Lek med nagellack!

Har ni 2 timmar till övers så föreslår jag att ni gör detta om ni har nagellack liggandes som ALDRIG blir slut. 

Nagellack xtusen!


Börja med att tejpa runt nageln så att all hud blir igentejpad, jag använder vanlig sjukhustejp


Ladda upp med 2 nagellack, jag valde guld och svart. Ett glas med lagom värme på vattnet, papper och tandpetare.


DOPPA, ja du läste rätt, doppa ner färgklickar i vattnet (nagellack flyter) det kan ta ett tag att inse vad som är ett bra nagellack, mycket rinnande är bra! Ett trögflytande nagellack kan du lika gärna slänga nå annanstans för de funkar absolut inge bra vid detta tilfälle. 


Droppa ner nagellacket färg för färg, du kan använda hur många färger du vill egentligen. 


Så här avslutar jag det, när det inte "ryms" nå mer så avslutar jag detta med...


Att dra med en tandpetare genom cirklarna och få till mönster som detta. 


Lägg sedan ner nageln ner i mönstret, vänta 5 sekunder, de gör inget om hela fingret åker ner i vattnet.


Ta tandpetaren igen och ta bort nagellacket som ligger runt, svep med pinnen runt fingret och försök att få med all lack.


Wooiillaaa! Jättefint med massa tejp på fingrarna, men vänta någon minut sedan kan du ta av tejpen. Eftersom det är relativt kallt vatten man använder så torkar nagellacket fort när man har nageln i vattnet i glaset. 



Siisåådäär ja, klart! Ingen nagel blir den andra likt!



Haha


De kan ju inte ha varit bra de jag sa sagt... haha

Jag ska...

Jag ska lägga upp bilder sen julafton, jag ska lägga upp bilder sen pulkåkningen sen igår, jag ska lägga upp bilder på nyår som jag antar att jag kommer ta nå bilder. Jag ska slänga in nå bilder på året som har gått. Jag SKA! OKEJ!?

Fredag morgon!

Somna rätt sent igår också, jag som skulle somna tidigt hade jag tänkt, men nej, wordfueden satte stopp. 
Skall ut nu och frosta av bilen innan de blir en vända till Hissmofors där farbror och pappa ska fixa dämparna, har inte använt bilen på mer än en vecka, duktigt!

Bra dag!

Har varit en bra dag idag, 
spendetar tid med moster, mormor och kusin
Ansiktsmask, hårinpakning, färgning av ögonfransar, målning av naglar
Supergod middag med mamma, längtar tills i morgon så jag får äta upp resterna!!!
Bingolotto-mys med 3-genationer 
Sen blev det en kvälls-tur till Kaxås för att hämta dämparna, för där gjorde de inte nå nytta alls.

I morgon satsar jag på att byta dämparna med medhavande hjälp och sedan väntas jobb! 


Godnatt och hörs en snabbis i morgon!


Känslan av att..

bli väckt för tidigt då man skulle ut i backen och leka, men när man kommer till mormor så ligger de fortfarande och sover... då kunde man ju nästan sovit en timme till..  Men 1 timme i snön blev de iallafall och inte en min gav lilla julia ifrån sig, kul tjej!

Förvirrad tjej

Vaknar upp med två fungerande mobiler vid min sida, lite förvirrad blev man allt när jag hade fått sms på den gamla mobilen.. MEn nu så fungerar min gamla mobil som den ska, tror jag! HMmm åter att se!

Dagen består av att leka i pulkbacken med lillkusinen min, kuuul!

två händer två mobiler

Min mobil vill inte samarbeta med mig, så den har dött ett antal gånger idag, inga sms har anlänt till mig heller under hela dagen, så om nu någon har skickat till mig så har jag inte fått de, eller något, skicka om igen om du inte fått svar! 
När mobilen dog för tredje gången fick jag nog och bytte till min gamla mobil för att försöka rädda min kära Zte, men min x10 mini klarade trycket! Eller ja.. stoppade i et ofungerande simkort i zten i hop om att få bort lite sms. (vilket var felet på mobilen, för många sms, men kunde inte komma in på meddelanden då mobilen laggade och sedan dog den.) Men nu har jag fått till de tror jag, jag kan radera sms, ETT i taget.. Yeeey! Men bättre de än inget, ska se hur länge jag orkar radera innan jag somnar..

Så jag leker med Zte genom att radera sms och spelar word, och smsar och håller mig social med x10 minin!
Så två mini skärmar till mobiler sen datorn! Hmm mina ögon kommer bli som fyrkanter!

Nätshopping!

Eftersom jag ännu inte har varit till staden än och kikat på mellandagsrean får jag lite panik, även fast min garderob är mer än full och jag får icke plats med nå mer saker i mitt rum så känner jag hur de sticker i fingrarna och vill bara shoppa! 
Är inne på Ellos.se och kikar lite, klickar upp alla kläder som ser helt okej ut på en ny flik. Fått upp kanske tio flikar med kläder och underkläder, börjar kika efter färg och storlek, efter alla dessa tio flikar är igenom tittade så finns det bara två kvar... Varför finns det ALDRIG min storlek kvar?! Hatar de! Men om man tänker ju mer kläder det inte finns nå storlek kvar desto "rikare" blir jag, eller inte rikare, men jag sparar de pengar som jag egentligen skulle lagt på dessa kläder, gött!

Härliga läsare!

Gillar att ni besöker min blogg även fast jag inte skriver något. 
Satte igång datorn för första gången nu på hela dagen, hmm vad har hänt med mig? Har verkligen inte hunnit med att sitta vid datorn något, Inte heller har jag varit inne i stan på rean än heller. I morgon kanske?
Moster kom från Sthlm igår, så har varit där i princip hela dagen och i morgon blir det en sväng med pulkan med kusin! Hoppas att vädret håller i sig tills dess. Blev en pause och for till stan, till Lillänge, kom hem tomhänt.

Fem sanningar

- Jag äter inte fisk, fiskpinnar/sprödad fisk är ett undantag.
- Använder långfingret på touchen på datorn. 
- Jag vet inte vad jag vill bli när jag blir "stor".
- Jag minns inte sist jag hade min naturliga hårfärg. 
- Jag somnar då jag egentligen inte borde göra de.

Animerat

Först "På andra sidan häcken" och nu Ice Age! KUUUUUNG! 
Bakar en paj också, mums!


Frost

Kul att man kunde se genom fönstret idag, men gu så fint det var.




Redo för kylan!


Pälsmössa och pälsvantar, redo för vinterns alla minusgrader som kan komma...

Perfekta "humöret-på-topp-låten"

Det är omjligt att sitta still när man hör denna låt, till och med katterna yrar runt som små höns. 
Den perfekta "Gör-mig-glad" låten, helt underbar!

Godmorgon!

Ligger fortfarande kvar i sängen även fast jag har varit vaken i en timme snart, men sköööönt är de!
Idag vet jag inte vad dagen har att bjuda på. Men moster med familj från stockholm kommer förhoppningsvis upp om inte dessa tåg är instälda?! Så då blir det att fira jul ännu en gång. 
Sen idag blir de väl att ta tag i att städa rummet, ser ju förjävligt ut......

Diggar

Diggar pappas nya skor! 
Har aldrig riktigt gillat dessa skor, alltså "ridskor" men på pappa var de riktigt snygga faktiskt. 

Bild tagen från Google..

Dagar som dessa..

får man ligga i soffan precis hela dagen och inte göra något.

Juldagen

Summerar gårdagkvällen med en bild.

Blev en kväll på Olearys, sen vidare till Cuprum, första gången jag var där faktiskt, rätt chillt ställe, inte direkt nå krog, men men de var trevligt!
Tack för kvällen tjejer!

Brunett

Funderar på att bli brunett igen, såg en tjej på jobbet förut som var så fin i den brunfärgen hon hade på håret, inte för mörkt och inte för ljust utan alldeles lagomt, blev lite avis. så kanske satsar på de?! Hmm Ska jag eller ska jag inte?

Drömmarna tar kål på mig

Flådda grisar, Mister shopper, Harry Potter och leka elev på nå random skola. 
Att man hinner drömma så mkt under en och samma natt. 
Var i nå konstigt hus med massa roliga gångar och rum, men i en del av huset så fanns de typ djurmisshandel, flådde grisarna levandes, tror det var getter också. Så då låg de grisskinn över allt i rummen och trappstegen, usch. 
Har sökt jobb som Mister Shopper, om ni inte vet vad det är så är det att man tittar över hur personalen beter sig mot kunder i olika butiker, typ. Då jag skulle få åka ner till Sundsvall på nå intruktion ensam?! Bo i ett litet rum med enbart en säng, sen skulle jag klara resten själv. Hmm. konstigt. 
Sen så drömde jag om att jag var med i filmen Harry Potter, att de var de dära stora spelet, då de flyger med kvastarna och han kraschar och fångar "guldbollen" i munnen, jag såg de med verkliga ögon, precis vad som hände! Känner mig väldigt insatt i vad alla sakerna heter i Harry Potter... Men ni förstår precis vilken scen jag menar?

Sen de sista var inte nå speciellt egentligen, försökte vara elev på nå skola som jag aldrig varit på? Hade inte ens åldern inne, alltså jag var för gammal, men smög runt i skolan och fösrökte passa in iallafall.


Dagen i ord

Har varit ganska strikt schema idag.
Frukost med kära mamma, tomte-gröt med skink-smörgåsar, löste olika pyssel-kryss som fanns i tidningen.
11.00 Julfika och mys hemma hos farmor med farbröderna och deras tillhörande familj och så klart pappa och farfar var där också, väldigt mysigt och trevligt att träffa alla igen! 
Sen blev de lite julfika med mamma hemma också, klart TVn stod på för att invänta Kalla-Anka, tror det är första gången jag ser de hemma, brukar alltid se de hos mormor.. Lyckades somna under nästan hela kalle, inte alls lyckat, dock så vet man ju vad man missar, men för traditionens skull så fick jag lite dåligt samvete..  
Sen blev de liten vandring mot mormor där julbord väntade och paketöppning så klart!

Tackar för en underbar dag med härliga personer! 

Tomten var till och med på ett besök, måste ha varit riktigt snäll i år!

Gratulations hälsningar!

Till min kära tremänning Evelina!

Som fyller hela 18 år IDAG! 
Hoppas du har haft en superduper bra dag idag!
Hoppas de var okej att ta denna mongo-bild, men har bara bilder på dig på datorn sen -03 vilket jag inte tyckte passa in riktigt ;)

Saknar dig tjejen!

GOD JUL!

Ett lite försenat GodJul-hälsning, men nu kommer den iallafall! GOD JUL. Kan väl hoppas att alla har haft en oförglömlig jul och att ni har njutit av maten och paketen, men framför allt all värme och kärlek från nära och kära! 

Bilder kommer i morgon!

HMm

Mamma tyckte inte riktigt om min outfit, men förstår inte vad de var för fel på den. Moonboots-strumpor, som går nästan till knäna och jul-shorts? Hmm. Riktigt skönt!

Dan före doppardan!

Gick upp tidigt idag, för skulle in till stan för att hämta mina dämpare, men då var de någon som redan hade hämtat de?! Hmm. ologiskt, eller så inte haha. Men nu ligger de uppe i Kaxås istället.. 
Vägen vad svinhal, var nere på 40 km/h när vi åkte, bilen bara åkte från sida till sida så de var inte värt att åka nå fortare. 
Men vi kom hem hemskinnade som tur var :)

Nu ska jag göra mig reda för en kväll på jobbet.. Jag som hade ladda upp med Bingolotter för kvällen spel. Men mamma får så lov att spela själv, men men kankse inte vinner något för de, de visar sig!


Vill bara tala om för er som har missat att i morgn är de JULAFTON! 
Dagen är späckad, 11.00 skall jag befinna mig på Rödön hos kära farmor och fira lite jul innan vi beger oss till mormor 

För 6 månader sen

För sex månader sedan så var jag på en underbar resa med underbare vänner. Jag fyllde nitton i ett underbart land.
Den absolut bästa födelsedagen tillsammans med sol och värme, vad mer kan man begära?
Om 6 månader fyller jag 20 hela år, helt sjukt.

Fin dag idag



Julbak!

Polkatryffel


Pepparkakstryffel


Pepparkaksknäck och vaniljknäck


Vanlig knäck




Twitter

Vet att min fru gillar twitter, men kanske inte så mycket? haha Bra att du fyller ut min sida med text hjärtat! 

2 000 kr fattigare och fick en fläskläpp på köpet

Ingen bra dag alls, blev väckt för tidigt, åka till Ytterån utan mat i magen, hämta hunden, bilen blir okörbar med trasiga stötdämpare, julbak (de enda som vart bra) och tillsist en fläskläpp.. Undrar hur denna kväll kommer sluta.

Skandal!

Jag måste ha blivit sjuk, har inte satt igång datorn förrän nu. Jag som alltid brukar sätta igång den direkt på morgon för att avnjuta lite musik och läsa lite bloggar, men icke det. Har inte ens varit in på facebook på mobilen heller, Duktigt sandra! Jaha vad gör man nu då, har suttit vid datorn i 2-3 minuter och är redan rastlös..

.

Show me a smile then,
Don't be unhappy, can't remember
When I last saw you laughing
If this world makes you crazy
And you've taken all you can bear
You call me up
Because you know I'll be there
Show me a smile then,
Don't be unhappy, can't remember
When I last saw you laughing
If this world makes you crazy
And you've taken all you can bear
You call me up
Because you know I'll be there

Lite nytta iallafall

Efter att väntat 5 timmar på min hamburgare från Max, så blev sandra på bra humör igen.
Har sökt två jobb också, två jobb som jag mycket gärna INTE vill ha. Men men någonstans måste man börja.
Vuxenlivet börjar ju nu har jag insett..

Juldjur

Den nakna sanningen med Scott





"Titta inte på mig"

just kidding!

Ownage - <p>ABCYou know that your A,B,C,D,E,F,G,H,I,J,K,<br>what does that mean?<br>amazing,beautiful,careful,dependable,excellent,fantastic,great,hot!!!!<br>aww...but what does I,J,K mean?<br>I'm Just Kidding!! :DD<br>.....</p>

Statist?


Skulle vara rätt fränt, men för att söka till jobbet så måste man anmäla sig till en sida där de tar en avgift varje månad å de pallar jag inte.

Pizzabagare

Vad gör man annars om man inte bakar pizzor om man är en pizzabagare?

Lapplisa

Fan vad kul de skulle va med att jobba som Lapplisa.
Att få känna att man är jävlig mot folk (förlåt, men de skulle kännas bra)
Att sätta lappar på alla bilar som står fel och på fel sida osv, skulle kännas bra. haha. 
De var bara en tanke bara, haha. 
Någon som har jobbat som de?

Hungrig

Galet hungrig, har inte ätit nå sen frukost, eller jo en banan, men trodde mamam skulle komma hem med lite mat från Max, men neeeej, får vänta ett tag till. Hmm värt att ta något att äta eller låta de vara?

Bebis blir kattunge

Drömde att jag fick barn i natt, eller itne att ajg fick barn utan att jag hade en nyföddt barn, som sög på mina öronsnibbar (?) och mådde relativt bra med de, hah. Men sen så blev det en kattunge som jag var tvungen att visa kattlåda och matskål, men jag blev så förbannat för att kattungen skulle utforska lägenheten istället för att veta vart bajslådan och maten var..

julstress?

Inte alls, alla julklappar är klara, jag söker nu bara ett nytt jobb.
Ringde Arbetsförmedlingen idag för att redovisa arbetssökan. 
Känner sig så vuxen när man gör de, men sen när man inser att man inte sökt nå jobb sen sist man ringde, vilket är 1 månad sen känner man sig så omogen och oansvarig. 
Har inte hunnit tänkt på julen någonting, har tänkt på allt annat istället, julafton är om nå dagar bara och jag har ingen julstämning alls. Vart är det på väg?!

Kan man ta en pause från livet?

Just nu vill jag bara ta en pause från de riktiga livet, jag vill inte göra nått, vill flytta till en stad där ingen jag känner finns, jag vill börja om på nytt med allt. Gå tillbaka till ruta ett igen. Det är omöjligt att börja om i en stad där alla känner alla, de funkar bara inte. 
Vet inte vad jag ska göra med mitt liv, plugga, jobba, resa. Va fan ska man göra?! 
Att vara arbetslös är inte att inte ha nått jobb, med ett jobb kan man göra allt, utan jobb kan man inte göra nått. 
Jag vill göra så mycket med mitt liv så jag skulle vilja pausa verkligheten ett tag och bara försvinna och komma tillbaka är allt som vanligt men jag känner mig på topp. 
Nytt år nytt liv? 

Alla minnen ligger kvar, de är svårt att få bort de även fast jag skulle vilja de. 
Jag försöker vara stark, men det är inte alltid man kan, någon gång spricker det.

Blablblalbal

Vet inte vad jag ska skriva längre..

HATAR SNÖ

Eller bara ibland.
Kikade ut genom fönstret och såg att min bil var insöad. 
Tog med mig snöskyffeln och skottade mig fram till bilen, skottade runt bilen, tog fram min lilla sop, sopade av bilen, då var de helt plötslgt LIKA mycket snö runt bilen igen, lite mer än 1 deci hade landat på bilen helt i onödan, tänk om all snö kunde ha missat min bil istället, tänk vad skööönt. Sen var jag ju tvungen att skotta runt bilen igen för att ta mig ut..

Wordfeud

Har blivit beroende.. Har spelat konstant under nå veckors tid nu. Innan jag somnar, när jag vaknar, till frukost, när jag inte har något att göra, när jag lagar mat för att tiden ska gå fortare, när jag käkar middag, när jag njuter av ett bad, när jag väntar på att håret skall torka efter badet, medan jag blåser håret tort för de tar så lång tid, medan jag sminkar mig, jaaa jag kan skriva en låååång lista.. 
tur man har "grannar" som har lika lite att göra som mig om dagarna,

sova sova sääng sääng

11 timmar sömn i natt, gött! Somna tidigt vakna relativt tidigt. 23-10, helt okej alltså.

Skrev knappt nå inlägg igår, för jag gjorde absolut ingenting vilket blir bara tråkigt att läsa så jag hoppade det istället. Men i dag blir det mer att göra så kanske nå fler inlägg. 


Vaknade upp med 2 hårbollar i min säng som bara spann och hade sig, lägger sig på de mest osköna ställena, men men de måste ju också ha de skönt ibland. Myset forstatte när jag klev upp, tomtegröt till frukost, som avnjöts i sängen med julmusik. Dagen kommer fostsätta med julmusik, med städning och bakning för mig själv då mamma fegar ur och åker till jobbet istället och är där tills i morgon FEGIS! haha. 
Ska hinna med en sväng till Ytterån också, hmm. Angelica kanske bjuder på middag? elleR? 


Om två veckor kommer min älskade Bina på besök, längtar!

Det skall börjas i tid!


Swallows



Lathund


Festa i onepiece?

Drömmarna gick lite överstyrd i natt. 
Hela Östersund hade samlats för att festa på Olles, eftersom de var jul så skulle vi göra oss julfina. Onepiece! Oyes, röda och vita med nå jultext på framsidan. Hur många som helst hade på sig de, dock hade vi bara på oss underdelen, överdelen hängde ner liksom, så man hade ett linne på sig. Gick in på krogen med vinterskor, alltså riktiga vinterskor, inte nå finskor, hopa runt med de skorna var ju ingen höjdare precis. 
MEn hmm jaaa.

Natthumor på låg nivå!










Meningslöst

Haha vad roliga inlägg jag lägger upp, bara massa tjat i varje. haha
Måste rekomendera en film, Super 8. Man fattar typ inte vad den handlar om från början, men sen satt jag helspänd och var typ rädd. Men sen blev de till att snacka i mobilen, som vart mer intressant än filmen, 30 minuter försvann fort de gjorde filmen också, spolade tillbaka, men minns inte vart jag var, så nu är filmen på utan att jag ser på den, eller jag hör vad som händer och det ser lite overkligt ut så undrar om den var så bra som jag hade trott? Ska kika på den igen i morgon för nu är klockan alldeles FÖR mycket insåg jag nu... 


Godnatt!

Funderar..

Jag funderar över nyår. 
Nyår är ett större problem än jul. Under mellandagarna SKALL jag ut för det tycker jag att jag förtjänar, men vad händer under nyår? Jag jobbar, men sen då? Ska jag sitta ensam hemma hela natten för jag har inge annat för mig, då mamma troligtvis jobbar natt, syster är på nå finmiddag, jag då? 
Får helt enkelt ta en funderare på de.

TantFAN

Bättre dag kan man ju leta efter, allt gick åt helvetet. 
Att vakna upp förbannad och trött som bara denn, gjorde ju saken inte bättre. 

Förmiddagen på jobbet gick relativt segt, men fick en hel del gjort. En tant kommer in och har väldig svårt att bestämma sig vad hon skulle käka. Hon velade fram och tillbaka, men till slut blev det en smörgås. Efter köpet är klart så sätter hon sig vid fikabordet och tar en tugga, så kommer hon tillbaka till kassan med den och säger att den smakar mögel, men datumet hade inte gått ut, har aldrig varit med om att en sådan smörgås är möglig,sen säger hon att det är lite vitt på den, Ehh jaa, det är mjöl... Dumförklarade henne, men det sket jag fullständigt i. Men hon sa att den fortfarande smakade möggel. Och hon ville ha nått annat istället, kunden har alltid rätt så de blev att retura och slå in nå annat, tantfan. Man vill inte ha nå konstigheter när man är på sämst humör..

Men sen efter ett tag kommer det in en man, eller en kille på 30 kanske, han pratade så skön amerikanska så de var sjukt, han snusa också.. Jag som har engelska som favoritämne bara höll med de han sa för jag fick inte ur mig något, han hade verkligen en mörk röst som de ibland har på film, störrtskön kille! 

Men sen slog hela dagen från min sida. SKulle fylla på snus i vår nya klumpiga snusskåp, så ena hyllan for i golvet och i princip alla snusdosor spridde ut sig på golvet.. Tog en kundkorg och la alla i så att de inte skulle ligga på golvet och ta plats, stälde korgen vid kassan och börja sätta tillbaka hyllan i skåpet, då åker korgen ner i golvet istället och alla dosor flyger till golvet IGEN, då hade jag inge tålamod kvar så Gunsan fick hjälpa mig med att fixa allt sen sket jag i att fylla på nå mer, men som tur var så hade jag inga kunder just då, pjuuu. 

Men nu ska jag lägga mig i soffan och tröstäta lite godis och vila upp inför morgondagen!

Fy fan!

När man väl ställer upp vara chaufför då man ska upp tidigt dagen efter så ska de så klart skita sig totalt.
Åker in till stan till kvart i två som de sa, men är de så jävla moget att stänga av mobilen efter man skickat sms och ringt i 45 minuter?!
Idioter

Vilken energi Tussan har vid fel tid på dygnet!

Klockan är halv ett och Tussan har leta reda på en pingis-boll. En orange om någon undrar vilken färg den är. Men iallafall så springer hon runt i längenheten efter bollen, från soffan till mitt sovrum till soffan igen, denna gång under soffa, när en pingisboll stutsar på golvet låter de inte alls högt, hoppas ni förstod min iron där. De är galet tyst i lägenheten de är typ bara hon som hörs, illa. 
BLIR TOKIG! Skulle lätt ta ifrån na bollen, men hon måste banta, så hon får leka med bollen ett tag till.. De roliga är ju att hon tar bollen i munnen och lägger den på ett annat ställe och bara tittar på den SEN kan hon attackera den.. CPkatt.

Förvirrad tjej

IDAG var det ett år sedan jag tog körkortet, dock står det 17 på körkortet och 16 på mina papper, men det var den 16 iallafall! Tack momma för att du fick mig att inse att det var idag. hhah. 
Shiit vad tiden går fort.

1 ÅR!!

Idag firar jag och mitt körkort 1 år tillsammans! 
Sjukt vad tiden går fort! 
De var den 16 december 2010 som jag satt i en körskolebil för allra sista gången.
Var så fruktansvärt nervös så jag höll på svettas ihjäl, satt där i bilen säkert en halv timme för att vänta på mannen som skulle föllja med, mannen som skulle avgöra om jag skulle få körkort eller inte.
Efter den halvtimmen så hade jag funderat en del och fått nervbrott ett antal gånger hade säkert pillat på alla knappar som fanns i bilen också. Tittat på mobilen några gånger FÖR mycket, men tillslut så kom han och jag var fortfarande nervös., de var eftermiddagsrush, alldeles för mycket bilar, rutan immade igen, is på rutan, en stor fet isfläck precis framför mina ögon och vägen var som en isbana, kanon!....Körningen gick inte felfritt men jag kom på själv vad jag hade gjort fel så det blev ett godkänt och ett körkort till mig! Sen skulle jag själv få köra tillbaka bilen till körskolan, jag visste precis vilken väg jag skulle köra, not. Körde fel, körde en omväg, missade avfarten, faila på högerregeln, tror inte gubben skulle gett mig körkortet.. haha, men nu är det mitt och vi firar 1 år tillsammans!
Är brydd över att de inte har hänt något än, men får forstätta att de håller sig, att man håller sig på vägen framförallt! 

Detta var min julklapp till mig själv i förskott, en dyr jävel, undrar vad man ska hitta på med iår lastbilskörkort?



Min säng har förvandlats!

Min säng är numera en julklapps-inslagnings-bord. Paketpapper, tejp, sax, snören, julklappar och andra saker som inte alls hör till inslagningen. Mysig stämning. Har precis ätit en tallrik tomtegröt, mums!

Snart väntar jobbet!

Ibland är sanningen hemsk att inse

Att det kan vara sådan stor skillnad på två bilder på 2 års skillnad.
Ibland är sanningen hemsk att inse
2011<->2009

N får ursäkta svarta rutan för ögonen, jag ser helt nerdrogad, så de kändes bättre att sätta en ruta där än att visa.

De gick ju inte så bra med shoppingförbud.

Gick ju inte allls bra med mitt shoppingförbud.. Igår var jag in till stan med mamma, självklart skulle vi in på Lindex i Lillänge, kom ut 60 kr fattigare och 2 par trosos rikare. Nej farligt de där att gå in på en klädbutik. MEN jag tyckte jag var lite duktig iallafall då jag provade en BH och ett linne som jag tänkte ha till jul, men jag sket i de bara för att. Så lite duktig var jag iallafall!

Lukten av nybakta pepparkakor

Att vakna upp och känna lukten av nybakta pepparkakor kan ju vara den bästa nu innan jul!

Började kika på Nu är det jul igen igår, filmen är från 1994 (?!) så det blir forstättning att se på den ikväll, mysig film! 

Vad ska man skriva? Hmm ja jag vet inte, kvällen kommer bestå av jobb, jaa...

Datum hit och datum dit

Skrev nyss ett tidsinställt inlägg och höll på skriva fel datum, galet illa, insåg de inte förren jag kikade en extra gång på *********!
Inlägget kommer någon gång i helgen, håll utkik!

Julpynt!







Gjorde även lite mysigt på rummet!



Jullåtar


Har lyssnat sönder d flesta jullåtar nu, mamma nöter med Magnus Carlsson, men jag försöker variera mig, men lessnar juu! Har till och med lagt in jullåtar på ett usb till bilen, men klickar bara förbi alla jullåtar för jag orkar inte lyssna på de, men visst det är jul 1 gång om året, så man borde ju stå ut, men men, man kan ju alla låtar utantill nästan..

Julemys

Idag har de varit fullt upp med julsakerna. 10 dagar kvar och skiten är nu uppe!
Bilder kommer sen
Upp med ljusslingan ute på förrådet, in med julsakerna, upp med alla saker från kartongerna, upp med julgranen, på med alla julgranskulor, på med glitter, tillbaka med kartongerna i förrådet, dammsuga hela lägenheten, torka golven, möblera om lite, nu kan julafton komma med en spurt!

Sura tanter är så irreterande!

När vi satt på tåget ner till Sthlm så precis innan tåget skulle gå så kom de en yngre kvinna in på tåget, som gick direkt till sin plats, på sätet bredvid så sitter det en tant, tjejen säger till tanten att sätet innanför är hennes om hon kunde flytta lite på sig så hon kom in. Sen säger tanten, att hon kunde sätta sig någon annanstans eftersom det inte var så mycket folk på tåget. Men hallå?! Man vill ju sitta på SIN plats om man har redan bokat en plats? För man vill ju inte sätta sig någon annanstans eftersom man aldrig vet om de sätet är bokat. och man vill ju inte heller flytta runt i tåget många gånger om man har mycket saker. Men tjejen var envis och klok, de slutade med att tanten fick flytta eftersom hon vägrade att sitta bredvid tjejen. De roliga var ju att tanten skulle bara åka tåget i ca två timmar, att man inte kan stå ut i två timmar att sitta bredvid någon som ändå skulle sova? 


Nerdrogad

Har suttit och sniffat nagellack, eller nej det har jag inte, men har försökt mig på att göra andra handen genom den metoden som jag la upp för någon dag sen, men de gick ju inte alls, misslyckades varje gång, kan visa nå bilder sen någon gång hur man gör. Hann inte ens göra en nagel förren allt gick åt helvete..  
Sniffat nagellack är inge de bästa.
Bättre lycka nästa gång!

Tröttare tjej

Som sagt så blev de en vända på stan, hittade en julklapp, så nu är det bara en som fattas! sKööönt! 
Har insett att de finns grymt snygga killkläder överallt, till skillnad mot tjejkläder så ser alla likadana ut på alla affärer, på killaffärer är personalen villig att hjälpa en, vilket de inte är på tjejbutiker, vad är de för fel?! Ibland önskar man att man var kille.. 

Blev så fruktansvärt trött sen jag kom hem från stan, nu skall jag ta hand om disken sen så blir det att chilla i soffan hela kvällen!

Varför man inte ska somna med mobilen bredvid sig..

04:13 Bina:
är du vaken nu cp?

04:15 Sandra:
Jag är konstig nu de..

04:15 Bina:
hahah idiot?

04:17 Sandra:
Men tyst. Vaknade lite snabbt bara

04:20 Bina:
godnatt hjärtat <3

04:20 Sandra:
Godnatt hoppas du får nå, sömn <3

Cp, idiot och hjärtat, kärt barn har många namn, haha. 
Man tror man är vaken, men det är man inte tror jag, man är med medvetande, men man är inte riktigt vaken, eller?

.

I'm here without you baby
But you're still on my lonely mind
I think about you baby
And I dream about you all the time
I'm here without you baby
But you're still with me in my dreams
And tonight it's only you and me, yeah
The miles just keep rollin'
As the people leave their way to say hello
I've heard this life is overrated
But I hope that it gets better as we go, oh yeah yeah
I'm here without you baby
But you're still on my lonely mind
I think about you baby
And I dream about you all the time

I'm here without you baby
But you're still with me in my dreams
And tonight it's only you and me, yeah

The miles just keep rollin'
As the people leave their way to say hello
I've heard this life is overrated
But I hope that it gets better as we go, oh yeah yeah

14 december

Alltid lika roligt att bli väckt klockan 8 på mogornen med ett sms, då man hade tänkt att ta en sovmorgon, men nej.

Blev hundvakt idag, alltid lika roligt.. Han har en tratt på sig också, galet störande då han går in i allt hela tiden. Så inga långpromenader, inge lek bara vila. Seeegt! Han som har så mycket energi i sig. 

Men idag har jag inte så stora planer direkt, eller jo på eftermiddagen skall jag strossa runt på stan med fridilito och köpa de sista julklapparna, ska bli skönt att få klart med de, men dock känns de som jag inte har köpt många alls, men men. 

Drömde lite konstig dröm i natt, Sabina hade flyttat till Östersund eller hon kanske bara bodde på hotell, men iallafall så hade vi typ "fest" hemma hos mig men Sabina var inte bjuden, så då skulle vi åka till henne, sen när vi kommer dit skall vi ut och köra bil, mot någon från krokom, tävla på östersunds gator. Men de var ett problem att hitta varandra eftersom vi inte var nog smart att stanna där vi var utan vi åkte bara runt.

Sen skulle vi på fest hos JuliaR, som bodde i nå källare, de var jag frida, jennifer och sabina tror jag, sen kommer det en killkompis med nå bil. Jag hade tydligen en påse med vitlöksbröd och nå baguette, hur ofta har man med sig de på fest? Sen visade de sig att han också hade med sig vitlöksbröd och baguette och en Onepiece, liksom va? Vad var de för fest vi skulle på egentligen, men vi samlades i Julias källare och sen var vi bara där. Galet snygg källare hade hon också, haha. Sen blev jag väckt..

.

I stare at my reflection in the mirror
Why am I doing this to myself?
Losing my mind on a tiny error,
I nearly left the real me on the shelf.
Don't lose who you are in the blur of the stars
Seeing is deceiving, dreaming is believing,
It's okay not to be okay.
Sometimes it's hard to follow your heart.
Tears don't mean you're losing, everybody's bruising,
Just be true to who you are!
Brushing my hair, do I look perfect?
I forgot what to do to fit the mold, yeah!
The more I try the less is working, yeah yeah yeah
'Cause everything inside of me screams
I stare at my reflection in the mirror
Why am I doing this to myself?
Losing my mind on a tiny error,
I nearly left the real me on the shelf.


Don't lose who you are in the blur of the stars
Seeing is deceiving, dreaming is believing,
It's okay not to be okay.
Sometimes it's hard to follow your heart.
Tears don't mean you're losing, everybody's bruising,
Just be true to who you are!


Brushing my hair, do I look perfect?
I forgot what to do to fit the mold, yeah!
The more I try the less is working, yeah yeah yeah
'Cause everything inside of me screams


Vilket flyt!

Hade precis lagt mig till rätta, börja skriva ett inlägg på bloggen, eller de var inlägget om låten, då hör jag något som man inte hör varje dag. Något åker i golvet och det är inte vad som helst utan en tavla. En tavla som har suttit/satt på väggen i jag vet inte hur många år, men nu ville den inte vara med länge och tog sitt liv genom självmord, han störtade på 1½ meters höjd rakt ner i golvet, de han lämnade kvar var glas-splitter fulla sovrumsgolvet. Hur ofta händer de liksom?! Då var de bara att ta fram min lilla mini-dammsugare och suga upp de minsta av de minsta av glaset. 
Då var man en tavla mindre på väggen, bra! eller? 

De blev lite tomt insåg jag nu... Vad ska man hitta på med där då? 
Spelar nog inte så stor roll eftersom det är bakom dörren?

R.I.P Tavlan 13/11-11

Tänk om han har väntat tills det blev Lucia 2011, bara för att det ska vara ett speciellt datum? Men kan saker tänka? Har saker nå känslor överhuvudtaget?

Nossa!

Låten som fastnade direkt innan sången ens han börja starta, blev kär i den direkt. Vet inte alls vad han sjunger om.. Hmm. Men chill-låt.

Shoppingförbud

Alltså detta funkar inte, de kryper i mina fingrar hela tiden, spelar ingen roll vart jag är, på macken eller i stora staden så vill jag bara handla något, för jag bara vill och kan. Men jag har egentligen itne råd att shoppa de jag vill, absolut inte. 
Hårspray och värmeskydd är ju saker som man har för många av.. "Denna kanske är bra, nej, den var inge bra, då ställer ja den på hyllan, nästa hårspray tack!" Så de finns ett antal sprayer och värmeskydd som är lite moddade på min hylla, men men deras egna fel. 

Så från och med nu till efter jul så skall jag inte shoppa något förutom julklappar, okej!? BRA!

Lucia

Lucia idag, vad ska man säga om de? Hmm. Dagen började ganska tidigt, for till stan med mamma och syster blev dumpad hos frida. Sen skulle vi upp till PC för att kika på vinterkarobatiker (heter de så i plural?) tog en fruktansvärt OMVÄG till PC, gick tydligen åt fel håll, kom fram vid travet.. hmm? Sen när vi kommer dit så säger de att de är fullt, 150 pers inne i salen, och minst 100-150 pers stod i kön utanför för att de ville in, men nej, men smarta som vi är så stod vi kvar efter alla har gått och fråga om vi fick kika på de genom dörren (eftersom de skulle hålla på med eld så fick de inte ta in mer än 150 för säkerhetsskäl) men då fick vi gå in istället så att de inte skulle komma nå avundsjuka elever och käfta emot, men vi kom in iallafall och fick se showen, sjukt grymma elever, de ser så lätt ut, de bara flyger fram som en snöflinga faller från himlen, men skulle själv vilja prova på sånt, men jag är för feg...

Klockan sex var det dax för att kika på Lucia-tåg i Ytterån, stod där med ett leende hela tiden, så otroligt söta! Duktiga var de också, längtar tills man själv får barn så man kan vara sjukt stolta över de när de sjunger så otroligt fint. 

Strax efter åtta kommer mamma med förslag att göra en pepparkaks deg, ja men det är ju helt normalt att komma på kl 8 på kvällen, men visst de gjorde vi.. 

Men nu ska jag forsätta dagdrömma om framtiden och dess underbara planer! (kommer bli förbaskad på mig själv om de inte kommer gå igenom, men de sket jag i för stunden, för man ska ju njuta av sina tankar.. eller nått.)

Julfina naglar




Faila lite kanske, men första gången jag försöker mig på detta, men jag är helt okej nöjd!

Beroendeframkallande


Fundersam över om de är en "bra" tatuering, vart den skall sitta och vilken stil..

Våga vägra julklappspapper!

Hade lite att göra igår, ville slå in mina julklappar, men hade inge papper som passade min smak, tog tidningspapper, perfa!

Den som gissar rätt får denna underbart fina paket, dock har Sabina förtur att gissa eftersom min tanke var att detta skulle hon få i jul, så bäst du gissar rätt nu hjärtat!

Magnus Carlsson- mammas stora kärlek

Kommer aldrig mer anlita mamma att vara fotograf.
Mammas kille (som hon delar med Binas mamma...) Magnus Carlsson spelade i stora kyrkan igår, några bilder sen dess.
Jag själv var inte på plats.


Mina sömnsrytm är tillbaka!

11 timmar inatt sköööönt! Somnade direkt när jag la ifrån mobilen. 
Drömde nå knas i natt igen. De påminde lite från Svenska hollywoodfruar igår faktiskt. Skulle på nå läger, nå skidläger typ, men alla som var med hade en unge på typ nå månad också, så då skulle vi passa ungen och åka skidor, som tur var så hade vi barnvakt då vi skulle åka skidor, tänk er 20 pers som har varsin unge, fy fan vilket liv. Dock hade vi ett varsitt rum på hotellet som vi skulle på bo. Sen så vaknade jag.. Typiskt..

Stockholm

Vi bodde på hotellet, Welcome Hotell i Barkarby, väldigt mysigt hotell, dock inspekterade vi aldrig hotellet utan de var bara till och från hotellrummet. Trevliga personal var de också, rekomenderas skarpt!



NK:s skyltfönster för i år, var inte så roliga detta år, lite läskigt faktiskt, ni ser tvn i bilden här nedan? De ögonen rörde på sig, typ liknakde som i Saw filmerna, usch, sen en bläckfisk mitt i jul, nej de passar inte in... Lite besviken.








Fler bilder kommer när syster har skickat de!

Helgen bestod av shopping, träffa moster, mormor och kusin och hundutställning. Tidiga mornar och tidiga kvällar, väldigt trevlig kväll och fix de flesta julklapparna köpta, gött, men har en del kvar också, men de skall fixas till veckan.

Östersund

Hemma från en toppenhelg i Sthlm, skriver mer sen och bilder kommer givigtvis upp senare!

Pöss

Stockholm nästa!

Om en timme sitter vi, jag och syster i bilen på väg till tågstationen, sen ska vi sitta på ett tåg i nå timmar, skööönt! 
Ska bli skönt att komma bort lite, igen, ahha. Vad jag åker åt alla håll, men det är kul! 
Så nu kommer det inte bli nå mer inlägg tror jag föräns på söndag. 


Ha en bra helg alla!

Va fan!

Tog mig tid att göra flätor igår, för mitt hår skulle vara lockigt och fint idag när jag vakna så jag inte var tvungen att lägga ner så mkt tid på att fixa håret nu innan vi åker, är håret lockigt?! NÄJ! Skitsaker. Har aldrig lyckas med att de inte blir lockigt, vad är de för fel?! Aja inte mkt att göra åt. 


Besultsångest

Ska upp halv fyra, och jag vet inte om jag ska försöka sova eller om jag ska försöka vara vaken?
Hmm ska nog spela lite Wordfeud, alla fuskar ju bara så inge kul att spela.. Men bra tidsfördriv!
Se om jag hinner skriva nått i morgon, kommer ej ha någon dator med mig så kommer inte bli nå uppdateringar under helgen, så ni vet 


<3

Låten som jag var ute efter

Låten som jag var ute efter var Adele - set fire to the rain, men jag trodde de var typ ngn som heter Daffy? Är det ngn som heter så? Ngn med sådan röst? HMm

Så klart

Bara för jag la ner tid för att skriva föregående inlägg så gick jag snabbt in på Rix Fms (var inne på den sidan förut och letade sönder mig själv bland alla sidor jag kunde hitta där jag skulle kunna tänkas hitta låten, men nej) Men nu gick jag bara in på något, så kommer DEN LÅTEN UPP SÅ KLART! Har ägnat länge till att leta låten, sen finns den bara ett klick bort?! FISK!
Och det var inte hon jag tänkte på att de var, utan en liknande tjej

En låt

GAaash! Blir tokig! Hörde en låt på radion idag, men så klart sa de inte vad den hette, men jag vet vem det är som sjunger den, för det hörde man tydligt på rösten, men kommer fan inte på vad hon heter, eller vad hon har gjort för låtar, har sökt både på internet och Spoti, men fan heller. Att det ska vara så svårt att komma på en artist. Hon har en speciell röst, en "gammaldags" röst, som man känner igen mycket väl. Men de jag kan tänkas att hon heter finns ingenstans! Då lär hon ju inte heta det jag tror hon heter, även fast jag var säker på att hon hette de, men nej.. Hmm.

En funderare

Måste ta en funderare över en sak. Ska upp vid halv fyra-fyra i morgon, är det värt att lägga sig och sova eller ska man vara uppe? 
Eller om man ska lägga sig tidigt eller om man ska lägga sig sent om man ska lägga sig det vill säga.
Om jag INTE går och lägger mig så kommer jag sova som en tok på tåget och resan kommer gå jättefort, men då kommer jag säkert vara trött hela dagen i morgon, vilket jag inte vill vara. 
Men om jag sover, mycket eller lite så kommer jag kanske itne kunna sova något i morgon på tågresan. Om jag inte sover på tågresan så blir man ju rastlös och tillslut så blir man slö, då kommer jag vara trött vilket fall. Men vad är då bäst, att inte sova något i natt och sova på tåget, eller sova i natt och inte sova något på tåget? 
Men jag tror det kommer sluta med att jag sovet både i natt och på tåget, skulle inte förvåna mig, då jag somnar galet lätt..

Storbak!

Inte en stor bak alltså rumpa utan de blev ett storbak av julkakor idag!






Struvor och rullrån, mums!

Mycket på schemat idag

Har haft fullt upp hela dagen idag, ögonen bara hänger på mig nu, men kvällen är inte över och jag har lite kvar att göra. 
Staden- baka-göra julkort-middag-Ytterån-Kaxås och nu sitter jag här.
I morgon åker jag som sagt till Stockholm, vet inte sist jag var där, pinsamt.. 
Så jag måste packa! Vet inte ens vad man ska ha med sig, de var tydligen inte så kallt där nere heller, för moster gick fortfarande i sommarjacka.. Hmm undrar om man ska ta med sig kortbyxorna. Hmm gäller att ta en funderade på den kanske. Stannar bara tills på söndag så inte mycket behövs ju som tur är.

Stackars mig.

Stackars mig som är uppe nu, jag kunde ju ha fått sova några timmar till iallafall, men nej vi ska åka till stan. 
DE HAR KOMMIT MERA SNÖÖÖÖ! LYCKA!

Har börja märkt att jag sover som en gris och gruvar mig varje gång när jag ställt klocka om jag kommer upp. Sova är nog det bästa som finns, att ligga i en varm säng och bara slappna av och ha de bra. Att vakna när man vill på morgonen bara ligga kvar så länge man vill, kika på tv, kika fejjan och spela wordfeud, underbart morgon de. Hoppas min fru kommer hit inom en snar framtid så mina sängkläder får användas... 

Idag står de mycket på spel, har mycket att göra, åker ju i morgon och har inte packat något ännu?! Men det går ju snabbt. Längtar tills i morgon då jag får träffa min lilla gofis, som de ryktas att hon är uppe och springer nu som en tok!! Tiden går fort.. 

Hår

Gillar att min mor är så kärleksfull mot mitt hår, har extremt slitet hår sen jag blonderade de en snabbis, sen dess har ajg fått svinto-tussar bak i huvve. Så idag så var mamma bara tvungen att klippa bort de och lägga i en massa gegga i håret emot min vilja, och nu sitter jag i sängen med en hårinpackning med en mössa på som hon tvunga på mig, myysigt! njaaa

Guitar Hero

Hittade ett tidsfördriv idag, Guitar Hero! Vet inte hur många timmar jag har suttit och nötat låtarna, ensam.. 
Sen när mamma kom hem så blev de några matcher, som jag aldrig skulle gått med på, hör och häpna, jag förlora.. Det kan inte vara sant egentligen, men så är det, mamma var tvungen att ta bildbevis på tv-skärmen.. Grym morsa jag har! Stolt! Men mindre kul..

Tisdag och jag drömmer om helgen

Det är bara tisdag idag och jag längtar redan tills på torsdag och sen helg! 
Denna helg kommer spenderas i Stockholm med kära syster. 
Hotellfrukost hela helgen, hur underbart är inte de?! 

Detta hotell är de som vi ska bo på:





Kändes väldigt fräsch, så får hoppas på att de ser ut så också :)

Korthårig?

Vill prova något nytt, jag vill prova på att bli korthårig. Eller alltså mycket kortare än vad jag har nu, men problemet är att jag kommer ångra mig sen plus att det tar grymt lång tid att få de lika långt som jag har nu, så nej så blir det inte. MEningslöst att skriva detta inlägg då jag kom på mig själv hur resultatet kommer bli, att jag kommer ångra mig och sen gråta floder och försöka limma tillbaka håret igen. 
Så den iden glömmer jag NU!

Att vakna upp en vanlig dag som inget har hänt

Att det händer saker som man aldrig trodde skulle hända, att man trodde att man var så säker på att man skulle få stanna, men man får de beskedet som man inte hade väntat på, jag får en chock. Jag var inte alls beredd på detta. Att bli uppsagd. 
Att förlora något som man egentligen lever för, man jobbar för att få ihop pengar så man kan leva sitt liv. Utan pengar klarar man de inte, så egentligen så är pengar en stor del av livet. 
Efter 2 och ett halvt år har man kommit in i jobbet på riktigt, man vet vad man ska göra och hur man ska göra för att få de bästa resultatet, man har lärt sig att räkna ut kundens mål, man har till och med vuxit upp med kunderna. 
Jag börja på macken när jag var 16, skulle fylla 17, nu är jag 19, snart 20. Det är galet stor skillnad på 16 och 20. Framför allt mognaden. 
Jag hade hittat ett jobb som jag kunde ha roligt på, jag kunde skratta med personalen, med kunderna, kunde skratta åt kunderna, skadegläjde. Har så otroligt många minnen på macken, alla våra fina histroier Annika som vi delat med varandra, som har gett både pinsamheter och långa skratt. Att man har börjat känna alla bybor nu och kan samtala med de som om man kände de utanför jobbet. Man har sett kunders barn växa upp, hunnit se en och en annan gravid fått sitt efterlängtande barn osv.
Men livet går vidare, men arbetsmarknaden ljuger mer än vad du anar. Att bli uppsagd på detta vis och blivit lurad i 2 och ett halvt år, känns förjävligt, ställt upp så många gånger och får detta tillbaka. 
Ingen mening att anstränga sig längre. 
Men detta är bara början, hela livet är framför mig och man vet aldrig när detta kommer hända igen.

Glömska

Glömska, hur kan man glömma saker? Är det så att vissa saker åker ner i nå papperskorg i huvudet sen ligger det där tills man kommer ihåg vad man glömt så kommer de ut ur papperskorgen? 
Eller om man tänker på något som man ska hämta, sen när man går dit det finns så har man ibland glömt vad det var man skulle hämta, då om man går tillbaka dit man var när man först tänkte på de så brukar man ju komma ihåg det, de är ganska ologiskt, som om huvudet har karta i huvudet att när man är på en plats så tänker man på de sen så sparas det som ett minne i hjärnan. 
Att man kan bli påmind om saker som kopplar till det man har glömt. Om man typ tittar på klockan så kan man komma på att man har glömt att göra något en viss tid eller nått. 
Att vi ens kan glömma vardagliga saker typ som att köpa mjölk, när man är på affären så är det helt borta vad man skulle köpa, då går man bara runt runt på affären för att kika på alla varor och komma på vad man egenligen skulle köpa.. 
Hjärnan är ganska underllig..

Förvirrad-mållös

Förrvirrad. Vet inte ens vilken dag det är dag, var tvungen att fråga Annika när vi tog en fika på macken vilken dag det egentligen var. Noll koll, Känts som denna dag har varti super lång! Fattar inte att jag (och mamma) har gjort så mycket?! Baka macarons, duscha, bädda nytt i sängen, kattvakt hos mormor, ställt in min kära moppe under tak, börja med pepparkakshuset av pepparkakor, åkte till macken med Annika för i hopp om ett försök att reda ut ett och annat med de nya cheferna, satt där i nästan tre timmar, men nej, de kom aldrig, sen så gjorde jag klart mitt pepparkakshus. Inte alls nöjd med resultatet, men här kommer det en bild iallafall!

Vet inte varför inte hela bilden inte kommer med.. Bäättre bild i morgon!

Vem är det som gömmer sig?!




Njutarn!

Nytt försök på macarons



Nu börjar de lika något!

Alla bara åker ifrån mig.

Linda har åkt utomlands, mina två fina bönor har åkt till Sveg, tur jag har min goa Annika kvar som jag kan ha julmys med <3

Men som tur är så kommer Frida och Jennifer hem till helgen, men då är jag borta istället, haha. Men iallafall.

De var visst andra advent igår..

Jag jobbade som en tok, hann vara på jobbet i ca 2 timmar, sen kom den underbara snön! De bara vrakade NER! Sen var en viss Sandra glad hela dagen, lycka! Sen börjar man tänka på all den skoterlukten som brukar komma så här års in i butiken, kan "sniffa" hur mycket som helst när någon kommer in och har tankat skotern, helt underbart, dock luktar de inte lika när man tankar en bil, lustigt. Men som sagt så har jag inte så många dagar kvar på jobbet som sagt så jag får njuta av ögonblicket helt enkelt och önska att jag får komma tillbaka snarast! Dock ska jag nog försöka njuta av snön mer än vad jag gjorde förra året, typ kasta snöbollar på främmande folk och åka stjärtlapp ner för backen hoppas jag har någon av mina kära vänner med mig, så jag inte behöver bli känd ensam. 


Nej nu ska jag hjälpa mor med julbaket! 

Ha en fortsatt bra snöig dag!

"Klassåterträff"

Jaha då var de en konstig dröm igen då.
Klassåterträff..
Min kära klass Hp08a träffades i någon skola tror jag som inte var nå skola egentligen, utan de var med som ni vet i Saw-filmerna att de hände hemska saker där, dock så var de inte så illa att någon dog, men iallafall, så utsatte någon oss för konsitga saker. Minns att jag blev inlindad i nå snöre sen åkte jag upp i nå hiss saken, alltså de var ingen hiss men i de utrymmet iallafall, jag åkte upp sen var de olika saker på varje våning, men sen när jag kom högst upp, så släppte de repen och jag börja fara neråt, men innan jag nådde slutet så tog de stopp av repen. Hmm konstigt. 
Sen hade vi typ middag med massa gröna saker, typ grodor, men de var inga grodor utan de var nå annant, kosntigt. Men iallafall så var de trevligt att träffa klassen tyckte jag fast de var skitkonstiga saker vi gjorde. 


Kanske dax för en riktig återträff eller vad säger ni?! ♥

Var inte så teknisk som jag trodde...

Men en "ny" tv på rummet, inspekterade jag den närmare, och hitta massa kontakthål. SPÄNNANDE! 
Hitta ett USB-utag, inbyggd DVD och sen nå hål för att stoppa in massa andra sladdar också. Stoppa in högtalarsladden i ett hål, men de funkade inte, men de var ett hål för sånt, USB funka inte heller, eller jag vet inte hur man gör för at få igång den, då jag väntat kanske 10 minuter för att ladda över en film på ett USb för att se om de funka, men nej. Då skiter jag i TVn ikväll, jag som täntke kika på Happt Feet på tv med galet bra ljud, men nej får se den på datorn istället, insåg också att datorn och tv är ungefär lika stora på skärmen... Hmm. 
Någon som kan hjälpa mig att fixa detta?!!?

.

But it's not too late
To change my point of view
But it hurts sometimes
To face the truth
I woke up this morning
The world was just turning
And my mind was walking around
Find More lyrics at www.sweetslyrics.com
And you are out there on the road
And I carry such a heavy load
Everything's changing then rearranging
And I'm looking for a peaceful mind
I write a letter with black ink
But it's not too late
To change my point of view
But it hurts sometimes
To face the truth

I woke up this morning
The world was just turning
And my mind was walking around
Find More lyrics at www.sweetslyrics.com

And you are out there on the road
And I carry such a heavy load

Everything's changing then rearranging
And I'm looking for a peaceful mind
I write a letter with black ink

1 av 3

Idag är det den 4 december vilket resulterar att det är 20 dagar kvar till jul, usch vad tiden går snabbt, jag har inte ens hunnit köpa hälften av alla julklappar än, men de skall nog bli till veckan, då jag skall till huvudstaden med systeryster. 

Har två helger kvar på min anställning på Statoil Ytterån, om jag nu inte får nå längre uppsägningstid. SuRT! Den 1 januari gör jag min sista dag där, nytt år, nytt jobb! Hmm undrar hur det skall gå, när man har växt upp på macken nästan.. Tår i ögat. Men som tur är om de behöver mig i framtiden får jag komma tillbaka, yey! 

Morgondagen är det fullt upp, baka, sätta upp gardiner, göra kurs på macken osv osv. Hmm jag som behöver sova lääääääääääänge i morgon.


Skall strax lägga mig i sängen och inspektera min platt-tv som jag har på rummet. Eller har flyttat tvn som vi hade i köket till mitt rum eftersom mamma tyckte den inte behövdes i köket, smiiidigt! Dock är den mindre än den som jag hade förr, men man ser fortfarande texten så de är kanon! Mycket mer space också, lycka! Har nu 2 st 21" till övers.. Kan sätta en på toa och en i köket, sen har vi en tv i alla rum som finns i denna lägenhet, det är illa. Någon som vill köpa en tv?!?!?

"Släktforskning"

Har suttut den senaste timmen på Facebook för att kika bak på gamla bilder, eller ja typ då. Men iallafall så finns det en man på Facebook, som lägger upp gamla bilder och information sen förr i tiden. Frågar mamma vem alla är och får reda på att hälften jag frågar är vi släkt med, intressant!
Längs till vänster är min gammelmormor och min mormor när hon döptes, resten på bilder än nå kusin och liknande. Att de ens fanns en fungerade kamera på den tiden! 


Mannen som kikar in i kameran är min gammelmormors bror som fick en medalj för att han genomfört 30 Vasalopp, första Limabo som erhåller 30-års medalj! 
Kommer nog sitta några timmar till och kika på alla bilder och information som finns..

Härligt att nästan all min släkt på mormor och morfars sida finns i kära Dalarna, älska!

.

Could it ever be like it was before
Only in my dream
I will wait for you, will you wait for me?
Won't you love me like you used to
Cause love with you is so sublime
I was there for you, you where the for me
Can we get this back again?

Hade en trevlig lördagkväll för mig själv

Som sagt så hade jag en helt okej kväll igår, somna redan vid elva, vakna tolv av att filmen på tv hade börjat om igen, kul. Sovit tio timmar i natt, sköööööönt! 

Nu ska jag ladda lite inför jobb!

Hejdå..

Nu har min kära Linda påbörjat sin resa til Fillipnerna, hoppas allt går väl och att du får det helt underbart bra där nere i hela 5 veckor. Sen när hon kommer hem så åker mina andra två  kära själar. Frida och Safia drar till Thailand och har det gött i 5 veckor, fatta vad avis man är!

Lördagkväll

Wordfeud, facebook, Hangover2 och två dryga hårbollar till katter, tror jag klarar mig galant ikväll. 
någon som vill göra mig sällskap?

Bananmat

Perfekt mellanmål, mosa banan, ta några skedar kesella och lite vaniljsocker, blanda ihop och vips så har du ett lite nyttigare mättbart mellanmål! Dock ser det inte så fräscht ut så de blev ingen bild på den. 

Strax jobb, sen Olles för att ha en avskedskväll till Linda!!! SKÖÖJ

.

I never thought a love could be so strong now its tearing me apart I miss you and
I don´t really know where we went wrong but you´re still inside my heart
now I am walking down the lonely road again and it feels like I am lost but
worst of all to be without you

then our story suddenly went wrong
you went away and left me cryin
I need your love cause everyday a part of me is dying
I don´t really care where we went wrong but you´re still inside my heart
now I am walking down an empty road again and it feels like I am lost but
worst of all to be without you

TYPISKT!

BEställde som sagt mors julklapp igår, och idag får jag ett mail att det är FRAKTFRITT!
GAaash! Att de lyckas pricka in de så precis. Visst frakten var inte på så mycket, men iallafall...

Julfrukost!

Frukost i sängen, med pepparkakasfil och två smörgåsar, julmusik och en röd morgonrock, PERFA! 
De luktar nybakta pepparkakor också, helt perfa!

Rymdskepp

Alltså snart får jag spunk på mina drömmar. 
Rymdskepp, tar personer som gisslan, kosnitg FBI-person, ambulans, billigt godis.
De var ungefär vad min dröm gick ut på, tar ej upp detaljer för de minns jag inte. 

Nu skall jag slänga mig in i duschen sen njuta av en stooor frukost!

Kvällsinlägg

Tänkte avsluta kvällen med film, men klockan blev så mycket så den kommer vara natten innan jag har hunnit sett klart på den, så de blir nog lite surfning och kanske kika lite på tv? Är det nå bra ikväll? Hmm Blir till att byta tv i morgon hoppas jag!


Godnatt!

Silk-épil 7 Dual Epilator - Testpilot

Då var det dax för en tävling igen! om DU vill vara med om tävla om en Silk-épil Dual Epilator skall du registrera dig HÄR. Du tävlar om att bli testpilot för denna vara, de menas med att du testar en ny vara som ej har kommit ut i butikerna ännu, utan du skall testa den och säga vad just DU tycker och tänker om produkten. 

Om du klickar HÄR så skickas du direkt till en sida där det finns mer information om produkten. 

Nu till produkten, du har alltså chans att få vara testpilot om en Silk-épil Dual Epilator som har en grym kombination av olika special områden och är mer effektiv än förr! Hur bra låter inte de?! 
Glose-Grip-teknologi, Gillette Venus-teknologi, Wet&Dry, dermatologiskt rekommenderad, svängbart rakhuvud, softlift tips, smartlight, sladdlös användning, tål vatten och är tvättbar och personlig hastighetsinställning. GRYMT! Massa bra ju! Detta kan du läsa mer om i länken som jag länkade i föregående stycke. 

Tillslut en liten video om epilatorn, registrera dig nu och var med om att testa den gratis!



8 km promenad!

Linda drog ut mig på en 8 kilometers promenad, fy fan vad skönt nu efteråt! 
Skönt att prata ut lite också, snart åker du till Fillipinerna också, vem ska jag då gå ut och gå med?!
Väldgt trevligt var det iallafall, i morgon efter jobbet blir det en liten avskedskväll med Linda och några, hoppas på en trevlig kväll!


Nu är frågan om jag skall sitta kvar i soffan eller om jag ska byta tv på rummet isället? Tv som vi har i köket skall inte stå där längre utan jag tror jag ska byta ut den jag har till den, smidigare med platt-tv! MEn då är ju frågan, den är lite mindre skärm på, om det blir bra om jag byter, ser man texten då? Hmm. Jobbigt läge om man inte ser texten och måste byta tillbaka. Smidigt också med platt-tv är att det är inbyggd dvd. NICE!

Framtida tatueringar

Har funderat lite över vad jag ska göra för nå kommande tatueringar. Detta är vad jag vill nu, om nå år kanske de blir andra tatueringar. 
Det är texterna jag är ute efter, inte vart de sitter på kroppen, dock vet jag inte vart jag ska placera alla, men det kommer med tiden, var så god och njut!



Ordet Believe skall sitta på min fot och jag skall låta min mor få skriva ordet på mig så jag har något av henne med mig jämt. 


Lika med denna, så skall pappa få äran att göra texten, har inte sagt de till honom än, men de kommer då jag skall göra den, dock vet jag inte vart den skall vara än. 






Denna bild hittade jag nyss lite slumpartat, tyckte de var rätt snyggt och stilrent. 


Alla bilder är tagna från Google.

Fotoalbum

Tog mig tid att sätta in bilder i mina fotoalbum idag. 
Letade fram albumet som jag köpte när jag var i Malta, den har legat inplastad undangömd över ett år, så tyckte att de var dags att sätta in lite bilder. 
Detta är resultatet





Självklart köpte jag ett liknande fotoalbum när jag var i Alanya med mina fina vänner




Det är såååå mycket roligare att titta på bilderna i fotoalbum än på datorn, de blir mer realistiskt!
Ska nog sätta mig ner och framkalla mer kort, så kul!

1 December = första luckan i chokladkalendern!




Fruktansvärd äcklig choklad, någon som vill ha? 
Förra året sa jag att ajg itne skulle köpa en kalender, men vad gjorde jag inte då? Jo jag köpte en iallafall, även fast jag visste att de skulle smaka skit.

Hur skapades katten?

En ulltuss med 4 ben och en svans som sticker rakt upp i vädret.
Varför ska katter se ut så?
Hur vet katter att de är just en katt? 
Om man stirrar på en katt länge, ser man att de ser inte normala ut, liksom de är som en människa skulle ställa sig på alla 4 och smeta in sig i massa päls och sätta dit morrhår som är ca 1 decimeter långa. Jag skulle inte vara så dum så jag jagade min egna svans. 
Att katter kan vara så kräsna att de undviker en viss mat, att de kan ha typ favoriträtter, och liksom favoritsovplatser, är de normalt egentlgien?
Hmm
Att katter kan bete sig så störigt mot folk? Att klänga på en och stryka st mot en så man får flera liter hår i munnen, vet de om att de själv är störig?



Check-lista

Göra klar mammas julklapp - check
Skicka efter mammas julklapp- check
Satt upp ena utebelysningen - check
Gå till mormor med bullar + kattvakt - check
Vattna blommorna - check

.

What doesn't kill you makes you stronger
Stand a little taller
Doesn't mean I'm lonely when I'm alone
What doesn't kill you makes a fighter
Footsteps even lighter
Doesn't mean I'm over cause you're gone
Just me, myself and I

Fallet är löst!

Bilen är tillbaka, syster är hemma och alla är glada!

1 December!

Och fortfarande ingen snö. Under 1 advent så var det en underbar dag, det snöade, varför kan de inte komma snö under 1 december? SKulle passa så underbart bra! Får nog titta ut genom fönstret konstant för att se när den första snön faller ner i december. De blåser ute och är kallt tror jag, så hoppas de kommer vita flingor snart! 

Idag ska jag upp med utebelysningen och städa i lägenheten, kul att mamma ska på julbord ikväll så kommer äta "1-december-middag" själv.. TRÅÅÅKIIGTT! Undrar om man ska bjuda in sig själv hos syster? Lät som en bra idé!

Fallet är nästan löst

Mina bilnycklar är borta. Min bil är borta. Någon har snott den. Eller kasnke lånat den, vem vet. Hoppas den kommer tillbaka i samma skick som jag lämnade den och samma bensinnivå, annars kan de bli dyrt!

Ologiskt

Gick upp och hitta som jag sa en hund på halls-golvet, TVn var på, alla lampor var också på, ytterdörren var olåst, syrrans ridväskan stod i hallen, men INGEN är HEMMA?! Om man går ut lär man ju stänga av TVn och alla lampor? Och framför allt låsa dörren och man vet att ingen är vaken? Undrar om bil är hemma? Hmm
Lite logiskt är de ju att syrran har åkt till stallet, men HALLÅÅÅ Låsa dörren kanske och stänga av allt i lägenheten?! 
Och varna mig att det finns en hund hemma kanske..

Vem är hemma?

Ligger fortfarande i sängen efter 11 timmars sömn, börjar få tillbaka mina sovvanor nu, gött! eller? 
Undrar fortfarande vem det är som är hemma, mamma stack innan tio, då hon inte sa att ngn hund skulle komma på besök, men jag har hört hundtassar. Vid halv elva hör jag hur ytterdörren öppnas, det kan inte vara mamma, för hon jobbar, sen 5 min senare så går någon ut utan att låsa. Syster kan det inte vara för hon har ingen bil, men om syster är ledig från jobbet så varför är hunden här, om nu hunden är här.. Och vem kom in och gick ut igen? Hmm bäst jag går upp och får någon klarhet i de hela.

RSS 2.0