Onsdag kvääääll

åhhh längtar tills i moooorgooo! för då åker ajg till ****! hihi ni får reda på vart i morgon hihi.
Har packat, duschat, lagt över musik på mobilen, myst med katterna och massa annat sen Scott blev hämtad vid fyra.. Vet att jag har glömt något att packa ner, men de märks när man kommer fram.
Vete fan vart jag har mitt busskort som gäller i ********, måste ju haaaa deee! har varit försvunnet sen jag åkte till Malta, för då la jag de på något smart ställe... men de var itne så smart ställe tror jag eftersom jag itne kan hitta de nu,.. fisk också.
Jag ska upp runt 5 i morgon för att fixa de sista och käka frukost och så. 

Film nu sen skriver jag i morgon innan jag åker om jag kommer ihåg de.



Puss godnatt!

hyper och glad tjej!

Jag är heeeeeeeeelt hyper!
Tack vare mina underbara vänner! hihiih



Letar jobb

Har fått nå beroende att jag måste hitta jobb varje dag och skicka in en ansökan. 
Gäller även vilar också, jag klickar in på Blocket.se och kikar runt tills jag hittar 5-10 bilar som ser noggorlunda ut och tipsar Larsove om de så får han avgöra om det är något att ha eller inte...

Men jobb var de, http://vakanser.se/jobb/stad+frukostvardinna+4/, har jag hittat, det är ett jobb som Städ/frukostvärdinna, lät ganska chill. Kanske ska söka? Eller vad tycker ni?

Man ändras med tiden

Innan jag sluta gymnasiet så sa jag att jag ALDIRG skulle plugga vidare, men nu sitter jag här, om 1½ vecka ska jag börja plugga matte C. Men de var mycket för jag inte ville plugga vidare så att jag blev något, som vi säger läkare, eller lärare. Jag vill inte vara fast vid något, jag vill göra som jag själv vill då jag kommer på de. Jag vill prova på utmaningar och upplevelser, inte sitta i en skolbänk till i 5 år för jag ska bli lärare och när jag har utbildat mig klart ska jag fortsätta sitta i en bänk, eller kateder i följande 10 år. Jag vill inte ha ett jobb där jag blir fast år efter år, visst de kanske är skönt att veta vad man ska göra följande år, men nej, sandra vill inte de. Jag vill prova på nya jobb och se vad jag brinner för, då jag känner att detta är ett jobb som jag verkligen gillar så stannar jag där. Som jobbet på Statoil, jag trivs så in i bomben! Visst de finns visa undantag, men de sägs inte här. Men jag vet vad som händer under dagarna, de kommer in nya kunder HELA tiden, 90% av kunderna gör mitt leende stort, jag trivs helt enkelt i den mijön, men samtidigt vill jag prova på något nytt.. 

Problem.. 
Livet är kort och man måste göra allt man vill göra i tid så man kan chilla sen..

Promenad i det halvfina vädret

Ska nu strax på en promenad hade jag tänkt, så hunden får röra på sig lite hiih. 
Helt okej väder förutom att solen inte är synlig, men skapligt skönt ute.

Har som sagt blivit hundvakt idag, men hunden Scott, går inte riktigt ihop med katterna, så antingen så får jag stänga in katterna, eller så blir de bråk mellan alla tre, eller nej, inte så kanske, men de blir en hel del fräsningar och lite rivningar, men det går helt okej. 

Ne nu ska jag göra mig klar för promenaden, sen ska jag packa!

Big mommas, like father like son



Såg klart på denna film idag, började igår, men som alla redan vet så har jag svårt att se klart en film på en gång..
Hade inga alls förväntnignar av filmen, utan att jag hade bara ettan och tvåan i minnet lite hur de var och tog trean som den kom. Den var lite annorlunda från ettan och tvåan tror jag om jag inte minns fel, detta kändes mer som en high school film, alltså lite ungdomskärlek, high school. Men så klart var de lite action och komedi och sådanna saker också.

Filmen var faktiskt rolig och spännande, och ett bra slut.

4 Big momma´s av 5 möjliga


SKrivit fel!

Det är INTE Big mommas house 2 jag har sett utan den nysaste vilket är 3an! Big mommas house, like father, like son!

Idag är en annan dag än igår

Visste inte alls ad filmen jag såg igår hette, men har nyss kikar upp de och de var Suker Punch. :)


Har varit till soptippen idag, med massor av saker som har varit på mitt rum, gick kanon och skönt att sakerna är booooorta! Nu är de bara resten kvar då så att säga..


Kom precis på att jag måste packa idag! PAANIK! hade glömt bort de! Men jag måste göra några andra saker först...

Skirva ett inlägg om en annan film jag såg igår, Big Mommas House 2 och gå en långpromenad med hunden.

Cykeln istället för bilen!

Tog CYKELN istället för BILEN till Linda, blev imponerad själv faktiskt, men kom till Linda vid sju, vi drog direkt till Ica, där vi köpte lite gottigott sen tillbaka till linda och slog oss ner i varsin fotölj, sen satt vi där i två timmar, shiiit vilka sköna stolar! nästan så jag somna. Filmen var helt okej, visste inte alls vad den skulle andra om förutom att Linda sa ungefäf vad den skulle handla om, men svårt att uppfatta en film genom en kort beskrivning, helt klart värd att se. Lite annorlunda film då tjejer fick spela hjältar istället för killarna. Sen blev de nå stund för snack, alltid lika skönt att prata av sig, ibland känns de som jag pratar för mycket, trodde aldirg jag skulle säga de men nu sa jag de! 

Nu ska jag kika på Big Mommas House 2, se om jag hinner se klart på filmen innan jag sooomnar.


Godnatt!

tandvärk :(

Har ont i en tand, eller i en visdomstand, som inte rikigtt har kommit fram än, hälften är framme, men de gör så fruktansvärt ont! Har råkat tugga sönder tandköttet som är precis bredvid tanden, usch. Kan inte äta nå typ för de gör så ont :(

Fundersam

Jag börjar bli fundersam om matte C. Skriver ut alla papper nu om planeringen och all viktig information, å de är itne lite man ska göra varje dag heller.. Plugga matte på heltid är inte min grej.. Matte B på gymnaiset (har fortfarande inte fattat att jag har gått ut gymnasiet, känns som jag skolkar nu...) gick ju inge vidare, men de var därför vi hade en usel lärare. Läraren gör mycket om kursen är rolig eller tråkigt, tyvärr men så är de. 
Men den 12 är de dax, ett tag kvar nu, men iallafall! ska söka nå fotokurs nu i september, måste komma ihåg de! 
Denna kurs varar i 5 veckor, med prov och sådana saker, men de positiva med de hela är att den är på distans, aldrig passa nå tider, eller nå annat, utan jag gör de i min takt varje vecka. Att plugga hemma är inte heller min starka sida, för jag sparar ALLTID alla läxor till sista dagen och önskar att jag hade gjorde de i tid.. Men men åter att se hur de går! 
Någon annan som har hakat på distanskurser i år?

Trött

Har gått på stan med mamma idag, har fått med mig lite saker hem också, har inte ens packat upp de för jag kom på nu att jag hade handlat,, hmm totalt borta i hjärnan..
Kanske slänger upp nå bilder sen.
Sen vi kom hem har jag/vi åkt till återvinningscentralen med papper/tidningar, sen for jag till Ytterån för att ÄNTLIGEN lämna in mina timmer på jobbet. Inte konstigt att jag inte får nå lön då jag itne har lämnat in de, men idag har jag iallfall gjort de och hoppas jag får lönen denna vecka, skulle uppskattas eftersom jag åker till **** på torsdag! hihiih! Hela helgen är uppbokat på massa skoj, mer om de sen! 

Ikväll ska jag skutta ner till Linda och mysa lite där, allt för länge sen.

Men först lite middag och ett par alvedon för mitt huvud bankar som bara denn! inge bra..



Matte c framflyttat!

Har fått min kurs framflyttad för några skäl. Eller de kom så plötsligt, fick besked på fredagen och redan på måndagen skulle jag börja kursen, jag hade ingen bok eller något, så den 12 börjar jag plugga matte! har ingen aning om hur länge eller vad matte c handlar om.. bra där sandra!

Datanördar

Jag och mamma ligger i soffan i varsin ände och kikar på Robinson, så fort de blir reklam, som alltid händer så sätter vi oss båda upp fort som fan och sätter oss och pillar på våra datorer, men när de börjar igen, stänger vi av de vi håller på med och lägger oss ner igen och kikar på tvn, socialt umgänge kallas de, eller?

Nostalgi


Mellanstadiet


Rök

Jag luktar rök, grillrök. Börjar känna de nu, att håret luktar rök. Usch, som tur bytte jag om direkt när jag kom hem, så att inte min säng skulle börja lukta rök, men nu kom jag på att min säng kommer börja luka rök eftersom jag ligger i sängen med håret på kudden... Hmm. Orkar inte duscha heller utan jag gör det i morgon, så min säng kommer lukta rök, men men skiiiitsamma.

Grilla kokkorv, nej tack!


Provade på att grilla kokkorv, detta är resultatet.
Korven blev glad och den sprack, precis som den brukar göra när man kokar den.
Blev lite skeptisk..
Grillkorven brukar ju se såååå god ut när man grillar den, men kokkorven såg ju bara snuskig ut,
men jag provade den iallafall, dock fick jag upp korven nästan lika snabbt.
Så de var ingen höjdare!
Så nu behöver ni inte prova att grilla kokkorv..

Stugan heeeeela dagen!

De blev finväder i dag, så då kommer våran efterlängtade tripp till stugan, suck. Men vi åkte dit, jag satte mig på gräsklipparen direkt, så ingen annan skulle sno den av mig, musiken i öronen, hörselkåporna på, sen var de bara sätta igång att klippa. De är så skönt att klippa gräset med en åkgräsklippare med musik i öronen, man hör bara musiken, man hör inget annat, eller jo ljudet från klipparen, men de dämpas av höreskåporna. Bara glida runt med den i någon timme, bara sitta på den och köra precis som man vill, eller inte precis som man vill men nästa. Efter att hela gräset var klippt så skulle vi grilla, grillkorv, falukorv, bullar, och massa annat, sen fixade vi en massa inför vintern. Björkarnas löv börja bli gula och föll nästa av, hösten är snart här, usch..

Jobb i åre?

Hmm igår fick jag nå ryck och sökte jobb i Åre, även fast jag inte vill jobba i fjälle, men hmm, men iallafall, känns bra att man har sökt något men tänkte åka till Lindex i veckan och fråga om de behöver nå extra personal. Orkar inte vara hemma om dagarna, man bli så rastlös, men samtidigt så vill jag inte ha nå jobb, utan jag vill göra alla saker ajg vill göra innan jag skaffar jobb, men sen kom jag på att man kan ju ha ett säsongsjobb, då jobbar man ju typ dec-maj sen är man ledig typ en månad sen jobbar man sommarsäsongnen juni-augusti, fett nice ju! de tror jag jag satsar på fakstikst.

blablabla

blablabla

Jobb!

Sticker på jobb strax, lite seg är jag allt sen igår, men men inget hindrar mig att jobba.

Mina småflickor åkeeeer bort idag, lite avundsjuk, de håller de fortafarande hemligt för allmänheten så ska ICKE avslöja de här heller, men ha de sååååå kul tjejer! <3

SweetCamp!


Säger bara, shiiiiit vad mycket folk!
Hade väldigt trevligt med mina flickor, men tröttheten och de grymma folket som tog upp varje kvadratcentimeter på dansgolvet och terassen gjorde att de blev en tidig kväll, eller klockan ett liftade jag med bussen hem, och somnade inte förens vid halv tre. Men iallfall, kul att komma ut i Östersund igen, sist var nog studenten (?!) Shhhiiit, men så är det. 


oj...

Här har de inte blivit mkt skrivande de sista dagarna, har haft fullt upp.. 
Ibland måste man prioritera de som är viktigt i livet också. hihi. 



Matte C

Ska tydligen börja med att plugga matte C på måndag?! va fan tänkte jag med?! eller vad tänkte mamma med?

Väntar på ett mail från åre!

Innan jag stack och jobbade så skulle jag skicka in en arbetssökan till åre, men man var tvungen att logga in å sånt skit, så skulle man få ett bekräftningsmail, men har itne fått de än!? hatar att vääänta!

Hur många lingon finns det i världen?


Igår kväll så kikade jag på denna film, helt underbar film.
Att handikappade personer får vara med att skapa en sådan film, att de är sig själva i filmen gör ju bara saken bättre. 
Filmen handlar om att detta gäng handikappade personerna gör samma sak dag ut som dag in, tills Alex kommer in  bilden, han förstår hur man bör lägga upp en vardagsstil för dessa personer, han gör allt för att de ska känna att de är som alla andra och kan göra saker som alla andra, att de inte blir placerad i någon värld för de har ett handikapp. 
Väldigt bra och sorglig film som alla borde se för att få denna uppfattningen av handikappade. 
4 lingon av 5 möjliga.

Visst filmen var lite långtråkig ibland, men men värd att se på!


Tandläkaren - check!

Hade nog skrämt upp mig inför tandläkarbesöket, det gick finfint. Gjorde lite ont, men ingen bedövning behövdes. Och allt var över på 30 min sköööööönt! 
Nu ska jag chilla och kika klart på en film, som jag började att se för någon dag sen, sen kl 15 börjar jag jobba!

Djurplåger

Var klarvaken kl 6 i morse, kunde inte somna om, satte på tv, fanns inge att se då jag valde att kika på en naturkanal, där de fångade in djur i friheten för att undersöka de. Jag tycker inte om att man fångar in djur sätter halsband på de där de finns en sändare, så att männiksorna kan se vart djuren är, har inte djuren rätt att göra som de vill? Att man sedan märker de med brännmärken gör ju inte saken bättre, usch fick rysningar när jag såg de på tven. Djuren är född för att kunna överleva ute i vildmarken, de är inge nytt för de, varför skulle de annars födas upp där? Att man sätter djuren i inhängnader tycker jag också är fel, hur vet de att djuren mår bättre där än i vildmarken? Hatar folk som sätter djur på Zoo, djurplågeri! Djuren plågas av att vara instängd i ett bur i 24 timmar/dygn, jag vet inte detta, men det är vad jag tror. Jag tycker synd om hästar när det är någon som rider på de, visst ja, jag har varit med i en ridskola osvosv, men detta känner ajg NU, hur vet folket att hästarnas rygg inte tar stryk när vi rider.. ?
Usch har många funderingar..

Drömmar

Fan vad jag hatar drömmar! Det är sjukt! Inatt drömde jag om en dröm som jag drömde för många år sedan, men de var inte samma sak, utan JAG trodde drömmen skulle vara detsamma, men de var den inte. Jag TRODDE jag visste vad skulle hända, men så var de inte. De var samma grund, men de andra gjorde så att de inte blev samma dröm.. Hmm.

Kan man påverkas av saker och ting om vad man ska drömma?

En kväll för länge sen



Mina fina flickor! 
När kommer ni och hälskar på nästa gång?!
<3



13

Detta blir mitt 13onde inlägg idag, snacka om att jag har varit rastlös.. 
Men detta blir de sista för idag, och i helgen kommer jag INTE uppdatera så här mycket så ni kan vara lugna ;)
Har precis gått igenom min mail och rensat LITE, eller ja tagit bort över 300 mail finns fortfarande lika mycket kvar men de tar jag någon annan dag, bäst jag sover nu så jag är utvilad inför morgondagen!

Gooodnatt!

Tandläkaren i morgon

USCH! 
Jag vill inte, jag vill inte jag vill inte. 
Tandläkaren sa förra veckan att de kommer kanske göra ont och att ja ska få bedövning och allt, har aldrig fått de föruut. Haha mesig jag låter, men men.. 
Sen ska jag jobba i morgon också, gillar de icke!

Mina framtidsplaner

Idag har jag planerat lite vad jag ska göra i framtiden, eller inte planerat precis, men tänkt efter vad jag vill göra under de närmaste åren.
Detta vill jag göra (stryk under vill, jag VILL göra de, men inte säkert de kommer bli)

Åka utomlands med min fru
Plugga Matte C
Plugga fotografisk bild A
Hitta jobb inom Östersundsområdet
Jobba i Norge
Plugga någon form av bygg
Plugga någon form av webbdesign, fortsättningskurs
Fixa klart mitt rum
Bartenderkurs ?
Göra mina två "sista" tatueringar + fylla i min senaste
Vill säsongsjobba 


Listan kan bli lång, men just nu kommer ajg inte på nå mera..

min fru är hemma!

Min fru är hemma från turk!

Har sökt nytt jobb

Spontansökte nytt jobb, vet inte varför jag gjorde de, men är så rastlös om dagarna så måste ha ett jobb och det är nu! eller inte nu, men sen någon gång, vill leva livet först! 
Har iallfall sökt på Ica Maxi och Ica Kvantum i Östersund, får se om man får nå svar. Vart mer kan man söka? 


Allt jag skulle fixa i sommar..

Jag skulle inhandla/fixa HUUUUR mycket nytt som helst i sommar,
- Bil
- Mobil - Check!
- Dator
- Kamera
- Ett nytt jobb
- Köpa nya kläder


Har gjort en sak av dessa 6 olika saker, usch. 


söka jobb

är ett helvete. 
"Vi söker undersköterska, väl utbildad mekaniker, förskolslärare, gympalärare, lärare i engelska, svenska, matte, produktionsledare, försäljningschef, personlig assistent, kurator, fritidspedagog" Vet inte ens vad en fritidspedagog är?! Finns fan inte vanligt säljarjobb, jag vill jobba i en butik där man kan sitta vid kassan, och jobba ute i butiken med plock av varor osv, men vart fan hittar man ett sånt jobb?!

Bilder


Man ser att hösten börjar närma sig..

Jag lyckades, men sen misslyckades jag


Nu när jag inte hafe något att göra så tänkte jag fixa naglarna lite. 
La ett baslack under, som är lite lite rosa, sen använde jag mig av en mockagrej som gör dessa fina mönster. Denna mockagrej vet jag inte vad den heter, men jag fick den i julklapp för många många år sedan, och igår hittade jag den när jag städade. Men den gör dessa mönster och man kan välja bland massor av mönster! Men eftersom det är sommar så valde jag blommor av 2 olika slag. 
Första bilden är på min vänsta hand, som alltid blir mycket finare än högerhanden när man ska måla naglarna, så högerhanden blev fail. Men jag har inget tålamod för att vänta på att de ska torka så så klart blev nästan ALLA naglar fail. som på den undre bilden så ser nu vad jag menar. Nagellacket blir draget och ja you name it! Och efter jag tog dessa bilder så blev mina naglar ännu mera förstörda. jaja, jag gjorde ett försök iallafall!

Tucker & Dale vs Evil

Började se denna film för någon dag sen, men så klart så somnade jag tror jag, så såg klart på den idag istället. Detta var verkligen en B-skräckis/komedi. Lite liknelse med Scary Movie filmerna faktiskt.
Filmen handlar om två lantisar som ska åka på stugsemester för att chilla, dricka öl och fiska. Men riktigt så blev de inte. Ett ungdomsgäng åker till samma ställe, med en hel del missförstånd så dör ungdomarna en efter en genom "olyckor". Men tex så ena lantisen sågar i ett träd sen så var det ett bi-bo där så bina åker runt honom och han får panik och springer iväg med motorsågen i händerna och stöter på ungdomarna så de blir rädda, och så klart så sticker det en pinne rätt ut så ena studenten springer rakt mot den (?) typiskt. Sen var de så ungeför hela filmen, lite korkad film, men den går att se på. Jag blev rädd några gånger, men en  b-skräckis som sagt.
Se den om ni gillar Scary Movie filmerna!

3 lik av 5 möjliga

De gick inte enligt planerna

Idag skulle vi egenltigen åka till stugan och fixa lite, men regnet satte stopp för oss, så de blev en sovmorgon för mig, hääärligt! Vet inte vad dagens planer är riktigt, men ska fixa lite med mitt hår tror jag. Och städa vidare på mitt rum. I morgon ska jag på återbesök hos tandläkaren, usch, längtar inte dit! Hatar att gå till tandläkaren, även om de är bara en undersökning så avskyr jag de! Tänk om de hittar nå fel så jag måste operera, eller måste ta bort någon tand elelr om jag har nå hål?! Shiit, nej nej nej.. Men i morogn ska jag ta bort tandsten, säger inte mig något, men de ska iallafall ta bort de, sen ska jag jobba i morogn yeey! Nästa vecka ska jag på en resa! hiih, nå mer säger jag inte om de utan de tar jag då, hihi lite hemligheter ska de ju finnas i bloggen, 
Men nu ska jag fixa mitt hår, men först ska jag skriva ett inlägg om en film som jag nyss såg klart på!


sova

Nu blir det till att sova, för i morgon åker vi förhoppningsvis till stugan, där de skall klippas gräs och bränna upp skrivbordet som jag slängde ut förut idag (egentligen igår, men klockan är över tolv och jag är fortfarande vaken så jag säger fortfarande idag) sen har jag inte så mycket annat planerat i morgon, men kanske jaa jag vet inte, har ni nå planer inför morgondagen? Nej nu ska jag slagga! 


Min fru är på väg hem nu tror jag! YEEEYY!

Hopp/hop -filmen

Såg nyss en grymt bra film, Hopp, hoppas de flesta känner igen den.

Jag och en kompis tog hem den samtigigt och kikade på den samtidigt på varsitt håll, och kommenterade precis hela filmen, grymt kul. 
Jag älskar animerat så denna ska ni se som inte kan hålla er borta från barnfilmer,. Handlar om en hare vars dröm är att bli trummis i ett band, men pappan vill nå helt annat, att han ska ta över pappas roll sol påskhare, men de vill inte han. Man får följa med hur han löser alla problem och tillslut förverklar någons dröm. 
5 kycklingar av 5 möjliga! 

Helt klart värd att se!

Rastlös

Jag är rastlös, har inget att göra på datorn, inget på tv, sen är jag för trött för att göra nå annat. Hmm, ska nog kika in på blocket för att se om de finns nå bra bil till salu, hejsvejs!

Städa, usch

Under cirka 7 timmar har jag hållit på att städa, eller städa och städa, men att plocka och stöka. Har fått bort ETT skrivbord, EN byrå, EN dator+skärm, TRE påsar med kläder och minst FEM påsar med tidningar ut från rummet, SKÖÖÖÖNT! shit vad skönt de är att ha de klart, men mina armar ömmar som bara den nu, usch. Men nu är de över, men har lika mycket skit kvar på rummet. Men har tänkt att göra som en walk-in closet så måste köpa nå klädställningar (som alla har redan) att ställa in i mitt lila "mini"rum, blir någ bra när de är kalrt, men de tar så lååååååååång tid att göra detta, men men jaja :)

it's over..


Onsdag

Vaknade runt 11, men jag ligger fortfarande kvar i sängen, har lite besluts ångest om jag ska ut och gå eller om jag ska duscha, mitt hår är jätte äckligt så vill itne ut och gå så här + att jag vill gärna duscha efter ajg varit ute och gått, men får la se.. Är bara skönt att vara hemma och stöka på, håller ju på att fixa om mitt rum igen, så måste ta tag i de NU! kom jag på för vi ska ta med saker till stugan, och dit ska vi i morogn, nu blev jag lite stressad.. Fan. 
HEjsveejs!

.



Svar: Jag var lycklig i de ögonblicket, men nu sorligt nog är de över..

mitt liv som arbetslös

Denna vecka är min första vecka som arbetslös, visst jag har ju kvar mina jobbhelger men iallfall. Har sett på Facebook att det är många ungdomar som redan har börjat skolan, jag får lite ångest, dock har vi i Östersund 1 vecka längre lov så nästa vecka börjar de här uppe. Vilket jag tycker är jättesköööönt, då man fortfarande gick i skolan det vill säga. Jag saknar att man inte nu har ett schemalagt liv, i 12 år har vi levt ett liv efter ett schema, de är tragiskt, men de är sanningen. Att man nu måste själv lägga upp ett schema för sitt liv, att man nu måste ta ansvar vad man vill göra i sitt liv, de är nu det är vikttigt att man får ett jobb, de är nu det är viktigt att man får de här pengarna som hjälper ens vardag, de första åren är superviktig att man gör nå. Vad ska man annars skriva på CVt vad man har gjort, har man inte gjort något när man söker ett "större"jobb så funkar de inte. Men samtidigt vill man bara vara fri nu efter studenten ett år och göra vad man vill, men för att göra vad man vill måste man ha pengar och då måste man jobba.. så man kommer aldrig ifrån jobbet. ströjobb eller vad som helst bara man får in pengar. Väldigt tråkigt inlägg, men jag skriver bara av mig. Att aldrig mer kommer komma till klassrummet och möta upp sin klass känns sorgligt. Men det är bara att acceptera den sits man sitter i.
Studenten var min lyckligaste dag..



Ta vara på tiden på skolan, när studentdagen kommer så är det slut, allt plugg och stök är över, aldrig mer, efter 12 år så är det slut, efter just den dagen är ni fria.
Lycka till!

SNÖ


Bina tog denna bild för några år sedan, de enda jag minns var att det var dunderkallt!
Saknar min fru, kom hem nu! (haha de rimma)

Ingen bil idag

Har haft fullt upp precis hela dagen! 
Var hundvakt som sagt idag, segt, men lite mysigt. Halv tre kom jag hem från Ytterån, då jag hade lämnat av hunden, gått ut med honom en sväng, sen var jag på jobbet ett tag också för att snacka lite. Sen direkt gick jag till mormor för jag skulle klippa hennes gräs, hämta klipparn i förrådet, gick upp på baksidan av hennes hus, starta klipparn, klippte 5 meter sen stannade den, startade den igen, men den stannade efter 5 meter, klippfan! Men kom runt ett varv runt gräsmattan, men sen lossnade ett hjul på klipparn, förihelvetesjävlaklippare! humöret åkte till botten och jag gav upp.. Men nejnej då fanns de en till klippare i förrådet som jag fortsatte med, och de gick till slut bra och gräset blev klippt. Klockan hade blivit fyra redan och jag var dyngsur av svett, och halv 5 skulle jag åka till stan och ingen middag hade jag fått i mog heller.. Snabbt hem, tvätta av mig, byta om, sen ta en smoothi till middag. sen kom syster, snabbt in till stan för jag hade en date, haha nej men jag skulle kika på en bil. Men vi visste inte vart de låg, så först åkte vi till Niklas (systers kille)s morbror så fick de beskriva vägen, han och niklas följde även med till dit jag skulle kika på bilen. Orkar inte dra historien om bilen, men köpte den inte idag, men är fortfarande sugen på den, har tills på lördag på mig! Shiiiiiiit! 
hjääälp mig!
For in på jysk med syster, får ett sms av frida "när kommer du" just de fan! vi skulle ha filmkväll, å jag hade trott att de var i morgon onsdag, shiiit, jag som ville hem och ta de lugnt efter all stress idag, men nej. Jag for in på Maxi för att köpa en riktig middag, haha eller ja en korv med bröd, tog systers bil hem till krokom med Scott, slängde in han i lägenheten, hämta andra bilnycklar tog Audin till stan igen till Frida, å dä äntligen kunde jag ta de lugnt, Yes, Pjuu. Kom hem för en timme sen ungefär. Har haft mys och filmkväll väldigt mysigt och roligt att träffa mina brudar igen! <3
Streetraceade på stan med nå bilar, de var bara killar i bilarna, tror ni inte att de förlorar mot en tjej? Jooo men visst de gör de, men lååånga hästlängder! FEga ni är pojkar! Åkte runt i stan lite, en audi följde efter oss vart vi än körde, fan va kul de var. Ja skämde ut flickorna ganska mycket ikväll tror ja, men de är de värda. haha. Men sen när ja släppte av flickorna så åker jag lugnt hem, när jag kommer till lugnvik, så kommer de en bil och sviiischar förbi, tamejfan att de är en av de två bilarna vi tävla emot, audin.. Då har han hittat igen mig IGEN, och följde mig halva vägen till krokom, läääskigt! Men de försvann huxflux, creeepy.
Men nu ska jag sova så jag kommer upp nogorlunda bra tid i morogn, 


Godnatt!

BIL

Spontankikade lite på blocket idag, hittade en bil direkt som jag verkligen blev kär i! Audi. Har nu skickat iväg ett intresse-sms så får se om jag får nå svar, hoppas hoppas! De bra var ju att den såldes i Östersund. Håller verkligen tummarna!

.

Idag skulle vi nått vårt mål och vi skulle börja ett liv tillsammans på samma ort
men du förstörde vår dröm på mållinjen
har fortfarande inte fattat och kommer nog aldirg förstå hur du tänkte..

Middag

För första gången på en vecka åt jag riktig middag, älgstek och potatis, säkert 2 veckor sen jag käkade potatis, hemskt. Sen till efterrätt blev de vanlijglass mums! nu är min mage så mätt så mätt, nu väntar disken. cee ya!

SAnctum


Såg förr idag denna film.
Visste inget om denna film, hade inte ens läst på baksidan om vad den handla om, utan att man ser på fodralet att den handlar om dykning. Filmen var högt över mina förväntningar, satt hel spänd några gånger i filmen för den var så spännande. De står på filmen att de är en thriller, och på hyrlappen att de är en action, men ja tror mer att det är äventry/thriller. Men de handlar om att de är ett gäng dykare som ska utforska grottor, låter väldigt tråkigt, men på vägen genom grottorna så stöter de på olika hinder och situationer. Vädligt spännande film. Men jag som hatar vatten (eller jag hatar inte vatten, utan jag ogillar mörkt vatten och vatten i grottor, får panik) och skulle aldrig falla mig in att dyka i grottor som man inte vet om man kommer ut igen. Att man ta risker som man inte borde ta, men man gör de för sitt bästa.

Se denna film om du gillar äventyr och inte är rädd för lite blod.

Ger den 4 av 5 möjliga jordgubbar!

Sanctum

Ska precis börja se denna film, har ingen aning vad den handlar om, men har hört att några tycker den är bra så får väl se om de har rätt eller inte, skriver mer sen när jag sett klart den. PUSS

Ny kategori!

Nu har jag till en ny kategori: Film. Här kommer jag skriva lite om varje film jag ser på, eller kankse inte varje men de flesta iallfall, lite om handlingen och vad jag tycker och vilka jag tycker borde se filmen, se hur jag lyckas med de! Önska mig lycka till!

Blött!

Gick ut på en promenad med Scott, helt okej väder när jag gick, men jag förväntade mig att de skulle börja regna. Linda följde med en sväng också, tack! När vi väl kom till Krokomsviken så börjar de regna, NEEJ! de är ju en bit att gå hem till mig också, men vi gick i regnet tillbaka till huset. När Scott och jag kom hem så var vi genomblöta, ringde på dörren och mamma kläckte ut sig ett skratt när hon öppnade dörren, kul. Plus att de var mamma som sa att jag skulle gå på en långpromenad med hunden, tack mamma!

Drömmar

Usch, ibland gillar jag inte drömmar, visst de kan vara fina och så, men man blir så besviken när man vaknar och inser att de inte var verkliga.
Men i natt drömde jag två drömmar, en som var helt okej, och den andra var inte alls lika trevlig. Hade gått till en frisörsalong för jag skulle klippa mig, men frisören lyssnade inte alls på vad jag hade att säga utan hon tittade på mitt hår och sa att vi borde ta rätt mycket för de är ganska slitet. Sen hade jag inte nå mer att säga. Sen var de en ung kille som klippte mig på typ 20 år, de roliga var att han inte klippte mig utan han vara gjorde nå flätor, tog ut flätorna, kammade mitt hår, spraya i massa saker sen var de klart typ? men håret blev inge bra för de? haha, men men tur de var en dröm.

Bild tagen på vägen hem från Torgås för många år sedan

Ny kategori?

Hmm idag på jobbet kom jag på att jag kanske ska lägga till en ny kategori?
Filmer
Eftersom jag kikar på extremt mycket film om veckorna så kanske ska skiva nå recension om varje film och lägga upp här? Något att låtas tänka på iallfall.

Hmm


Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändrats
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser jag klart

Jag gav aldrig upp dig när du försvann
Långa dagar blev till nätter sen till år

ONEpiece!

Sitter i min nybäddad säng med min onepiece myssssssss! Gillar att de börjar bli kallare ute då man kan mysa ner sig i sängen utan att komma på efter 4 minuter att man håller på att svettas ihjäl!

<3


Vilken dag alltså..

Helt galen dag idag, fick fina komplimanger av en kund, usch, just på jobbet ska man alltid ha sitt humör på toppen, men av så lite kan man åka från toppen till botten på 2sekunder, och de kan ta timmar innan man kommer upp till toppen igen usch, nej jaa eller hmm

Somnar som sommaranställd vaknar som arbetslös..

Malta -10


Sista dagen som sommarvikarie!

Idag är det sista dagen för mig som sommarvikarie på jobbet, nu har jag genomfört 3 somrar på Statoil, yeye! Känns skönt att sommaren är över, men jag har fortfarande mina helger kvar på macken, vilket är bra så jag får in lite pengar iallfall. 
Älskar mitt jobb! 
Jag är arbetsskadad jag vet...

Jag är konstig..

Jag erkänner de själv. 
Igår morse/natt var en konstig natt/morgon. Första gången jag vakna, har ingen aning vad klockan är, men skitsamma, så hör jag hur något brusar, så klart har jag tydligen glömt dragit ur sladden ur datorn, jag drar ALLTID ur sladden från datorn innan jag somnar, men tydligen inte denna natt, så vaknar jag iallfall att de låter, undrar vad de är och kommer på att de är datorn som fortfarande är igång, drar ut sladden utan att riktigt tänka på att jag har drragit ur sladden. Nästa gång jag vaknar är vid 06.00, så hör jag att mamma är uppe, tror ja? kan inte somna om, även fast jag inte är riktigt vaken, utan jag sov fast ändå inte, jag är medveten om att jag var vaken, men mina ögon sov (?) sätter tydligen igång tvn, vid sju nästa gång jag vaknar, zappar runt, men hittar inget att se på, sätter på nå random kanal och blundar och somnar (?) mening att sätta på tvn då? Men vaknar typ 2 ggr i timmen kikar på tvn i 2 minuter sen somnar jag om. Mamma kommer in vid tio och frågar om jag är vaken, då säger jag att jag har varit halvvaken sen sju (?) men jag sov typ när hon sa de, fattar inget, men jag har minne av de, men jag sov? Ähh konsigt detta blev, jag förstår om du som läser detta inte förstår vad jag menar för de gör jag knappt heller..

Kattmys

La mig i sängen för ett tag sen, lämnade dörren öppen för ovanligheternas (tror de finns ett ord som heter så?) skull för att se om någon hårboll väcker mig i morgon. Satt och kikade igenom facebook lite, sen känner jag att de går någon på mina ben, men jag kan inte se vem de är, men kan ni tänka er att de är min underbara Tussan, som smyger upp i min säng, mys, hon kommer spinnande också, sött! Brukar inte ha dörren öppen på nätterna för jag har gamla minnen om de att när vi hade kvar vår gamla katt och då på nätterna brukar hon komma och lägga sig i min säng, sen om jag rörde mig så började hon bita och riva mig, sen dess har ja alltid (för de mesta) haft dörren stängd, så tänkte prova nu hur de är med öppen dörr. Har svårt att ändra vanor som man haft länge, tänkte bara att de skulle vara lite mysigt att vakna av en hårboll, men åter att se om man gör de. Nu är frågan vart Tussan tog vägen, hon smet ner bakom min säng sen vet jag inte vart hon tog vägen, jag som ville mysa med henne! Får väl vänta och se om hon kommer fram, fast jag har ju en till katt som kan komma hit och mysa med mig hihi.

vet inte

vad ja ska skriva

Svans

Såg en svans fladdra bakom datorskärmen, antog de var Scott, men ja sa inget för då skulle han troligtvis bara hoppa up i min säng, hann inte säga något förrän han var halvvägs upp i min säng, men nå längre kom han inte, YES! blöta tassar hade han iallafall, usch.

Sömnsjukan?

Ja det är de, igår kväll kikade jag på film tills jag somna, ovanligt jag vet, somnar alltid när jag kikar på film, de spelar ingen roll vad ja kikar på eller vem jag kikar med så somnar jag, börjar nästan tro jag har sömnsjukan?! De händer att jag nickar till i helt fel situation, som när jag kör bil en längre sträcka och då SKA man inte nicka till, men de gör jag, jätte läskigt, jag får inte somna, jag får inte somna, vakna till nu, vakna, hallååå?! VAAAKNA! usch de är hemskt, jag försöker hålla upp ögonen, men de går fan inte och tillslut så sitter ja där bakom ratten med stängda ögon, visst de kanske varar någon sekund, men på en sekund kan vad som helst hända. De var en gång då jag övningskörde hem från min stuga som ligger ungefär 8 mil från Krokom, på vägen hem så hade alla passagerare somnat,och jag var jättetrött! Tillslut hör jag någon som skriker i baksätet, de var momma, "Men va fan gör du?! Håll dig på vägen" då var jag tydligen på väg ner i ett dike.. Usch. lika hemskt varje gång de händer, men vet inte vad man ska göra åt de?! Hmm

Ice Age 2

Sitter i TVrummet med mami, båda har en varsin dator och på tv lyder de Ice Age 2, gryyymt! Har längtat i en vecka efter att få se den på tv! Barnsligt jag vet, men man växer aldrig ifrån animerade filmer, de är något som är säkert!
Min lilla kisse, Tussan, satt också en stund stenad framför tv, eller okej då, jag tvingade henne till tv sen satt hon sökert i 5 minuter fastklistrad framför tv, me sen när de dära läskiga monstret kommer upp ur vattnet, så tittade hon bort och ville inte se nå mer.. haha!

Random bild



mamma bjöd på middag!

WOW tänker ni säkert nu, men nej tänk inte så, ingen var nå speciellt hungriga så de blev en korv på Maxi, mycket gott.. Har lessnat på korv och all snabbmat nu när man har jobbat på macken hela sommaren, man luktar ständigt matos när man kommer hem från jobbet, usch. Men en korv blev de iallafall, de mättade magen perfekt! Nu börjar mina ögon svida rejält, vet inte om det är sminkets fel eller om de är nå fel i mina ögon.. Usch jobbigt läge..

Nu ska jag nog städa lite på rummet, under sommaren skulle vi göra om ytteligare på rummet, ta bort de två skrivborden som finns och lite annat, men nu är sommaren över och det står fortfarande kvar! Jag har planerat att göra en walk-in closet, där allt skrot finns, men de är ju min plan, men sen hur de går med de är ännu en fråga...

Dagen idag,

Gick bra att jobba idag, men är fruktansvärt seg och okoncentrerad men de gick iallfall, tiden gick fort som tur är!

Bilhelvete!

Bilhelvetet startade inte i morse, så var tvungen att ta mormors bil igen, hatar att de ska vara problem hela tiden. Usch, prövade att koppla till mormors bil idag när jag kom hem, men icke, då sket jag totalt i bilen, så får pappa hämta den när han kommer hem, usch. Jag och bilar går fan inte ihop, problem varje dag som de känns..

Memories


Bild sen vi var på Spökprästgården -09




Ny dag! Freeedag!

Nu är det fredag, vilket innebär inte helg för mig, utan ännu mer jobb, börjar dagen med ett arbetspass, usch gillar inte att gå upp på morgonen, jag är ingen morgonmänniska, eller jo visst då man väl har vaknat så är det en annan sak, men nu känner jag mig trött då jag somna lite sent igår, för jag spela spel på mobilen, illa!
Kikade in på en gammal spelningslista på spotify och hitta lite bra låtar, Magnus Weideskog, en svensk sångare, väldigt skön röst och hans låtar är mysiga! Kika in honom vet ja!
Men nu kommer pepplåtar igång så jag vaknar till extra mycket!
Ska åka om ca 30 minuter och jag har bara fått i min frukost nu, ska göra mig klar nu så jag inte behöver stressa på slutet!
Vi sees!

Kommer allt ordna sig? ne..

Jag försöker att vara stark, jag försöker klara mig 
Men sängen känns så stor här utan dig 
Jag undrar hur du mår 
Och om du tänker på mig nu 
I mina tankar finns det bara du

Och jag vet, jag vet 
Att jag inte fungerar utan dig 
Men jag vet, ja jag vet 
Att allting kommer ordna sig 
Om jag får somna brevid dig

Dagen är okej, men på natten blir det svårt 
Ensamneten slår emot mig så hårt 
Jag klarar ingenting, och allt jag gör blir bara fel 
Jag känner mig så obekväm och stel



Magnus Weideskog - Somna bredvid dig

RIP

Det är ofattbart det som har hänt, jag kände dig inte alls, men visste mycket väl vem du var, de var bara några dagar sen du var in på macken, inte trodde jag då att de var sista gången jag såg dig då, världen är inte rättvis. Hoppas du har de bra där du är nu. Skänker många tankar till din familj och anhöriga. <3

Söt


Kvvääääll

Hela dagen ahr varit fullspäckad, vakna nio, som vanligt de när man är ledig, redigerade bilder tills hon var ett, sen kidnappade jag Annika, Robin och Tobbe med till stan, fixade lite saker, eller rättare sagt Annika fixade några saker, som än så länge är hemligt, sen åkte vi till Lillänge och käkade på Donken, mums! sen vidare till stan igen för att hämta upp de sakerna som Annika fixade, sen hem och lämna av Annika och pojkarna hemma, sen for jag hem och käkade, sen fixade pappas bil som vägra starta förut, seeeeen till Linda på campingen för lite sällskap, och nu är jag äntligen heeeemma! såå ska sova nu så jag är pigg tills i morgon bittit då jag börjar åtta! usch

Godnatt!

nyduschad!

Sitter nyduschad i sängen, med handduken fortfarande runt huvudet, ska strax fixa håret, sen runt 12 blir det stora staden med fina Annika! 


PUSS

Sandra avundsjuk..

På alla som ska åka eller är utomlands! Alla på facebook bara drar till värmen, och llilla jag får bli kvar i kylan, långbyxor och långärmat var de, check! 
Nu inser jag att jag flagnar (?) på min bröstkorg (?)och lite på magen, är de sen då jag var utomlands eller byter jag bara skinn? Hmm. Men jag vill också utomlands! Syster åker till turkiet den 10 september, tror jag hoppar ner i hennes resväska... Blir husvakt då också, yey!...

Min vän Tussan = nollstäld


Min katt är helt j'vla nollstäld, det är sjukt..
Har tejpat fast en sladd vid dörrkarmen så att den inte åker åt alla håll, Tussan, går dit och rycker loss tejpbitar, tejpen fastnar i munnen på henne och hon blir irreterad, jag skriker på henne att hon ska ge fan i tejpen, men lyssnar hon? Hell no! Sen blir jag så förbannad så jag går mot henne, men då springer hon iväg med en 1 decimeter lång tejpbit i munnen, ser hur tejpbiten åker längre och längre ner i munne, då jag äntligen får tag i henne så ser jag den sista tejpbiten försvinna in i munnen... Vad tänker hon med?! Man kan ju inte käka tjep?
Helt puckad katt...



Ricoh PX - Testpilot, bli de du också!

Jag är med och tävlar om en Ricoh PX, som är en undervattenskamera med 16 mpx och 5x zoom! Hur coolt är inte de?! Gå in HÄR för att komma direkt till testet!
Genom att vara en testpilot, menas att du testar nya saker som kommer upp på marknaden, du använder den ett tag, sen skriver du en recension om produkten om hur du tycker att den var och jämföra med dina förväntningar.

Du kan gå in HÄR för att se en fullständig video om kameran!
Lycka till!

En ros

Oredigerad

Kan inte le..

Jag kan inte längre le, undra vad du tänkte med
Du fick mig att bli den jag är. 


Jag tar det lugnt, puffandes på en blunt
Försöker greppa vad som hänt, säg mig är det nått skämt?
Du var den enda, min älskade man
Ja vi två tillsammans, så långt jag kan minnas
Saker du har sagt har satt sig, jag kan inte le
Baby snälla förklara vafan du tänkte med
De finns ju saker jag inte hunnit sagt än
Jag sitter här och jag gråter till takten
Du tog mitt liv när du lämna och försvann
Försöker leva vidare, jag hoppas att jag kan
Du är så ond, jag svär det gör så ont
Tanken på dig med någon annan tar emot
Men om du är lycklig, såhär det får bli
Du dödade mig, så baby du är fri
Men mitt liv utan dig är så tomt
Jag måste dra nu, det här gör för ont

(Dekan-kan inte längre le)


Allt som har en början har ett slut
De gör ont, men det går ändå

Färdigjobbat för idag

Har jobbat klart mitt pass idag, ledig i morgon, sen jobbar jag helgen, skööönt! eller ja, kanske, sista veckan som "praktikant" lite skönt, men vad ska jag göra sen?! Fortsätta jobba på macken eller hur blir de? Åter att se.

Nu ska jag nog vänta på mamma som är någonstans? Bilbingo kanske? Jag vet inte...


SÅ KLART ska de jävlas när jag ska ut och köra, skulle på jobbet, var redan lite sen i min planering, skulle åka härifrån halv tre, för skulle till syster en sväng för att gå ut med Scott, som om den planeringen gick bra? Nej, kom till bilen, wjom, wjom, wjjjom, sen var den död, fan hur gör jag nu. De var de att innan jag gick hemifrån tänkte jag på att om inte pappas bil (som jag nu lånar när han är i Norge) inte startar hur gör jag då? Mammas bilnycklar var inte hemma, så hon hade thydligen tagit med de till jobbet, jag hinner inte springa ner till hennes jobba för att hämta de, Hmm "ähh men bilen startar nog... " No way. Hmm faaaan, springer till mormor, som tur var hon hemma så jag kunde låna bilden av henne, WJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOm sa de sen var jag i Ytterån hos syster, sprang ut med hunden, och kom till jobbet 5 minuter försent, eller jag kom till jobbet prick då jag börja, men jag skulle byta om och hålla på men de gjorde inget som tur var. hiih men de gick bra att jobba, ganska lugn dag, i morgon ska jag till stan med annika hoppas jag på ? 

Men nu ska jag chilla!

Saknar


Min fru som är i turkiet nu!
Kom hem kära lilla du...

Ingen bra dag idag

Blodsockret sjunker allt mer och jag får inte i mig något att äta, mitt huvud värker som bara den och jag svettas som en gris, eller jag vet inte om grisar svettas, för om de gör de, så borde de finna svett i köttet som vi äter som kommer från grisen? usch.

Hittade en cola i kylen, se om den hjälper något, för jag börjar jobbet om lite mindre än en timme och då måste jag vara allert! Just ja! ska till syster först å gå ut med vilddjuret innan jag börjar, så då måste jag åka nå minuter innan iallfall, men de lsöer sig :)



Strömavbrott!

Neeej, världen går under! 
klev upp strax efter halv tio idag, gick in i badrummet och pysslade på lite, när ajg var på väg ut, så vippss så var strömmen bort, allt blev knalltyst, ingenting lät, blev lite läskigt.. Kylskåpet dog, telefonen dog, jag hade ca 20% kvar på min mobil, uech, hur ska detta gå? Gjorde ordning frukost iallafall i hopp om att strömmen skulle komma tillbaka, hade planerat att kika på en film medan jag åt frukost, men så blev de inte.. Läste tidningen i mörkret med min skål med yoghurt. Fortfarande ingen ström, va fan gör man?! Hmm. Ingen dator, ingen tv, inge lyse, snart försvinner strömmen på mobilen, men lite spelande hinner jag med... Lyssnade på musik och spelade bowling på mobilen, kul liv. Kanske kunde diska nu när jag inte hade något att göra? Men kom på att de borde inte finnas nå varmvatten då de inte finns nå ström? Eller? spelade lite till, sen bestämde jag mig att sminka mig inför jobbet, använde sminket som jag köpte, fungera rätt bra faktiskt, tror jag, bara om de sitter hela dagen är jag nöjd! Nu ska jag bara fixa håret lite lätt innan jag är klar inför arbetsdagen. Men tvättade  händerna efter sminkningen, å där fanns de visst varmvatten, så då borde de finnas varmvatten i kökskranen, å de gjord de! Jag diskade. Men nu då? strax innan elva var klockan, ähh lägger mig och läser en stund, en stund blev två och till slut tre, sen kom jag på världens bästa ide! Hade som saagt slut på ström på mobilen, men jag var tvungen att ladda den på nå sätt, ifall de skulle hända något nu när de inte fanns nå ström i lägenheten, "koppla nå sladd till nå batteri så mobilen laddas" ehm nej, Hmm finns inge ström i väggen.. Hur fan gör jag?! KAAABOOOM dääär kom jag på de! Jag försöker ladda mobilen genom datorn, dock fanns de en negativ sak om de, jag måste ha sladden i datorn för att den ska fungera.. Hmm, men jag provade stoppa i sladden i datorn och sen i mobilen, å vips! där laddade den, satte i gång datorn i fallatt den inte skulle laddas helt då datorn var i standby läge. men de gick! strömen ökade och jag blev nöjd. MEn nu fanns det inte så mkt att göra.. Hmm la mig i sängen och gosade med Kajsa, sen kom jag på att jag kunde städa lite, å visst de gjorde jag också, plockade undan lite smink, kikade på klockan som finns vid tv, men den fungerade ju inte, men nästa sekund jag kiakde på den så fungerade den! och då visade de sig att strömen kom tillbaka! YES! 1½ timme utan ström var välldigt plågande, men jag överlede! 
Satan vad man är beroende av ström egentligen. Undrar hur de var förut då man itne ahde ström i husen? Hmm, skänker en tanke till de iallfall! 

NU ska ajg nog göra något. men vad vet ajg inte, börjar jobbet om precis tre timmar, på de timmarna hinner man mycket! 


PUSS

Check!

Har skickat efter tack-kort efter studenten, hoppas de kommer denna vecka så jag får skciak ut de! 
Sen har ajg även skickat tillbaka en skiva som var massa bilder på sen balen(?), men eftersom den inte funka skulle jag få en ny!

Nu ska jag lägga mig coh kika på film, mitt huvud pallar varken tänka eller göra något, huvudvärk alltså, inge bra. Har knappt fått i mig någon mat heller, lågt blodsocker har jag också, detta är inge bra.. 


FILM!

Idag är ingen bra dag eller jo men jaa

Första dagen jag är ledig på en vecka nu, sjukt skönt. Men för de så vaknar ajg strax efter halv nio, att man aldrig kan sova ut så man har tid för de? Hmm
Var till tandläkaren kl ett, men ska tillbaka nästa veckan igen tydligen. Sen har ajg varit hos annika resten av dagen, muyyyysigt!

Vitlöksbröd!

Åhhh mumma! Varma vitlöksbröd med smör och ost! shiit döda mig vad gott det är!

Måååndag!

Har gått bra på jobbet, inte så ansträngande som jag trodde, men var helt borta i huvudet, sa fel, gav fel och hade målbrottet med mig också, usch, men jag överlevde. 
Klockan 18 slutade jag, brummade upp till syster som bor max 300 meter från macken, hon bjöd på middag, eller rättare sagt jag bjöd mig själv på middag hos henne. Blev lite klipping av mitt hår och lite färgning, tror de blev bra, måste tvätta mitt hår en gång innan jag kan säga säkert.. men se ses också i morgon!

Tack för middagen!

Nu är sakerna häääär!

Som ni vet  beställde jag ett paket från Elf, http://www.eyeslipsface.co.uk/ och här är resultatet!
(Oredigerade bilder)

Puder, dock svårt att veta vilken färg man ska ha då man beställer över nätet, men får se i morgon då jag ska se om de är bra eller inte. 


Concealer


Plumping lip glaze


Blusher


Brozing powder


Ögonskugga


Och slutligen en mascara.

Visst det är inga jätte mängder man får, men då kankse man hinner använda upp de innan de blir för gamla så man måste slänga de?
Sminktest väntar i morgon!

ny vecka, ny dag, nya möjligheter

Måndag idag, jobbar idag också, min kropp börjar få stryk. Har jobbat ons-mån, usch, men i morgon är jag ledig! Ska dock till tandläkaren då men har tid klockan 13.05 så det är skönt. Längesen jag var där, men tror det går bra! 
Ikväll bjöd jag in mig själv hos syster på middag efter jag har slutat kl 18.00, lång dag på jobbet, 8 timmar, har senaste veckan bara jobbat 6 timmar, men det ska nog gå iallafall. 
Sen ska jag slinga håret ikväll också, om de inte blir bra så färgar jag det brunt, inge mer med de :) 


Nu ska jag göra mig klar innan jag ska dra till jobbet!


PUSS

Statoil

Vad ni än gör, sök jobb på Statoil, nu får en stor möjlighet och mycket mer än bara ett jobb att sköta. 
När man är anställd på Statoil samlar man in poäng som man kan betälla saker för som kostar poäng. För att tjäna dessa poäng måste man vara tillgänglig på jobbet (nehe?) i olika kampanjer tävlar man mot sig själv mot jämförande kampanj/månad, för varje kampanj får du poäng beroende på hur bra du har sålt varor, vilket peppar en själv väldigt mycket mer! Du tjänar inte bara en lön utan du får gratis saker också! Ju mer poäng du har tjanat ju högra saker kan du välja bland, denna gång valde ajg en premie om badtvål, badsalt och massa andra sånna saker. Men allt från kamera, dvd, inredning, plagg, parfymer, sportsaker precis ALLT får du välja bland. Så passa på att sök! 


nykter bild jag vet, studentkvällen!


Hår

Vet att jag snackar mycket om mitt hår, men jag älskar mitt hååår, fast inte de dagarna då jag har bad hair day.. 
Har fått många komplimanger för mitt hår, frisörer, kompisar och folk som jag inte känner. Jag blir jätte glaaaaaaad för de! Typ den enda saken som jag är väldigt nöjd på mig själv eller hur man skriver.
Mamma vill att ja färgar håret brunt och jag vill färga de solblekt, alltså slingor.. Ångest.. 


Gjort om igen!

KAn inte bestämma mig vad jag ska ha för header.. Vilka bilder jag ska använda eller hur jag ska lägga upp de Hmm..

Längesen..

Längesen jag hade en sådan ful utväxt, tror det är första gången på vääääääldigt många år jag har en utväxt och jag gillar det inte, ser så fruktansvärt fult ut!
Så hääär ser ni min verkliga hårfärg, blev lite förvånad att den såg ut så faktiskt. Har färgat håret sen mellanstadiet och har typ inte vetat min riktiga hårfärg sen dess.. 
Vill spara ut till min vanliga hårfärg, men de kommer ta några år och det kommer inte bli nå fint att ha en mössa med "blond" och resten mörk, så de skippar vi. 
Ska nog göra slingor i håret i morgon får se hur de blir. Har just nu tre färger på håret, min verkliga färg, en brun och en ton med orange typ, solblekt hår alltså. men vill inte slita nå mer på mitt hår nu.. 
Dock har jag hållt mig att inte färga håret på 3 månader och jag tror nästan de är rekord! 
Lägger nog upp nå bild i morgon om de blir bra hihi

Bra dag

tror jag.

Beautiful life

Ocean's Four – Beautiful Life - Farma Remix

En låt som vi lyssnade i turkiet, som jag har svårt att släääääppa nu!

Peppar inför ett morgonpass nu efter 5 kvällspass denna vecka.

Nytt

Har fått till lite som jag nyss inte hade fått till, men en header, (som jag gjorde på 3 minuter) och annan färg på bloggnamnet, men skulle bara se om jag fick till de, så ny header kommer nog någon annan gång, får ha så där så länge, men en annan sak som jag inte får till, de är att byta text på bloggnamnet.. Hmm.. Eller jag kan säker hitta de på internet, men orkar inte kika upp de nu för jag ska lägga mig och kika på en film


PUSS

Ändrad design

Har ändrat designen, lite mer nöjd nu faktiskt, men får icke till bloggnamnet i annan färg.. Hmm sen vill jag ha en header också, men de kommer..

..

Mina ögon kan tindra, mina läppar kan le, men sorgen i mitt hjärta kan ingen se..

Bloggpaus

på obestämd tid

..

Vet inte vad jag ska ta mig till..

Tack!

För ni läser min blogg även fast jag inte skriver..

Yran - Dansbandsveckan

De var lika mycket folk på yran som på Dansbandsveckan, eller de skillde 1000 pers, men iallafall. DAnsbandsveckan-malung, lite skitort i Dalarna. Yran - Östersund största staden i Jämtland, lite mer skillnad tycker man att de borde vara. Men tydligen inte. Yran hade tappat över 2tusen besökare + mig. De har ju blivit så fruktansvärt dyrt! en kväll kostar närmare 600 kr. Usch, ingen arbetslös har råd med de.. men men nästa år då jeklar! Peace and love, dansbandsveckan och yran har jag på schemat då!

<3


Kvällsinlägg

Har jobbat klart denna vecka nu, skönt med lite vila. 
Har nyss beställt lite smink från http://www.eyeslipsface.co.uk/ En sminksida som är gaaaaaaaaaaalet billllligt! då menar jag galet billigt! Allt kostar antingen 15 spänn eller 30-50 kr. Eller de beror på vad man köper, men iallafall. mamma och jag handlade för 300 kr typ och fick mer än 10 produkter. Sjukt bra! Eller om vi fick 15 produkter. Ska se när de kommer om de är bra eller inte, så jag kan rekomendera de or not. 

Snart kommer min man hit, en timme kvar hade han, shiiit, vill att han ska komma nu! 


Båttur med papps i morgon, mys, se om de blir grillning eller nå liknade också.

Kommer nog bli dåligt med skrivande i helgen, men ska försöka att skriva lite iallafall. 


PUSS

Fattar inte!

Mina ben är neger lika så magen, men bröstet och armarna och ansiktet vill inte få någon färg, förstår inte vad ajg gör för fel! Visst de får färg men blir inte lika brun.. Det är armarna som jag vill ha brun. Hmm.. Hur gör man?!

Idag

Har hunnit sola 1½ timme, duschat, vattna blommorna och rastat katterna lite. Börjar jobba klockan tre så ska chilla tills dess!

Onsdaaag

Idag är det dunderväder ute hoppas jag så jag kan sola innna jag börjar jobbet, sen efter jobbet kommer min man! Shiiit vad jag har saknat honom!

<3


Ostbågar

Sitter och käkar ostbågar med gaffel för att inte bli så kladdig om fingrarna. Kikar på tv samtidigt å det var inte så smidigt. Superskinny vs. supersize går på tv just nu och det är inte frestande att käka upp mina ostbågar...

Kaos

HEla dagen har varit kaos, eller kaos och kaos, med mycket kunder och mycket varor så blev de kaos.. Och en sommarjobbare på de. Men men jag överlevde til slut, kom hem halv 4, gick och sola lite hos mormor och nu har jag hunnit med att dammsuga och städat kattlådan, duktig sandra!

Nu hör jag att katte skriker så bäst jag går ut till henne,, svejs!

Sovit som en gud

Inatt har jag sovit som en gud, somnade strax innan tolv, klockan ringde strax innan fem, hade ingen aning vad de var som ringde då för de lät så konstigt, bland de första gångerna jag har alarm på den nya mobilen, men de var iallfall mobilen som lät som en gammal digitalklocka, usch! vet inte ens hur man byter signal... Men iallafall tjugo över fem ringer den igen och då ligger jag och väntar på att klockan ska ringa och jag är hur pigg som helst? Ovanligt efter typ 5 timmars sömn! Men drar på jobbet nu, och idag MÅSTE jag göra klart mitt CV så är det bara, men jag ska bara sola om det är fint väder ute...... Bortförklaring? nej ja vet inte... 



Prosit!

VArför ska jag hela tiden nysa efter jag har lagt på mascara? Jag är inte nysnödig innan eller känner av nå "symton" på att jag ska nysa, men direkt efter det är pålagt så kommer nysningarna, inte bara en utan flera. De bara kladdar av sig och förstör :( Några fler som har de problemet?

Min man kommer på onsdag! längtar


Kärlek vid första ögonkastet

Gillar bra väder!

Har varit skapligt bra väder idag, sol och blå himmel, dock har de funnits moln på himlen, medelmåttliga tunna moln, chansade lite och gick till mormor med bikini och lite sysselsättning, musik och en bok. Lade mig i solstolen och njöt av solen, under en timme var de molnfritt, sen somnade jag tror ja.. För när jag vakna så var de mulet, usch. Men gillar de dagar det är fint väder då man är ledig, då man bara kan lägga sig ute och bara vara utan att tänka på något. 

Nu ska jag ladda upp inför jobb i morgon! 

Godnatt!

Vill tacka min fru!

För att hon kom upp till mig under helgen, åker totalt 80 mil för att vara med mig under tre dagar och två nätter, vilken ängel! 

Bildbomb genom våra år tillsammans!<3 




Planering

Gillar att planera, det är måndag idag och jag planerar redan inför helgen.
Bilbingo med älsk och famlij på fredag och grill och mys på lördag med vännorna, längtar redan! 

Måste hinna med en båttur nu när Mathias kommer upp också, men när? Det är så mycket jag vill göra men har inte tid eller så räcker inte tiden till..

Bridesmaids - BIO!


Fru och jag gick på stan, på väg någonstans vi inte vet vart, vi gick förbi biosalongen i Östersund, 
"Ska vi inte se på bio då?"
"JA men de gör vi"
"ska vi se Bridesmaids? de är en liknese till Baksmällan"
"Ja men de gör vi!"

På 4 sekunder kan man bestämma sig att gå på bio och samtidigt välja film på de! Rekord!
Fick även 20 kr rabatt eftersom de var en repa på filmen som man knappt märkte av, men inget jag klagar på!
HElt klart värd att se! 


ZTE Blade är nu min!


Helt klart godkänd, men saknar vissa saker, att man inte kan spara ord på smsen då man måste bokstavera orden varje gång man ska skriva nå ord som inte finns.. Tror att de var bara de jag sakna faktiskt. 
Nästan edenstisk med min X10 mini bara att den har större skärm. 
Gillar den skarpt! 

1390 kr på netonet

Tradera!

Oanvänd studentklänning
Studentklänning till salu! 
Klicka in HÄR för att komma till annonsen!





Klackskor, 10 cm klack
Även dessa skor är till salu.
Klicka HÄR för att få mer information om de.


PUSS!

Tokigt! :D

Har mer läsare när jag inte skriver än då jag skriver? Hur går de ihop? hihi

Mycket har hänt sen sist!

  • Min fru har varit på besök
  • Har varit på bio med fru
  • Har varit till Yran (dock inte gått in på området) med fru
  • Jobbat
  • Fått min nya mobil
  • Lagt ut annonser på Tradera



    Mer om detta i nästa inlägg!




RSS 2.0