Plugga?

När man väl förbereder sig för att plugga så gör man något annat?! Varför gör man så?
Skulle plugga lite handel och Människan Socialt och Kulturelt idag, läste MSK, men handeln vad hände med de? Ehhmm.. Facebook? Ja.. Fattar inte, de finns knappt något att göra på Facebook men man går aldrig där ifrån.. Usch, tror jag ska ta och spärra Facebook när jag ska plugga på datorn. Men i morgon så måste jag plugga! 


PUSS

Jag längtar tillbaka...

Foto= Jag, förutom de som är på mig har mamma tagit
Hittade ett minneskort med en massa bilder på sen jag var på Malta, bilder som jag inte kommer ihåg att jag har sett tidigare, åhh vad jag längtar tillbaka!
Värme, sol och bad.. Tjejer vi drar tillbaka va?!!

<3

PUSS

Dagens tips!

De skönaste som finns är nog att komma hem efter skolan/jobbet och sätta på sig ett par mjukisbyxor.. Slappa, mjuka och sköna.. Guuud! vad skönt de är! Man slipper tänka på att inte spilla på de, inte tänka på hur man ska sitta för att linningen ska skära in i magen osv. Så skönt!

PUSS

snorig

Usch är snorig och min hals vill inte vara min vän + att mina ögon är svullna... Och Mathias kommer på torsdag,, vilken tajming! 

Se om jag orkar med skola. Men måste på skolan, vill inte missa något som jag måste ta igen sen, de pallar jag inte.

PUSS

Dagens tips...

Men snälla testa de inte..

Fick lite inspiration från Aftonbladet hur man kunde göra fina lockar i håret, genom att tvinna de sen sätta upp håret med hårnålar tills håret har torkat...
Så tänkte testa de igår, duschade igår kväll, torkade håret tills de blev nästan torrt, precis som de stod på aftonbladet, tvinnade håret och korvade upp de till en liten boll och satte fast de med hårnålar. Eftersom jag strax skulle sova så lät jag de sitta i över natten. Låg med fuktigt hår med några bollar på huvudet, inte de bästa.. Men iallafall så trodde jag att de skulle bli jätte fina lockar eller iallafall lite stripiga slingor som jag vill ha de. Men icke. Tog ut bollarna, och VIPS så hade jag ett afro på huvudet... FIISK! skulle åka till jobbet om en halvtimme, hinner inte duscha de, hinner inte platta de.. Hmm Seriöst kan ju inte komma till jobbet med denna frilla heller.. Blev ju inte alls som jag hade tänkt mig.. Kunde inte sätta upp de för då stod alla hårstråna åt alla håll. kunde knappt ha diadem för då korvade sig håret åt fel håll. Allt gick fel. Men en fläta var min sista utväg.. Flätade en fläta genom hela håret, Visst de blev okej, men kunde inte dölja afrot med den.. Fick till och med frågor hur jag hade fått sånt frissigt hår.. Hmm misslyckande.. Så testa inte detta... Eller jo om ni vill ha ett afro så visst!
Mitt hår ser fortfarande likadant ut.. Efter 10 timmar.. 


PUSS

TIPS!

Igår när jag var hos pappa så kom jag på dagens tips! Han hade fått en ros i present av någon, då hittade han ingen vas och fick iden att ta en gammal vinflaska och ha den i. Skitsnyggt! 
En finare lite mindre svart flaska med guldtext på med en orange/röd ros i, Gaash vad snyggt de var. 

Visar en bild på ett ungefärligt tänkande
Men tänk er en svart flaska. Tog aldrig kort på pappas ros, vilket jag ångrar nu...

Så har ni ingen passande vas, ta en snygg flaska istället!

Grattis..

till min kära far som fyllde år igår! Grattis, missade fikat eftersom jag jobbade, men som tur hade de sparat liten tårtbit till mig efter jag slutat hihi. 

Fick även reda på idag att de var en som hade blivit överkörd utanför macken då jag var på Malta, då man visste vem de var som dog kändes de ju lite, även fast de var en gubbe som var typ sjuk. Men när man vet vilken de är så känns de mer än om inte skulle veta vem de var.
Jobb i morgon också


PUSS

Nytt?

Jag vill göra något nytt på min blogg, nyheader... Men pallar inte att göra en. Eller vet inte ens hur jag ska göra den, kan inte ens lägga in den så där rök den idén. Men min fru kanske vill hjälpa mig å fixa in den i bloggen? hihi
Fick mina gardiner idag så nu är rummet avskärmat! Blev rätt okej faktiskt, lite ovant nu i början. 


Balklänningen som jag la upp förut kommer jag EJ köpa. tycker det är alldeles för mycket pengar, 3100 kronor på en klänning. Tänk på allt man kan göra för de pengarna!? 3100 för cirka 6 timmar. De är lite mer än 500 i timmen, usch. Dessutom ska jag köpa två andra klänningar också. Så måste nog ligga lite lågt ett tag. En beställning från Newlook.com kommer jag också att göra inom kort. Så måste prioritera lite och klänningen får hänga kvar på sin plats i affären. Lite synd tycker jag för jag vart så kär i iden. Men måste följa min plånbok denna gång och inte mitt hjärta. 

Nu ska jag plugga lite innan de blir sängen!


PUSS

Tips!

Bina ville att jag skulle lägga upp ett tips, men när jag började skriva på detta inlägget så visste jag inte vad jag skulle tipsa om men nu vet jag de, men tyvärr Bina, det handlar om müsli..
Men då är det så här: 
Detta skall du ha för att klara av mitt tips, 
och 
Ta en eller två skedar nutella, helst den randiga, men går bra med den vanliga, och sedan tar du müsli, helst en müsli med nötter eller något som faller dig i smaken. BLANDA i en skål
Varsågod här har du fått ett bra mellanmål.
Enligt GI-metoden så får man käka nutella vilket resulterar att det är nyttigare de än godis. Och müsli är också nyttigt. Så här är ett nyttigt och gott mellanmål! Hoppas de smakar bra!


PUSS

Igårkväll

Städade lite på rummet igår och fick till de rätt bra, eller ska inte missa att de var mamma som städa och jag bara kikade på. men iaf.. Strax innan nio vart vi klar, då skulle mamma sätta sig vid datorn ett tag sen skulle jag få den, men "sen" kom aldrig. Kikade på tv, hittade en bra film som jag började se den. Kvart i tio blev den och jag låg påklädd i sängen med täcket över mig och Tussan bredvid mig. Sen så vet jag inte vad som hände. Strax efter tio, var dörren in till rummet stängd (de var den inte när jag la mig) Tussan var borta, och TVn var av.. Hmm. Tror mamma besökte mig igår innan hon skulle gå och lägga sig, iallafall stänga av TVn och ta bort tussan och stänga dörren, vad snäll hon är! Medan jag var under medvetande så tog jag av mig mina smycken som jag hade råkat somna med, och tog av mig kläderna. Vaknade igen kvart över fyra, kände att jag fortfarande hade bhn kvar på mig, tog av mig den även fast de bara var lite mer än en timme kvar tills jag skulle upp igen, såg att jag hade fått sms av Mathias och svarade Godnatt, liksom kvart över fyra?! Hmm, ska ha sovlås på min mobil  för man vet vad jag skickar på nätterna när jag inte ens är vaken? Men men så kan det gå när inte låset är på, eller om man nu kan låsa upp mobilen i sömnen som jag tydligen kan... 


(Glömde skriva detta i förra, därför blev det ett inlägg till)


PUSS

Seg

På att upptadera...

Imåndags så firade jag och min man 7 månader hihi <3 Tiden går fort när man har roligt, och blir kärare och kärare för varje dag, länge sen jag vart så här lycklig med någon. Puss på dig!


Igår, tisdags åkte min moster + hennes kille och deras barn, alltså min kusen på ett halvår till FLORIDA, inte alls avundsjuk, de ska vara borta i tre veckor tror jag att det skulle vara. Men hon lovade att ta hem en känguru när hon kommer hem, hoppas att hon gör de. 

Idag har jag haft dagdrömmar om Malta, att åka tillbaka och uppleva allt igen, förutom praktiken då. Men sola bada och bara ta de lugnt och göra vad man vill när man vill! Saknar de!

PUSS

Städa

Tar tag i min lilla soptipp som rum jag har. Men får se om jag får till de nå bättre. 
Fick sluta kvart i ett idag för att jag skulle åka hem och ha UF, alltså sy halsdukar. Segt, men snart är de klart! Kommer kanske upp nå bilder här på bloggen också inom en snar tid. För att marknadsföra vårt företag lite, hihi. 

Nu ska jag strax städa lite mera sen ska jag plugga å SEN ska jag sova tro jag om jag inte hittar nå intressant på TVn som jag brukar göra..



PUSS

Hår

Igår färgade jag håret IGEN, jag vet, men jag vill ha mörkare.. Då blev de mörkare, denna gång hade jag mellanbrun och de blev en perfekt färg, inte för mörk eller för ljus utan perfekt!

Jag in på balklänningsbutiken idag IGEN, och provade min klänningen IGEN, jag vart kär, IGEN. Jag måste ha den.. Men min plånbok gillar den inte.. Måste hitta en likadan fast billigare.. Men vart?


PUSS

Highway to hell!

Gillar gamla klassiker som till exempel låten som rubriken fick stå för. För de mesta kan man alla klassiker och då blir de roligare att sjunga med för man tror man är så bra för man kan de, men de roliga är ju att alla andra kan de också så då är man inte så speciell som man kanske önskade. 

Idag har dagen bestått av allt, sy halsdukar, som tog 3½ timme, och blev klar med 5 halsdukar, segt, städat, skotta snö, apropå de så blev jag så förbannad på traktoren som skulle skyffla bort snön på vägen upp till lägenheterna.. Jag gick ut då jag hörde traktorn och börja skotta bort snön på den lilla "gården" som finns utanför. Jag skottade ut på vägen för att plogarn skulle ta med sig de när han plogade vägen. MEN han plogade på sidan på vägen upp, alltså på höger sida av vägen och jag hade lagt all snö på vänster sida. SÅ när han körde ner igen så sket han i den vänstra sidan?! Vad är de för stil? Då var de bara att skotta bort allt som jag hade förberett till traktorn.. Fisk också. Har satt på nya kuddfodral på soffkuddarna, najs! Ehmm, Hjälpt mamma med att byta gardiner, fortsatt att kika på en film som jag börja se igår, men den var inge bra så jag stängde av, har hunnit med att diska också OCH tillslut så har jag gjort klart en sak till skolan, ett skolarbete som jag trodde skulle ta lång tid så jag har skjutit upp de några veckor men de gick på en kvart, typiskt.. 

Nu ska jag hjälpa mami med att bädda hennes sääääng! See Jaa!


PUSS

Barnvakt eller ska jag säga kattvakt?

Är ensam hemma denna lördagkväll, ganska skönt faktiskt att få en tyst lägenhet någon gång, men istället fylls den med ljuv musik eller ljuv och ljuv min musik fyller lägenheten WIiiho! 
Nu till rubriken, har två katter som jag måste sköta om, inte för det är såååå mycket att göra men har ett vildsvin som katt. Hör hur hon kryper under min säng så fjädrarna (alltså stålfjädrana) låter. Hon kommer springandes med en kattboll upp i min säng biter på mina ben tills jag kastar iväg bollen. Men lika snabbt är hon tillbaka igen och så håller de på tills hon tröttnar, vilket är aldrig. Hon kan inte direkt ligga still utan hon drar sig till datorn när någon går ifrån den någon minut. Hon lägger sig på tangentbordet. Vips så har hon raderat hela mitt skrivbord. Eller så allvarliga saker har hon inte lyckas med än, men iallafall tagit bort gadgets, ni vet de dära sakerna som man kan ha på sidan på skärmen som visar klocka, datum osv. De har hon lyckas ändra så det är bara en massa valutaändningar.. Kul katt. Hon har ingen vidare koll på henne själv. Ligger hon på köksbordet så lägger hon sig längst ut, ligger där någon minut sen börjar hon sträcka på sig, å vips så ligger hon nu mera på golvet istället. Knasboll, eller Gizmo är hon också känd för, även blixten, och ulltussen och Blixten Mc Queen. Men tjockis är hon också van vid att man säger, men hennes riktiga namn är Tussan. Kärt barn har många namn. De var verkligen inte meningen med att skriva om Tussan, men så går det ibland när inte haspen är på... Hmm men nu ska jag kika på film och kanske sova om några timmar. Imorgon väntar en hel del, sy, färga hår, sätta upp gardiner, plugga ehmm städa ja det kanske var allt eller?
Men godnatt iaf!



PUSS

Balklänningar

Idag åkte jag till stan med mamma för att kika på lite balklänningar. Gick runt hela staden innan vi hittade till butiken, när vi kom in dit fanns de HUR MYCKET klänningar som helst, hela väggarna var fyllda med snygga och färgglada klänningar. Då var de bara att starta att kika igenom alla efter modell och färg. Hittade många helt okeja klänningar, men när vi kom till slutet av högen så hittade jag min favorit klänning. Men hon som jobbade där tyckte jag skulle välja fler klänningar för att jämföra färger och modeller osv. Så jag gjorde de fick totalt med 5 skitsnygga klänningar in till provrummet. Provade först min favoritklänning och den fastnade jag för direkt. Sen tyckte hon att  de klänningar jag hade tagit fram passade inte mig, inte rätt färg eller så var de fel modell så de inte passade min figur eller så var de helt enkelt för korta. Så då fick hon springa runt i butiken och ta fram lite olika klänningar till mig, provade ca 7-8 stycken tror jag och totalt tog de 1½ timme. Men som sagt så hade jag redan min favorit innan jag ens hade provat den. Dock fanns de hur många fina klänningar som helt som  jag skulle vilja ta med mig hem men nej. 
Priset på denna klänning var ca 3 000. Vilket jag tckte var väldigt dyrt för en klänning så den fick inte följa med mig denna gång hem, men ska fundera en vecka innan jag bestämmer mig. Ska kika runt på nätet och innan för att se om de finns någon billigare men samma modell.


Så här såg den ut, sen var de lite mönster bak på ryggen också.
En öppen rygg med snörning. 
Är den värd 3laxar för engångsanvändning? Klart man kan sälja den sen men iallafall. 




PUSS

Natt

Som sagt så hade jag en lektion på 1½ timme, väldigt onödigt tycker jag som får åka buss nästan lika länge som jag spenderar på skolan.. Tog tolvbussen hem idag, sen från ett har jag suttit och jävlas med datorn. Kunde inte logga in på msn först, då jag var tvungen att uppdatera till den nya, men för att installera de så var jag tvungen att uppdatera några andra program på datorn först. Först ett säkerhetsprogram, vänta typ en timme innan de var klar, sen skulle den startas om och uppdateras flera saker, sen var jag tvungen att uppdatera något annat innan jag kunde installera msn. Gjorde de med, och lika länge tog de för de, sammanlagt nästan två timmar för att installera och uppdatera datorn. Men sen var det att installera msn också som tog en stund också. Sen när jag skulle logga in så funkar de inte.. Typiskt. försöker igen, men man kan ju inte installera om något som redan finns på datorn, så testade att avinstallera de som jag fick hem, men de gick ju inte.. Efter nästan 3½ timme med datorn så gav jag upp. Sket i msn och dennes roliga liv. Stängde av datorn och allt. Men nu efter typ 6-7 timmar så fungerar msn, alltså den nya. För innan så funkade varken nya eller gamla, knas. men nu funkar de äntligen! Men, min vanliga msn adress funkar inte? De gjord den inte på gamla msn heller. men liksom den borde fungera tycker man. Har 15 kontakter på min andra. Kul. och det är 2 av de som man chattar med regelbundet. Kul tjej. Någon som vet hur man fixar de?

Har varit på bio med mamma idag, mys, såg på The Tourist, väldigt bra film faktiskt, men råkade somna under reklamen så missade de första 5 minutrarna av filmen, fail. Aldrig lyckas med de förut..
Sen vart det en sväng till Frida, checka in deras nya lägenhet, skitsnygg var den! avis.. Blev lite spel med flickorna små. DE gör vi igen tyckker jag! Blev en massa smått och gott också, dock nyttiga saker, GREEEjt! 

Nu gör jag kväll för att förbereda mig inför en shoppingrunda med mor i morgon hihi


PUSS

FREeeedag!

Idag alla barn är de fredaaaag! hihih!

Nej okej jag ska vara seriös. 
Igår var det en dryg dag, hade Naturkunskap i nästan tre timmar, ett ämne som jag hatar för att vara enkel med orden, läraren gick igenom vad vi skulle göra på lektionerna denna termin, skulle kunna skjuta mig själv för att slippa de lektionerna. men nej. Hmm ska nog överleva de 50 timmar vi har. Sen var de prov som sagt, väldigt enkelt prov för att vara ett webbdesigns prov, hade inte plugga så mycket egentligen men mer än vanligt. Gick väldigt bra hoppas jag.. Sen hade vi handel-Personlig försäljning. Låter som om man ska marknadsföra sig själv och sälja bort sig själv och sin själ. Men så var de tydligen inte.. Utan de handlade om hur man ska behandla kunder. MEN de roliga är att vi får lägga upp den kursen hur som helst?! Vi får bestämma när vi ska göra vad, när vi ska ha prov, vilka kapitel vi ska ha prov i, vi får välja själv när vi är lediga och allt! bara om vi gör klart kursen till studenten. Så de blir hårdkörning de första veckorna sen så blir de slappare så man kanske kan vara ledig halva torsdagarna istället. SKÖNt. 


Nu ska jag fixa håret lite sen dra ner till bussen! Kanske blir någon bio med mami sen ikväll, hoppas!

Glömde tillägga att jag börjar 08.15 och slutar 09.45, nödigt... 

PUSS

Trött

Tröttare än tröttast!


Har ett prov idag som jag måste koncentrera mig på idag.. 

Tre timmars naturkunskap sen en timmes lunch, sen webbdesign i en och en halv timme då jag ska ha prov, sen TRE timmars handel, jag kommer dö. 



PUSS

Möblering

Som sagt så delade jag rum med min syster förut, men då hon flyttade till sin kille i Hallen har jag fått tagit över hela rummet. Eller man kan säga att rummet var indelad i två delar så man hade som ett eget rum fast de var två rum i ett, om nu nu fattar.. 
Men iallafall, när Bina var upp för några veckor sen så tog vi tag i de hela. Möblering stod på spel. Shit vilket jävla arbete de var. Nästan fem timmar tog de att flytta två skrivbord två sängar och tre byråer. Shiit. Men nu har jag flytta ut ena byrån till hallen (alltså hallen, inte Hallen) då den byrån som stod där hade gått sönder så då bytte jag ut den, svettig tjej. Men ett steg närmare slutet. Men de är så förbannat mycket grejer på rummet så jag vet inte vart jag ska göra av allt. Har lagt allt i olika påsar och sedan slängt de på varandra i en stor hög. Står en stoooor soppåse i tvrummet också lite gömd så där, men mamma tyckte inte att de passade in i inredningen... Hmm. Men de kommer bli bra tillslut. Måste bli klart med rummet i helgen för de ska vara klart innan Haga kommer och det är min nästa lediga helg och nästa helg jobber jag och då hinner jag inget, sen kommer han panik! Kan ju inte se ut så här då heller..


PUSS

Kurser

Nya kurser, avslutade kurser, sista terminen sen slipper jag denna skit

Tatuuu

Många vet redan att jag har gjort en tatuering men tänkte förklara lite om hur, var, när och varför jag gjorde den.

Har alltid velat tatuera mig när jag är utomlands för att ha som ett minne, "denna gjorde jag där, då jag gjorde de" och så vidare. Och så tänkte jag när jag fick reda på att jag skulle till Malta på praktik. Jag måste göra en när jag kommer dit. Men då var det frågan om vad. Jag har länge följt Miami Inks program, fått inspiration av både de och tatueringshemsidor som jag kikade lite extra på innan jag for till Malta. Som sagt. Under den två månaders tiden jag befann mig på ön tänkte jag på vad jag ville ha. Funderingarna gick allt från "Te amo" "Love", ett litet hjärta, några citat meningar kom också upp-ploppande i hjärnan. men nej. "Jag älskar dig" Nej. Tro, hopp och kärlek. Jaa kanske de. Men på engelska då. Faith, Hope Love. Där satt den! Eller?! Hope, Faith, Love eller Faith Hope Love? De var frågan, hade bestämt för de andra alternativet, men någon minut innan vi skulle gå till Tatuerings Studion så ändrade jag till de första, för de lät mer rimligt. Men iallafall. Jag hade bestämt mig att jag skulle göra den i nacken eller på ryggraden. Eftersom de blev en lite längre text så blev de på ryggen. Tog mig nästan 6 veckor att bestämma detta och var inne på den sista veckan på Malta, och nu var det modet som fattades bara. Med tanke på att de var sol där nästan dygnet runt valde jag att vänta tills de sista dagarna för att ta del av solen för att sola innan jag kladdade på mig någon text. Så lördagen den 6 November, satte jag och Tess på oss våra sandaler för att vandra ner till Studion, fick tid klockan sju samma dag, så då var de bara att vänta några timmar. Usch har aldrig varit så nervös förut. "Ska jag verkligen göra den" "Hur ont kommer det göra" "Är det verkligen värt de onda för en tatuering egentligen?" "Hur mycket kommer den kosta?" De var många frågor som flög i mitt huvud. Men tiden var nu inne. 
Killen printade ut texten som jag skulle ha, blev lite större än vad jag hade tänkt mig, han sa att den skulle bli så mesig om den var mindre så var bara att lyssna på honom! Satte mig på stolen, Mich fick hålla om mig så fint, sjunga lite låtar, för att jag inte skulle koncentrera mig på att han målade lite fint på min rygg, lite synd att du sjöng sorgliga låtar som fick mig att gråta ännu mer. De var värre än jag trodde. Tårarna bara rann och rann, hade ingen kontroll på min andning så mitt ansiktet vart som en tomat. Efter ett ord så höll jag på att ge upp. Jag pallade verkligen inge mera. De gjorde ont. Blodet rann efter ryggraden.. Men efter en kvarts plåga var de över. Mitt smink var som bort gråtet.


Men jag vart riktigt nöjd. 


PUSS

DÄR

Precis då jag publicerade de så kom jag på de! duktigt!

Men iallafall så från och med denna vecka kommer jag gå skolan 5 dagar i veckan, förra terminen så gick jag bara 3 dagar i veckan för det var praktik 2 av de. Men eftersom jag var på Malta och utförde min praktik så var jag ledig varje torsdag och fredag terminen ut, väldigt skönt, men skulle hellre uppskattat de nu sista terminen istället för näst sista. För nu har man tappat fokus att plugga då man gick 3 dagar i veckan och hade knappt några läxor alls. Men nu kommer det 3 eller 4 nya kurser samtidigt ska man ha kvar några gamla så det blir att plugga på den lilla fritiden man har resten av skolan. Dock bara ett halvår men iallafall. Kommer kännas så konstigt. En sovmorgon kommer jag ha, i ettan och tvåan hade vi två sovmorgnar, och nu bara en.. Illa. Då måste jag alltså upp innan sex 4 dagar av dessa 5 jag går i skolan, segt. Men det är bara att ligga i och ta dagarna som de kommer. 


PUSS

Ja, hej!

Man ska skriva upp allt det man tänker skriva om, för nu kommer jag inte ihåg vad jag egentligen tänkte skriva om.. Hmm.. 


PUSS

19 weeks

Vet att många kommer hata mig för detta inlägg men jag vill bara påminna alla att det är snart sommar! (Detta var speciellt för dig Bina, fast nu kommer det du inte vill höra) Det är bara 19 veckor tills jag tar studenten! 19 veckor! låter ju skitlite ju! Kommer att jobba 9 helger till på macken under min skoltid. Om det är 19 veckor kvar till studenten så kalkylerar jag det till att det är ca 17 skolveckor kvar! alltså, 85 plus, minus skoldagar! Oj, de lät länge... Men iallafall så skall mycket göras innan dessa skolveckor är inne. Håller reda nu på att kika balklänningar, och studentklänning. Balklänningen är nog lite svårare än studenklänningen. Men vilken färg ska man ha? Blå, röd, vit svart, rosa, lila, grön? Hmm funderar på att ha vinröd. Men jag vet inte, det beror på vilken hårfärg jag ska ha.
När min syster köpte sin klänning så föreslog säljaren att om man var blondin (som min syster var då) skulle man ha en klänning mot de blåa hållet. och om man var brunett ska man ha en klänning åt de röda hållet. Men hur fan ska man veta ett halv år innan vilken färg man ska ha på håret? Helt omöjligt...


Var på middag igår, med Annika, Rolle, Ola och Toffe. De var trevligt, maten var god förutom att jag mår mindre bra nu, men det kanske inte är för maten utan kanske vattnet som de kokat? Illamående och mår mindre bra. Hur kommer detta sluta? Men iallafall så efter maten skulle vi egentligen till Ytterån för att bara umgås och spela lite guitarr hero, men blev det något sånt tror ni? Nej, vi for runt lite överallt sen slutade det med att vi hamnade i Krokom hos Kristin, satt där och kika lite på film och så, men sen vart vi lite för trötta för att hålla ögonen öppna då Annika och jag fick skjuts hem till vår lilla mysiga gata. Det roliga med med Annikas och mina föräldrar är att våra pappor bor precis lika långt avstånd som våra mammor gör, alltså ca 200 meter, alltså typ grannar. Det insåg jag inte förrän igår när jag tog bilen till Annika, lat jag vet, men skulle ner till Centrum så orkade inte först gå till henne sen gå tillbaka till mig för att hämta bilen. Men som sagt så var det en trevlig kväll med trevligt folk, slutade med att jag satte på en film när jag kom hem, somna ifrån den, ovanligt jag vet, vakna igen kvart över två och började sms med folk, normalt, men somnade ifrån smsen och sen sov jag som en stock till nio då klockan ringde, gick inte upp förrän hon var tio, och jag börja jobba klockan elva, så jag skulle göra mig klar, käka frukost, fixa lunch, hitta kläder OCH åka till ytterån på en timme. De gick bra, ägnade en kvart på att sitta vid datorn på den tiden, så stressad var jag ju inte precis... 

Men nu ska jag plugga lite innan jag ska hämta mami på jobbet!


PUSS

Fredag

Det är fredag och jag är leeeeeeeeeedig! Yeey! Fast bara från skolan, inte jobbet. Men börjar inte förrän klockan tre så det är några timmar kvar tills jag ska bege mig. 

Vaknade 0820 idag, kika på mobilen hade fått sms från min man, alltid lika trevligt! Men efter de så kunde jag inte somna om... Klockan nio satte jag på datorn, kika facebook ett tag. Sen när det inte fanns något annat att göra tänkte jag kika på film, kikade igenom filmerna och tänkte "Neeej, pallar verkligen inte slösa tid på en film som jag redan sett hundramiljonerfemtiotvå gånger" så då blev de ingen film. Klickade igång lite musik och började klickade igång ett sukoku spel på mobilen. Efter ett spel så somnade jag, Hmm normalt. Som tur så hade jag ställt klockan igår på strax innan elva ifall jag skulle sova länge idag, och vaknade några minuter innan de ringde.

Nu ska jag börja fixa mig och fundera på vad ja ska käka till lunch innan jag åker. 


PUSS

Dagens tips!

Länge sen jag körde en dagens tips, men nu kommer det äntligen en!
Dagens tips blir... Newlook.com
En klädbutik som jag upptäckte när jag var på Malta, en butik som har allt man vill ha. 
Priserna ska man inte ens tala om, om man hittar något på rean så är det inte ens frågan om man ska ha den eller inte om man tänker på plånboken, alltså det är billigt! Tror jag har skrivit någon gång att jag handlade för 400 och fick med mig hem fem tröjor, shiit. Kläderna har väldigt bra kvalitet också. Blev min favorit affär när jag var där nere och det är det fortfarande. Originalpriserna är det inte så mycket större skillnad på men det är lite billigare än Sverige. Men nu när euron ligger så långt så blir det ännu billigare! WOOOW! Klickade in på den sidan idag, föresten HÄR hittar ni dit, hittade hur mycket som helst som jag ville ha! Massas stickat, jag tycker butikerna här i Sverige är stickat dyrt, så man kanske ska passa på att shoppaloppa lite stickat nu när man väl har hittat riktigt bra priser? De finns även en hel del snygga killkläder också, skjorter, fräna tshirtar osv. LOVE IT!
Skor, skor skor, man kan inte ha för många skor, här hittar man allt från helt vanliga skor, till helt ovanliga skor. Ballerina, klackar, stövlar, sandaler mm, och det riktiga braiga är att det är skitbraa priser! Hittade ett par vinterstövlar som vad fodrade som kostar 150 spänn! Dock var de på rea men iallafall. 
Måste också säga det att denna affär finns INTE, tyvärr, i Sverige, men hoppas på att den kommer hit inom en snar framtid!


PUSS

Sy

Under två timmar har jag varit bästis med symaskinen, de blidde fyra hela halsdukar, tar gärna emot beställningar redan nu hahah! För de som vågar sig på sig de det vill säga. Gasen i botten kan jag säga att de två timmarna bestod av. Sjukt drygt att sy, men måste bli klar med de så att fanns ju ingen utväg, men nu är det klart. WOW!


PUSS

Sy

Under två timmar har jag varit bästis med symaskinen, de blidde fyra hela halsdukar, tar gärna emot beställningar redan nu hahah! För de som vågar sig på sig de det vill säga. Gasen i botten kan jag säga att de två timmarna bestod av. Sjukt drygt att sy, men måste bli klar med de så att fanns ju ingen utväg, men nu är det klart. WOW!


PUSS

Hår

Vill göra något åt mitt hår, något nytt. men vad?
Ny färg? Blondare eller mörkare? 
Eller om man ska köra mörkare nu till i maj sen bli blond perfekt till balen och studenten? 
Vill klippa av mig de för att slippa lägga ner så mycket tid på de varje dag, vill sätta i löshår för att jag tycker det är för kort. Törs inte gå till någon frisör för alla frisörer vill tunna ut mitt hår för de tycker att de är för tjockt, men jag tycker det är för tunt. Alla klipper av mer än en deci för de tycker att det är slitet, visst det är slitet men 1 deci är till att överdriva. Vill ha en ny hårfärg, men palla lägga ut flera hundra för att färga sig hos frisören, som nu kan misslyckas och färgen är permanent. Vill inte lägga ut pengar på permanent färg som ändå åker ut efter några duschar. 

Har nog för många funderingar..


PUSS

Torsdag

Absolut sista torsdagen som jag är ledig, är ledig även i morgon. Idag väcktes jag av Mathias med ett sms, vid sju, lyckades somna om lite, väcktes igen av sms från honom, svara, somna om, väcktes igen, tjugo i nio kunde jag inte somna om. Klart man är ledig och man väcks så tidigt.. Typiskt, låg i sängen till tio, spela spel på mobilen i hopp om att somna om men nej. Gick upp, käka frulle, ta bort julsaker, börja städa rummet, fick bort ett litet barnbord, som har stått på rummet sen jag var liten, även en stol som tillhörde bordet, skruva isär de och slängde de in i förrådet. Bädda sängen. Börja röja undan lite saker som bar ligger och skräpar i min så kallade soptipp som jag har en del i rummet sen ommöbleringen. Nu kan man äntligen se golvet. Syster kommer på besök och jag erbjöd henne att hon kunde ta med sig sin hylla som hon hade på väggen, och visst kunde hon de. Yeeei! Plocka bort allt som hon hade där, böcker, foton, prylar och annat skräp. 1cm lager damm fanns de också. Skruva ner hyllan. Shiit vilken skillnad de blev, rummet känns större på något sätt. Inte lika instängt. Upp på väggen kom nu en spegel och "LOVE" bokstäver som jag fick av bina i julklapp, assött! Taack! Kan visa lite bilder sen när de är mer klart. Har även hunnit med att diska och ska sätta mig vid symaskinen sen, låter som om jag är någon tant, men om man har ett UF företag som säljer tubhalsdukar så får man vara tantig, så är det bara. 

Bad mamma att köpa glass nu när hon åkte på affären, så ska koka någon god kolasås sen. MUMMA! 
I morgon väntar jobb, lika så lördag och söndag. Men på lördag blir det nog middag med Annika och några från Ytterån på någon Kinarestaurang, mums! Mina bruds åkte till Stockholm i morse, fusk, men kunde ju inte följa med för mitt jedrans jobb ställer till de typ hela tiden. Men pengar till studenttiderna behöver jag mer än väl. 
Fick även reda på att Mathias troligtvis får ledig så han kan åka upp och hälsa på mig v5, längtar! 


Vart ganska rörigt inlägg, mycket jag hade på hjärnan som lika gärna kunnat vara flera inlägg än bara ett. men men. 


PUSS

Tvångstankar

Tvångstankar, tvångstankar, horoskop
Undviker att läsa mitt egna horoskop, kan inte läsa andras horoskop, kan inte höra när andra läser deras eller andras horoskop, kan framför allt inte läsa horoskop när det är "Lyckodatum" och "Otursdatum" för jag får någon känsla att de kommer gå ont för mig om jag gör de, tex om jag läser att det kommer hända något så är jag rädd för vad som kommer hända, för de känns bättre att inte läsa de än att läsa de och vänta på vad som ska ske. Dock om de står något bra så är jag rädd att de inte kommer ske. Lika bra att hoppa över de än att ta något för givet att något ska hända eller inte hända. De hemska är att vissa horoskop stämmer ju in på den dagen den visar. Tex i dagstidningar så brukar de alltid vara horoskop, och där kan de stå något som verkligen har skett under dagen. Numera läser jag inte horoskop, men gjorde ett undantag någon vecka innan jul, men fick dåligt samvete när jag började läsa, men när jag ändå hade börjar läsa så var de inte någon mening att sluta. För de är ju redan försent eftersom jag har redan börjat. Rädslan fanns. Lyckodatum och otursdatum fanns, jag läste de över min egna vilja. Datumen ploppande in i mitt huvud som de vore godis. Satt och tänkte vart jag är/kommer befinna mig på de datumen och vad jag kommer göra ifall något stort skulle inträffa på mina otursdatum. Även fast jag vet att det inte verkligt så tar jag in de i huvudet som om de vore de... 

Horoskop är ett av alla mina rädslor.. 

För några år sen så läste jag horoskop varje dag, dagstidningar, veckotidningar, internet osv. men de går inte längre..



PUSS

Likisar

Detta är sjukt. 
Min mosters kille är så sjukt lik Jon Cryer i 2½ män så det är overkligt.
Mosters kille är till häger och Jon Cryer är till vänster.

Men det roliga är att mosters kille har ett barn sen innan som är grymt lik Angus Jones, ni vet lilla killen i serien. 
Hittade inte någon riktig bra bild på honom, men ni kanske ser lite likhet iallafall.


De är sjukt att en pappa och barn kan vara lik "pappa" och "barn" i serien!?!



PUSS

Onsdag

Hade som sagt sovmorgon idag till två, gick till bussen strax efter ett som skulle ta mig till staden, kvart i två kom den fram, hade en lektion på 1½ timme, webbdesign, satt vid datorn kika facebook, gjorde klart ett arbete på 20 minuter, kika facebook, låtsades läsa boken som vi har till provet nästa vecka. Sen slutade vi halv fyra, tog bussen hem tio i fyra, hemma kvart över fyra. Meningslöst att ens åka till skolan idag, då man spenderade lika mycket tid på att åka buss som lektionen var lång. Men de var värt de att sova i 12 timmar i natt, och i morgon är jag ledig! Och på fredag också, chill! men på fredag ska jag jobba, får se om de blir nå chilla p med Annika i helgen, tycker de behövs!


PUSS

sova

Finns de nå skönare än att sova? Nej, tror inte de. 
Sov nästan 12 timmar inatt, galet skönt.
Det är nästan synd att man aldrig hinner sova ikapp sömnen, på skoldagarna hinner man knappt sova  5-6 timmar sen ska man upp, sen jobbar man helger. Men idag börjar jag inte skolan förrän två så då passade jag på att sova lite, även fast jag är ledig i morgon också.. 


PUSS

Glad påsk!

Ja, behöver inte ens säga ngt för alla vet vad jag kommer säga? De var längesen jag skrev något. Men som sagt det har varit lov och jag har knappt varit hemma något, då jag har det har jag antingen jobbat eller så har jag haft besök av min kära Bina. Men lovet har varit helt underbart. Träffa pojken min, mina två älsklingar från klassen, å min fru! behövde inge mer för att mitt lov skulle ligga på topp!

En snabb titt vad som har hänt under lovet
22 Dec - Bilar ner till Dalarna- Torgås för att träffa hela tjocka släkten
23 Dec - Spendera dagen med Bina + hjälpa till lite med tårtorna inför dopet
24 Dec - Julafton! Firades med släkten, helt underbart. Dop var vi också på, de var min kusin som döptes. Jag och min man firade ett halvår på självaste julafton, MYS! En julafton som jag sent kommer glömma.
25 Dec - Tog mitt första åk i backen denna vinter med Mathias, Lindvallen vart det. Var även chaufför den kvällen, Bina följde så klart med på alla vändor till Malung.
26 Dec - Blev mysdag med Mathis eftersom han var ut dagen innan, men de var mys! 
27 Dec - Dejt med Bina! och säga hejdå till morbror å moster + familj då de återvände till sina hemorter. 
28 Dec - Hemfärd till Krokom!
29 Dec - Jobb
30 Dec - Jobb
31 Dec - Jobb + Nyår = hemma och var sjuk, kulT.
1 Jan  - Jobb
2 Jan  - Jobb
3 Jan  - Bina besöker Östersund! Ommöblering av rum. från enkel till dubbelsäng, STORt steg!
4 Jan  - Hälsa på syster i hennes och Niklas hus. Träffa även på deras söta kisse, mjaaau. Stan, käk och bio med fru <3
5 Jan  - Minijul hos farmor, sedan tjejmiddag hos mig med mina allra bästa flickor, och en bilvända till stan vart det också.
6 Jan  - Linda fyller nitton! Återvänder till Torgås med Bina. Dagen var kaotiskt. Börja med att bussen var försenad med en timme så vi fick stå ute och förfrysa. Då tyckte jag för bussen var sen så skulle vi åka för halva priset, men vi fick åka gratis! WOoow! Men egentligen var de bara bra att den var sen för vi skulle ändå vänta i Mora i nästan 6 timmar på en buss till Torgås, vilket resulterar att vi skulle bara vänta i 5 timmar Wow! Men.. Bina tänkte på OM vi får en superduperförare till chaufför vilket vi också fick, han körde in den timmen han var försenad. mindre wow, vilken leder till att vi får åter igen vänta 6 timmar i Mora. Strax efter Sveg, tyckte Bina att de skulle hända någon olycka eller liknande så att vi inte kom så tidigt till Mora. SÅKLART så är det en olycka på vägen ca en kvart efter hon sa de. Tajmat. Men sen kom vi på att det var som en söndag idag eftersom de var röddag, så allt borde vara stängt egentligen. Sega sex timmar de kommer vara. MEN när vi kom till Mora så såg vi att både Åhlens och våran favvo-pizzeria var ÖPPEN! Dagens höjdpunkt. Sega lite på tiden genom att gå i alla affärer som var öppna, sen vart de pizza, plus en massa korttagning. Har dock inga bilder att visa nu, utan de kanske kommer vid ett senare tillfälle. Då vi käkar pizza så får Bina ett samtal att vi kan få skjuts hem, WOW! Då behövde vi bara vänta ca 4 timmar, och kom hem då bussen egentligen skulle gå från mora, TACK! Myskväll med Älsk fick avsluta den dagen.
7 Jan - Sov 13 timmar, skönt! Filmmys med Bina, med tillhörande middag och allt, mys!
8 Jan - Skjutsa Älsk till Sälen vid nio (en timme försov han sig, sämre) för han skulle vidare till fjällen. Då jag blev bjuden på fick av svärmor, Mathias syster kom också och sällskapade, väldigt trevligt och mysigt. Hem och städa upp allt, packa, hämta Mathias i Sälen. Hem till honom på middag och filmmys.
9 Jan - Åter hemgång till Östersund.. Uscha inga roliga minuter då man ska säga hejdå, men men hem ska man. <3

Och sen så var mitt lov slut, ganska fullpackat från dag 1 till dag slut. Men jag hade ett absolut perfekt lov!


PUSS

GÄSTBLOGG

Tju bre! Tänkte göra premiär som första gästbloggare i Sandras blogg!! Fedt cool jag är. Sandra ligger och sover som en snorunge (en söt snorunge) och snackar lite goja med mig, i like it! Jag ligger och lyssnar på Aloe Blacc (random dude, spotifya honom) och ska snart tvinga mig att sova. Senare idag ska jag och Sandra ha en asbra dag med massa skoj, bland annat ska vi dela på en kebabtallrik på kebabbaren, det är tradition, och så ska vi på bio, också tradition!!! Filma ska vi också göra, och det håller på att bli en tradition det med, fan va kung. Nä, jag kommer inte på något kul att skriva men kika gärna in på min blogggggggggggg tjo heys!! Ha det gr1 och inte gr8! 

/sa-sa-sa-bina-bina-bina-bina



Längtan tillbaka

Ibland längtar jag faktiskt tillbaka... <3

Dagens tips

Sminka sig i dagsljus. 

Nu på vintern brukar jag oftast ställa mig vid ett fönster och sminka mig. Varför? Jo bara för att få de rätta ljuset. I ett mörkt badrum med dålig belysning kan förstöra ens sminkning. Men de gäller också att välja rätt produkter till ansiktet, inte för mörk eller för ljus grund. 
Om man sminkar sig framför en spegel inne i sovrummet, finns de risk att lamprona lyser från olika håll som inte riktar sig mot ansiktet vilket kan leda till att det blir mer skugga på ena sidan ansiktet jämfört med den andra. OCH då kanske man lägger mer fondation/puder på den sidan som har lite skugga bara för att jämna upp ljuset. Dessutom kan man få en fin rand precis vid hakan om man nu inte är noga med HUR man sminkar sig. Därför väljer jag att sminka mig i dagsljus för då ser man direkt vart man har missat eller om man ska ändra på något som inte ser bra ut. Dessutom behöver man inte oroa sig för om man sminkar sig inne hur de kommer se ut ute, för nu på vintern är det mycket ljusare ute och snön gör så att ansiktet lyser upp mer.

Så ställer er vid ett fönster där solen gärna lyser på!



PUSS

Dop

Foto: Jag


Sötare tjej får man leta efter <3

RSS 2.0