Lucia

Lucia idag, vad ska man säga om de? Hmm. Dagen började ganska tidigt, for till stan med mamma och syster blev dumpad hos frida. Sen skulle vi upp till PC för att kika på vinterkarobatiker (heter de så i plural?) tog en fruktansvärt OMVÄG till PC, gick tydligen åt fel håll, kom fram vid travet.. hmm? Sen när vi kommer dit så säger de att de är fullt, 150 pers inne i salen, och minst 100-150 pers stod i kön utanför för att de ville in, men nej, men smarta som vi är så stod vi kvar efter alla har gått och fråga om vi fick kika på de genom dörren (eftersom de skulle hålla på med eld så fick de inte ta in mer än 150 för säkerhetsskäl) men då fick vi gå in istället så att de inte skulle komma nå avundsjuka elever och käfta emot, men vi kom in iallafall och fick se showen, sjukt grymma elever, de ser så lätt ut, de bara flyger fram som en snöflinga faller från himlen, men skulle själv vilja prova på sånt, men jag är för feg...

Klockan sex var det dax för att kika på Lucia-tåg i Ytterån, stod där med ett leende hela tiden, så otroligt söta! Duktiga var de också, längtar tills man själv får barn så man kan vara sjukt stolta över de när de sjunger så otroligt fint. 

Strax efter åtta kommer mamma med förslag att göra en pepparkaks deg, ja men det är ju helt normalt att komma på kl 8 på kvällen, men visst de gjorde vi.. 

Men nu ska jag forsätta dagdrömma om framtiden och dess underbara planer! (kommer bli förbaskad på mig själv om de inte kommer gå igenom, men de sket jag i för stunden, för man ska ju njuta av sina tankar.. eller nått.)

Kommentarer

Design by: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0