Dagens tips

Dagens tips blir produkter till ansiktet
Olay Total Effects Cleaners - Rengör huden från smink. För ansiktet och ögon. Finns på bland annat Lindex ca 75 kr. Jag tycker den är helt okej, dock lite klen när de gäller att få bort mascaran, men annars får man en ren och len hud. 

Clearsil Overnight Wash -
Hjälper till att reducera rodnader och orenheter under natten. Har bara testat den en gång så vet inte rikigt om den fungerar. Har köpt denna på ÖoB för 29 kr, har inte hittat något annat företag som säljer dena produkt.

Garnier Clear Sensitive Water - Hjälper till att ta bort smuts som inte har gått bort med Make-up removern. Ansiktsvatten som man tar en bomullstuss och rengör med. Gillar denna produkt starkt då det är enkelt att rengöra ansiktet med ansiktsvatten än att skölja av ansiktet med vatten osv. Detta skall man inte skölja av. Hittade denna produkt på Dollar Store för 30 kr, men finns även på andra företag dock då lite dyrare upp till 80kr.

Basiron - Finnmedel som tar bort finnen under natten. Bästa produkt jag har använt som tar bort finnen bara under en natt. Men då ska man först göra lite saker för att man ska vara säker på att finnen är borta sen. Det är att klämma finnen. Jag vet att man egentligen inte ska göra de och får höra från alla hudexperter att man ska låta bli att klämma och fingra. Men! Vem vill ha en fullvuxen gul äcklig finne i ansiktet när man ska på fest? Då, kläm finnen antigen med fingrarna, eller, här kommer ett till tips! Eller med en nål. Ja ni hörde rätt. Om man har en så kallad "inne finne" en finne som känns men inte syns, Kan man hålla skinnet runt om finne med fingrarna så att finnen sticker ut om nu fattar, sen fram med nålen och tryck in i mitt på finnen tills man är igenom skinnet. På så vis kan man klämma ut innehållet. Så där när ni klämt ut inne hållet tar ni en tuss med ansiktsvatten och rengör från orenligheter och sedan tar en annan tuss med lite Basiron. Rekomenderar att ta de med en tuss så man ine får in nå smuts in i finnen. 
Men iallafall denna produkt räcker väldigt länge då man använder knappt ett majskorn varje gång, dock ska man inte ta på de i hela ansiktet då de torkar ut vädligt mycket, utan just bara på finnen. 
Finns på Apoteket för 99kr. Dyrt men absolut värt de!


Kommentarer
Postat av: bina

Vilket äckligt snack om finnar... "fram med nålen och tryck in i mitt på finnen tills man är igenom skinnet. På så vis kan man klämma ut innehållet", får en äcklig bild framför ögonen

2011-02-07 @ 20:41:52

Design by: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0