Snart ett år sedan, tiden bara rinner iväg


Lång helg!

Gaaaalet vad denna helg gick fort, men har hunnit med så grymt mycket. 
Blev en heldag i Sundsvall i fredags, fick med mig lite saker hem också som kommer tas kort på resultatet sen, igår började dagen med Zumba, var faktiskt roligt, men att dansa i 3½ timmar med ett skadat knä var ju ingen höjdare, sen var de bara att skynda sig hem, byta om, okej jag duschade också, för man vill ju inte lukta svett, sen stack jag till stan där det skulle bli lite 18års firande till en väns lillasyster, kanonbra kväll! Tog några timmar i morse att kurrera mig, men sen blev det stan med mor för att fylla på kylskåpet lite, satte sen igång att pyssla ihop vår nya tvbänk, blev asbra! Bild kommer sen. Tog ju allt för många timmar att sätta ihop den så hela kvällen flög förbi, men när jag ändå var på G så började jag sätta ihop mitt nya skåp, men det sket sig efter halva och mitt tålamod vad på botten redan så jag gav upp. Måste börja om allt från början och det är så värdelöst. Har dessutom börja lägga mitt liv i flyttkartonger, eller nej riktigt så illa är det inte, men mitt skrivbord som jag har som jag haft i väldans många år nu skall bort. Därför läggs allt ner i kartonger eftersom jag inte använder sakerna nå mer så onödigt att ha de framme.. Så nu skall de bli nytt! Älskar att göra om, att se resultat! Har köpt mig en mörkläggningsgardin också, så nu kan jag äntligen sova längre än 6 på morgonen, så nöjd! 

Nu skall lillan sova för morgondagen är proppfull. Gymnast - gå&löp kliniken - hämta varor - packa varor - fixa hyllan, ja sen på tisdag ska jag klippa och färga håret, nervöööös tjej! Har ine klippt mig hos en frisör på ett år... ILLA! 


Natti!

Lurad

Tänkte ta mig tid att skriva en fin novell, men icke. Jag orkar inte. Jag vill inte och jag kan men inte nu. 
De känns som livet rullar för snabbt och jag hinner inte dokumentera allt som händer och sker. Insåg för någon dag sen att jag gick på bal för ett år sedan. Varför ska det gå så fört förr? I fredags var det mösspåtagningsbal för 93:orna, när blev jag så stor så jag skulle få se någon annan uppleva det som jag nyss upplevt. Jag mår dåligt för jag blir äldre. Varför får jag inte uppleva min bästa tid igen för? Varför finns det stadier som man inte vill ska försvinna från sitt liv. Jag vill tillbaka till skolan igen för att känna mig ugn igen. Jag vill inte bli gammal. Vad har man för liv då, man åldras fortare och man kan kanske inte göra allt man vill göra för man inte har möjligheten. Man ska skaffa ett fast jobb och bli fast där i nå århundrade. Sen då. Ska man jobba tills man dör? Ska man jobba tills man får en arbetsskada och inte kan jobba nå mer? Ska man förstöra sitt liv med en arbetsskada? Jag får panik. Jag får panik varje dag jag vaknar för att jag inte vet vad jag ska göra med mitt liv. Jag vill ha ett jobb, men samtidigt vill jag inte ha ett jobb för jag vill upptäcka allt som finns i världen, men då måste jag ha ett jobb så jag kan ha råd med det. När ska man hinna ha roligt i sitt liv utan att tänka på jobb hela tiden? När ska man göra alla dessa saker man ska göra när man blir äldre? Skaffa familj, barn, bil, djur, husvagn, ja ni fattar. Jag vill inte, jag kan inte, jag vet inte vad jag ska göra. Varje morgon vill jag göra något nytt, hitta på någor, äventyr, vill inte att mitt liv inte bygger på äventyr, äventyret ska bygga mitt liv. punkt.

En fin människa


Hittade länken på fejjan och kände att jag var tvungen att lägga upp den här, så duktig hon är min kära tremänning! Synd att sångkunskaperna inte gick i arv... 

Länk till hennes blogg

Träning

Satan vad jag har börjat träna, jag som aldrig tränade förr, men nu så jävlar ska man vara trimmad till sommaren! Dagens program var att ta en runda på rullskidorna på 6,5 km, sen en promenad på 10km, det börjar ta sig! Känns som man har växtvärk i benen, men det är inte växtvärk, utan det känns som jag vill ut och springa, va fan har hänt?

Ska ta och beställa klipptid också, måste färga håret också, men vilken färg?! Paniken, de får inte bli så att man åker dit utan att ha bestämt sig vilken färg man ska ha, vet inte ens hur jag ska klippa de, vill göra något nytt, men vad är det då? Det visar sig snart.

Bokat tid hos sjukgymnasten också, oj vad många också det blev i detta inlägg redan. Var ju inte välkommen till Hälsocentralen, eller jo fick en tid i slutet av juni, men det är ju nu jag har ont inte om 1½ månad.. Så ska till sjukgymnasten nästa vecka, skööönt, kanske får reda på vad det är för fel. Fick en rekomendation av sjuksköterskan på Hälsocentralen att jag skulle ta det lugn och knarka alvedon, fan heller, har jag börjat träna ska jag fan fortsätta träna, det lär ju knappars bli bättre med en värktablett? Hatar Krokoms Hälsocentral. Hur kan de veta att det inte är nå allvarligt när de inte ens vill kika på knät även fast jag sa att jag ville dit och kika upp det. Idioter.

hej

hej jag lever
hejdå

RSS 2.0