Äventyr


JAg vill hitta på nå äventyr, göra nått man inte brukar göra, göra nått man kan "skryta" om att man gjort, att man kan vara stolt att man gjort. Typ surfa utomlands, skulle vara så underbart coolt, paddla ut till vågorna, ha en hel publik stående på stranden som tittar på dig, som har förväntningar på dig att du ska göra bra ifrån dig. Att folk vet att man kan klara de, att man kan ställa sig upp på brädan och utföra sitt åk och vinna en tävling. 

Eller åka till USA med ett gäng, hyra en bil och åka runt hela Amerika och titta på alla sevärdigheter, de finns ju hur MYCKET som helst att se och göra, tänk vad kul om man har åldern inne och åka till Las Vegas och gå in på de finaste Casino-ställena (okej då det kan vara mindre fint också hah) och bara spela tills man är nöjd, att bara leva livet i Amerika kan ju vara hur grymt som helst. Men framförallt att få uppleva detta med underbara vänner, att man kan ta del av detta med varandra istället för att dela med sig av resan när man kommer hem, vilket inte alls är så trevligt då man bara blir avundsjuk. 

Eller vara med om liknande som jag var i Turkiet. Att åka 3-4 timmar med buss utan att veta vart man skulle eller hur resterande dag skulle se ut, de enda vi viste var att vi skulle linbana, forsränna och paddla kanot, men nå mer visste vi inte. De var de mest fantastiska jag gjort. Det är en sak som jag aldrig ha trott att jag ska göra. Åkte linbana över nå stup, forsrände med jättefina (märk ironin i de ordet) hjälmar och flytvästar, ibland täckte vattnet hela kroppen, helt otroligt, man visst ju aldrig om de kunde komma nå djur i vattnet. Och till sist kanotpaddling, där visste man heller inte vilka djur som kunde komma i vattnet eller på land, man visste inte hur långt man skulle paddla utan bara att man skulle hålla sig i båten och paddla på som aldrig förr. Sjukt roligt att ha de gjort, något man aldrig glömmer. 



Kommentarer

Design by: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0