag tänkt.

Börjar med en mascara

"Lumene Natural Code är en ny serie av Lumene som har tämjt kraften av naturligt groblad för att lyfta fram din unika, naturliga skönhet. Naturligt groblad från Norden har en stark folktradition som ett naturligt botemedel.

Lumene står för naturlig hudvård och kosmetik från norden. Lumenes produkter är skapade av vilda ingredienser som har plockats för hand i den nordiska naturen, en miljö där växterna får en naturlig, intensivt koncentrerad och välgörande kraft. Växterna plockas för hand för att skapa en serie av hudvårdsprodukter och kosmetika planerad specifikt för att framhäva din egen naturliga skönhet. Målet är att använda minst 80 % rena naturliga ingredienser i alla produkter, förutsatt att det är hållbart."
Information hittade jag här.

Egna reflektioner:

Jag gillar denna för den är naturlig gjord och inte en massa skit ingredienser som är dåligt för fransarna. En mascara som ser naturlig ut på fransarna, inget kladd och håller sig väldigt länge. Många mascaror kan "kladda" av sig ovanför och under fransarna efter några timmars andvändning, men det gör inte denna. En stor borste som även kommer åt de allra flesta fransarna, två - tre lager räcker. Visst efter en hel dag kanske man måste bygga på lite, men de är inge ovanligt. Denna hittar du hos Lindex och kostar ca 85 kr. En prisvärd mascara. 
Något jag verkligen rekommenderar!


PUSS

Inget skrivande

Inget skrivande igår, finns några anledningar, men den största blir väl att jag inte hade någon ork...
Igår var jag på riskettan, en kurs inom körkortsutbildningen, ganska dyr och meningslös körs för mig då jag redan fått en kurs i risker då jag tog skoter och moppekortet. Men men de måste tas om man ska ha körkortet så hade inget annat val. Sen direkt efter så åkte jag direkt till jobbet och jobbade några timmar. 
Lördagens eller dagens planer var att åka till stan och handla julklappar och sedan gå på Jamtlis julmakrnad, men det sket sig innan väckarklockan ringde på morgonen... Inte för jag hade någon men iaf. Annika ringde och sa att hon var sjuk så då var de bara att justera morgonens planer.. Gick bra ändå. Så blir nog Jamtli i morgon. 
Hade glöm min namnskylt hemma idag, så var tvungen att ha en annans skylt idag. Kul. Annika fick jag heta idag. Kul. En tant kom in och frågade om jag var ny, men har ju som sagt jobbat i 1½ år. Dessutom så tilltalade hon mig Annika också "Det ska jag komma ihåg till nästa gång" Jaa men visst, men Annika kommer nog inte se ut så här nästa gång du ser henne.. Konstigt nog så märkte ingen annan de förutom en... Men han räknas inte eftersom han visste om de redan.. Men man tycker nästan fler ska märka de egentligen men men.. Annika (den riktiga) och jag funderar på att byta skyltarna med varandra bara för att se om det är någon som märker de. Ganska roligt kan de nog bli..


Blir nog lite mys med film och fika ikväll.


Nu på torsdag åker jag ner till älskade Torgås hihi. Träffa mannen min och även Bina som jag inte har träffats sen i August?!? Vad är de för skit? Eller okej vi träffades 10 min i mitten på september men de räknas inte så de så. Längtar!


PUSS

Dagens tips

Dagen tips blir en hårspray
Denna hårspray är som en gud till mitt hår.
Blir inte "fettigt", lätt att kamma ur, luktar gudomligt gott, billig och håller hela dagen.
Självklart så har alla olika hårtyper, men på mitt fungerar de jättebra!
De mindre bra är att de inte finns nå mera, tår i ögat. I två-tre år har jag letat dessa, men har inte funnit de. buhuh. Är det någon liten smurf där ute som har sett en sån här?
Har en flaska kvar, dock är de jätte jätte lite kvar, som jag bara använder för att lukta på den, för att komma ihåg hur gott den egentligen luktade. Dessutom hade jag fått den utav Bina för nått år sen, eller hur var de?

PUSS

Tips!

Har kommit på sen gårdagens inlägg att jag ska lägga upp tips angående som tex flingor, eller helt andra saker. Alltifrån himmel till jord. Ska försöka hinna med att lägga upp en /dag, men kan inte lova något hihi Låter de som en bra ide? 




PUSS

Ledig

Som sagt är jag ledig idag, och bara för de så vaknar jag redan halv tio. Varför sover man inte längre när man vet att man är ledig? Samtidig om man lägger sig tidigt när man ska till skolan och sover kanske 7-8 timmar så vill man fortfarande inte upp på morgonen. Samtidigt när man är ledig och sover lika länge så är man pigg sen. Förstår inte...
Klev iaf upp halv elva upp börja fixa lite, käka frukost, gav katterna mat, besökte mormor med en påse bullar, satte värma på bilen. Jag vart klar innan tolv, då känner man att man har hela dagen på sig. Skönt att vara ensam hemma också. Det är de jag uppskattar som mest nu när man kommit hem från Malta. Skönt att komma hem till ett lugnt ställe inga grannar som stör på övervåningen (eller blir undervåningen nu). Att få ha ett eget rum för sig själv att kunna känna att man har tillgång till allt man äger. En säng som är underbar jämför med den i Malta, fast egentligen är den inte så skön. Man har tillgång till ett stort proppat kylskåp med svensk mat. 

Idag är de precis tre veckor sen vi kom hem från Malta.

Känns som man har legat i koma på sjukhuset under två månader
samtidigt som man har drömt att man har gjort en resa till Malta,
levt livet där med 4 underbara vänner
Sola, bada, undersöka ön
Men var de en dröm?
Känns inte som man har varit där utan man har varit instängd någon stans
en längre tid och kommit ut efter två månader
Man har missat så mycket
Man "försvann" när det var sommar och kommer tillbaka när det är vinter
Känns overkligt
Samtidigt har man lärt sig något utav drömmen
Att de finns ett liv i drömmen också...



PUSS

2 december 2010

Godmorgon alla små stjärnor där ute.
Torsdag idag och jag är ledig, SKÖNT! Är ledig i morgon också, men då är dagen fullspäckad. Sen har jag min första lediga lördag och söndag som jag ska spendera hemma sen ehmm hmm jadu, i september kanske? Länge sen var det iaf. En lite shoppingrunda på lördag hoppas jag på, och kanske Jamtlijulmarknad någon dag också. 

Nu när jag hade fått en kommentar på senaste inlägget kom jag ihåg vad jag hittade i skafferiet igår, som jag totalt hade glömt bort! Tack Bina!


Gårdagen var väldigt mysig och trevlig. Började hemma hos Linnea, väldigt mys. Linnea och Lisa har skaffat en ny lägenhet, väldigt fin var den! Satt där ett tag å prata och umgicks med många utav tjejerna från klassen. Sen drog de vidare till Olearys, kom dit vid tio. Vilket resulterade att de var galet för tidigt... Folket som fanns på krogen var folk som hade kommit dit på middag eller för att se på fotboll. Så vi var lite tidiga.. Men tillslut så kom resten av krogenfolket och festen började! Vi kom tidigt för att de skulle vara en tävling om ett flak till studenten som vi trodde började redan vid tio. Men när vi kom dit så hittade vi en lapp där de stod att de skulle inte börja förrän vid kvart i ett. Drygt. Men de var bara att gilla läget. Dansade lite, men största delen gick till att passa väskor. hihi. 
Klockan tolv kom min skjuts hem, lite tidigt men skönt att komma hem tidigt också. Tack Jens.

Nu väntar lite frukost, sedan lite städning och fixning. 

PUSS

Flingtips!

Måste föreslå om denna flingsort, crunchy jordgubb och yoghurt som jag nyss fann i vårt skafferi JIPPIIE.
Alltså crunchy med lufttorkade jordgubbar med yoghurtcrunchy i.
Man kan inte sluta äta av de, för de som gillar crunchy och jordgubbar då.. 
Kan även äta de som de är som snacks, ett lite nyttigare mål till filmen eller tjejsnacket.

PROVA!



PUSS

1 december

Idag är det första december och all julkänsla som en gång fanns är som bortblåst..

RSS 2.0