Muppar



Försöker väl igen då!

Förra fredagen gick de inge bra, men ett till försök igen idag!  Peppar upp mig och bestämmer vilka kläder och smycken jag ska ha på mig ikväll. For till Linda en sväng (ja jag åkte bil, orkade inte gå, jag vet jag är lat) och hittade en tröja som jag blev kär i som jag lånade inför kvällen. Men nu är juu frågan vad de blir för smycken hmm ska sminka mig lite lätt så jag inte set helt död ut, sen strax efter tre åker jag in till staaaaden!

Blomflugor

Finns de nå mer störigt än blomflugor? Små satar som fluger omkring överallt och inte gör nå nytta. De har bombaderat mitt sovrum, störiga jävlar! Sätter sig på datorskärmen, på mig, i ansiktet ÖVERALLT! Skaffa er ett liv flugfan!

SMS-bomb

Gillar när folk har lite att göra och terrar mig med sms, 43,44,...47, 48... 50..53.. 56, 57.. 61.. 62 st sms.. dum som jag är så stängde jag inte av ljuder heller..

FREEEDAG!

Idag är det fredag! Ingen större skillnad för vilken dag det är då jag har fredag hela veckan typ. Men lite speciellt är de när den riktiga fredagen är här, krogarna har öppet, alla mina vänner har också fredag, så ikväll smälller de liiiiiite! 

Skall hoppa in i duschen nu sen blir de lite fix och stök!

Personalmöte


Pesonalmötet gick bra, allt som sägs vet man redan om, men helt okej att få en uppfräshning. Dock kommer jag inte jobba förän om en vecka så kommer ädnå glömma bort de tills dess. Skall få en ny chef också så får se hur de kommer sluta. Kommer bli bra hoppas jag!

Hiss eller diss?



YES

Nu skall min nya header fungera! Dock blev jag inte såååå jättenöjd med den, men orkar inte fixa den, så den får duga så länge. 
Nu skall jag plugga lite matte sen skall jag på personalmöte, spännande!

Byte av header?

Har hållit på med en ny header ungefär under 2 timmar.. Men får fan itne upp den på bloggen!?!?

266 dagar kvaaaar!

Tills jag blir 20! Shiit vad allt kommer förändras då, eller kanske inte, men ma får iallafall gå på systemet, haha. men jag tror också då att man kommer känna sig äldre. Att man har ett annat ansvar om sig själv, eller jag vet inte, men de är något jag tror. Åter att se helt enkelt. 
Tiden kommer gå så sjukt fort! Har lite inplanerat detta år, så kommer gå fort som bara den! Eller ja, lite har jag inplanerat, en resa med min moder vankas i maj förhoppningsvis, min fru tar studenten i juni, sen händer det en till sak i juni som inte är officiellt ännu, men men mer tar vi då det är aktuellt!

Country!

Hade en staaark vilja av att lyssna på country. Jag sökte på Allan Jackson, men de kom aldrig upp nå låtar som jag kände igen med honom, men lyssnade lite smått på en låt Allan Jackson – You, Me And The Hobo, rösten stämde inte alls in på hur jag minns, men tyckte låten var väldigt skön iallafall. Men sen när jag började kika genom hans album stämde de inte alls , alla hans låtar var inte alls populära som jag trodde så något stämde inte in... Jag hade sökt på fel Allan Jackson, han som jag sökte heter Alan Jackson med ett L, men hittade iallafall nå sköna låtar med Allan med 2 L. Men de var ju liksom denna låt jag var ute efter Alan Jackson – Remember When. Men DOCK var de inte den låten jag var ute efter egentligen utan jag var helt fel ute, egentlgien. De var liksom Brad Paisley - Whiskay Lullaby som jag letade efter..

IKEA

Visar de allra bäst med bilder













Förvaringslådor 6st 3olika storlekar 79:-
Förvaringslåda med massor av olika fack i plast 149:-
4 kvadratiska speglar 49:-

Blir inge HC

Då jag känner själv att det är onödigt att gå dit när jag inte har "fel" just nu eftersom de kommer lite då och då, då jag (månda då de blev där då...) ska ringa så fort jag känner av osv osv. Jaja, hade ingen lust att gå dit i dag heller, mycket annat för mig, sen ska jag på personalmöte sen i kväll, så vill inte stressa mig dit om de blir nå komplikationer på HC, ja ni fattar..





Om man slutar satsa så slipper man förlora

Försov mig.. eller nästan då..

Tänke att jag skulle upp tidigt och ringa HC, satte klockan på halv 8 och halv nio, så kunde jag gå upp då klockan ringde halv nio, men gjorde jag de? nej, jag somna om och vakna kvart i tio... Hmm, men ska ändå ringa och se om jag får någon tid!

Heidi

Sötare råtta får man leta efter!

(Bild tagen från Aftonbladet.se)

Beslutsångest!

VILKEN HÅRFÄRG SKALL MAN HAAAA?!?!?








Blond<-> brunett?

Diss av syster

Blev ingen klippning, så fort jag hade torkat klart håret och gick till köket så är min syster borta! Då har hon styckit hem till Ytterån igen, snääällt!

WhaaaaaT?!

a^½=∫a   a^½ är den positiva roten till ekvationen x^2=a
a^1/3 =∫a   a^1/3 är roten till akvationen x^3=a
fattar nada..

Drömmer mig tillbaka till himmelriket som samtidigt var helvetet






De var ett helvete att lämna allt som gjorde en så lycklig...

Ångest

Jag har ångest för att de inte var som förr, jag vill sitta i lägenheten på Malta och sola och bada som aldrig förr..

Alla mina tankar kretsar kring vad jag gjorde för ett år sedan...


Malta in my heart

Blonderingsfärg

Bina gav mig en idé, hon sa order blond. Då jag spontant gjorde lite slingor i håret idag, nyss för att vara exakt. Sitter fortfarande med handduken runt håret, ska höra med syster om hon vill klippa mig också. Bättre att klippa lite då och då och bara ta några millimeter än att klippa sig 1 gång/år och ta en decimeter. Usch. Känns bätttre att ta milimetrar än decimetrar ;)

SUNDSVALL MED FLICKORNA!

Beskiver trippen med bilder istället, för en bild säger mer än 1000 ord!














JAG HAR INTE GLÖMT BORT ER!!

Jag har inte glömt bort er! Jag har en bra ursäkt för jag inte har skrivit här. Har inte haft nå internet sen i söndags... OKEJ igår när jag kom hem från sundsvall, ja men precis jag åkte till sundvall med nå snygga bruder från Östersund igår, mer om de i nå annat inlägg.. Men iallafall så hade jag internet igår när jag kom hem, men klockan var strax efter nio, så jag orkade verkigen inte ta och skriva allt då.. Just nu sitter jag i min säng, med lite frukost som jag nyss har ätit upp. Har visst Scott här också för syster och mamma är i stan med syrrans bil, så jag blev helt automatiskt hundvakt, men inge större skillnad med de då han bara ligger och sover och jag har stängt in mig på rummet med Tussan för hon gillar verkligen att sova i min säng, skönare place finns inte! 
Nu ska jag nog fota allt ja köpte igår, så ni får ta del av de. 
I måndags, så kom syster hem från turkiet! åhh jag vill också vara brun, dock var hon inte såååå jättebrun, jag var brunare när jag kom hem från turkiet för några månader sen, men iallafall. Skönt att slippa hunden, men lite tomt... Har ingen att gnälla på, ingen att gå ut med.. Ska jag bara ta med ett koppel ut för att ha känslan om att jag går ut å går med en hund? Ser lite fail ut och antar att alla kommer titta på mig, men de är ju bara att säga att man glömde hunden hemma fast man inte gjorde de ;pPP;p

Nu ska jag fixa lite hemma med sakerna jag köööööpt! 

Hörs sen!

Söta saker


Klockan är 22.30

Och jag sitter fortfarande med arbetskläderna på + att jag sitter vid köksbordet, vilket jag aldrig brukar göra hmm.. 
Kanske ska göra mig klar för sängen?

Hatar att vänta!


Får väl se hur detta gick... Matte C var svårare än vad jag trodde..

SISTA DAAAAGEN

SOM hundvaaaaakt!
Och hela dagen i dag kommer jag jobbaaaaa! Yeees! 
Syster kommer hem i morgonbitti, två veckor har redan gått. shiiiit. 
I morgon kommer jag njuta som bara den att vakna upp och inse att hunden är gone! 
Som jag har läääääääääääängtat!

Wordfeud

Vettetusan hur man utalar detta spel, men jag är helt fast!
Spelar med hur många som helt på en gång,(annars går de för sakta...)
Kommer på massa med nya konstiga ord, heeeelt absult beroendeframkallande!
Helt okej att spela de på en lördag kväll som denna faktiskt

Bild lånad från Google

Störigt med trasiga chips..

Hatar när de är bara söndriga chips i påsen! Speciellt när man har dipp till chipsen, man kan ju aldrig få upp nå dipp på chipset då inte.. Kan inte annat än skylla på mig själv när det är jag själv som har satt upp denna chipspåse på hyllan, utan att vara försiktig, för jag tänker inte på att de är såååå lätt för chipsen att gå sönder. Men från och med NU ska jag vara varsam med chipspåsarna när jag sätter upp de på hyllan, för kundernas skull ;) hah

mina flickor!


Min lördagkväll ser ut så här:

Tv, tvdosa, , en hund, dator, chips, dipp, mobil, facebook, blogg och en film som jag har sett 100 gånger sysselsätter mig fortfarande med hjälp av andra saker... 
shanghain noon - 11 årig film som fortfarande är grym! eller grym och grym, men bra iallafall. Diggar verkligen Jackie Shan och Owen Wilson!
När denna film är slut ska jag slänga ut hunden en sista gång innan jag ska lägga mig! Sköööööönt!


Jag gillar tanter

Alla tanter som kommer in på jobbet är så himla sööööta! Viisst, vissa kanske sminkar sig som en tonåring, vissa klär sig som om de vore 15, andra stinker tant-parfym. Men om man summerar detta så är de så himla söta! Om man jämför med alla gubbar som kommer in, stinker svett och köper porrtidningar... 

En tant kom in på förmiddagen på macken och sade "Men du som är så himla fin och uppklädd, då kan väl du inte hjälpa lilla mig med att tanka bilen för då smutsar du ner dig, jag är rädd att lukta bensin." Hon sa typ nå sånt. Snällt sagt, sen fick jag ett leende på läpparna, men lite skit under naglarna skadar inte mig. Jag var snäll och gick ut och tanka hennes bil. Dock stod hon precis bredvid mig när jag tanka, då kunde hon ju lika gärna tankat själv? Hon ville ju inte lukta bensin? hmmm, sen frågade jag hur mycket jag skulle tanka, då sa hon att jag skulle tanka fullt, för hon var rädd för att bensinen skulle ta slut när hon hade halvtank.... förvirrad tant..

Men fortfarande så söta!

KOM VI IN?!?!

NÄÄÄÄEEEJ.. 
Fortfarande lite irriterad att vi inte kom in igår på krogen... 
Men ändå skönt att vakna upp innan klockan ringde, som aldrig ringde kom jag på, men alltså jag vakna innan mamma skulle väcka mig, vilket var skööööönt! Kör ändå på de säkra före de osäkra att mamma får skjutsa mig till jobbet, drack bara tvo cider, men men vem vet om de står nå polis efter vägen, dumt och chansa..
Börjar 10 till 18, sen måste ajg verkligen hem och plugga, hoppas mama hjälper mig med de, annars kommer de vara kört för mig på provet som jag ska ha i morgon. (har skjutit upp de några gånger nu...)
nej nu har jag käkat upp min frukost så ska ta och klä på mig och såååå.

Tjaaaaaaaaaaaaadå!

För höga förväntningar var de.. JA

Ja, som jag sa ska man inte har för höga förväntningar, jag/vi/alla vi under 21 kom inte in på Olearys, åhh" irriterad tjej! Nu när typ halvva östersund skulle ut så kommer vi inte in nåstans? Hur går de ihop? HATA!

Köpa ut?

Känsligt ämne för vissa? 
Ja vet inte, men satt och tänkte på de nyss. Jag har fått nå "fobi" att alla under 18 inte ska få tag på alkohol. Är man 18 så kan man hantera sig själv på ett bättre sett än de som är yngre. Är man 18 får man köpa öl och cider på livsmedelsaffärer och man får köpa sprit på krogen, borde man inte vänta tills man fyllt 18 och verkligen längta tills sin 18års dag? Är de inte så de borde vara? Visst jag älskade alla hemmafester man var på innan man fylde 18, jag var helt fast för de. så de kanske jag förstår att yngre än 18 också vill vara med om. Jag kommer på mig själv när jag skriver detta inlägg.... Men men, man blir äldre och börjar förstå vad allt handlar om..

Förväntningar inför Olearys premiären?




Förväntningar inför kvällen? hmm
För de första ska man inte ha för höga förväntningar när man ska ut, för då blir kvällen förhoppningsvis bättre än vad man trott. Då man ska tänka "shiit denna kväll komme suga, kommer itne träffa nå folk som man känner och de kommer vara dött på krogen osvosv"
Men de är jätte svårt tänka så när man är pepp inför kvällen. 
Sen om man har för höga förväntningar, "åhh denna kväll kommer vara feeettt braaa!!! Kommer va skit mycket folk på krogen och jag kommer känna precis alla som är där" Okej nu överdrev jag lite, men för att få den känslan att kvällen kommer vara superduper kul. Men sen blir inte kvällen de, då blir man less och vill bara hem typ. 
Men ska man tänka lagomt att de kommer vara helt okej kul, men helt okej mycket folk så kanske de går bra?
Men när man vet att de är 500 på Facebook som SKA KOMMA sjukt pepp man blir dåååååå!! 

Har förberett kläder och hår och vet sminkningen hmm gäller att skynda hem från jobbet, slutar halv tio. Sen ska jag fixa mig sen til staaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan! Sen gäller det att komma in också, eftersom det är 21år, men de löses alltid med ID-kort! 

SYNES PÅ OLLES IKVÄLL!
(peppare tjej? neeej, ELLER?!?!?!)


Efterrätt!

Igår kom Linda, då vi fixade lite efterrätt. Här kommer resultatet i bilder!!

Smält 100g vit choklad i vattenbad tills...

de ser ut så här!

Vispa 3dl grädde, sluta innan de blir FÖR tjockt

Rör ner 2 ägg-gulor i vit chokladen, smeten skall sedan se ut...

SÅ HÄR!

Blanda vit choklad smeten med grädden, vänd försiktigt ner!

Resultat! Lägg upp smeten i lagomt stora muggar/glas, ställ in i kylen över natten, eller frysen under några timmar. Garnera med lagomt mycket bär för att utjämna sötheten i efterrätten, KLART!

Shit vad jag sover...

Somna strax efter tolv igår, hade inga som helst problem att somna. Stälde klockan på strax innan sju så jag kunde gå ut med hunden. Satte på min onepiecen och en jacka över sen stack jag ut på en promenad. Kvart över sju var jag tillbaka i min säng, halv lyckades jag somna om. Hade ställt klockan på nio så jag inte skulle sova bort hela morgonen. klickade av larmet, sen så somnade jag om... vaknade nyss, nu ska jag inte sova mera. Hoppar även Hälsocentralen idag, för då måste man ringa vid åtta om man ska ha en tidig tid, så de sket sig. Nu strax ska jag upp och göra lite nytta, hittade disk i hallen och på köksgolvet som en hunnd tydligen hade dragit dit.. Ska hinna duscha och diska och gå en vända med hunden innan jag sticker på jobbet. Ikväll BLIR de O´learys! Ses dääääääär! måste peppa mig nu innan jobbet så humöret håller sig uppe tills ikväll, yeeiiyy!

Ska jag eller ska jag inte?

Mamma tycker ja ska åka/gå till Hälsocentralen för att kika upp vad de är för fel med mina lungor/hjärta, om de är nå fel de vill säga, som jag hoppas att det inte är. Men vet inte om jag ska kika upp de i morgon, om det är någon mening att ringa dit då jag ska börja jobba kl15 då de brukar ta EXTREMT lång tid där.. Om man har tid kl 11, så får man komma in 11.30-11.45. sen får man sitta på ett rum i 15 minuter innan någon läkare kommer. Läkaren säger sitt på 5 minuter, sen ska man ta prover, går till ett annat rum, vänta 10-15 minuter, kommer in ta prover, går ut, väntar i 5 minuter innan läkaren hämtar en till ett annat rum. väntar ytterligare 10 minuter för att få svar på proven. läkaren snackar i 5 minuter, sen vill den läkaren att en annan läkare ska komma för att de båda lääkarna ska vara överens, 10 minuter där. Så ca två timmar tar de för ett besök, då läkaren pratar med mig max 20 minuter.. inte värt de..
Eller om man ska vänta tills nästa vekca? hmm

Väldigt stressig person

Jag har insett att jag är en väldigt stressande person. Allt ska hända/ske just nu. Jag stör mig på personer som är extreeeeemt sega av sig, vare sig de gäller att komma i tid eller att typ inte svara på sms när man verkligen vill de. Och vänta är de värsta jag vet! Tiden går extremt segt då man vill att de ska gå fort!

problem med svenskan...

Sitter och döper om mina kategorier, men de gick inte så bra med ena kategorin..
"Dagvarligt", "dagavarligt", "dagvardagligt", "dagvardligt" sökte upp alla dessa ord på goggle, men kom inte upp nå alternativ, ingen av dessa ord finns med i registret tydligen.. Kom fan inte på vad de hette de jag var ute efter.
Men "Vardagligt" var de! Så svårt ord att komma på.... not!

suck...

Vilken sörja!


Detta är faktiskt min middag, väldigt speciell middag, jag har lagat den själv! nästan..
Hittade älgfärskötbullar i kylskåpet till de blev de tyska äggnudlar. Fruktansvärt goda nudlar. Tror ja lade upp en bild på dessa förra veckan. Minns för några somrar sen satt jag, syster, mamma och Larsove på en camping i tyskland och käkade sådana nudlar. Bredvid oss hade vi ett typ festivalgäng, som hade hur många spritflaskor som helst utanför tälten, radion stod utanför och spelade och de hade snott en kundvagn som klädtorkare, dock var de inge festival då, utan de var typ bara "festival-folk". 
Men nu ska jag njuta av min middag!



Långpromenad!

Blev en långpromenad med Linda och Denise och så klart Scott idag. 2 timmar var vi ute ungefär häääärligt! Dock stannade vi till vid tennisplanen och lekte lite med Scott, så han fick springa av sig lite, men iallafall så var vi ute i friska luften i 2 timmar!

Sängen är nog den bästa platsen som finns!

Igår gick jag och la mig strax efter nio, med hopp om att somna tidigt eftersom jag gick upp så himla tidigt. Råkade somna till redan vid fem på eftermiddagen, tröttare tjej. Men jag tror jag låg i sängen nästan tre timmar innan jag kunde sova, så strax efter tolv föll jag in i massa drömmar. 

I morse åkte mamma till Storsjöhågna (stavning?) där hon ska vara tills i morgon, då jag har hundfan. Men de kommer nog gå bra hoppas jag. Får se vad dagen och kvällen bjuder på!

FREEEDOM!


Har fastnat för denna låt, helt grym är den!

Jobbarbyxor är nog de skönaste byxor som finns

Eller nu överdrev jag lite, men iallafall. Slutade jobbet 15.00 och har fortfarande på mig mina arbetsbyxor, varför byta byxor när man kan ha på sig ett par sköna några timmar till?

Onsdagsgöra!

BEFORE



UNDER TIDEN

AFTER!


Dagens middag!

Dagens middag, blev som gårdagen, yoghurt och müsli. Orkar inte göra iordning något, lat man är!

Beslutsångest....

Har beslutsångest angående fredagen..
Premiär på en av Östersunds största krogar. Har varit nerlagt under typ hela sommaren, för att de har förlorat sprittillståndet. men nu på fredag är de premiär! Men ska man gå? Jobbar fre-lör-sön. Kan inte dricka nå av dagarna.. Och hela ÖSD ska ut då! Dock är de inge roligt att vara på krogen nykter.. Hmm hur gör jag?!

Då var denna dag ööööver!

Eller nästan då. Har jobbat från 06.30-15.00, skönt pass! de går så himla snabbt att jobba morgonpasset för man har alltid saker att göra, samtigit är de skönt att sluta så pass tidigt så man hinner göra saker när man kommer hem. Jämfört med om man skulle ha börjat tre och sluta halv tio. Då, som jag då, vill sova halva dagen. Så sover man till tolv, sen så hinner man knappt göra nå på förmiddagen för man måste åka strax efter halv tre. Men iallafall så har de gått bra!

Uppe med tuppen!

HATAR seriöst att kliva upp på morgonen, men i morgon får jag sooooova! Ska strax bege mig till jobbet, ska ta med mig hunden också, så dum som jag är tar jag på mig jobb då jag är hundvakt.. Men det ska nog funka iallafall hoppas jag. Måste kika över matten sen när jag slutar, jag måste verkligen de idag, har slappat fööör mycket nu. hm..

Nej nu måste jag draaaaaaaaaaaaaaaaaa från datorn och göra mig klar.
Ha en bra dag alla!

För ett år sedan var det 6 dagar kvar tills jag skulle göra min första utomlandsresa någonsin utan min familj..

För ett år sedan har jag för mycket i min hjärna, jag skulle om 6 dagar (för ett år sedan) åka till Malta. Jag skulle åka till ett helt främmande land, till ett helt främmande klimat, till ett helt främmande folk, med några från klassen som jag inte alls brukar umgås med. I nästan 7 veckor skulle jag vara borta. I 7 veckor skulle jag leva utan min familj, släkt, vänner, min katt som jag nydligen hade fått. I 7 veckor skulle jag klara mig utan svensk mat. I 7 veckor skulle jag leva med 25-30+ med stekande sol och skulle bo i Maltas partystad. Jag kan inte klaga på de sistnämnda. Jag trodde de skulle gå som en levande dans som i askungen, men jag trodde aldrig att jag skulle komma till ett helvete. Helvetet var min praktik. Om vi glömmer bort min praktik nu för ett tag var de rena rama "leva-livet-veckorna".
Jag vet inte om det var ödet som bestämde att jag skulle få genomgå denna resa. JAG själv trodde alla i klassen sökte, iallafall alla som hade läst engelska A+B, många i klassen har en bra engelska, och de var ett plus om man hade de. Jag har bara läst engelska A, jag HATAR engelska, så jag förstår inte varför jag sökte egentlgien, "De skadar inte att söka, TÄNK om man kommer med" och det gjorde jag. Jag var den enda i klassen som hade sök som BARA hade läst A-kursen i engelska, så jag kände mig inte så bra i engelskan.. De var iallafall 5 tjejer totalt av ca 30-40 möjliga. Men de var bara vi som hade sökt. Fattar inte att man inte tar chansen när man får åka på något sådant?! De enda som kan gå fel om man söker att man inte får följa med, men då har man iallafall sökt och fått vara med i lottningen om vilka som skulle åka. (Om de skulle varit med än 5 som skulle ha sökt, skulle de lottas om vilka skulle åka(men nu u efterhand har jag hört att de skulle ha haft råd med fler som skulle kunna åk då vi åkte))
Denna resa skulle äga rum ungefär en månad efter skolans början, jag skulle gå 1 månad i trean, sen skulle jag åka bort i ca två månader. Jag skulle alltså missa skolarbete under 2 månaders tid. Under den tiden vi skulle vara på Malta, skulle vi läsa en engeksla kurs för att komma in lättare in språket, under en veckas tid varade de ca 3 timmar/dag i 5 dagar. Sen så började praktiken. I 5 veckor skulle vi göra 165 timmar på våra praktikplatser. De var nog de värsta jag har gjort i hela mitt liv. Att komma till ett främmande land och göra praktik i en klädbutik, där folket är USEL på engelska. och jag, jag som hatar engelska, ska prata engelska dygnet runt i denna butik. Visst, engelskan utvecklades och jag och mina klasskamrater tyckte att jag hade blivit mycket bättre än vad jag var när jag kom. Så språket utvecklades av sig själv, vilket jag blev så glad över, att jag hade lyckas med något jag inte tycker om utan att det skulle vara någon större påfrestning av mig. En kunskap som jag har med mig resten av mitt liv. 
Vi fem levde livet på Malta i 7 veckor. 
165 timmar i praktik.
15 timmar engelska
49 dagar av 49 möjliga då vi kunde festa bland Maltas stööörsta partyställen.
49 dagar av 49 möjliga kunde vi vara ute till 4-5 på morgonen för krogarna stängde då folket gick, vilket vart väldigt sent på nätterna.
I 7 veckor skulle vi klara oss på maltesiskmat.
I 7 veckor skulle vi kunna leva på paraplydrinkar om vi ville.
I 7 veckor NJÖT vi av att SKOLAN (ja du läste rätt, skolan) betalade resan och maten. 
I 7 veckor njöt vi av att skolan fixade precis allt, praktik, boende, engekslakurs och rubbet. Vi betalade inte ett skit, förutom fickpengar, hur unnderbart är inte de?!
I 7 veckor skulle vi fem klara av att bo i en 4:a, två sovrum+två toaletter+kök+allrum.
Under dessa 7 veckor hann vi träffa helt underbara personer från helt andra länder än vad vi är vana med. Spanjorerna (som vi kallar dem) var med oss från dag 1, vi hade samma engelskakurs, vi bodde på samma hotell, vi hade samma mål, att skaffa vänner. Vi blev som en familj, vi bydde oss om varandra på ett sätt som är svårt att förklara på. De jobbigaste på denna resa var sista dagen, då vi skulle ge oss av, vi skulle lämna vår familj som vi hade skapat, vi skulle troligtvis aldrig ses igen. Våra vänner som känner oss som om de har kännt oss i hela våra liv, men de har bara gått 7 veckor. Vi hittade på massor med spännande utflykter, resor, båtäventyr, middagar, vi höll ihop som en familj. En familj som aldrig kommer återförenas.....


Jag överlevde dessa sju veckor med helt underbara personer, en resa som jag sent kommer glömma. 
Tack flickor för jag fick dela denna resa med er!












Denna bild får avsluta detta inlägg.

Får nästan glädjetårar när jag tänker på de...
<3

Dagens komplicerade middag!

Yoghurt och müsli! Yeeey! 
Müsli är väldigt mättande, fikade runt halv tre, yoghurt och müsli, har inte varit hungrig något under 5 timmar?! Nu var jag tvungen att ta lite sånt igen, för jag orkar verkligen inte göra iordning någon middag när jag inte ens är hungrig. Hmm jaaa, i morgon ska jag på jobbet, 06.30-15.00 och på de är jag hundvakt. Så måste gå från jobbet vid 11 för att rasta hunden, hoppas de går bra bara...

UF

Nu är de ju tider för UF, usch säger jag bara.. Ungföretagande. Minns för ett år sedan, minns precis hur de var när jag skulle påbörja den kursen, hade många förväntningar, men jag visste INTE hur de skulle sluta. Men de slutade inte så bra, och jag tyckte inte om kursen alls.. Skönt när de blev över, och det är ett plus att ha genomfört kursen, på de sättet är jag glad att jag valde kursen, men iallfall... Säger all lycka till er som har den kursen iår! Vilket jag tror att alla treor ska ha?

Promenad

Blev en låååång promenad på 1½ timme nyss, med Linda, Denise och Scott. Vädret var perfekt, hade ett linne och en jacka, nå mer behövdes inte, helt klart bra höstväder! Nu måste jag ta och käka något!

Allt förändras med tiden

Allt förändras med tiden, jag vet varken hit eller dit, jag vet ingenting, jag vet inte vart jag står just nu, dock har jag bägge fötterna på jorden, men vilken väg jag ska ta är ännu oklart.
Ska jag börja om på nytt eller återgå till som de var förut?

Dagens planer

Duscha, ge hunden mat, gå ut med hunden i de fina vädre, plugga matte.



Statistik på min gamla blogg, blev paff!

Gick nyss in på min gamla blogg och kikade lite, har inte varit in på den bloggen på säkert två år! Men nu gick jag in och kikade lite statistik, som alltid är lika spännande. Detta var resultatet på min gamla blogg. Som fortfarande är tillgänlig för allmänheten.

Läsare från måååånga länder, fränt! Detta är statistik från den dagen jag började att blogga på den bloggen, tills nuläget. Har fortfarande läser som läser den fastän jag inte uppdaterar, lustigt! 
Vill inte/kommer inte skriva min gamla blogg här, på grund av mycket personliga inlägg..

Detta blir mitt 787:de inlägg

Som sagt så blir detta mitt 787de inlägg. Fränt!

ORKAR INTE!


Orkar verkligen inte läsa igenom alla 300 inlägg.... Jag är lat jag vet.. Tycker att H&Ms tjej är fruktansvärt ful också, stör mig på henne varje gång jag ser henne, usch. Förlåt om någon känner henne.. Men jag är bara ärlig..

LINDA OLOFSSON


Klicka HÄÄÄÄÄR för att komma till snyggingens blogg! ♥

inte enligt planerna som vanligt..

Inget går som planerat, ovanligt, skulle ju på en tripp idag, men de blev icke så, kanske nå annan gång. hihi, men nu planerar jag en annan tripp i lite mer söder ut i sverige, hoppas de går då!

En tillbakablick från STUDENTEN 2011









Lätt den bästa dagen i mitt liv!
Tack Hp08a för alla dessa tre år! <3



Gårdagskvällen

Kidnappade Linda, och for till stan en sväng, åkte till Jamtlibryggan och tog lite kort, kort som kommer komma upp vid ett senare tillfälle. Blev lite kallt, så då ville vi itne sitta där nå mera, missade precis solnedgången.. hmm.. Åkte till lugnvik, hämtade upp jonas, for till Raggarn (Statoil som är öppen 24/7 i Östersund) köpte lite gott, eller halstabletter blev de, åkte till toppen av Frösön, trodde man skulle se mycket där men de gjorde man inte, då man var tvungen att gå upp i tornet för att se över till Östersund, men de gjorde vi inte..Sedan åkte vi runt på Frösön och kikade på nybyggda hus, mysigt! Satan vilka fina och avancerade hus de finns! Sedan blev de hemfärd och sängfärd. Helt slut efter dagen, men de var trevligt!

Ändrad studeiplan

Har ändrat min matteC deltid till halvtid, hinner inte med att jobba och ha kurs på heltid då jag inte fattar ett skit om kursen.. Men hoppas att de går bättre nu, då kursen är 10 veckor lång och inte fem. Är redan inne på vecka 2! Har prov på fredag! skulle egentlgien ha de i fredags, men som sagt så blir de prov varannan vecka och inte varje vecka nu. sköööönt!

Hundkurs

Var som sagt på hundkurs igår, gick väldigt bra Scott lydde bra, men han är så sprallig så jag har inge tålamod för honom.. haha. De var sista gången igår, så blev bjuden på tårta, mums och tack!




Skulle de vara mysigt att en hund kommer och myser i sängen när man just har vaknat?

Mamma kom nyss och väckte mig, strax efter sticker hon på toa och låser in sig, vem kommer inte då upp i min säng som en klump och vill leka? Jo Scott, lägger leksaken på sängkanten, jag skriker på mamma, hon hör mig inte, Scott kommer längre och längre upp i min säng, jag skriker på mamma ännu mer, men hon vägrar/hör inte de. Scott lägger sig på rygg och vill att jag ska klia magen, visst, jag gör de, men då jag väl slutar så börjar han bita mig tills jag fortsätter klia magen. Skriker på mamma, men hon hör fortfarande inte.  Slänger i väg Scotts leksak i hopp att han inte ska slänga sig upp i min säng, men han kommer tillbaka med leksaken, lägger den på sängen och hoppar upp i sängen och lägger sig, får panik och ringer till mammas mobil, inge svar, ringer hem (jag vet att jag är lat, men jag vill bara ligga i sängen ett taaaaaaaaaaaaaag till) men inge svar, strax efter så slänger jag iväg leksaken igen, sen kommer han tillbaka och lägger sig på golvet och börjar tugga på mina saker som ligger i min handväska, mysigt! Sen kommer mamma och räddar mig! slänger ut Scott och slänger in Kajsa istället, nu är jag med på noterna att det är mysigare att mysa med en katt i sängen än en hund!

Jahopp

Klarar inte av matten.. Har frågat om jag fårt ta kursen på halvtid istället då jag inte hinner med att jobba heltid och ha kursen på heltid, dock har jag inte jobb till veckan, men iallafall, man vet aldig när ja ska jobba så det är bästa att ta kursen på halvtid då jag hinner med allt och slipper stressa..

I morgon ska jag Linda och Gregor ta en liten tur söderut, hih säger inte vart ännu... Men skulle iallfall ta ut däcken ur bagaget, luktar lite unket, men de kanske skulle vara så? Tills jag såg en unken smutisig vetska på botten.. Då var de bara att plocka ur däcken, alla saker som fanns där, riva inredningen och börja städa. ca 2-3 liter vatten fann jag där. USCH! Tur man har en sådan snäll mamma som hjälpte mig!<3 Sprang bort till momma med inrednignen och tog vattenslangen och spola av den, så nu är den ren och fin igen! 

Ska strax åka på hundkurs, undrar hur de kommer gå.. Kan inte ens kontrollera en hund och nu ska vi köra agility hmm.. Åter att se..

Nu måste jag fixa mig och sedan äta! ses!

Söndag?

Ja idag är det söndatg, usch ännu en vecka har gått och de börjar närma sig höst. Dagarna bara går och går utan att man anstränger sig, snart är det oktober och allt har bara rullat iväg i rusande fart.
Har fullt upp idag, plugga matte, göra prov och sedan hundkurs, eller de var inte så mycket, men jag är STRESSAD! som vanligt..
I morgon bär de av till en annan helmig plats, först var de inte planerat att vi skulle dit, för vi skulle egentleigen på en annan plats, men nu blev de inte så på grund av några saker så vi får ta de ännu nästa vecka, men de blir bra de också!

Beslutsångestx4

Åkte till stan med Linda, Gregor, jonas och Jane, lämnade av sistnämna på Frösön. Planerna inför kvällen var bio. Men väl inne på Maxi då vi skulle köpa massa gott till bion kunde vi inte komma överns vilken bio vi skulle se. 2 ville se Jägarna2 och två ville se Apornasplanet. Dock skulle vi alla se en genensam film. När vi hade beslutsångenst över vad vi skulle ha för snacks, hann klockan bli 20.45 då apaornasplanet började. Vi åkte till bion och den hann bli 21.00 innan vi kom till bion, men kände att de inte var någon mening att gå på en film som började 15 minuter tidigare, och plus att de var sjuuuuuukt lång kö till jägarna2. Vi bestämde oss helt enkelt att köra på nå film hemma hos Jonas i Lugnvik och så blev de. En biobiljett "rikare", kan man ju säga, åkte tillbaka till MAxi och handlade inför filmtittande och lade ner 23 spänn på läsk och godis, inte dåligt! Blev 1½ halv film, den första var tvärtdåligt slut! kändes som de hade gjort slutet så för de hade ingen ORK att lägga ner mer tid på att göra slutet bättre, eller att de inte hade nå ider kvar, så de tog den absolut sämsta idén som slut. Vart inge klokare av filmen heller.. Vet knappt vad den gick ut på... Vanishing on 7th streeet hette den. Den andra hette Win Win, bra film, hann dock inte se klart den för vi fick ingripa akut chaufför, men de gick bra de.
Tack för kvällen!<3

BLIR GALEN

Blir galen på mitt blåsljud! Kan dock inte förklara vad de är, utan de låter när man andas tugnt på nå sätt. och hjärtat slår extra slag. känns som man är hes fast de gör ont. Kikade på internet på vad de är men fattade inte alls vad de menades. Men när jag var liten så var jag in på hjärtkoll, men då var de inge fel, men de kanske har missat något? Vem vet när de missar så sjuuuukt mycket på sjukhusen nu för tiden... Låter anfådd, men har suttit i soffan senaste timmen.. andas genom ett sugrör..

Har varit duktig idag!

Har gått ut med hunden 2 gånger, gått ut med soppåsarna, åkt till Ytterån till syster och tömt avloppet med kattsand. Tankat bilen. Sökt och skickat in jobbansökningar, pluggat matte. ligger dock efter två dagar och jag har prov i morgon.... Tagit bort alla mina systers goddedjur från rummet, blev prima!

Kanske blir bio ikväll, åter att seeeeeeeeee!

Linjära funktioner

y=kx+m 

Varför måste man blanda in bokstäver i matten? Räcker de inte med siffrorna?

Klarvaken kl 06.40

Vakna strax efter halv sju i morse, klarvaken! Fan.. Dock lyckades jag somna om i två timmar, 08.30 var jag vaken igen, att man aldrig lyckas sova ut! Såg iallafall klart filmen igår, 4 kvällar tog det att ta sig igenom en fiilm som var 1½ timme lång. "Tomorrow when the war began" hette den, Helt okej film. 
Nu ska jag plugga matte, sen göra massa andra saker..

LAgar min sko med fiskelina,.. undrar hur länge de håller...

Kattfan!

Kvällen har bestått av jobb, 15-21.30, har gått vääääldigt fort, och åttonde dagen är nu avklarat nu ska jag njuta av 7 dagars ledighet! kommer njuta som bara den, men då kommer pluggeet in i stället, men de kommer nog gå bra hoppas jag. Var till syster innan jobbet en sväng för att kika till katten, skulle aldrig ha gjort de..

Detta möttes jag när jag gick in i badrummet.. Kattfan! Hann inte städa upp de innan jobbet så hade de jag gjorde efter jobbet.. kattsand ÖVERALLT! Medan jag städade så kommer katten och lägger sig mitt i sandhögen och börjar spinna.  Irriterad sandra blev då... Kattsand i avloppet och allt. Satt med en sked och skeda upp sanden från avloppet, mysigt! Och katten satt och tittade på när jag gjorde de. Vildes, katten, vita tassar var inte så vita längre.. hela golvet var typ brunt efter kattsanden. usch, inte alla som städar badrummet klockan tio på en fredakväll.. 

Men nu ska jag kika klart på fimen som jag inte har sett klart på, den som jag har sett snuttar på varje kväll.. har sett 1 timme nu på tre dagar. Undrar när ajg blir klar med filmen.. Hmm.
I morgon blir de fullt upp, plugga (måste bli klar) hundvakt, åka till syster och städa lite mer, sen på kvällen blir de nog bio eller nå annat mysigt med Linda mfl! 

Godnatt!

Gick ju inte som jag hade tänkt mig..

Skulle plugga stenhårt idag, blev de av? Nej, gjorde kanske 3-4 tal sen så blev allting annat mer intressant. Börjar jobbet om precis 1 timme, då ska jag hinna med att käka klart min lunch-linkande-middag, fixa de sista, gå till mormor med hunden och SEN ska jag åka, sen måste jag komma ihåg att åka till syster och kika katten också, viktigt! Stressad tjej sitter vid datorn fortfarande och äter en muffins, stressad var de!

Jobba i norge eller varför inte i Amerika?!!

Klickade in på någon länk på facebook, kom in på nå hemsida där de sökte svensktalande säljare till Norge. De skadar inte att söka, så då gjorde jag de. De blev tydligen så att jag sökte jobb i Amerika också!!! Shiit. De låter så märktigt att man sökt jobb överallt, men de blir mindre mäktigt att man aldrig får nå jobb...  Men har iallafall registreart mitt CV på den dära sida. Såg nu att jag hade stavat fel på massa saker, men pallar itne ändra, undrar om de undrar vad jag är för någon som stavar fel på en anskökan.. FaiL!

GODIS!!



Max 1 kg på Maxi, sugen på att köpa 1kg till bara för att! 
De äldre kunderna på Maxi fattar inte att de  INTE måste vara PRECIS 1kg, så de stod och plocka ur godis efter godis för de var några hg för mycket, "men de står ju max 1kg, så då ska de ju inte vara mer än 1kg." MEn snäääälla! De gör ju inget om du har en godis för mycket! Fräscht att du lägger tillbaka godisarna i skålarna när du har tagit på de, gubbfan..

Kom på de att man kan gå in flera om och om igen och köpa godis om och om igen, då tillslut så har man köpt HUR MYCKET godis som helst för en billig peng och mer än 1kg som man egentlgien får köpa.. Mamma och jag tänkte köra på den, men de blev inte av, fegis mamma!

Min nya väckarklocka!


Dock börjar jag redan störa mig på den, för den låter FÖR mycket, alltså tickande... Tål inte sånt när man ska sova på kvällen och de tickar.. Koncentrerar mig bara på de tickande och inte på att sova. Dock har jag inte provat på alarmet ännu, men de låter väl ännu värre?!

Scrapbooking!




Fredag morgon

Vaknade klockan nio i morse, sen kunde jag inte somna om, lyckat! Då jag väl hade chansen att sova ut så gick de inte.. som vanlligt de.. Men nu på morgonen så har jg hunnit tagit ut hunden en sväng, scrapbookat, för er som inte vet vad de är så kan jag lägga in resultatet seeeen. Har precis duschat och ska på jobbet inom några timmar. Ska hinna med skitmatten också. Ligger på tisdagens uppgifter och det är fredag idag, lyckat! 
Till veckan kommer jag och några av de bästa flickorna göra en trip, till vart kommer ni få reda på då, kan ju inte avslöja allt i förväg heller, då blir de ju inge spännande! hih.

Du måste sluta hitta skäl att stanna kvar Han är inte bra för dig, snälla ge dig av

Du försöker hitta skäl att stanna kvar 
Han var ju snäll ett tag, hans familj är underbar 
Ni har lånat pengar och köpt en lägenhet 
Han vet saker om dig som ingen annan vet 
Ni har varit tsm i mer än 4 år 
Ni har vuxit ihop och delar samma sår 
Så du blundar och låtsas att du inte ser 
Att alla brister som han har bara blir fler

Du ska veta att du är värd så mycket mer 
Han ljuger för dig och han sårar sig 
Så lämna honom nu 
Åh jag vet att det är svårt att vara själv 
Men han ger dig ingenting du vill ha så lämna honom nu

Du kanske funderar på alla minnen som ni har 
Du är rädd att han ska gå så du blir ensam kvar 
Han är inte samma kille som förut 
Jag vet att du vet att det måste få ett slut

Du måste sluta hitta skäl att stanna kvar 
Han är inte bra för dig, snälla ge dig av


Memories


Hultsfred-08







Sängen!

Sparar de bästa till sist. Blogga. 
Har varit en späckad dag.
Jobb mellan 08.00-16.00 sen for jag och mamma direkt till stan. Köpte en minidammsugare, vuxenpoäng! Nej men tänkte iallfall att de kan var bra att ha en sladdlös dammsugare till bilen om de blir skräpigt, eller om en katt river ner en blomma, så orkar man inte dra fram hela dammsugaren ur städskåpet, utan man kan enkelt ta fram den mini-dammsugare. Sen köpte ja även en ROSA, ljurosa väckarklocka, en sån där gammeldags som plingar förskräckligt! ska ta bild på de senare! Var även in på MaxI, där de var 2kr/hg på GODIS! så de blev 1 kg där.. Ja kommer definitivt bli fet, jag som tänkte köra på diet nästa vecka, undrar hur de kommer gå? Bjöd även mamma på middag, på Max, de blev en hamburgare. Nej slut nu med all snabbmat! usch.. 

Sen ja kom hem så har jag pluggat matte, ligger fortfarande efter, men fattar inget och får inget svara av min lärare som SKA berätta för mig hur man gör... bajs..
Apropå bajs. var ute med hunden för ett tag sen. Tänkte inte gå så långt för jag var tvungen att plugga. Hunden, Scott, ska ALLTID bajsa på fel ställe, utanför någons hus eller på deras tomter, då det är extra viktigt att ta upp och få upp all bajs.. Och de gjorde jag då, men sen var ju frågan vart jag skulle slänge påsen med bajs? Gick förbi ett dagis till en grusväg, och jag VET att de har funnit en hundbajspåse-sopkorg efter den vägen, men så gjorde de ju inte de. Gick en annan väg efter den vägen, där ajg TRODDE att de skulle finnas men de gjorde de inte.. Funderade på att seriöst slänge påsen i skogen, men de har jag inge mot åt.. gick ännu en annan väg där jag trodde de fanns, men nej.. SEN kom jag på att de skulle finnas efter ytterligare en väg och de GJORDE de! helt plötsligt hade jag nästan gått till Centrum och jag började längst bort i Krokom, bara för att hitta en sopkorg.. Fail! Så de blev en längre promenad trots allt, Scott blev ju inte ledsen för de.. 

Har ägnat nå timme nu åt matten och belönat mig själv med godis. Men de blev lite enformigt då jag inte fick till nå mattetal utan åt godis istället.. Mamma måste hjälpa mig!!! Har prov på söndag och jag är på tisdagsuppgifterna, i helgen MÅSTE jag plugga! Usch....

Nu ska jag kika på filmen som jag började se för någon dag sen, som jag fortsatte att se igår, men såg aldrig klart, ovanligt? men ikväll kankse? Hmm


Godnatt!

Mår bättre än någonsin!

Fick en del på en del fårgor som jag har haft inom mig, men aldrig fått nå direkt logisk svar, men igår hände de. Pusselbitarna föll på plats och allt börjar klarna i min hjärna. Och NU förstår jag hur ni killar tänker om saker och ting!

Dag7av8

Somnade på 4 minuter igår, hade skickat ett sms till en kompis 22.17, 22.21 fick jag svar men då sov jag. Somna strax efter tio på en lill-lördag, de är ganska illa. längtar tills i morgon då jag får soooovmorgon då jag itne börjar förren 15.00. 

Börjar få rutin på min vardag:
Gå ut med hunden, jobba, gå ut med hunden, plugga, dator, gå ut med hunden, plugga, dator, sova. Senaste 6 dagarna har mitt schema sett ut så. 
Idag hade jag tänkt åka till stan efter jobbet, 20kr/kg på godis på MAXI! Sen ska jag även in på Lidl och köpa en minidammsugare för en liten slant!

Om 30 minuter ska jag SITTA i bilen på väg till jobbet, bäst att göra sig klar!

I morgon

I morgon kör jag min 7arbetsdag på raken, det skulle vara min sista denna vecka också, men så blev det inte.. ska jobba fredag också, skönt, men känner som jag inte har tid, måste göra klart matten... Börjar bli lite stressad. Ska ha prov på fredag, eller lördag, eller senast söndag och jag kan inget.. MEN men jag får skylla mig själv. 
Har precis krypit ner i min übersköna säng och ska strax sova, men först lite film tror jag, klockan var inte så mkt, men jag borde försöka sova, men men film FÖRST!

Pause

Tog en pause i matten, kikar på tv nu, "Våra pinsamma kroppar" då en mamma tar med sin son till doktorn för att hon tycker att han har blivit rundare på sista tiden, liksom, hur ska föräldrarna förklara för barnen att de tycker att de har blivit feta? Hur ska barnet ta att föräldrarna att de har blivit större? Hmm.

I SEE I SEEEEE

JAG FATTAR! Åhh äntligen fattar jag uppgifter i boooken! Yes! Utan mammas hjälp.. dock har jag hoppat över ett antal sidor, för jag hittade nå roligare längre fram i boken, får man göra så?

Roooos


Promenad avklarad!

Skönt det är att komma ut ibland, frisk luft! Hitta ett hus på vägen som jag aldrig sett förut!? Mitt ute i ingenstans, ett vitt hus med röda knutar. hmm, har ingen aning hur man kommer dit om man inte går på stigen i skogen. Hmm bäst att söka rätt på de!

Hmm

Sämre väder att vara hundvakt. Rengar och har sig, och mamma tog paraplyt, mitt paraply ligger i MIN bil, som MAMMA har inne i stan... Hur ska detta gå? Åter att se..

Skit-matte

Hatar matte!

trött!

Är trötter.. Har jobbat 06.30-15 och de passet tar död på mig! Var själv till klockan 10, fanns inget att göra, eller jag gjorde allt jag kunde på 1 timme, sen var de bara att passa upp kunderna resten av tiden då. 
Nu måste jag plugga matte så jag blir klar nå jävla gång! 
+ att jag har fått en extra dag denna vecka, så kommer jobba 8 dagar i streck! usch, men pengar!

100 dagar kvar!

TILL JULAFTON! Shiiit, de är sjukt! Inte såååå länge kvar tills snön börja falla heller. yeees!

Hinner inte skriva, men gör de iallafall

Klockan är halv sex och jag är uppe med tuppen! Usch hatar att gå upp på morgonen när sängen är så skööön och varm! men nu ska jag göra mig i ordning för jag ska pallra mig till jobbet strax! Synes!

Vilka sjuka tatueringar de finns alltså.


Såg nyss denna tatuering från http://vecmeister.se/page/3/, liksom hur tänker man när man ska göra en sådan? "Jag vill göra en tatuering på hela min rygg, Frihetsgudinnan fast en döskalle istället, sjukt! Dock var den rätt cool, men iallfall.


Längtar till vintern!

Fick nyss en längtan till vintern. Mysiga hemmakvällar med ljus och gottigott och en massa värme och kärlek från vännerna. Vinterjackan åker på, då man sitter och myser iden hela dagarna. Sjukt skönt! fast det är ju kylan som hindrar lite. Dubblabyxor, tjocktröja, halsduk, vantar och mössa (jag älskar mössa, vantar och halsduk, men då ska de inte vara 40 minus ute) och tjocka skor, sen när man kommer fram dit man ska svettas man som en gris och ska ta av sig alla kläder och tillbehör, sen när man ska gå igen, ska man sätta på sig allt igen för att inte frysa.. Fett drygt! nästan så man måste börja klä på sig 5-10 miuter innnan man ska gå bara för att hinna med allt man ska göra..


Inte alls kallt inte, -25 grader var de denna kyliga dag, mend e stoppar inte oss tydligen hah!

Då var denna dag över utan att jag har gjort något..

Eller visst jag har jobbat 08.00-16.00, sen for jag till pappa en sväng så han fick kika på bilen min, han fixade min stereo, inte konstigt att inte bakrehögtalarna var på, de var sprängda.... Hmm.. lurad! nej men ska nog kika efter nya högtalare så de blir bra ljud i bilen! Saknar mammas ljud i hennes bil.. Men ska nog piffa upp den lite har ja tänkt.. 
Bra början i morse, halvvägs till jobbet la ena vindrutetorkaren av, eller den åkte förlångt så den hamna precis ovanför backspegeln, sen satt den fast där och jag såg inte ett skit för de spööööregna! Bara att ringa på jobbet och säga att man kom lite sent.. men kom kanske nå minut försent, men iallfall. Så pappa fixade vindrutetorkaren också, eller fixa den för stunden.. 

Nu ska jag va dutkig å diska, hörs!

Tisdag morgon och det regnar

Ska strax pallra mig iväg till bilen sen iväg till jobbet. Var duktig idag och gick upp lite tidigare för att gå ut med hunden i pissvädret så slapp mamma göra de. 

Drömde att våran klass skulle göra om studentdagen igen iår, alltså åka flak med årets studenter, var inte alls pepp på de eftersom de blir inte samma grej om man redan har tagit studenten och ska åka flak igen, men visst flakåkningen var nog de bästa på hela dagen! 

Men nu måste jag borsta gaddarna, hejsvejs!

Svenska hollywoodfruar

Så pinsamma de är, helt oooootroligt, som Gunde skulle ha sagt.

VAaa faaan?!

"Du måste byta frisyr, om du ska fortsätta"
Liksom får man itne ha vilken frisyr man vill när man är med i Idol?!!? 
Idoiter..

YES!!!!



YEESS! Hitta denna i skafferiet idag! Vad jag blev glad! Att detta pulver kan relatera till så mycket. Köpte säkert 100 stycken sådanna i Malta när jag hade praktik där. De var så fruktansvärt goda och nyttiga (hoppas jag). Sen när jag hittade den i skafferiet så vart jag überglad! Då har mamma köpt med sig några sådana påsar när hon var och hälsade på mig när jag var på Malta. De är nästan ett år sedan jag åkte till Malta, ett år sedan jag lämnade Norden (okej då, jag har varit i tyskland en gång för några år sedan, men de låtsas jag inte om just nu) för första gången med flyg till ett främmande land, med personer som jag bara känt i 2 år knappt. Första gången jag är utomlands slog jag på stort och var där i 7 veckor med mina klasskamrater. Helt underbart var de om man räknar bort praktiken, men de var vi någon annan gång..
Man blandar iallafall detta pulver med vatten och sen är de bara att dricka! så sjukt gott!


Pallar inte mer!

Har pluggat matte i ca en timme och jag fattar inget... Förra gången jag frågade mamma efter hjälp, så satt jag och sa svaren till henne och inte tvärtom... Ska försöka med de i morgon också då hon ska få hjälpa mig, + att jag ligger just då efter planeringen.. nej nu ska jag ut på en kvällspromenad med hunden!

Färdigjobbat för idaaaag, skönt!

Har gjort klart mitt pass idag, 10-17, vädligt skönt pass. Man börjar inte för sent eller för tidigt, man hinner ta en LITEN sovmorgon, slutar inte så sent. HElt klart skööönt! Var upp till systers lägenhet för att kika till katten lite, han var i liv, så jag lämnade platsen omedelbart och körde hem till Krokom, hämta hunden hos momma, gjorde en jätteavanserad middag, macka från macken, och just precis nyss så inser jag att de finns tårta i kyskåpet!!! Gött! Försöker hitta lite mer jobb bland annat på posten (?) men hittar ingenstans där man kan söka.. Hmm.. Ska smälla i mig tårta strax, sen så blir de plugga SEN ska jag gå ut med hunden ett tag, sen måste jag plugga lite mer,, vill inte ligga efter de första man gör när man börjar med en kurs...

JOBB

Har skickat in intresseansökan på jobb hur många som helst!

Ica Maxi
Kappahl*
Ica Kvantum
Q8*
Statoil*
Åre (fick inte jobbet)
Lindex (var för sent ute)

*Företag som jag har sökt på alla stationer inom de län jag har valt, vilket blir ganska många statoiner. 
Väntar och längtar på svar!

Avundsjuk sandra...

Fick ett fint sms i morse av syster..
"Brev från Jämtkraft eller Radiotjänst kan du öppna och kolla ifall det är räknigar. Säg åt mamma att betala dom ifall vi inte är hemma när datumet går ut. Och ge pappa hans post. Och vattna blommorna. Och ta inte hem nå folk, inga fester och låt bli all sprit. Och lämna inte tv/data/lampor på när du går ut. Katten får inte klättra på väggen, gardinen eller skåp. Vi bor på 5-stjärningt hotell med all inklusive, äta och dricka hur mycket vi vill!! Har inte testat maten än, klockan är bara 08.00. Det finns gott om barer och restauranger utanför. Varmt och kvavt. Hotellet är jättestort med två egna stränder och två pooler, man går vilse.." 

Syster och hennes kille befinner sig just nu i Turkiet någonstans och har de bra.. Vill också, men just nu är jag lägenhetsvakt och kattvakt, får nöja mig med de..!

GRATTIS MAMMA!


En helt normal bild på två helt normala människor.
Men GRATTIS till min kära mor som fyller år! ♥


10 år sedan

-
Tänk att det är 10 hela år sedan detta hände, kan fortfarande inte förstå vad som hände. Jag tror man måste ha varit där för att verkligen inse och förstå vad som faktiskt skedde. En händelse som ALDRIG kommer försvinna ur våra minnen och hjärtan. 
Skänker miljoner tankar till er drabbade!


Tröttare tjej!

Är helt slut efter dagens sats, haha de där lät fel, men jag är iallafall slut efter dagen. Jobb mellan 08.30-15.00, sen direkt upp till Hallen, alltså inte hallen som du har vid ytterdörren, utan stället heter Hallen. Har varit på hundkurs i 2 timmar med Scott, dock gav jag över ansvaret där till Niklas mamma som ställde upp, snällt! Strax innan 19.00 kom vi hem, efter ett stopp på macken där dagens middag blev, Calzooone! Helt okej gott. För ca en halv timme sen så kom momma hit, TÅRTA! För mamma fyller år idag! Grattis på dig! Proppmätt är jag, skulle jag ha lagt mig ner i sängen, skulle jag lätt kunna somna, så trött är jag. Mitt ansikte är alldeles varmt också, känns som feber, men tror inte de är de.. 
I morgon blir de jobb igen, dock bara 10-17 slappt!

Hörs nå mer sen!

Underbart!

Har sovit så underbart bra i natt! så fruktansvärt skööönt också, älskar min säng! Dock så har jag typ fått 100 sms av 4 pers inatt, okej kanske inte 100, men iallfall 10.. Hade på högsta volymen på mobilen också, smart? nej.. 
Men nu måste jag skynda mig, ska vara på jobbet om en halvtimme och jag har nyss duschat, seeeeeees!

Old


SÅ typiskt!

Varför är de så typiskt att just som man tex har satt sig überskönt i soffan och inser att man inte når eller ser tv-dosan? Då måste man ju alltså flytta på sig och leta efter dosan, alltså så kommer man inte få till den dära übersköna sitsen igen.. Eller när man har gosat ner sig i sängen och man inser att man har dåligt med batteri på mobilen och laddaren är inte tillgänlig, min laddare ligger just nu inte i köket som jag antog utan just för några sekunder sen inser jag att laddaren ligger i väskan som ligger i mitt rum, men väskan ligger fortfarande ca 1 meter från sängen, vilket är ca 1 meter för mycket. Laddar mobilen för tillfället genom USB, och kommer göra de till mobilen är färdigladdad. Vilket kommer ta en evighet, men de sket jag i...

Hela dagen har gått och jag har inte skrivit nått..

Illa.
Från och med igår så blev mamma och jag hundvakt i två veckor nu för syster och hennes kille åker till Turkiet! Avundsjuk sandra.. 
Kom hem för ett tag sen från en promenad med hunden med mamma och Scott så klart, skönt väder, ca 8 grader, men de kändes inte sååå kallt, var bara skönt att komma ut i frisk luft.
Nu sitter vi och kikar på Fångarna på Fortet, börjar bli lite less på de programmet nu eftersom de under alla år visar PRECIS samma ska hela tiden, att de inte kunde komma på nå nytt...

Min hals är inte okej, jag andas genom ett sugrör känns de som, kan inte ta ett djupt andetag för då hostar ja eller så får jag ljud som kommer ut istället, sjukt jobbigt, gick inte alls att sova igår, trött som en gris är jag i dag också. Näsan rinner fortfarande, eller den rinner inte, men jag är i täppt i näsan iallafall, hatar att sova när man är täppt i näsan eller ont i halsen, får se hur de går att sova i natt..

Simon´s cat

Måste bara lägga upp denna video, den är så grym och att de är precis så det är att ha en katt, och om man mixar alla våra katter vi har haft så blir det en sådan katt!


Skrattar varje gång jag ser den!


Videos!

Nu har jag äntligen lärt mig att lägga in klipp på bloggen, jag vet att jag är seg, men såååån är jag!

Dr. Dre - The Next Episode ft. Snoop Dogg = Grym!


LYCKLIG!

Vaknade strax innan åtta i morse att jag var så lycklig att jag inte kunde somna om, mitt leende var ändå upp till öronen kändes de som, men när jag kände så var inte leendet dit upp, men de var nära på att de var de!

Filmkväll = check!

Kom nyss hem från en mysig filmkväll hemma hos Frida. Blev lite shopping av godis, chips, dryck och annat gott innan. Vi blev lite folk, Frida, Jennifer, Julia, Jonas, Michel och Joel. Så klart kikade vi på skräck, eller de vart en typ action också, vet dock inga namn på dessa filmer, men skräckfilmen såg jag med Bina förra veckan så det var inte s svårt att hänga med plus att jag kunde blunda lite utan att tänka på vad jag har missat.
Men nu blir det att sova, ska upp till stan i morgon!

FILMKVÄLL!

Ska strax om någon timme åka till staden för att ha filmkväll med några av de bästa! 


Jobb angående i Åre

Fick svar angående jobbet i Åre på Skistar, och jag fick INTE de. Lite tur de för jag hade ändå itne velat bo och jobba i åre, så då var de lika bra att jag inte fick de. Nu väntar jag bara från svar fråna alla andra som jag har skickat in ansökan på. hoppas hoppas!

Bränd mat..

Misslyckades lite idag igen med att fixa middag, brända makaroner och korv, kastrullen vart bränd, men dock itne makaronerna, nu ska jg vara duktig och diska och sedan vattna blommorna!

Fransk manikyr

Har som sagt lite att göra om dagarna, igår målade jag naglarna rosa och idag blev de fransk manikyr.

Dock vart de inga smycken, men detta är resultatet.

JOBB!

Chefen ringde nyss och boka upp mig på en maaaassa jobb! Pengar pengar pengar! Fredag, lördag, söndag, måndag, tisdag, onsdag, torsdag. Kommer dö.. Plus att jag måste ägna några timmar åt matten också per dag. Kommer nog köra morgonpasset de flesta dagarna, vilket kommer ta kål på mig! Blir så sjukt trött av att börja 06.30 och sluta 15. Kanske inte låter så ansträngand men de är de, hih

GER UPP

Usch, har suttit sen 11 med matten, visst jag har fått till en sida med tal, men nu gick de inge mer, facit stämde inte överens med mina uträkningar, sååååå nu väntar jag på mamma som nu blir min lärare, ihih. När man pluggar distans har man ingen skola att gå till inte heller någon lärare man kan ta hjälp av då man behöver hjälp, man kan ju ringa till läraren eller maila, men nackdelen kan vara att läraren inte kan svara för tillfället och man kan få hjälp försent..
Men jag hoppas jag klarar av denna kurs iallafall!

Matte C


Tjejen som ALDRIG mer skulle plugga efter studenten, sitter just nu med en matte C bok framför sig och fattar inte ett skit...

BJÖRN!

Usch, hatar att vakna upp från drömmar som är så verkliga. Denna kväll drömde jag om att vi var vid nå sommarstuga, några i min familj var där och några hundar hade vi med oss också, men rätt som de var när vi skulle gå upp till huset så kommer det en björn gåendes på gården med massa vedträn i famnen, och de visar sig att han har lyckas komma in i vedboden och snor våra vedträn, och alla i min släkt har alltid sagt "gu vad fränt att se en björn på gården" och nu när väl björnen står på gården blir alla skiträddA och springer allt vad de har till dasset som vi hade en bit utanför stugen, (kom ihåg att detta var en dröm) och jag bara hänger på för jag får panik, vi stänger dörren och då fick björnen syn på oss, vi la oss ner på golvet för att i hopp om att han inte skulle se oss, men han ställer sig utanför dörren och baknar, som alla vet på ett dass finns  det inte ett riktigt lås utan bara en hake, ett dass är inte de stabilaste man kan vara i när det finns en björn utanför. Men paniken växer i alla oss som var inne i dasset, som tur var så var dasset ganska stort och fräscht. Dock börjar vi undra vart alla andra var, för de lyste i stugan, men vi såg ingen. Björnen bankar mer och mer, sen efter ett tag såg vi nå mer hårigt, trodde först de var en till björn, men det var de inte, utan det var en älg! Som står precis vid björnen, och de börjar fajtas lite. Älgen kom och rädda oss lite. Björnen hör ett ljud nedanför den stora stugan och han springer dit, älgen vet jag inte alls vart han tog vägen, vi kutar ner till stugan, där de andra tydligen redan var och stänger dörren, björnen ser detta och följer efter, står utanför dörren och bankar ännu hårdare.
Sen vaknar jag, usch tror aldrig jag har varit så rädd någon gång när jag vaknat, eller jo de har jag, men den känslan som jag hade när jag vaknat har inte varit så stark. Många gånger känner man en lättnad när man vaknar från en läskig dröm, men jag var fortfarande rädd när jag hade kvicknat i, jag var bambatrött, ville somna om, men jag tordes inte, jag vill inte somna för jag var rädd att drömmen skulle fortsätta...
usch..

Då satt vi här igen

Hämtade nyss mamma på jobbet, fick åka min finbil, går ganska bra, hel klart nöjd med den! Men iallfall, sen vi kom hem så har vi båda slagit på datorerna och nu sitter vi och nördar och kikar på tv samtidigt, hänger inte riktigt med vad som händer på tv, men de var skitsamma, och detta blev en ûber lång mening, men de sket jag faktiskt också i. 
I morgon MÅSTE jag börja med matten, det är alltid starten som är svår, men sen när man väl kommer in i den så känns de skönt, men sen när det är över så känns det UNDERBART!

Sitter redan nu och kikar efter fler kurser att anmäla sig på, dock kurser i ett roligare syfte, som "Digital bildbehandling" å så vidare, får se om jag hittar nå fler rolig.

Spontanköp - Böcker!


Spontanköpte dessa böcker idag, minns inte sist jag köpte en bok. 
"Lilla Hjärtat" skriven av Sophie Hannah
"Storlek 37" skriven av Denise Rudberg
"Den jag ville ha" skriven av Sheila O´flanagan
Hoppas de är bra!


MIN SYSTER SNOR MINA JOBB!!

ÅHHH blir galen! Jag har suttit och sökt som en galning på jobbannonser inom Q8 inne i Östersund, och nu när syster var här så ringde de till henne och ville att hon skulle komma dit och provjobba typ.. GAashsh! Sen fick jag reda på att vi är släkt med ägarna på den macken, så kankse kan få in en fot iallafall? Hoppashoppas!
Och som ni redan vet så jobbar min syster redan på MITT jobb...

En vända till stan

Blev en vända till stan idag iallafall, fick med mig lite saker hem också.
Gjorde nyss middag och de misslyckades jag med så klart. Bränd karré bit och oklara nudlar med sallad, helt okej.....

Fina flickor!


klockan är för mycket för att jag ska kunna ligga nyduschad i sängen..

Har nyss duschat, å klockan är redan halv ett, usch vad tiden går fort! Ska göra mig klar och åka en sväng på stan, dock inte in till själva staden, men iallafall utanför hade jag tänkt. Får se hur långt pengarna räcker hih.

MAMMA GER IGEN!

Efter alla ÅR som jag har frågat efter skjuts av mamma så ger hon igen nu.. Hon skulle jobba, det är hela 1½ km till hennes jobb och såklart regnar de! 
"sandra, du kan skjutsa ner mig på jobbet?" innan jag hinner säga något så säger hon: "vad bra, sen kan du hämta mig när jag slutar också" 
Det är bara att hålla igen truten och se glad ut och skjutsa mamma dit hon vill...


Usch fy och blä

Hade jätte svårt att somna igår, provade Binas "tips" att sätta igång musik på datorn och ha de igång tills strömmen tog slut, men hade inge tålamod för de, datorn lät som en hårfön, så stängde av datorn ganska snabbt.. Låg och vred mig måååånga gånger, bytte kudde flera gånger för de blev så varma, tänkte sätta igång tv, men då kommer jag absolut inte somna, men efter många om och men så somnade jag. Vaknar vid halv nio av ett sms, fisk också! Jag som hade stängt av ljudet för ingen i hela väääärlden skulle få väcka mig, men så klart vaknar jag av vibrationen, sen hade jag svårt att somna igen... Låg vaken i säkert 30 minuter och försökte verkligen somna om, men efter ett tag då man minst anar de så sover man. Istället en timme efter så kommer en mor och två håriga tussar in upphoppades i min säng, inte mamma då man mina katter, sen var de bara att gå upp då... 

Dagen planer består av hmm,
kanske en sväng till stan? 
Kanske en sväng till ytterån så jag får mina torkarblad bytta?
Packa upp väskan?
Göra ett födelsedagskort till Gustav?
Duscha måste jag göra!
Börja kika i matte boken, kanske till och med börja plugga så jag pluggar in lite tal?
Köpa nässpray....

det snurrar i min skalle

.

Elektropop!

Alltså låten fastnar i huvudet sååååååååå snabbt! Elektropop nannana elektropop!
Oleg – Elektropop - Radio Edit

Dock tror jag inte att han kommer långt i Idol, typ en sångare som bara kommer vara med till de allvarliga börjar, men men det är åter att se.

Stööööörigt!

Har suttit vid Binas dator i 6 dagar nu och nu helt plötsligt ska jag sitta vid min, inget stämmer?! klickar på en massa saker som jag inte borde klicka på, använder pilarna istället för skrollen (finns ingen skroll på binas) Meeeeen de ordnar siig!

Östersund

Usch, ju längre upp jag kom i landet så var löven gulare och gulare och de låg mer och mer löv på makren också, vill inte ha höst! Men är hemma nu iallafall och näsan börjar rinna direkt! Undra om det är katterna eller mamma som har sjukat ner mig?.. Jag säger att de är mamma som har smittat mig.. Hatar att ha en rinnandes näsa..
Saknar min säng, ska strax lägga mig och kika klart på en film som jag INTE hann se klart på innan jag åkte till Falun, bara jag minns vart jag var.. Hmm.

Godnatt!

50 min kvar tills första bussen av tre går

Om ca 50 minuter går bussen härifrån Ekvägen till C, sen är de en väntetid på ca 30 minuter, sen så är de en busstur på nästan 2 timmar till Mora, sen så vänta i ca 1 timme, SEN börjar färden från Mora till Östersund, kommer komma fram runt 19.20 ikväll!

Igår - Borlänge

Igår åkte vi till Borlänge för att hänga på kupolen ett tag, Kom dit 18 och åkte därifrån 1timme och 40 minuter senare, vi hann käka pizza och shoppa en hel del, mest spontanköp, men iallfall. 

Hemfärd

Usch, idag är det en sådan dag man vill bara ska vara över, ska åka buss i några timmar, skönt, men drygt men de kommer sääääkert gå bra! Tackar min prutt för denna gång! 


Vi är jätte normala, jag vet..


Nej du får stå kvar, för jag går nu, ja, jag går nu

Även om du tog tillbaka allt som du har sagt 
Även om du grät och sa jag har aldrig känt såhär 
Även om du sa förlåt för allt som du har gjort 
Så skulle jag aldrig se åt dig igen jag svär 
Om du lovade att ändra dig och bli normal 
Om du sa jag kommer alltid att älska dig 
Skulle det inte spela någon roll 
För tro det eller ej men jag älskar inte dig

Du har sårat mig mera än du tycks förstå 
Men ett öga för ett öga, ja det heter väl så 
Och du som tror på karma, och kallar dig lärd 
Borde veta att i nästa liv blir du ingenting värd



MIN BIL!


Min allra första bil, har inte kört den eller sett den på "riktigt" än, men de blir i morgon! 
Bättre denna än ingenting alls, så nöjd med en egen bil så man slipper fråga alla andra om lån av bil, men nu slipper jag de!




Ogillar Binas data extremt

Spelar ingen roll vad ja ska göra så blir det fel, markerar hela sidor när jag ska flytta musen och klicka på någon knapp, när jag rör musen neråt så åker hela sidan ner, när jag ska markera flera filer så misslyckas jag, tangentbordet gillar jag inte heller, men nu börjar jag lära mig de, men men det är ju en vanesak, hihi.

Måndag och sista dagen i Falun

Sista dagen i Falun idag, lite sorligt, helgen har gått såååå fort! Men tiden går ju fort när man har kul och det bevisades denna helg. Har haft fullt upp hela tiden nästa, eller igår vart det en riktig slödag! Tror vi hann se 3½ film+idol+ några avsnitt av 2½men och nå till film på tv, så ni kan ju tänka er vart bina och jag spenderade dagen i, jo soffan! Shiit vad skönt de är, men det kändes ganska slött. De längsta jag gick igår var till toaletten sen till köket och några gånger ut på balkongen, sen så var de inge mer, soffpotatisar vi är! Men söndag är en vilodag och vi utnyttjade den dagen som den skulle!
Nu sitter jag och väntar på att Bina ska sluta skolan så vi kan åka till Borlänge en sväng för att shoppa och käka lite, sköööönt!

HATAR Spotify reklamen!

Hinner lyssna på en låt sen så kommer reklamen tillbaka, och det är samma reklam heeeeeeeeeeeeela tiden!!! Åhhh så drygt!

Födelsedagar

Satt nyss och tänkte på födelsedagar, vad mycket det har hänt på vissa dagar. Att man kan förknippa en viss dag med något som har hänt i världen.
Mamma, pappa och jag fyller år på en dag som det har hänt något. Kunde tyvärr inte komma på något som händ på min systers födelsedag, men iallfall.

Pappa fyller år den 28 januari, det var den dagen som Astrid Lindgren dog året var 2002, sveriges mest kända barnförfattare  visste ni att Nick Carter är född denna dag lika så Elijah Wood?

Mamma fyller år den 11 september, många förknippar denna dag till World Trade Center, alla som dog under den dagen, nu på söndag är de precis 10 år sedan detta hände, och jag kommer fortfarnde ihåg de som om de vore för något år sedan. Kommer skänka miljoner tankar till de då drabbade och deras anhöriga. Anna Lindh avlider denna dag för knivattentatet dagen innan. 

Jag fyller år den 22 juni, jag fyllde 5 år då Ted Gärdestad valde att hoppa framför ett tåg och avslutade sitt liv då. Usch tragiskt. En svensk sångare som var helt underbar! 

Rest in Peace!

Granny Goes Streeeeeet!

Har inte skrivit något under helgen, men tänkte sammanfatta den lite iallfall nu.
Dagen/kvällen var helt fantastisk!
Lite bilder sen dess

Snodde några bilder från Bina, kika gärna in på hennes blogg för att se mer!

Rebecca & Fiona var grymma! Shiit har inte sett nå liknande förut, och ljudet var helt underbart! 
Bina lyckades stuka foten under den spelningen, klaaaant! Men det är sånt man får leva med, inte sant? 
De vart en lååång dag, så bussen hem för oss gick klockan 00.40 typ, 10 timmar med skratt och skoj och lite alkohol, helt underbart!

Smurfarna 3D


(tidsinställt)
Just nu sitter jag och min bäjb på biosalongen i Falun och ska se denna film!
Jag VET att vi är barnssliga, men vi är såndana och jag gillar de. Vi kommer sitta läääängst fram med massor av gottigott och kommer äga ut alla småbarn som kommer sitta i salongen också. 
Har inga speciella förväntnigar av filmen förutom att jag hoppas den är rolig! 
Lite orolig hur de kommer gå med 3-D glasögonen.. För såg på 5D på Malta och då hade vi 3D glasögon och mina ögon bara rann och rann hela tiden, men hoppas de kommer gå bra ikväll!

Strax

Ska strax åka in till Centrum och gå runt på gatorna sjäääääälv, hihi, eller ska möta upp Bina då hon slutar skolan, men istället för att dega runt i lägenheten så ska jag kika efter några saker på stan.

Veronica Maggio

Är helt förälskad! eller nej inte så men är fast i hennes låtar! eller hennes texter är de jag gillar! 

Jag glömmer aldrig dina hemligheter 
Det du är räddast för fast ingen vet det 
Visst du kan rycka på axlarna spela ball 
Och fast du tycker du lyckas vet jag i alla fall 
Och du försöker hålla masken 
Så du kan sväva över marken
Visst du kan skratta och låtsas som ingenting 
Men jag vet allt om dig för du har varit min 
Du är nån annan nu i och för sig 
Men när du strippar och klär av dig är det samma grej 



Hennes texter är så lugnande och fundersamma, eller jag blir fundersam och tänker på allt och inget när jag lyssnar på hennes låtar. Tänker på saker som varit och saker som kommer hända. Minnen helt enkelt. 




Prata i sömnen

Jag har en tendens att kunna prata i sömnen, men bara när jag är med vissa personer. 
Inatt hände de igen, sover som sagt hos Sabina, då jag ALLTID pratar i sömnen, eller inte alltid, men de händer väldigt ofta..
Klockan var runt halv ett då jag vaknar av mig själv då jag säger "Jamen, vart är den där knappen då?" och sträcker upp handen mot väggen för att jag ska trycka på en knapp. Hmm inte direkt nå normalt. Men de roliga är ju att direkt när Bina frågar vad ja sa så vaknar jag och båda faller i skratt, sen så var jag pigg ett tag till. Har ingen aning vad de var för knapp jag skulle trycka på, men jag tror de var för att Sabina ville att ja skulle stänga av musiken som vi lyssnade på, men de var ju hon som styrde musiken så jaaa, konsitigt de dära..

Har visst köpt biiiil!:D

Har köpt en bil! Shiiiiiit! Känner mig stor nu, eller de var mamma och Larsove som fixade bilen till mig, nu längtar jag lite tills jag kommer hem så jag får kika på den. Dock är den bara en tillfällig bil, eller en första bil helt enkelt, de var ingen dyr bil eller en superduper snygg bil, så en perfekt första bil! Har ingen bild på den tyvärr, men de blir nog till veckan!

Vad är det som händer?!?!


Kära LimaHandel <3


Tacos!


Falun nu!

Siiter i min nuvarande säng, Sabinas soffa, hihi. Resan gick bra, får lite panik av att sitta still så pass länge, men de gick bra. Östersund-Mora 07.00-12.00, Mora-Falun 13.00-14.30. Så 6½ timmes bussresa blev de idag. Men nu, eller för några timmar sen så är jag framme, har hunnit med en vända på stan med Bina, sen hoppas vi av vid Willys för att vi skulle handla inför middagen, Tacos, underbart gott! Medan middagen så började Bina baka lite inför morgondagen då hon skulle ta med fika till skolan, men med ingridienser som saknades fick hon improvisera, vilket visade sig att de gick bra! Helt enkelt ätligt, får väl se i morgon om man mår bra eller dåligt, hihi.
Tänkte lägga in bilder på de vi åt, men får lägga in den sen för jag vet inte vart bina har gjort av bilderna.

Nu ska jag vänta på att Bina har duschat klart sen blir de mys med lite film, hihi! 



<3


Till denna underbara chej kommer jag att åka till!


falun!

Precis, det är till FALUN jag ska åka! Ska hälsa på min fru/syster. Kommer spendera helgen där med massa mys och påhitt, hihi. Längtar! Och kan säga att jag INTE är en morgonpigg tjej.. Usch hatar verklgen att gå upp på morgonen, vill bara ligga kvar i sängen och sega, sängen är nog den bästa platsen jag vet, eller ja kanske då men jaaa.  Åker 07.00 från Östersund, så kommer åka härifrån om knappt en timme, SEEEEN får jag soooova på bussen ett tag! 12.20 kommer jag till Mora, min buss går därifrån 13.00 och 14.35 kommer jag fram till FAAAAALUN! 
Måste bara kika så att de var de tiderna bussarna går, tänk om de inte var de....


Men får se hur uppdateringen blir under denna helg, men vi hörs och syns!

RSS 2.0